Nové paletky PetraLovelyHair, vánoční meet & greet v J. Hradci

by - 27 listopadu

Ahoj a krásný páteční večer vám všem ♥,

dnes k vám přicházím s krátkým infovideem a ukázkou mých nových paletek, na které se ptáte ☺. Také chystáme společně se Ziajou předvánoční Meet&greet, takže se na vás všechny moc těším a doufám, že vás dorazí co nejvíce ☺. Také bych vás chtěla poprosit o trpělivost s odpovídáním na maily a komentáře, vrátím se k tomu, ale děje se toho ted kolem mě hodně a bohužel i těch osobních nepříjemných rodinných záležitostí a jsem tak nějak ráda, že stihnu udělat video nebo post, tak prosím, vydržte to se mnou ♥.



↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓


líčení: oči paletky PetraLovelyHair, rty NARS Anita
nehty: Gabriella Salvete 173 s matným topcoatem

Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife

eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz

You May Also Like

20 komentářů

  1. Paletky krásné, obdivuji tvoji píli a houževnatost. Taky gratuluji k získání titulu Blogerka roku. A jen prosím, neber to zle, moc se mi nelíbí, jak si maluješ rty, máš je sama o sobě moc krásné a poslední dobou u Tebe vídám, ale jen na videích, že máš jakoby přemalované koutky - působí to, alespoň na mě, vulgárně. Máš moc krásné plné rty, tak mi přijde škoda je takto ještě víc zvyrazňovat. Snad se neurazíš. Přeji pěkný den a vše dobré. Zita

    OdpovědětVymazat
  2. Péťo, obě paletky jsou překrásné, ani na jedné jsem nenašla stín, který bych nevyužila, barvičky jsi nakombinovala výborně. Určitě si je pořídím!:) Klára

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky Petro,
    ty paletky jsou jedním slovem nádhera! Nevím, kterou si vybrat a asi půjdu do obou:o)
    Držím palečky, ať vše zvládáš a ať zase řešíš hlavně to milé v životě!
    Martina

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Petro, moc gratuluji. A Mírovi taky. Fandila jsem mu. Jen jsem ti chtěla napsat, ať si tu lupu vystavíš tady na stránku pod profilovou fotku k těm dvěma předchozím cenám. Měj se krásně. Ahoj H.

    OdpovědětVymazat
  5. To je krásný nápad s tou charitativní akcí. :) Bohužel tohle mám daleko, takže to nemůžu podpořit, ale je super, že se blogeři a vlogeři o něco takového snaží. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, chtěla bych se zeptat, kdy bude na blogu soutěž s Donna hair. Díky za odpověď

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Petro, takže paletky jsou jen "limitka"? Jsem upřímně zděšená! Takže jen do vyprodání zásob? Myslela jsem si, že budou na e-shopu dlouhodobě jako štětce. Sice jsem se na tvoje paletky těšila, ale nákup jsem plánovala až po novém roce, až se trochu finančně zmátořím - a teď se bojím, že už nebudou. Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lucko, ano,jen limitka, byly s tím takové nervy, že na permanentní kolekci nemám ☺.

      Vymazat
  8. ....ještě jsem chtěla dodat, že na Slavíka už několik let nekoukám, protože je to pořád to samé, ale dneska budu koukat kvůli Tobě- konečně to bude zajímavé! Lucka

    OdpovědětVymazat
  9. Pétí když se dívám na Tvé paletky tak mně jde rozhodit! V mládí jsem se líčila,ale teď mám velmi intolerantní pleť a když se chci udělat za krásnou připadá v úvahu jen rtěnka,vůně a hezky upravené nehty.Ale paletky jsou úžasné!

    OdpovědětVymazat
  10. náušnice a náhrdelník od Yves Rocher, taky mám :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Paletky jsou nádherné, značku Ziaja nepoužívám, ale je skvělé že výtěžek půjde na dobrou věc. Ještě k paletkám - odstíny jsou všechny moc hezké, ale top je pro mne Queen - opravdu nádherná barva. O chlup víc se mi líbí barevná verze, ale na Ježíška bych se nezlobila ani za neutrální :-) Deni.

    OdpovědětVymazat
  12. Moc vám všem děkuji za krásné komentáře a podporu ♥.

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Péťo,ve videu ti to moc sluší :) ! Paletka mi dnes přišla a jsem naprosto nadšená,pigmentace,názvy a paletka celkově je prostě bomba ! Jsem na Tebe moc pyšná a jsem strašně ráda že jsem Tě mohla takhle podpořit ! Mám i Tvé štětce a tak se to bude skvěle doplňovat :) Díky moc, zůstaň pořád tak báječná a kreativní . Mám Tě moc ráda. Ahoj Hanka

    OdpovědětVymazat
  14. Tak paletky už jsou doma obě dvě a jsem nadšená :) hned jsem je vyzkoušela a budu v tom směle pokračovat. Stíny jsou nádherné. Na swatchi se sice Sea foam tvářil víc do modra a ve skutečnosti je mnohem více zelený, než jsem čekala, ale určitě najde využití i tak ;) Jsou opravdu božsky poskládané. Už když jsem je viděla na e-shopu, tak mi v hlavě jela fantazie na plné obrátky a před očima jsem si s nimi vytvářela líčení, které teď už můžu přenést do reality :)

    OdpovědětVymazat
  15. Chtěla jsem si paletky koupit a nemohu je na tvém e-shopu najít. Vzhledem k tomu, že na ně už na internetu byly recenze, tak předpokládám, že k dostání jsou? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je proto, že to byla limitované edice a jsou již vyprodané, byly vyprodané už před Vánoci :)

      Vymazat
  16. Ahoj a uz nebudu tieto paletky vobec? Lebo aj ja by som mala zaujem ak by teda este boli? Dakujem Janka

    OdpovědětVymazat
  17. Zaváhala jsem a lituju toho :( Před Vánoci jsem pořád na tvé paletky koukala a rozhodovala se jestli si je poridim nebo ne a teď už nejsou... Škoda, že je to jen limitovaná edice. Ale jsou moc hezké!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!