OOTD - Pop of lilac | V lila náladě

by - 06 května

Krásný středeční večer vám všem,

ani nevíte,jak moc jsem se na dnešní post těšila! Jednak mám na sobě svou nejoblíbenější barvu (spolu s modrou je lila moje srdcovka) a pak, sehnala jsem k saku, které mám už několik let, skvělé lodičky. A co víc, v dnešním looku jsem se nelíčila sama, ale nalíčil mě známý a uznávaný national makeup artist Yves Saint Laurent Pavel Kortan. Makeup se mi moc líbil a cítila jsem se v něm bezvadně! Z celého dne uvidíte na našem druhém kanále vlog a pokud budu moci, nahraji i hotové video na svůj hlavní kanál, abyste se mohli na celé líčení podívat zblízka. Natáčeli jsme ho totiž pro parfumerii Marionnaud, ale myslím, že jim to snad vadit nebude ☺.
Celkově jsem si ten den báječně užila, ono když se o vás také jednou stará někdo jiný a zvláště tak skvěle, člověk si to opravdu užije a o to víc, že jsem si mohla na vlastní kůži vyzkoušet renomovanou značku ☺.
Teď již ale k dnešnímu outfitu. Chtěla jsem ten den mít něco elegantního, ale přitom zábavného a barevného. Je přece jaro! A tak jsem ze šatníku vytáhla lila sáčko, které mám už asi 3 roky a má božský střih a doplnila ho lodičkami, které jsem zcela náhodně ulovila v Tescu v F&F na Andělu. Stály asi 500 a jsou z letošní kolekce, takže pokud se vám líbí (což jste psali na facebooku), tak ještě je mají v regálech ☺. Musím říci, že díky přijatelnému podpatku jsou nečekaně pohodlné, běhala jsem v nich po Praze celý den! Celý outfit jsem už pak jen doladila tmavými slimkami a bílou košilí a zvolila jsem i jednoduché šperky.
Naopak do vlasů jsem přidala pro jednou zase clip in a udělala na nich velké vlny. Několik z vás na facebooku "pobouřilo", proč si dávám clip in, když jsem se ostříhala. Nu, protože můžu, vždyť je to zábava být každý den jiná! Někdo tam trefně poznamenal, že to je jako vyčítat někomu, že jednou si vlasy vyžehlí a podruhé navlní kulmou. Milé dámy, vždyť je to všechno jen zábava, nejde o život a pokud se necháváte tak snadno ovlivnit tím, co si myslí ostatní, nikdy si neužijete to, co opravdu chcete vy. Nebojte se všeho tak, ani barev, ani toho, co kdo říká, nejdůležitější je, co na to říkáte vy samy a jak se cítíte vy samy, nenechte si pokazit radost a náladu okolím.
 
Tak to by bylo k dnešnímu looku vše, napište mi, zda také rády nosíte odstíny lila a jestli máte na jaro také vyhlídnuté nějaké barevné lodičky, protože ty by rozhodně neměly v jarním botníku chybět ☺.
 



lodičky - F&F
džíny - Choies
košile - Tally Weijl
sako - H&M
kabelka - Elega
šperky - stříbro, ale už nevím odkud, myslím, že to byl dárek
brýle - Tom Ford (zapůjčeno z Originalníbrýle)
líčení - YSL Pavel Kortan, nepamatuji si přesně produtky,ale vše uvidíte ve videu
clip in - Lovely Hair středně hnědá č. 4 (barva mi v reálu sedí skvěle, ale je možné, že to každý na svém monitoru uvidíte trochu jinak)










 
  

You May Also Like

68 komentářů

  1. Ta fotka close-up v těch brýlích je úplně mega!!! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle outfit mě zaujal už na Instagramu, to slazení lodiček se sáčkem je super, zvláště pak v téhle parádní barvě :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Peti. Zase krása. Lila barva ti ohromně sluší! Možná jen bych klidně nechala tvoje vlásky, tak jak jsou, na krátko ti moc sluší, tak proč přidávat jiné vlasové vychytávky.
    Hezký večer Andrea

    OdpovědětVymazat
  4. Super outfit, líčení taky moc zajímavé, příjemná změna :) a brýle mají hodně zajímavý design! O.o

    OdpovědětVymazat
  5. Ty botičky obhlížím už dlouho, ale moje velikost je vždycky vyprodaná, fňuk :( ... jinak ti to moc sluší - nádherní barva :))) A líčení se mi tu líbí - je to něco jiného, ale i tak musím říct, že v tom máš takový "zlý" kukuč :D

    OdpovědětVymazat
  6. krásný! ty clip-in nejsou vubec poznat, vypadá to jako tvoje přírodní vlasy. Původně jsem myslela, že to je než ses ostříhala :) dokonalý, fakt :-)

    OdpovědětVymazat
  7. To líčení je bezvadné!! Na FB to vypadalo hrozně vyblitě a tmavě, ale na těchto fotkách je to luxusní. Je vidět, že vizážista je opravdu profík ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Líčení se mi nelíbí, hrozně tě podle mě postaršilo. Zbytečně. :)

    OdpovědětVymazat
  9. To líčení opravdu není hezké.. už v náhledu - jak nějaká bledá vampire.. Za mě ne:-/

    OdpovědětVymazat
  10. Outfit parádní, ale to líčení? To se mi opravdu nelíbí, sama se nalíčíš stokrát lépe.

    OdpovědětVymazat
  11. Ú Ž A S N Ý! Ta fialová nemá chybu, i když je to barva hodně jasná a výrazná, tak to vypadá super, jak jsou stejně boty i sako a to sako ti moc sluší! Líčení už jsem chválila, líbí se mi to, je to zase jiný styl a o to asi šlo, zkusit si jiný styl, práci někoho jiného:)

    OdpovědětVymazat
  12. Lodičky jsou super. Mám doma sáčko v trochu tmavší barvě, ale i k němu by asi šly. Vlasy se ti moc povedly,prodloužení není vůbec poznat. To líčení se mi líbí na fotkách zblízka. Ale na fotkách celé postavy to opravdu dělá takové zlé vamp oči. Je to zajímavé, protože zblízka mi to fakt připadá OK.

    OdpovědětVymazat
  13. Přijde mi, že to líčení Vám zbytečné zmenšuje oči. Ty bývají u Vás nejvýraznější. Pan profík mě tedy moc neoslovil. Outfit je prima, pěkně svěží. Lenka

    OdpovědětVymazat
  14. Líčení ti velmi sluší Péťo :) outfit je super!

    OdpovědětVymazat
  15. To sáčko je úžasný, škoda, že je to už stará kolekce, jinak bych si pro něj hned utíkala :) Ale teda líčení se mi popravdě nelíbí, vypadá tak nějak zvláštně.. Když se líčíš sama, určitě je to mnohem lepší.
    P.S.: Vždycky jsem si říkala, jak ti strašně sluší dlouhé vlasy, ale jak ses teď ostříhala, tak musím říct, že to nové je ještě lepší :)

    OdpovědětVymazat
  16. Krásný outfit Peťko..:) kolik prosím stály botičky? Jsou k dispozici i v jiné barvě?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, stály něco málo přes 500 a měli ještě podobné tělové a šedé :), ale ne úplně stejné.

      Vymazat
  17. To líčení je fakt sexy a sluší ti :) Je to fajn změna :)

    OdpovědětVymazat
  18. Peti, mily outfit ....make up..hm, hned na prvej fotke mi udreli uuuuplne malinke oci, ktore Ti robia nie prave lichotivy kukuc. Vizazista je mozno renomovany ale u Teba sa mu to prave extra nepodarilo. Urcite bolo ale velmi prijemne prenechat licenie na niekoho ineho :-).
    Jana

    OdpovědětVymazat
  19. Ty bryle jsou krasne, luxusni! Do nich se vyplati investovat! LV

    OdpovědětVymazat
  20. To líčení očí je otřesné

    OdpovědětVymazat
  21. Outfit je super, ale líčení je BOMBA! Pleť máš úplně dokonalou i dobrý výběr rtěnky no a oči bych ti sama nenalíčila jinak. Hnědé kouřovky jsou pro modré oči ideální, akorát bych ti už nedávala tmavou waterline. Hodně ti oči zmenšila. Přece jen jsme u tebe zvyklé na linky a výrazné řasy :) Je to spíše o zvyku.... těším se na video :)

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Péťo!I já patřím mezi ty, které si myslí, že tvé vlastní líčení je lepší než tohle, ale zas ho nechci nějak hanit, prostě je to něco jiného a kočka jsi i s ním. Ty spodní linky jsou nějak divně rozmazané, připadá mi to jako nějaká snaha udělat to jakože kouřové, ale na to, že to líčil profík, to není nic moc. Chci ale pochválit ty brýle a fotku s nimi, neskutečně ti sluší.Myslím, že když bys navíc ještě neměla prodloužené ty vlasy a měla jen ty své a nenavlněné, mělo by to fakt šmrnc.
    Když si uděláš chvilku, chtěla bych Tě pozvat na svůj nový blog.Děkuji,Lenka :-) simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lenko, moc děkuju, to ráda slyším, taky mi ty brýle přijdou super :).

      Vymazat
  23. Ahoj Peťka....úplne krásny outfit....lodičky sú krásne,a vlasy máš super....ako vždy krásna žena....ja som dávno nevidela tak peknú,vždy upravenú ženu...si šikovná.... :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Super outfit i líčení, ale hlavně ty vlasy, na co jsi je natáčela? jsou krásné.

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Peti, outfit super aj bríle sú parádne. Ale ten make-up za mňa teda rozhodne nie. Keď sa líčiš sama vždy vyzeráš ako hviezda na fotkách aj vo videách, ale toto sa podľa mňa nepodarilo.

    OdpovědětVymazat
  26. Prekrasne!! Strašne moc ti to sluši!☺

    OdpovědětVymazat
  27. Fakt ti to moc sluší! A takto upravené vlasy se mi na tobě líbí nejvíc :)
    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
  28. Petra, super...tvoje ideálne farby, úplne ťa to rozžiarilo, mne sa páči aj líčenie...toľko kritizované ale podľa mňa iba je to nezvyk, lebo štýlovo je to iné. To isté vlasy - treba sa hrať a byť stále iná ako píšeš, inak by to bola nuda. Svedčí ti to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc,to jsme ráda, že to píšeš, tuhle barvu totiž miluju

      Vymazat
  29. Týjo toje kočka :-) Peti super :-)

    OdpovědětVymazat
  30. Naaaaaadheraaaaaa, moc ti to sluší a líčení je super😊

    OdpovědětVymazat
  31. Mně se právě to líčení líbí! Je zajímavé a dělá Ti takové kočičí šikmé oči :o)

    OdpovědětVymazat
  32. S brýlemi je to velmi pěkné, sexy.
    Ale bez nich... Já vím, že jsou je trend, dělat tyto linky, co tak strašně zmenšují oči, ale většině to stejně vůbec nesluší. Při čtení článku jsem se moc těšila na YSL. Je to má srdcovka. Ale přišlo velké zklamání. Nevím, proč není práce vizážisty zkontrolována větším týmem a vyhodnocena, zda je výsledek opravdu skvělý. (Skutečný tým, ne tým pochlebovačů, co pochválí cokoliv, i špatný výsledek) Můj názor je, že ti tohle opravdu nesluší. Dělá tě to starší, přísnou a dodává to smutný a zlý výraz.
    Vím, že je to jen líčení a o nic nejde. Také vím, že jsi to večer umyla a ráno se zase nalíčila hezky.

    A na paty si do lodiček lepíš náplasti preventivně? Vzhledem k materiálu bych se nedivila, kolikrát i kožené boty umí slušně potrápit.

    Krásné jarní dny ve fialovém tónu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, ty brýle se mi teda také moc líbí,to musím říci, že jo ☺. Jinak tento styl líčení opravdu vždy změnší oči, to je pravda, ale zase mi přijdou takové víc "sexy" nebo jak to správně nazvat ☺.
      Já jsem si odřela nohu několik dní předtím, tak jsem si raději jednu náplast dala,ale jinak musím říci, že zrovna tyto lodičky jsou hodně pohodlné.

      Vymazat
  33. Peta je krásná ženská, jen si dovolím poznamenat, že malinko by měla přibrat, ale vím, že má zdravotní potíže, což mě mrzí.
    Sama jsem si jistými zdravotnými komplikacemi prošla.
    Možná je to maličko hnidopiší dotaz či poznámka, ale blog, FB, Instagram, a videa sleduji poctivě a maličko mi přijdou fotky fádní. Podřád stejné pozy. Míra je super chlap a fotograf, možná malinko vymyslet jiné pozy, postoje či tak, ale nejsem odbornice, přijde mi to malinko, jak přes kopírák.
    :-))
    Jinak Vám oběma moc fandím.
    Krásný den. E.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eriko, moc děkujeme, ono je to hrozně těžké vymýšlet po 4,5 letech stále nové pozy a místa na focení, ale pokusíme se zase to nějak inovovat¨, aby to pro vás bylo zajímavější ☺.

      Vymazat
  34. Promiň Péťo, ale je to strašně umělé. Připomínáš mi na fotce panenku Barbie. Líčení tu umělost bohužel doplňuje, stejně jako přidělané umělé vlasy. Sorry, ale tohle nejsi ty. Líbí se mi tvá nová délka vlasů, jen bych to nechala poupravit a dát na to nějaký šetřící přeliv v tvé přírodní barvě vlasů, aby se ti krásně lesky. Zdraví Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlasy si nenech upravovat, většinou je to blbé, a přeliv ani náhodou.

      Vymazat
  35. Teda ja neviem, ale žiadne "zmenšené oči" som si nevšimla, práve naopak, páči sa mi to celé aj s oblečením presne tak ako to je... Veľmi ti to pristane. **DAY by DAY**

    OdpovědětVymazat
  36. Teda, mít tyhle lodičky, když jsem se vdávala, ty by mi krásně ladily :)
    Sluší ti to, ikdyž líčení je trochu nezvyk...

    OdpovědětVymazat
  37. Aaaaach, krása! Moc Ti ta barva sluší a těší mě i dlouhé vlasy, hehe :-) Jediné, co se mi nelíbí, je kabelka :-(

    OdpovědětVymazat
  38. Ty brýle!!! Ježiši ty jsou dokonalé!!! Lila je krásná barva a na tyhle lodičky jsou v FF koukala, jsou super:)

    http://lifewithveronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  39. Outfit super ale to liceni... Uplne sem se lekla. ne, Neni to hezke. Ale pak jsem si precetla, ze te licil profesional, tak se mi ulevilo. Ty se licis sama stokrat lepe.

    OdpovědětVymazat
  40. Nádherná farba, veľmi ti pristane!! :)
    Simimaus

    OdpovědětVymazat
  41. Máš nádherné sako a celkově outfit vypadá skvěle :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  42. Nádherný outfit,barvičky přesně pro tebe.Líčení od odborníka ti moc nelichotí.Víc se mi líbí každé tvoje líčení.Nejsem proti změně,to vůbec ne.Jen z mého pohledu tě toto líčení očí dělá starší a unavenější.....a to žádná z nás nechce :-)Hezký den

    OdpovědětVymazat
  43. Péťo ta lila Ti moc sluší, ty jsi prostě kóča ve všem

    OdpovědětVymazat
  44. Moc hezky napsané!!! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, taky se mi vždy líbí sloh i slovní zásoba, nádherně psané články :-))))))))

      Vymazat
  45. Ty lodičky jsou božíííííííí

    OdpovědětVymazat
  46. Velmi tematicky outfit,vzhledem k tomu,ze je kveten a vsude kvetou seriky.Serikovou alias lila barvu uplne miluju a tenhle outfit je uplne spicka,sacko sladene s lodickami je paradni. Liceni se mi libi moc,ty tvare jsou tak stavnate a svezi,u me ma pan Kortan jednicku podtrzenou:-)

    OdpovědětVymazat
  47. Krásne botičky, vlasy, líčenie ... :) no ako vždy krásna Peťka

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  48. Sako je moc krásný a outfit vypadá prostě báječně :) V lila barvě mám cardigan jinak nic
    A vlasy vidím na svém monitoru úplně pěkně, jak kdyby byly prostě Tvoje :)

    OdpovědětVymazat
  49. To líčení ti dělá úplně zlý pohled. Nejsi typ na tento styl líčení, což mohlo toho vizážistu napadnout. Opravdu je mnohostokrát lepší tvé vlastní líčení. :)

    OdpovědětVymazat
  50. Moc ti to sluší!! Hezké botky!

    OdpovědětVymazat
  51. Vypadá to parádně :-) Také nosím rádá mega obtáhnuté věči, hlavně kalhoty, tak jako Peťa. A také se mi pod knoflíkem odchlypuje vršek zipu, je to asi tím narváním na sebe. Nevíte někdo, jak to zamaskovat? Snažím se to překrýt páskem, ale není to ono...

    OdpovědětVymazat
  52. Outfit je prijemny, mam rada barvy, jeste letnejsi by mi to prislo s bylimi kalhotami. Vlasy se mi taky libi, mam rada zmenu a prijde mi opravdu super, ze i kdyz se vlasy ustrihnou, muzes je nosit i dlouhe. Navic kdybych nevedela, ze ses ostrihala, nepoznala bych to. No a na zaver k tomu liceni.. makeup a rtenka moc slusi, ale co se tyce tech oci, prijde mi, ze Ti opravdu delaji trosku "zly" kukuc. Mam kourovky rada a kdyz si je licis sama, prijde mi to lepsi. Hnede kourovky jinak urcite pro Tebe dobra volba. Taky je fajn videt trosku "jine" liceni, ale souhlasim se ctenarkami, ze se umis nalicit lepe 😉. Jinak To moc fandim a diky za zajimave fotky!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!