OOTD - multicolor chiffon dress | duhové šaty

by - 18 května

Krásný pondělní večer vám všem,

dnes mám pro vás rychlý vyletněný outfitpost. Musím vám povědět, že sluníčko mi dělá radost, člověk má hned lepší náladu a hned se mu chce oblékat se barevněji a lehce. 
A že dnešní šaty jsou lehoučké jako pro vílu a také jsem se v nich jako jedna cítila. Nemohu říci, že bych byla příznivcem těchto multibarevných vzorů připomínajících batiku a dokonce ani střihu šatů, kdy přední část je delší než "ocas". Jenže člověk někdy moc rád udělá výjimku, zvláště když mě Míra přemlouval, že tyto šaty jsou to pravé ořechové. No a jako vždycky měl pravdu. Sedí skutečně nádherně a když zafouká teplý letní větřík, koketně vám nadzvedává zadní delší část, což při chůzi vypadá romanticky a svůdně zároveň a navíc tento střih dělá fakt hezké nohy! Prostě šaty jako stvořené pro teplé letní večery. Já jsem je dnes doplnila výraznými náušnicemi v barvě vzoru, zapleteným drdolem a velmi jemným líčením. Také jsem váhala nad tím, zda zvolit bílé nebo černé sandálky a psaníčko, překvapivě obojí vypadalo dobře, ale nakonec jsem šla do něžnější bílé kombinace. Jistě vám ale časem ukáži i tu druhou, kdy můžete vzít k šatům černé šněrovací sandálky a křiváka, nikdy by mě nenapadlo, že to bude vypadat tak pěkně!

Tak to by bylo pro dnešek vše, jak jsem předeslala, rychlovka. Vy mi dejte vědět, jak se vám líbí/nelíbí dnešní look a mějte krásný zbytek večera!





sandálky - Humanic
psaníčko - Lindex
šaty - Walktrendy
náušnice - Choies
líčení - Urban Decay Naked basics 2 a stín Diamond dog, lesk Urban Decay Failbait, řasenka Perversion


















You May Also Like

103 komentářů

  1. Nádhera ♥ Ty první fotky jsou neskutečné :)) Moc chválím. A šaty ti děsně sluší, opravdu krásné. A máš pravdu, sluníčko dělá neskutečné divy :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju hrozne moc a presne, to to cloveka hned jinak bavi se nastrojit :).

      Vymazat
  2. Ty fotky!!!! Péťo, tohle je snad tvůj nejlepší outfitový post :)

    OdpovědětVymazat
  3. jéé tak tohle se mi moc líbí, jak šaty, tak náušnice, boty, kabelka, líčení - prostě všechno wow! A moc ti to sluší. Jo a ještě musím dodat, že ty fotky jsou takové krásně romantické :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc moc ti ty šaty sluší, barevně i střihově!!! Záříš :) A opravdu dělají krásné nohy :) A na kombinaci s křivákem a šměrovacími sandálkami se už moc těším, myslím že to bude vypadat ještě zajímavěji :) A na závěr ještě musím pochválit naušnice :D Prostě bomba outfit, sedí ti to a je i vidět, že se v tom cítíš dobře a vyzařuje to z tebe zevnitř :)

    OdpovědětVymazat
  5. páni krásný outfit,ty šaty jsou překrásné:3

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné šaty. Můžeš si je dovolit, máš na to postavu.

    OdpovědětVymazat
  7. Je to moc krásné. Hrozně ti to sluší, máš to moc pěkně sladěné, od nehtů až po naušnice, a ta kombinace bílých sandálků je nádherná :) Jsi prostě dokonalá :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Peťo, tak tohle je dechberoucí ... Strašně ti to sluší a ty šaty jsou boží.... :-) Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, to je to správné slovo, které jsem po příjezdu z hor a shlédnutí tohoto outfitu hledala, ano je to "dechberoucí", jsi opravdu moc krásná, nádherné šaty a prostě celá Peťulka.

      Vymazat
  9. Nádherný romatický look :) Líbí se mi i krásné decentní líčení.
    za mě rozhodně palec nahoru!! :)

    http://lifewithveronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Překrásný outfit, prostě paráda :-) Nic víc nemůžu dodat.

    OdpovědětVymazat
  11. Páni, jsi neskutečně krásná:O a ty šaty jsou bomby, moc ti sluší:)

    OdpovědětVymazat
  12. Upřímně mě by asi trochu vadilo "to" kolem krku, ale šaty jsou nádherné, strašně se mi líbí a tobě ohromně sluší. Jen bych se chtěla zeptat na tvoji výšku a délku šatů😊 Děkuji

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Peto, cely outfit je bozi. Takove saty jsou presne muj salek kavy a nekolik satu s timto strihem vlastnim. Moc rada je v lete nosim a citim se v nich skvele. Tobe neskutecne slusi, opravdu mi pripominas vilu. :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Jedním slovem krása !!!!!!!!!! jak šaty, tak líčení !!!!!!!!!!!!

    Jana

    OdpovědětVymazat
  15. Tento outfit ti veeľmi pasuje, teda tie šaty a to prostredie k tomu je prekrásne, hlavne tie prvé fotky!! Tie sandálky sa mi k tomu veľmi nehodia a tiež myslím, že zbytočne veľa fotiek, stačí pár na vyjadrenie podstaty :)

    OdpovědětVymazat
  16. Prostě víla ☺ Fakt vypadáš krásně, mně se líbí hlavně ta druhá fotka. Mně osobně by jen na letních šatech vadilo to kolem krku. Jsem zvědavá na další fotky v těchto šatech. Bylo by pěkné mít rozpuštěné vlasy,jemnější náušnice a oči nalíčit k šatům něžnou růžovou a modrou.

    OdpovědětVymazat
  17. Péťo, mám stejne nausnice a nevydrzim v nich snad dele nez pul hodiny jak jsou tezke. Vydrzis v nich cely den, nebo je mas prosim jen pro ucely foceni??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, mela jsem je asi 3 hodky, na cely den fakt nejsou, jsou opravdu tezke :/

      Vymazat
  18. Já mám ty stejné šaty, ale takhle krásně v nich nevypadám 👍

    OdpovědětVymazat
  19. Velmi jarní, ale pro mě trochu nevkusné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eriko, dekuji za komentar, mohu se zeptat co konkrétně je nevkusne, abych se toho priste vyvarovala? A pozy jsou jiz zazivnejsi nebo je to pro vas stale nudne? Dekuji.

      Vymazat
    2. Šaty fajn, ale ty naušnice a drdol te celé degradují a vypadá to prostě lacině. I na make-upu bych šetřila, jsi opravdu hodně silně nalíčená.

      Vymazat
    3. jestli to nebude tím, že paní či slečna erika má místo očí okurky :)

      Vymazat
  20. Peto, Ty se v kazdym dalsim outfitu prekonavas, to snad neni mozny! Jsi nadherna... Mne by jen zajimalo, kam v tom krasnym obleceni chodis a jestli lidi zustavaj paf? Ja bych na takovou kocku jako jsi Ty, urcite trapne zirala.. A kor v Cr, tohle je vohoz jak nekam na rivieru! :-) Skoda, ze u nas se vic lidi neobleka takhle (bohuzel se sama vetsinou radim k tomu sedemu prumeru, jen obcas se urvu :-D ), chce to docela odvahu.
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, dekuju moc. No ja v tom jdu normalne do města, ja si pohledu moc nevsimam, ale kdyz jdu s Mirou tak ten vzdycky říká, ze me obcas nekdo sjede pohledem, no. :)

      Vymazat
    2. Někdo, musí zírat každý.

      Vymazat
    3. To jo, no. Ale jde o to, proč zírají....

      Vymazat
    4. Zírají protože ", jo tak krásnou dívku jsem neviděl, každý z vás by mi ji záviděl ..........", to už je přece věc každého, já třeba nezírám, ale čumím, nádherné.....

      Vymazat
  21. ty saty jsou opravdu krásný! Moc ti to slusi Peti! :)

    OdpovědětVymazat
  22. Šaty ti sluší, jsou vážně romantický a líbí se mi, že jsou za krk. Samy o sobě už jsou právě takové zajímavé, jak střihem, tak barvou, a proto mi tak trošku kazí dojem ty ,,výstřednější" náušnice :/ - odpoutávají mou pozornost od těch šatů a to je škoda, celé mi to ruší :D.
    Ty jsi prostě ten správný typ na tyhle romantické modely, takže za mě palec nahoru. Myslím, že to bude vypadat dobře i s rozpuštěnými (navlněnými) vlasy a jemnějšími náušnicemi :). Těším se na další outfit s těmito šaty.
    A ta rtěnka hezky ladí, tohle líčení je úplně perfektně zvolené.

    OdpovědětVymazat
  23. Ačkoli sama na romantické looky nejsem, tobě sluší moc a fotky jsou také povedené. Měla bych pro tebe možná typ na článek - outfitpost do deštivého dne (jaký je zrovna dnes) a nějaký podprsenkový speciál pro střihy šatů jako je tento. Přeci jen v létě nosíme různá trička s holými rameny, zády, průstřihy apod. a pokud si chceme podprsenku vzít, bývá to problém. Máš typ na nějakou dostupnou v kamenných obchodech? Prádlo přes internet si neobjednávám, je to risk že by mi nesedělo když i v obchodech beru do kabinky více velikostí/ střihů apod. Díky a hezký den :-) Deni

    OdpovědětVymazat
  24. Naprostá dokonalost.Peťulko strašně ti to sluší...jako víla:-)

    OdpovědětVymazat
  25. Já si Peti myslím, že šaty jsou opravdu nádherné a tvému typu neskutečně sluší...Jenom bych volila subtilnější sandálky, tenké šňůrky bez ozdoby...Kabelka je dobře zvolená, outfitu odpovídá a působí lehce a něžně.... A možná bych si pohrála i s vlasy..nechala bych jenom lehké vzdušné vlny...když víla tak víla! :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Jsi oblečená jako na ples. I ten účes je na běžné nošení trochu trapas. Neumím si představit, že bych se takhle "vymódila" a šla jen tak do města. A na té fotce, kde máš překřížené nohy, ti ta póza dělá tlusté nohy a celulitidu. Boty ti nelichotí a dělají ti tlusté kotníky. Aby tenhle outfit byl použitelný na běžné nošení, vzala bych k šatům balerínky, rozpustila bych vlasy a zvolila bych decentní doplňky a úplně jednoduchou kabelku-psaníčko. Ty jsi to tak překombinovala, že to působí vrcholně nevkusně. A šaty jsou pomuchlané, to působí hodně lacině.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. .... a ještě ten asfalt na cestě je vyloženě trapný a tráva divně zelená a obloha se k tobě nehodí... bože, kams to duši dal.... Eva

      Vymazat
    2. Absolutní souhlas, chtěla jsem napsat téměř to samé. Šaty jsou nepěkně zmuchlané, ale tak jako budiž, ovšem ty doplňky jsou naprostá katastrofa - naušnice, kabelka, boty, všechno špatně. Účes je jednoduše příšerný a líčení je moc silné. Nelíbí. Jo a nesouhlasím s tím, že tento střih dělá pěkné nohy - nedělá.

      Vymazat
    3. Zmackane teda fakt nejsou, zehlila jsem je, to se vam asi zda tim vzorem hjak je zihany. Zbytek radsi nekomentuju, ja bych moc rada videla jak tito kritici vypadaji a jak se oblekaji :).

      Vymazat
    4. A jeste dodam, ze si taky umim predstavit jine boty nebo psanicko,ale holt doma jine svetle nemam a nepobezim si to jen kvuli tomu koupit, to asi nedela zadna zena. Ja vam ukazuji to co nosim a ne jen efekt na fotku.

      Vymazat
    5. Mě se šaty moc líbí, i ty boty k tomu a účes je taky na pohodu, určitě lepší než jen drátěnkový drdol, kterému říká můj kadeřník kočičí prdel :-) A že má Peťa celulitidu? A kdo ne? Neřešila bych to. A nikdy jsem si Peti nevšimla, že jsi tak pihatá, jindy to Míra líp vyretušuje:-) ale to také není na závadu.

      Vymazat
    6. To je tím, že na jaře a v zimě pihatá nejsem,ale jakmile se začnu opalovat, jelikož ted bylo hezky, tak mi pihy hrozně naskáčou :). Tedy to není retuš, ale v zimě jsem porcelánová bez pih a s opalováním je mám všude, za to Míra nemůže :).

      Vymazat
    7. Ježkovy oči, to jsou zase kritici :D Kdo jste, aby jste určovali, že to je celé špatně?! I kdyby jste byly nějaká odborná módní policie s 20ti letou praxí, tak mi to příjde mimo mísu. Mně osobně se třeba zase nelíbí baleríny a legíny a nechápu, jak v tom někdo může výjít do města, ale zazlívám to těm lidem? Ne! Nemám jim do toho co kecat, a tak nekecám. Je to váš vkus, ale to neznamená, že to je "celé špatně".. dementnější slovní spojení jsem neviděla. Promiň Peťo, že se ti tu takhle vytáčím :D.

      Vymazat
    8. Každý má právo na svůj názor, proč s tím mají Češi takový problém pořád, to nechápu...

      Vymazat
    9. Úplně vidím ty tlustý neupravený ženský v teplákách za monitorem, co ti píšou tyhle komentáře :D

      Sluší ti to! :)

      Vymazat
    10. Mně jde o to "celé špatně", ano, ráda slovíčkařím.. jinak jsou mi názory lidí u zádele ať se týkají kohokoliv :-)

      Vymazat
    11. Jestli chodite takto oblecena na ples, tak by to tez bylo k zamysleni. Tyto saty na ples opravdu vhodne nejsou, na letni party klidne u rybnika se hodi daleko lepe. Nedokazi pochopit vasi snahu vse okomentovat, pokud se vam to nelibi, nabizi se moznost opustit stranku a je to, jak snadne.

      Vymazat
    12. Na ples ty šaty vhodné asi nejsou, ale s drdolem a doplňky to trochu působí, jako by šla Petra na svatbu nebo na nějakou společenskou událost. Určitě bych takhle nešla jen tak do města, to mi přijde zvláštní. Samozřejmě je to každého věc, o tom žádná.

      Vymazat
  27. Jsi vážně jak víla! Ty první fotky u vody jsou nádherné, hrozně se to k sobě hodí. :)

    OdpovědětVymazat
  28. Šaty jsou krásný, moc ti to sluší, co se mi nelíbí a vím že s tím nic neuděláš jsou nohy. Příliš vyhublé a ta kůže taková vrásčitá a vysušená. Neber to zle, každý má nějaký nedostatek. Jinak jsi moc krásná a ráda tě sleduju :-) Přiznám se, že na takové šaty bych neměla odvahu:-)

    OdpovědětVymazat
  29. Peti , krasa krasa krasa , zvlast ty prvni fotky jsou jak kdeby v pohadce, nadhera :-))))))))))))))))))))))))) mas dobre oko na autfity:-))))

    OdpovědětVymazat
  30. šatičky Ti Péťo moc sluší. Škoda že nemám postavu jako ty.

    OdpovědětVymazat
  31. Tak jenom k predchozimu prispevku - tohle rozhodne nejsou plesove saty a ani cely outfit neni plesovy. Tak maxilmalne na letni party - na to mi prijde pekny.
    Jinak Peta je stihlounka, ale preci jen mi ta sukne prijde prilis kratka - a to ne, ze bych si myslela, ze je na to "moc stara". Takova delka i prijde vulgarni i u holky pod dvacet. A to by stacilo jen par centimetru, rozhodne to nemusi byt ke kolenum.
    Ale liceni se mi opravdu moc libi.

    OdpovědětVymazat
  32. Krásné šatky, fakt jako víla :)

    OdpovědětVymazat
  33. Děkuji za inspiraci. Vážím si Petřina času, který blogu věnuje, protože často získám inspiraci, odvahu, někdy dobrou náladu a někdy trochu nesouhlasím, ale vždycky to k něčemu je :) Tentokrát je outfit povedený a Petra vypadá úžasně (jako téměř vždy). Já bych trochu změnila doplňky. Nemyslím to špatně, ale šaty jsou skutečně letní, jako pro vílu. Myslím, že psaníčko s ťupkami i náušnice jsou trochu tvrdšího rázu, unosily by se i s křivákem atd. Ale možná se Petra chtěla vyhnout přeslazenosti a tu sladkost trochu srazit. Nebála bych se toho. :) Jsem i pro jemnější variantu. Hezký den všem, Kateřina

    OdpovědětVymazat
  34. Šaty jsou krásné, ale já bych k nim nevolila tyto náušnice, protože šaty jsou až ke krku a ty náušnice jsou příliš masivní. Vzala bych si jednoduché perličky. A ještě bych vyměnila boty, mě by se k tomu víc líbili jednoduché dvoupáskové, jeden přes prsty a druhý přes kotník, sandálky na podpatku.

    OdpovědětVymazat
  35. moc Vám to sluší Peti ...za mně ..make up, naušnice + šaty na 1* a pochvala fotografovi !!!

    OdpovědětVymazat
  36. Šaty vypadají velice zajímavě :)))) Ale mě se moc nelíbí :)

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  37. Peti, moc ti to sluší. Nevkusné mi to teda vůbec nepřijde. Akorát bych osobně asi volila rozpuštěné vlasy, přišlo by mi to romantičtější :-)

    OdpovědětVymazat
  38. podla mna by bolo lepsie, kebyze vyberies takych 5-6 najlepsich fotiek a tie pridas :)
    inac super

    OdpovědětVymazat
  39. Peťka si nádherná žena....a šaty sú super....celé krásne.....nemám slov....👏👏😍

    OdpovědětVymazat
  40. o.O Bohyně! Také souhlasím s rozpuštěnými vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  41. Naprosto dokonalé fotky! Rozhodně jedny z tvých nejlepších! Nemůžu se na tebe vynadívat ♥

    OdpovědětVymazat
  42. Peti, ty šaty jsou naprostá bomba!!!! Ty nutně potřebuju taky nebo aspoň nějaké podobné. Úplně jsem si je totiž zamilovala :) Navíc ti šíoleně sluší :)
    A klobout dolů před Mírou, má skvělý vkus :)

    Zaměřeno na: Astor

    OdpovědětVymazat
  43. Teda já nevím, ale spíš než šaty mou pozornost upoutaly nevzhledné křivé nohy. Štíhlost je určitě přednost, ale na tvých nohách je vidět, jak moc není pěkné, když má holka kostnatá stehna s obrovskou mezerou a lýtka silnější než stehna. Raději bych měla postavu jako Stéphanie Zwicky než jako ty. Ale vím, že každý jsme nějaký. Co přijde nevzhledné mně, může se druhým líbit. A tak je to v pořádku.

    OdpovědětVymazat
  44. a hlavně ty fotky! to prostředí! prostě to tu v ČR máme krásné!
    Tyhle fotky z přírody! to je krása! rozhodně lepší jak z centra měst!

    OdpovědětVymazat
  45. Šaty jsou opravdu krásné :) Líbí se mi i náušničky

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj Peti, neskutečně moc ti to sluší! Šaty jsou krásné i vše ostatní :) Zuzka M.

    OdpovědětVymazat
  47. No Petro, upřímně tě obdivuju. Ale nejen to, jak krásně vypadáš, jak moc ti to sluší, ale že máš osobnost ustát i to zlé co o tobě někteří píší. Sama jsem několikrát uvažovala o tom, že bych si založila fashion blog, protože mě móda moc baví, ale na tohle bych fakt neměla povahu a myslím, že bych ho asi po pár jedovatých komentářích smazala :-D Mám pocit, že i kdybych chodila každý den do fitka i kdybych udělala cokoliv, stejně by se našel někdo kdo by přišel s tím, jak hroznou mám celulitidu, křivý nohy, vrásčitou kůži atd., protože prostě není nic jednoduššího, než si sednout k počítači a říct si-ááá dneska si vezmu lupu, najdu nějakou pitomost na někom a pěkně si do něho kopnu...A to není o tom, že by neměla být žádná racionální kritika, ale to co tady kolikrát čtu... to je opravdu smutné. No ještě štěstí, že máš převahu pozitivních komentů :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, ono když jdete po ulici, tak se s vámi taky nikdo nemaže a klidně vás zkritizuje kdejaká kravka, která vám nesahá ani po kotníky. Dennodenně jsme pod drobnohledem nějakých kritiků, tak to holt na světě chodí. Lidi si rádi všimnou nedostatků u jiných a ještě na to upozorní. Když si silnější holka vezme kraťasy, lidi ji odsoudí a pomluví. Když si vezme hubená holka kraťasy, lidi ji taky odsoudí a pomluví. Tak to prostě je. A proto na kritiku kašlu a hrdě nosím to, v čem se cítím dobře. Názory druhých mám u pr....

      Vymazat
    2. Ahoj, moc ti dekuji za podporu. No, uprimne, ja jsem dost citlivy clovek a abych pravdu rekla, casto me to mrzí. Ale uz jsem se naucila nedavat to tak najevo, protože to je presne to, co ti lide chteji, videt, ze mi ublizili. Ja tomu take nerozumim, proc ma tolik lidi potrebu si kopnout, ale co se da delat, vyrovnany a spokojeny člověk to nedělá. Urcite si tou obavou nenech vzit neco, co by te bavilo a smele do toho, prece se nenechame zastrasit par hatery :), moc ti drzim palce :).

      Vymazat
  48. Ach ten Míra. :-D Ta druhá "zamlžená" fotka je naprosto dokonalá a umělecká. :-) Šaty jsou pěkné, i když na mě tenhle outfit působí spíš jako na nějakou příležitost. Třeba jako host na svatbu. Ale sluší Ti to moc. A naprosto úžasná je ta barva na rtech, tu chci! :-)

    OdpovědětVymazat
  49. Excelentní fotky. Velká pochvala pro manžela. Ne že by to jindy nebylo fajn, ale tentokrát je to překrásné :)

    OdpovědětVymazat
  50. Šaty tedy nejsou ani plesové a ani koktejlky...pěkné letní šaty do města úplně ok...pravda, neschová se to v davu ;) zrovna jsme se nedávno smáli, jak se oteplí vytáhnou se džínové mini a trika, tedy letní uniforma. K tomu placatý cvičky, pardon balerýnky a urousané číro, v teplém počasí jsou vlasy na zádech jak deka, způsobující nemalé pocení krku a pramínkování do myších ocásků. Vyčesané to vypadá rozhodně lépe.
    A víme, že všechny máme dokonalý nohy, dokonalý stehýnka a prostě všechno odpovídá estetickému standardu :D kdo neodpovídá, bude nahnán do rezervace, aby nerušil estetické vnímání osatních. Musím konstatovat, že mám podobný nohy, zadek jak mapu měsíční krajiny a ještě pár jizev. Tudíž se jdu balit na cestu do rezervace, jen doufám, že tam bude net a dál se budu bavit komentáři. Někteří by našli zajisté chyby i na oblečené burce. Moc řídká síťka přes oči, moc hustá síťka přes oči, dole čouhají moc velké nohy...

    OdpovědětVymazat
  51. Nechápu, proč se lidi nemůžou vyjádřit k čemu chtějí. Pokud se Petřiny nohy zdají být někomu hnusné, tak nevidím důvod, aby psali komplimenty. A pokud se někomu Petřiny nohy líbí, tak ať klidně ochají a achají a píší jeden kompliment za druhým. Bože...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, to máš pravdu,ale lidi by se měli vyjadřovat s trochou empatie, nebo ty přijdeš na ulici k cizímu člověku a začneš mu říkat, že má hnusné nohy? Asi ne,co. A já samozřejmě chápu, že se nemusím ani já, ani to co dělám líbit všem,ale myslím, že se to dá napsat normálně a ne stylem, že je to hnusný, blbý nechutný a pod. Navíc nikdo nemá patent na vkus na rozum a tak je to jen čistě subjektivní věc a ne obecně platná pravda.

      Vymazat
    2. No kdyby se mě na ulici nějaká holka zeptala, ať ji řeknu názor na její nohy, zadek atd., určitě bych řekla pravdu. Nedávno mě u kabinky v obchodě oslovil kluk, ať mu povím, jestli mu sluší to, co si vybral. Řekla jsem mu můj názor a on mi za to poděkoval. Pak jsme si příjemně povídali ještě hodinu. Chci tím říct, že pokud mě někdo vyzve, abych řekla názor na něco, tak jsem prostě upřímná. A vyžaduji upřímnost i od ostatních. Tečka. Ty na konci článku píšeš, ať ti napíšeme, jestli se nám tvůj look líbí nebo ne. Tak si to příště raději rozmysli a rovnou napiš, ať tě zahrneme komplimenty a mažeme ti med kolem pusy.

      Vymazat
    3. Pletes si uprimnost s hulvatstvim, to je ten zasadni rozdil, o ktery tu jde, ne o mazani medu kolem pusy. Ale nekteri lide asi holt hulvati jsou a maskuji to "uprimnosti".

      Vymazat
    4. I tak se to dá brát. Já teda žádný hulvátský komentář nenapsala, a když to tu tak pročítám, tak jsem ani na jeden vyloženě hulvátský koment nenatrefila. Tak nevím, co považuješ za hulvátství. Že ti někdo napíše "máš křivé nohy" nebo "ten drdol je hrozný", to mi připadá jako normální komentář. Pravda, možná trochu neomaleně napsané, ale jinak mi to přijde v pohodě. Holt každý jsme jiný, no.

      Vymazat
    5. To já souhlasím, že ty jsi nic takového nepsala :). Já upřímně řečeno moc nechápu, co to komu dá když mi někdo napíše, že mám hnusné nohy, uříznout si je kvůli tomu nepůjdu, mám pocit, že tyto komentáře mají za cíl akorát ranit. Nicméně když se tu už bavíme, já se vás ptala jak se vám líbí/nelíbí dnešní look a ne jak se vám líbí mé nohy ;). Ale jistě chápu, že každý to bere trochu jinak a hlavně psané slovo kolikrát vyzní trochu jinak než mluvený projev :).

      Vymazat
    6. Já myslím, že lídé by měli být k sobě taktní, měli by odpovídat na otázky na které jsou tázáni, tedy když se někdo ptá na šaty, tedy odpovídám na danou otázku, a nesnažím se ublížit, a upřímně, takové krásné nohy by brala leckterá z nás. Tak proč tato zloba, říci se dá vše, ale záleží na formě, tady chce někdo opakovaně ublížit a není k tomu nejmenší důvod.

      Vymazat
  52. Ahoj Péťo, myslím, že je dobře, že jsi Míru poslechla, protože ty šaty jsou opravdu pecka!!! Celkový outfit mě malinko ruší ty výrazné náušnice,ale nic zásadního. Už se těším na druhou verzi s jinými doplňky ;) palec nahoru :))

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj Peťul :-)
    Prosím, na jaký foťák jsou fotky přízeny?:-))
    Šaty jsou nádherné a moc ti sluší :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj,
      Nikon D610 + Nikon 85mm f/1,8G :-)

      Vymazat
  54. z těch fotek úplně sálá léto :) už se na něj moooc těším! a šaty mají nádhernou barevnou kombinaci, naušničky k nim skvěle jdou.

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj Petro, ty šaty jsou nádherné a za druhá "zamlžená fotka" je prostě skvělá. Dle mého názoru se by se k éteričnosti těch šatů víc hodily rozpuštěné vlasy, jako víla z pohádky a celkové zdůraznění romantičnosti. Uvědomuji si to hlavně u fotek, kde jsi lehce z profilu, kde je vidět jen tvůj obličej a celkový výraz z té fotky je na jedničku. Ale právě na fotkách, kde jsou vidět celé šaty, mě naopak vyčesaný drdol ruší, moc "přísný" k lehkosti těch šatů. Myslím, že právě ten drdol by byl vhodný k variantě, kterou sama zmiňuješ, černé doplňky a křivák. Takhle k bílým doplňkům bych ponechala rozpuštěné vlasy.

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj Peťo, šaty ti moc sluší :) chtěla bych se zeptat, jakou velikost jsi si objednávala. Předem děkuji za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
  57. Když jsem tě uviděla, napadlo mě jediné: bohyně

    Neskutečně ti to sluší! Barvy, střih, parádnííí. Jsi tak krásná a křehká...

    OdpovědětVymazat
  58. Jsi moje nej Youruberka , protoźe nejsi znuděná např. Jako Teri blitzen The teen girls look

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!