GRWM: Quick drugstore makeup glam | Rychlý a levný drogerkový glam makeup

by - 15 listopadu

Ahoj a krásné odpoledne vám všem,


v dnešním videu bych vám ráda ukázala můj velmi oblíbený look, který na mně vídáte poměrně často. Tentokráte jsou však všechny produkty, které jsem použila velmi levné a dostupné, takže si stejné líčení se stejnými produkty s minimálními náklady můžete vytvořit i doma. Celé líčení je takovou mou glam klasikou, kterou ráda vyvětrám nejen večer, ale i na den. ☺Některým z vás se zdá video světlé, tak prosím, stáhněte si když tak na něj kontrast, už jsem totiž úplně vybledla a tak vám přijdu hodně bílá, ale já ve skutečnosti opravdu jsem a i světlo se ode mě odráží, jsem holt takový upír ☺.

↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓
lak: Dermacol 5 day stay 02
rolák: vietnamci

Jestli máš rád/a naše společná videa s Mírou a Míry blog, podpoř hlasem i jeho:
http://blogerroku.cz/blogeri-roku-2015/miroslav-cizek


eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
facebook: https://www.facebook.com/petralovelyhair
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
email: petra@lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz

co jsem použila:
♥ Dermacol satin base
♥ Dermacol Wake & makeup č. 01 http://www.dermacol.cz
♥ Miss Sporty Liquid concealer 01
♥ Dermacol Wet&dry powder 01
♥ Koh - i noor tužka na obočí
♥ NYC Lash&brow gel
♥ NYC Individual eyes Beige nudes
♥ Essence Big bright eyes
♥ NYC Get in all! mascara
♥ Dermacol Bronzující paletka
♥ Dermacol tvářenka č.08
♥ Dermacol Rozjasňující paletka
♥ Jordana Lip liner Classic red http://www.jordanacosmetics.eu
♥ Avon 3D plumping lipstick Power trip
♥ štětce PetraLovelyHair http://www.eshop-rychle.cz/lovelyhair/eshop/9-1-STETCE-PETRA-LOVELY-HAIR

music:
youtube music gallery - Beat your competition
licence creative commons 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

You May Also Like

17 komentářů

  1. Tahle paletka mě nadchla a určitě po ni musím kouknout, jinak Ti to moc sluší :) a prosímtě nevím jestli jsem to neprošvihla, už byl vyhlášen výherce té soutěže za 100tis sub? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jojo, všechny soutěže jsou vyhlášené, je to na zdi facebooku,jak 100tis, tak o žehličku i o Donna Hair, ted budu vyhlašovat instagramovku s Benefitem :).

      Vymazat
  2. Ahoj Peti, líbí se mi ted nový trend sezony - tmavé rty. Mám ale světle hnědé vlasy, a tak by mi asi nesedla rtěnka tmavá jakou urban decay matte blackmail. Ráda bych se zeptala, jestli nemáš nějaký tip na rtěnku, která by byla o trošililinku světlejší než ta od UD? :) případně co mám hodit do googlu? (zkoušela sem burgundy, wine lipstick a nic moc mi to nevyhodilo). Předem děkuju za odpověď, Kristýna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kristý, já bych doporučila mrknout na rtěnky Rimmel v drogerii, abys prvně zkusila tu barvu,jsou levné a skvělé, doporučuji 107 Kate nebo Cuting edge.

      Vymazat
  3. Ahoj Peto, tak po shlednutí Tvého videa jsem jela akorát kolem Rossmana, NYC paletka mi prijde naprosto super, jenze Rossman ma akorat slevy na veskerou kosmetiku, takze temer vsechny paletky od NYC byly vykoupene a mam dojem, ze ten co mas ty jeste ani neni v prodeji? Jinak sehnat makeup Dermacol Truffle v odstinu c.2 je nadlidsky ukol :( ale koupila jsem si alespon rtenku od Rimel Kate, tuzku na oci Essence Big Bright a od Catrice Camuflage korektor :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Terko, měly by být normálně v Rossmannech,ale je možné, že jsou vyprodané :).

      Vymazat
  4. Peti, už Tě chvíli sleduji a moc se mi líbí Tvé články, ale vrtá v hlavě jedna palčivá otázka. Jak je možné, že máš tak bílé zoubky? Používáš něco na bělení? děkuji Martina :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máji, moc děkuji, já bělila cca dva roky zpět pásky Crest, mám na to i video, mrkni :).

      Vymazat
  5. Co se týče světlosti videí, není to jen o tom, že ty sama ses světlá. Strašně světlé je i všechno, co ukazuješ na kameru (makeup, oční stíny atd.), což je prostě fakt blbý..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš pravdu, všimni si, že "přesvětlené" jsou jen světlé věci, které odráží umělé světlo, tmavé ne. Kamera je nastavena pořád stejně,ale jde o to, že když je v paletce bílý stín a zbytek tmavých, tak ty tmavší jsou ok jak v reálu a bílý prostě svítí a s tím nic moc udělat nejde, pak by zase ty tmavé byly moc tmavé, protože paletku nerozpůlím.

      Vymazat
    2. I mě se to potvrzuje, hlavně u odstínů rtěnek: ať už jsem viděla v reálu jakýkoli, který mě tu virtuálně zaujal, naživo byl každý znatelně tmavší a i barevně o dost jiný. Videa i fotky jako by byly přesvícené. Ale není to je problém zde, mám to potvrzeno i z fotek versus reality na některých e-shopech s oblečením. Proto se zobrazené virtuální realitě nedá úplně věřit, bohužel. A to mám možnost kontroly na různých počítačích, takže na vině není jeden monitor.

      Vymazat
  6. Make-up OK, ale najviac sa ti hodia fialové rúže :-)

    keelifestyle.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Peto, prosimte, mohla bych se te zeptat...Nevis, jestli ted nekdy pred Vanoci nebude mit Sephora tu klasickou 20% slevu, ktera se rozdava po obchodacich? Nebo nejakou jinou akci? Chtela bych vonavku a tam by se sleva hodila..diky :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahojky Péťo, jaký prosím používáš štětec na pudr? Moc děkuji za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Peti,tohle liceni ti strasne slusi!! :-) prosimte kde jsi sehnala tu tuzku na oboci Koh-i-noor? V papirnictvi? :-D ja jsem ji v klasickem rossmannu nepotkala a vypada dobre :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj peti, chtěla jsem se zeptat, ten makeup dermacol je s růžovým nebo žlutým podtónem? Diky moc :-) jsi skvělá a moc gratuju k blogerce! :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!