OOTD - #allblackeverything | celočerná v "ruském" stylu

by - 11 listopadu

Ahoj a krásný středeční večer všem,

dnes mám pro vás další outfitový post. Vy, kdo mě pozorně sledujete, víte, že černá není mou nejoblíbenější barvou. Jsem totiž hodně bledá a černá plocha u obličeje s pletí kontrastuje a vypadám ještě bledší. Jenže černá je prostě skvělá barva nebarva. Hodí se ke všemu i sama k sobě a navíc celočerný outfit umí vypadat elegantně, svůdně i zajímavě, když zkombinujete různé druhy materiálů.
Právě toho jsem dnes využila já a pokusila jsem se k sobě doladit semiš, kůži a umělou kožešinu. Ostatně celý dnešní look je založen na výrazných prvcích a kontrastech. Bledá pleť x výrazné vampy rty, hladké kalhoty x chlupatý a objemný kabátek, jednoduchý svetr x výrazný náhrdelník.
I když se vám musím svěřit, že móda výrazných šperků mě pomalu opouští a častěji nyní dávám přednost jemnějším řetízkům a náhrdelníkům. Na druhou stranu, je mi líto tu mou sbírku ještě trochu neprovětrat ☺....


Jak se vám líbí dnešní, tak trochu "ruský" look, kterému jsem přizpůsobila nejen líčení, ale i účes?




boty, kabelka - Persunmall, který už nefunguje
kalhoty - Tally Weijl
svetr - New Yorker
kabátek - MissGuided.com - kupovala jsem si vel. 32
náhrdelník - Choies
rtěnka - Milani Matte flirty













You May Also Like

40 komentářů

  1. Je to docela divocina, ale vypadas skvele, uplne jako na foceni do nejakeho casopisu!

    OdpovědětVymazat
  2. tak toto je absolútne dokonalé, nádherné, a to neznášam čiernu! ale v tvojom podaní vôbec nevyznieva tvrdo a nudne, ale naopak, jemne, žensky a zvodne. asi to robia tie výrazné doplnky a chlpatá bundička, outfit pôsobí naozaj luxusne (hm, možno mám nejakých ruských predkov? :DD)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné! Proč v ruském stylu? Kvůli kožešině? To by musela být pravá ;-)
    Moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  4. Jsi překrásná, moc ti to sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  5. kožíšek je hezkej :)

    OdpovědětVymazat
  6. ten kabát není zrovna můj styl, ale tobě sluší :) jinak outfit je bezvadný, ale ta rtěnka je ... B.O.Ž.S.K.Á. !!! ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  7. Perfektní kožíšek, takové na zimu miluju :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Peto uzasny!
    No a co ze jsi svetle pleti, ten outfit Ti padne dokonale, ty temne rty tu cernou se svetlou kuzi krasne propoji a zjemni! Za me palec nahoru:))) Chtela jsem se zeptat, co bys mi doporucila na plet? Na kazde fotce u me na blogu muzes videt ze mam takove malinke kraterky, pory, ale po celem cele, brade! :D Tak me jen napadlo se zeptat, na nejaky tip:)

    Diky a hezky vecer!

    www.lucyjirak.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, děkuju hrozně moc! Já bych na takové ty nerovnosti asi nejvíce doporučila peeling a pořádně čistit, může to být i typem pleti a moc s tím nenaděláš, pomoci může i návštěva kosmetičky a mechanické čištění, případně čistící kartáčky jsou na tento problém chválené.

      Vymazat
  9. Mně se teda hrozně líbí jak outfit, tak líčení! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ciernu nemam tiez velmi v laske ale tento outfit je super. Uces a licenie ❤️❤️❤️ Proste top. Dufam ze na toto licenie uvidim coskoro aj tutorial.

    OdpovědětVymazat
  11. Krásný outfit,ačkoliv si rýpnu- skoro stejný kožíšek akurát s probleskující vínovou jsem si kupovala v Hamku loni ve slevách za 350 Kč a vypadá o stupen kvalitněji :) Ale jinak ti to moc sluší, co sluší jsi nádherná jako vždy :) V celočerném outfitu sice sama nikdy nechodím, snažím se to vždycky něčím rozbít, ale tohle se mi moc líbí. A s náhrdelníkama to mám ted podobně, začínají se mi líbit jemnější kousky, třeba trojité řetízky atd. Ale říkám si, že na mě zase tlačí současné trendy a za rok to bude zase jinak. Navíc nevyhodím všechny ty výrazný šmuky co jsem nakoupila na ebay :D Asi největší problém totiž je je s něčím kombinovat, zato s těmi méně výraznějšími šperky to zase není takový kumšt :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju a s těmi náhrdelníky máš úplnou pravdu ☺!

      Vymazat
  12. Tohle zrovna není můj šálek kávy, ale zaujal mě krásný lak na nehty sladěný s ještě krásnější rtěnkou a ty parádní botky:). Mějte se fajn, Pavla

    OdpovědětVymazat
  13. Celočerná v ruském stylu ... to mě fakt pobavilo :) Tobě sluší cokoliv ... jsi krásná včemkoliv. Doopravdy moc hezky sladěné to máš!!!

    OdpovědětVymazat
  14. Můj cup of tea! Super. Kožíšek osobně nenosím, jeden mám sice ve skříni ale už jsem ho dlouho nevytáhla a necítím se v něm moc dobře, ale tobě sluší. Líčení je snad ještě lepší než outfit.

    OdpovědětVymazat
  15. Přemýšlím, proč tomu říkáš ruský styl, když je to decentní a střízlivé =D

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  16. Tak ja mam pocit, ze na tobe vypada dobre cokoli :-) Takze ti to opet moc slusi, mas dokonalou postavu. Liceni je super, podzim si zada tmavsi barvicky :-) Moc se mi libilo video se Shopaholic Nicol, urcite by bylo fajn videt vas spolu ve videu casteji, jste obe moc sympaticke. Uz se strasne tesim na tve nove stetce, muzu se zeptat kdy budou na eshopu? Preju ti hodne stesti v ucasti Blogerka roku, drzim ti palce :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc moc děkuji za krásný komentář ♥. Štětce jsou ve výrobě,takže bohužel ještě nevím jistě, kdy dorazí, bude to ještě chvíli trvat :)....krásný večer a také mnoho štěstí ♥

      Vymazat
  17. kombinácia kože a kožušiny je super ! pekne zladené :-)

    GirlWithGoldNecklace

    OdpovědětVymazat
  18. Miluju černou, ale vždycky jí radši kombinuji s kontrastem :-) Ty botky jsou boží, ale moc nejsem na ty chlupaté kabátky :-) Stejně je to úžasný outfit a mylsím že ti suprově sedí :-)

    since-2015.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Po delší době komentuji, protože mne tenhle outfit opravdu zaujal, vypadáš dokonale a to zrovna nejsem fanynka černé, mám k ní dost podobný vztah jako ty, a to ani nejsem bledulka :-) kožíšek bych taky chtěla nějaký pořídit, ale tenhle mi na pohled přijde dost hrubý.. asi nebudu objednávat a spíš počkám, jestli na nějaký narazím :-)

    Kráska dne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, jinak kožíšek mi přijde fajn,akorát je pravda, že za tu cenu.....no ale líbil se mi :).

      Vymazat
  20. Moc vám všem děkuju za krásné komentáře ♥

    OdpovědětVymazat
  21. Skvělý look, moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  22. Hrozně ti sluší doplňky laděné do zlata :)

    OdpovědětVymazat
  23. Moc Vám to sluší Petro a krásné líčení! :) Moc se mi líbí svetr, mohu se zeptat, zda je z aktuální kolekce nebo už starší?

    OdpovědětVymazat
  24. Toto je DOKONALÉ!!!!! ;) :)

    OdpovědětVymazat
  25. Jednim slovem, dokonalost!
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  26. Za mě palec nahoru. Moc se mi to líbí, jak outfit tak líčení. Fotky jsou taky super. Já jsem sehnala kožešinovou vestu tady: http://unimoda.cz/ , kabát bych si nemohla dovolit, protože podle mě trošku přidává kila, ale u Tebe je to jedno ;)

    OdpovědětVymazat
  27. Tohle mi připomnělo GOT "winter is coming" :) ale sluší ti to

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!