♥ Velký letní haul ♥ - Internetové nákupy oblečení (Choies, Sheinside)

by - 24 května

Krásný nedělní večer vám všem,

dnes mám pro vás na dlouhou dobu poslední internetový haul. Vybrala jsem zbývající body a tak jsem se rozhodla vám vše zdokumentovat ☺. Je to taková oddechovka, jak je při víkendech u mě na blogu zvykem ☺.

PŘIJĎ SI POPOVÍDAT A VIDĚT SE OSOBNĚ ☺ : http://www.utubering.cz/petra-lovely-hair
↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓



na sobě tričko: HM
líčení: bude tutorial, matné stíny E style, třpytivé Lorela Blue xenon a pigment RBR, lesk Maybelline Nude innocent
lak: Mavala Iris
 
eshop: štětce Petralovelyhair, kosmetika Sleek, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz
 
oblečení:
brýle
sandálky
klobouk
kabelka
kozačky
slip on
 
♥ krajkové šaty http://goo.gl/k9gOIr
♥ pruhované šaty http://goo.gl/G6ycqS
♥ krajková blůza http://goo.gl/ee06o7
♥ krajkové šaty http://goo.gl/nucal6
♥ duhové šaty s volnými zády http://goo.gl/o49DKo
♥ šaty s ptáčky http://goo.gl/HxfBsQ
 
 

You May Also Like

15 komentářů

  1. Naprosto famózní jsou ty předposlední šatičky se svislým proužkem mint, bílým, růžovým a žlutým. Opravdu moc krásné a sluší ti. :)

    OdpovědětVymazat
  2. overal s růžemi :)
    ostatní oblečení je taky pěkné a už se těším na outfity :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se líbí ty asymetrické pruhované šaty a krajkové košile a halenky. V tom korzetu jsi sexy. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, snad vsechny obleceni co sis poridila se mi libi, hlavne ty bile a mint saty, ty jsou nadherne.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Po shlédnutí tohoto videa si říkám, jestli není škoda, že si spolupráci ukončila, jsou to moc hezké věci, krásné šatičky, overal s růžema, růže já osobně miluju, patří k ženě, klobouk, náhrdelník a v neposlední řadě halenky ale i boty se mi líbí, spousta krásných věcí, zvědavá jsem tedy na ty kozačky, ale možná k overalu s růžema a k tomu ten klobouk, který se mi zdálo má stejnou barvu jako ty kozačky. Za mě hezké věci, mnohé tu ani neseženeš, možná opravdu škoda spolupráce odřeknuté. Ale asi víš proč. Hezký den Peťulko.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný věci Petro, všechny kousky jsou k sežrání....taky bych si ráda objednávala oblečení z internetu, ale co nemůžu vyzkoušet a bezplatně vrátit tak nekupuji...takže využívám jen Zoot. Hold kdo nemá velikost XS jako ty, tak to má mnohem těžší....přitom nejsem velryba :-D...jen prostě mám širší ramena, prsa a zadek :-D takže jednou mi sedí velikost M jindy L a mám i pár kousků XL....takže v tom aby se pak čert vyznal...Hezký den Zuza

    OdpovědětVymazat
  7. Za mně 2 objektivní připomínky:
    1. Nauč se, prosím, oděvní názvosloví! Když veřejne propaguješ módu, měla bys vědět, o čem mluvíš. Košile není halenka, cardigan není kabát... A lepší by možná bylo používat české výrazy.
    2. Věci pěkné, ale děsí mě jeho provedení - a to nevidím všechny detaily a ani nejsem krejčová. Ty šílené zipy, které se na dané oblečení vůbec nehodí, nebo viditelné podšívky nesourodé délky, to je to, co z každého oblečení dělá levný hadr. Prostě to nevypadá dobře a shazuje úroveň nositele, a to přece nemá nikdo zapotřebí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za mě jedna objektivní připomínka:
      Za mě se nepíše mně. Nauč se, prosím, správně gramatiku, když už jsi takový puntičkář na správné názvy.

      Vymazat
    2. Proboha, dej už pokoj!!!!!!

      Vymazat
    3. Milá objektivní anonymní,
      mám maturity z oděvní konstrukce, technologie a názvosloví, tak:
      1. Hranice mezí košilíxhalenkou, kardiganemxkabátkem, může být někdy sporná, zvlášť pokud se jedná o tzv. "módní kousky" a nikoli klasickou konfekci. Velký problém, tam opravdu nevidím...
      2. Když už chcete poučovat, měla byste vědět, že "zip" se odborně nepoužívá a správný termín užívaný v oděvním názvosloví je "zdrhovadlo", ale protože Petra není vyučená krejčová, tak mi to opravdu, ale opravdu nevadí...A navíc Petra na kvalitu (nekvalitu) oděvů někdy upozorňuje...

      Vymazat
  8. Stále som neprišla na chuť týmto lacným kúskom, napriek tomu by som dala šancu tomu kvetovanému overalu, sukni s labuťami (tá vyzerá obzvlášť dobre, uznávam) a možno ešte tričkovým pásikavým šatám. Čo ma na videu zaujalo najviac je ten top, ktorý máš na sebe a ešte viac líčenie, ktorým sa čoskoro asi nechám inšprirovať :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já osobně mám úplně jiný styl oblékání, proto se mi většina bohužel nelíbí (hlavně ty krajkované věci). Co ti ale strašně závidím je ten klobouk, slip on botky, šaty s ptáčky a pro mě trochu úlet, ale strášně moc roztomilý je ta sukně s labutěmi!! Sukně, bílý nátělník, to musí být dokonalé!! A za kozačky tě rozhodně neodsuzuju, ale zajímá mě, po kam až je máš? Ty musí být až nad kolena ne? :D jinak vo mi přijde příšerné je ta kabelka (jak pro nějakou babču..) potom ještě ten set. L.

    OdpovědětVymazat
  10. Ako vždy si si vybrala úžasné veci, ale viac sa mi páčili tie z Choies ;) Hlavne tie krajkované šaty, hneď by som ich brala ♥ Na tých tvojich úletoch som sa pobavila (nie v zlom) - sukňa s labuťami je super a dúfam, že sa na tie kozačky odhodláš, pretože veľmi rada by som videla ako vyzerajú na nohách :)
    Michelle

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, chtěla bych se zeptat na poslední šatičky ve videu....z jaké jsou látky, jestli ti je příjemná na dotek, popřípadě kvalita provedení? :) Děkuji za odpověď, Monča

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Peti, no jako já čumím. Ty máš teda skvělý vkus. Věci které by mě za normálních okolností vůbec nezaujaly, mi přijdou u Tebe absolutně skvělé :D. Jako nevím čím to je. Asi tím, že Ti to moc pasuje všechno. Ten náhrdelník je skvělý. Já milovnice modré, jsem nadšená. A všechny ty šaty. Mě se líbíly fakt skoro všechny ty věci! Super Peťulíno!
    S pozdravem, Petra O.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!