☼ Velké nákupy na jaro a léto ☼ | Haul H&M, New Yorker, F&F

by - 16 května

Krásné sobotní dopoledne,

asi před měsícem jsem vyrazila na větší nákupy oblečení na následující sezonu, co jsem ulovila uvidíte v dnešním haulu ☺. Vím, že máte tato videa rádi, tak doufám, že se vám bude líbit i dnešní a napište mi, jestli vám něco z mých nákupů padlo do oka ☺. Fajn víkend všem!


PŘIJĎ SI POPOVÍDAT A VIDĚT SE OSOBNĚ ☺ : http://www.utubering.cz/petra-lovely-hair
↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

náušnice: Blackfive
sako: ? asi Sheinside
tílko: vietnamci
 
eshop: štětce Petralovelyhair, kosmetika Sleek, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz/
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz/
 

You May Also Like

39 komentářů

  1. Ty džíny s laclem jsou absolutně boží! ♥ Nějaké takové bych si také chtěla pořídit :).

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Peťulko, myslím, že vůbec nemáš zapotřebí se příznivcům svého blogu omlouvat za to co dostaneš, protože si si všechno získala vlastní pílí a schopnostmi, tuto možnost má každý z nás. Tak jak si řekla v jiném slova smyslu, "vyprdni se na to", neomlouvej se za to jaká jsi, a co si dokázala, a v návaznosti na to dostala!!!!! Já ti všechno přeji, určitě to není "zadarmo", to v životě není nic, je za tím spousta tvého času a práce, a to ti nikdo nezaplatí.
    Jinak máš krásné nové věci, vkusné, a moc ti budou slušet. Líbí se mi tvoje sromnost a pokora, jiná blogerka se vytahuje značkama a ty kupuješ jako mi obyčejní smrtelníci, a inspiruješ nás dosažitelnými "modýlky".
    Za sebe mohu říci, jsi fajn, mám tě ráda, pokračuj a hodně dalších úspěchů ve tvém životě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji za podporu a máš pravdu, zadarmo to tedy určitě není :).

      Vymazat
  3. Peti,naprostá bomba!!! (Miluju tvoje hauly!) Moc moc si uží léto a já po matuře letim pro lacláče :-) mimochodem kraťásky uplně v pohodě. Potkala jsem slečnu dvojnásobné váhy a kromě zadku jí lezl i předek :-/

    Měj se fajn :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bych se prave bala, ze to budu mit zarezane nejen v zadku, ale i v 'predku' :)

      Vymazat
    2. No, chce to vyzkoušet, Péťe to opravdu sekne a nikde se nezařezává, je to kočka.

      Vymazat
  4. Peto urcite jsou lepsi nakupy z tuzemskych shopu, uz proto,ze pokud me inspirujete,muzu hned do obchodu vybehnout a nejaky kousek si koupit.Jinak Vam to ve druhem,nastavenem videu strasne slusi,urcite Vam vic pristane jemnejsi liceni, vypadate v nem i mladsi. Jinak se mi hrozne libi ty dlouhe festivalove saty z haemka,s tou celenkou a bundickou budete TOP, ten boho festival look se mi ted v mode strasne libi.A ty laclacove kratasy si muzete dovolit s prehledem,postavu mate luxusni a vypadate jak dvacitka,tak smele do toho!Krasnou sobotu Vam a Mirovi.:-)Sarka.

    OdpovědětVymazat
  5. Krasné věci :-) jsem zvědavá na outfit s novým kloboukem.

    OdpovědětVymazat
  6. Peťi veď vyzeráš úpne mladučko....podľa mňa s tvojou postavou si možeš dovoliť kľudne kúsky čo nosia dnešné tínedžerky....Určite by ti nikto netipoval že už máš po 30tke....
    čo sa týka tých botičiek botaskových skús pozrieť na tejto stránke...http://www.sportsdirect.com/running/running-shoes/ladies-running-shoes a celkom pekné vecičky majú aj tu čo sa týka oblečenia http://www.tinydeal.com/outwear-c-341_853_982.html sú to stránky z ktorých som objednávala...z aliexpress neviem tam mam trochu obavy ci mi tovar vobec dojde

    OdpovědětVymazat
  7. petka u nas na slovensku je v drogerkach znacka Claudia rovelli... http://queenstar.sk/produkty/tvar vybrala by si si od nich nieco??? ci ta tie obaly moc neuputali...ja stale vaham...vyzeraju podla mna niektore pekne len sa bojim tej nizkej ceny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já vůbec nevím, to se takhle nedá soudit, zatím jsem o značce neslyšela a nic nezkoušela.......

      Vymazat
  8. Odkdy H&M, FF jsou české obchody???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. samozřejmě to bylo myšleno jako u nás běžně dostupné české obchody, ne jakože je to český řetězec, myslím, že to všichni chápou ;)

      Vymazat
    2. Chápem,to tady anonym asi hodně přemýšlí???

      Vymazat
  9. Ahoj Peťi,
    Moc pěkné věci jsibsi koupila, asi taky budu muset vyrazit na nějaký nákupy.:D
    Jinak jsem moc ráda, že točíš hauly z kamenných obchodů, který jsou tady u nás v čr hodně rozšířený, protože pro mě je to mnohem větší inspirace než hauly z asijských eshopů, které dneska navíc točí každý. Hlavně prot, že můžu hnedka vstát a jít si pro nějaký ten hezký hadřík sama.:)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Petro, vsecky veci jsou super ! :) Chtela jsem se jen zeptat, v jakym H&M v Praze si presne koupila tu kratkou kytickovanou sukni? Protoze jak se znam, tak jeslti tam pujdu tak tam urcite nebude :D

    Dekuju:)

    OdpovědětVymazat
  11. Parádní úlovky Peťo :) Mně se nejvíc líbí ty riflové dlouho lacláče

    OdpovědětVymazat
  12. Peti moc pěkné nákupy. Nejvíc mě na začátku zaujal ten háčkovaný cardigan, něco takového si chci na léto taky pořídit a potom plánuju i nějaké plátěné kecky. K tříčtvrtečním džínám jsou moc pěkný. Sukýnky a šatičky taky moc krásný, ke své štíhlé postavě si je můžeš dovolit. Ten outfit s maxi šatama, riflovou bundičkou, mega brýlema a věnečkem je fakt stylový, hned bys v něm mohla vyrazit na Woodstock ;-)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Hezké věci :).
    Na kecy o věku se můžeš vykašlat. V tom overalu vypadáš sexy a rozhodně by Ti nikdo a za žádných okolností nemohl hádat, že Ti je, kolik Ti je. Líbí se mi úplně všechno, co jsi v tom videu ukázala. A celkem lituju, že končíš spolupráci s Choices. Nepřijde mi, že v ČR by bylo přehaulováno, spíš přehejtováno a každej Ti to dává sežrat. Takže se ani nedivím, že s tím končíš, ale škoda to je :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju a asi máš pravdu, že je spíše přehejtováno, ale tak zase se neboj, ono se toho určitě ještě objeví dost, mám zatím zásobu :).

      Vymazat
  14. Ahoj Peťi, prosím Tě, mohla bych se zeptat, jak jsi to u těch šatů s ramínky vyřešila s podprsenkou? Mám totiž na takové šaty zálusk, ale mám prsa po tátovi, takže bez podprsenky bych je nosit nemohla. Když si pod ně vezmu klasickou push-upku, tak mi lezou ramínka (případně i kousek podprsenky), gelová ramínka se mi nelíbí (podle mě to vypadá divně), a při podprsence bez ramínek se mi to zařezává nahoře a vypadá to zase blbě. Poradíš mi, prosím? Jíťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jíťo, já teda většinou nocím podprsenku bez ramínek, korzetovou, nejraději mám Sielei nebo Lormar.

      Vymazat
    2. Moc děkuju, Peti, zkusím se v obchodě na nějakou korzetovou push-upku mrknout. Jíťa

      Vymazat
    3. Já být plochá, tak chodím bez podprdy :-)

      Vymazat
  15. Pustila jsem si video před přítelem a ten se celou dobu chlámal smíchy. Tvůj ústní projev je jednoduše příšerný.

    OdpovědětVymazat
  16. Tak ten svetřík s růžemi jsem viděla naživo a musím bohužel říct, že mě neoslovil. Na videu či fotkách sice ještě nějak vypadá, ale v reálu je to fakt hadr. Potisk je hezký, o tom žádná, ale zasluhoval by si mnohem kvalitnější materiál a celý kus oděvu solidnější řemeslné zpracování. Navíc mi rozum nebere, proč výrobce, či spíš dizajnér na zadní díl dal to průhledné sedýlko. Bohužel New Yorker je rok od roku horší.

    OdpovědětVymazat
  17. Ty lacláče jsem si taky koupila :) Také XXS a to jsem o 10 cm vyšší. Překvapuje mě, že Ti nejsou dlouhé. Jsou fakt super, dobře sedí. Ty krátké jsem si nakonec koupila také, ale také v New Yorkeru a z těch tedy zadek neleze :) A to jsem stejně stará jako Ty. Takže v klidu, Peťo. Myslím, že ještě nepatříme do starého železa, i když si to někteří mlaďoši možná myslí.
    Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, já se moc těším až za pár let holkám které to takhle vidí bude taky 30 a řeknou si no dopr.. co teď? Vyhážou půlku skříně a nakoupí hnědé sukně na zem a důchodky? :-D:-D

      Vymazat
  18. Ahoj Péti, :)

    tento komentář už píšu asi po čtvrté. Sleduji tě už od tvých začátků. Tvoje naladěná a naplňující videa a článku zbožnuji. A je moc dobře, že s Mírou tvoříte dokonalý pár, který se navzájem doplňuje. Vždy jsem Tě chválila. Ovšem u tohoto videa mě teda něco zarazilo, to se musím přiznat. Až mě to zabolelo u srdce. Hned jsem si vzpomněla na svoji bud.. tchýni, které bude za tři roky 50 a chová se na 15 let. A řeknu Ti, to je teda něco. Ale bohužel patřím mezi ty, které mají na tchýně smůlu. Život nebude jednoduchý a není. Nj měla bych se s tou smůlou vypořádat. Jsi skvělá a neber to prosím osobně. Jen si prosímtě uvědom svůj věk. Styl oblékání mi nevadí, je to fajn. Ale to co si tam pronesla, je jasný, že si to nechceš připustit. Jako moje tchýně. Věř mi, že být vedle ní je peklo. Říkám si, jestli jsem vůbec na zemi a ne ve vesmíru. A sakra proč musím mít já tu smůlu ji mít. To raději žádnou.. :D No neber to osobně.

    Přeji Vám oběma moc úspěchů a zdraví.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je ale hodně netolerantní a nedospělý názor, jsem zvědavá co budeš říkat za pár let, to se za to co jsi napsala budeš stydět. Místo abys byla ráda, že je tchyně plná života a cítí se mladě, tak ji shazuješ, počkej až tobě bude 50! Neber to zle, ale jestli si myslíš, že si po 30 nemůžeš dovolit s Petry postavou šortky, tak chyba nebude ve tchyni, ale v tobě.

      Vymazat
    2. Ahoj, jestli chceš potěšit, tak moje tchýně (věk lehce přes 50) si na mou svatbu vzala krátké bílé minišaty, nechala si udělat načesaný drdol s kytičkami. Nechala se nalíčit od profesionální vizážistky a nehty vybírala snad 14 dní, aby to byly ty pravé :-) Takže vypadala jako nevěsta. Fakt super pocit. Hlavně když někdo přišel s otázkou, jestli je to moje starší sestra, tak se culila, že přece " to néééé". Teď nechce, aby ji moje děti oslovovaly "babičko", ale jménem. Na kosmetice, manikúře a u kadeřnice je pečená vařená, nic jiného než vzhled prakticky neřeší. A já na větu: "Ta vypadá báááječně, jako tvoje starší sestra", jsem úplně alergická. Možná je to proto, že při 2 malých dětech, stavbě domku a hypotéce na nějakou údržbu, jakou si dopřává ona, můžu zapomenout. Ale za to Peťa nemůže.

      Vymazat
  19. Ty si nejlepší ! Ted checkuju váš vlogový kanál, nejlepší slavení upálení Husa grilováním :D To mě dostalo :D
    LENNY MALI
    in Denmark

    OdpovědětVymazat
  20. ooh, tady si nekdo nechce pripustit svuj vek;) tohle uz je moc..teda ty kratky kratasky:) dziny s laclem nosim taky a je mi 30..ale ty kratky pusobi hrozne lacine-ok jeste na 15 ti lety holcine..no asi ani tak;) 30ti leta zena na byt vkusna a trochu elegantni..vtipny prvky sem tam.urcite, ale nedelat diblika..

    OdpovědětVymazat
  21. Přesně tak věta "přiměřeně svému věku" je srandovní a vždycky mě pobaví. Nechápu jak to někdo může vypustit z úst - to je ta česká "zaprděnost" a nebo jen závist holky? Od zahraničních blogerek jsem tohle snad neslyšela. I kdyby si 50 letá žena vzala minisukni, nehnu brvou, proč bych měla? Od kolika let se nesmí nosit mini prosím?? Děláte si srandu? :-D Osobně nevidím rozdíl mezi 20 letým a 30 letým děvčetem, opravdu ne, postava stejná, tvář stejná, jedna chodí do školy, druhá už do práce a to je asi tak vše. Holky proberte se a nebuďte takové! Mějte se :-) Deni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto s tebou souhlasím. taky nevidím rozdíl 10let... :-)

      Vymazat
  22. Skvělé věci sis pořídila! Líbí se mi moc ta první mikina a dlouhé lacláče! Sluneční brýle také super!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!