Essence I ♥ trends - The nudes - recenze a swatche

by - 14 listopadu

Krásné sobotní odpoledne,

v poslední době lakuji a přelakovávám jako šílenec, takže tu na vás čekají ještě tak 2-3 lakové články. Tentokrát je v hledáčku objektivu kolekce I ♥ trends - The nudes od Essence.
Essence laky mám v poslední době moc ráda. Myslím, že po nepovedené inovaci Colour & go řady někdy před dvěma a půl lety, do toho v Essence konečně pořádně šlápli a jejich nejnovější počiny - The gel nail polish a I ♥ trends, jsou opravdu moc povedené a to nejen výběrem odstínů, ale i svou kvalitou. 
Kromě výrazných podzimní tónů stále už od léta tíhnu k nude barvičkám a kdykoliv jdu do drogerie, pokukuji, zda náhodou nevyšly nové nude odstíny, které by se mi mohly hodit. A právě celá tato nude kolekce je pro milovnice jemných odstínů jako stvořená.


Kolekce The nudes, dle oficálních stránek, obsahuje celkově 8 odstínů. Všechny odstíny jsem zatím viděla jen v Rossmannu, v DM mají myslím 4 a nevím, jak v Tetě ☺. Jeden lak stojí 55Kč.

Co se týče obalu, tak je velmi jednoduchý a podle mého názoru, i povedený. Rozhodně se mi mnohem více líbí tyhle rovné lahvičky s masivnějším víčkem, než ty jejich klasické tvaru přesýpacích hodin. Až na malé výjimky (Too Faced nebo Urban Decay) mám u kosmetiky mnohem raději obaly střízlivé, jednoduché a nepřeplácané. Myslím, že i grafika laků je povedená a působí na mě trendy.

Laky mají klasický štěteček, se kterým se lakuje pohodlně. Lak je maličko hustší konzistence, ale nemusíte se bát, nejsou vůbec pastovíté ani lepivé, mně se s touto konzistencí pracuje mnohem lépe než s laky vodovými, protože rovnoměrně pokryjí lakovanou plochu a neutíkají ke kůžičkám a okraji nehtů. Doba schnutí je průměrná, já stejně na všechny laky používám urychlovače schnutí, protože jinak si do laku vždycky něco obtisknu. Co se týká výdrže, jak vždy píši, je to velmi individální.


Pokud vám lak nevydrží, pořiďte si od Essence Gel top coat ve stříbrné lahvičce, prodlouží výdrž laku v řádech dnů a navíc dodá vysoký lesk!


Já jsem si zatím celkově koupila 4 odstíny z této osmičlené řady. Nicméně, dívala jsem se právě v Rossmannu i na další a ještě dva se mi líbily, tak si je asi dokoupím. Myslím, že pokud chcete nude odstín, který bude dokonale ladit s vaší barvou pleti, rozhodně si vyberete, v nabídce jsou barvičky velmi světlé, studené i teplé a i růžové nebo tmavé. I když jsem sama velice světlá, přijde mi, že mi ladí všechny odstíny, které jsem si pořídila a vypadat hezky bude určitě i tmavě hnědá nude, dos, tres nebo metalická nude sweet nude, které bych chtěla někde ulovit.



I nude it je světlounce tělová barva s velmi jemným zlatým shimmerem. Krásně kryje ve dvou vrstvách a její výhodou je to, že sluší i hodně světlým rukám se studeným podtonem. Pro mne je tohle barva baletních piškotů ☺.


I´m lost in you je neutrální středně tmavá tělová barva s lehkým růžovobéžovým podtonem. Právě proto, že není moc do žluta nebo do hněda, vypadá pěkně i v zimě k bílé pokožce. Tento typ odstínu jsem si v poslední době hodně oblíbila a mám podobné od různých značek. Nehty s ním totiž působí upraveně a je velmi neutrální a nepoutá zbytečně pozornost, přičemž ruce působí pěstěně.


Hope for love je středně růžový nude odstín, i když nevím, zda slovo nude zde úplně platí, protože růžový je opravdu poměrně dost. Každopádně je to moc hezký nenápadný studený odstín.

Crunchy cake je asi můj dosavadní největší favorit z celé kolekce, je to velmi šedá hnědá nebo spíše taupe barvička. Hodně studená a ideální na podzim, navíc se hodí úplně ke všemu. Tyhla blátivé odstíny mám velmi ráda.

shrnutí:
+ středně hustá konzistence
+ snadné lakování
+ krytí ve 2 vrstvách
+ cena
+ pěkný výběr odstínů
+ dostupnost v každé drogerii
- nenapadá mě žádné


Celkově tuto řadu hodnotím jako povedenou a za tu cenu bych jistě některý z odstínů zkusila. Já osobně mám zálusk ještě na pár barviček z řady I ♥ trends The darks, takže časem bych ráda volně navázala na tento článek s další kolekcí ☺. 
Doufám, že vás laky zaujaly, protože články o drogerkové kosmetice a právě o značce Essence patří na mém blogu mezi jedny z nejoblíbenějších. Ačkoliv je pro mne dost těžké se v recenzích na laky na nehty neopakovat a nenapsat ji zcela suše ☺.

Máte některý odstín z této nejnovější řady a jak jste spokojené?

You May Also Like

23 komentářů

  1. Odstín I nude it a Hope for love se mi líbí nejvíc :)

    OdpovědětVymazat
  2. já mám taky jeden z téhle kolekce a je to poslední dobou můj nejoblíbenější :) jinak máš krásný nehty :)

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, už jsem se na ně v drogerii dívala a celkově mě teda zaujali :))) Určitě si aspon jeden odstín pořídím, ten ružový je nádherný :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  4. Ja mam zatim jen I'm lose in you, ale rozhodne jeste dokoupim i I nude it a mozna i Hope for you. Mam stejny nazor jako Ty. Hezky kryje, drzi, nanasi se a cena je paradni!

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Peti, prosím tě jaký používáš ten urychlovač schnutí? :-) plánuji si pořídit a nevím jaký. Díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím že sally Hansen v takové červené lahvičce :-)

      Vymazat
  6. Opravdu krásné odstíny. Nedokážu říct, který je hezčí. Vlastním 03, pak baby doll, a jak tak koukám na fotky, nejspíš se v drogérii podívám ještě po i nude it:).

    OdpovědětVymazat
  7. S článkem naprosto souhlasím, kolekce je vážně povedená. Já už si pořídila dva a chystám se na další :)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné barvičky! Moc se mi zamlouvá odstín Crunchy Cake <3
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  9. Zase si mě navnadila ;) Líbí se mi všechny odstíny. Až budu mít cestu do drogerie, určitě mi alespoň jeden v tom mém košíku přistane. Hezký den

    OdpovědětVymazat
  10. Tohle vůbec není suchý článek, ale parádní inspirace. Teď už vím k čemu se pohnout od klasických podzimních barev!

    OdpovědětVymazat
  11. Nádherné barvičky, nejvíce se mi zalíbily poslední dvě. Určitě si nějaký lak pořídím.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  12. Odstíny Hope for Love a I nude it jsou dokonalé! Perfektní fotky :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Povedená kolekce a krásný článek, chystám se na odstíny 03, 07 a 08

    OdpovědětVymazat
  14. Ty první dva mám :) Koupila jsem si i top coat, ale má jen stříbrné víčko a lahvička je průhledná. Nevím, jestli je to ten stejný jako celý stříbrný, ale moc mi výdrž laku neprodlužuje. Chtěla jsem ten celostříbrný, ale nikde jsem ho neviděla.

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Peťo,
    z téhle kolekce mám odstín 11 nude, dos, tres! hledala jsem totiž nádhernou podzimní hnědou, což tenhle lak splňuje na jedničku. Myslím že se stane mým oblíbencem nejen na podzim.
    S pozdravem Lucka

    OdpovědětVymazat
  16. Odtiene su podarene, ale u mna vitazi klasika-cervena a pripadne variacie....:-) viem, nuda ale nemozem si pomoct

    OdpovědětVymazat
  17. i nude it se mi zalíbil na první pohled :O je uzasny! :) a mit ho misto klasickeho bileho, proc ne?! :) jenchci se zeptat.. ja mam od essence ten gelovy jakoby lak ten XXL volume-gel look a nevim,jestli je to jen na mych nehtech,ale i tak mi moc lak nevydrzi :/ myslis tedy,ze je lepsi ten ve stribrne lahvicce? :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Peti, kde upravuješ fotky (myslím kde přidáváš ty nápisy)? Děkuju ze odpověď :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!