Pillow talk #4 - Blogerka roku, blogy, spolupráce, Snapchat, nové štětce, vlastní kniha?

by - 18 listopadu

Ahoj a krásný večer všem ♥,

dnes mám pro vás další díl povídacího formátu Pillow talk. Probereme zase spolu pár témat, určitě mi napište vaše názory na dané věci a nezapomeňte, že jde jen o pouze moje subjektivní názory a dojmy, které nikomu nenutím ☺!


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
facebook: https://www.facebook.com/petralovelyhair
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
email: petra@lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz

You May Also Like

41 komentářů

  1. Tak vlastní kniha to je pecka! A na štetce se mooc teším , vypadají nádherně!

    OdpovědětVymazat
  2. Jsi neuvěřitelná. Přesně moje myšlenkové pochody. Co se týče blogerky roku, přesně tak. Já ji třeba vůbec neřeším a myslím, že je to fajn věc pro blogery všeobecně. Ale nezaměřuji se na to. A co se týče nových blogerů - také mi připadá, že si teď (nebo už nějakou dobu) všichni zakládají blogy a chtějí jen zisk. Nedělají to proto, že je to prostě baví. Teď je to trend a já jsem šťastná, že jsem si blog založila dávno, v době, kdy to nebyl jen trend a příležitost žebrat o produkty.

    OdpovědětVymazat
  3. Dnes budu anonymní :)18. listopadu 2015 v 21:16

    Peti, moc ti to sluší na videu :) Co se týče některých spoluprací, já se za poslední 4 roky blogování setkala s několika firmami, které vyloženě nechtěly a žádaly, abych v recenzi nezmiňovala, že jsem věc na recenzi dostala, ale zakoupila, protože se tím chtěly vyhnout právě všem blogerkám (začínajícím), které pak tyto firmy atakovaly emaily se žádostmi o baličky zdarma k recenzi. On je to takový začarovaný kruh. Firem takových nebylo moc, ale našly se. Když se na to člověk podívá z druhé strany, je pochopitelné, proč některé blogerky třeba neuvedou, že tu věc dostaly... (a ty to poznáš samozřejmě :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tomu rozumím, také mi to jednou psali, že nechtějí být zavaleni maily od blogerek s žádostí o něco zdarma, jenže tohle je prostě problém blogerek, že se zbytečně ponižují a někde škemrají, pak to kazí zbytečně jméno všech......

      Vymazat
  4. Peto, diky za normalnost a ze si na nic nehrajes-proste normal zenska a jako bonus krasna, sikovna. Par blogu sleduju, ale na tvuj se proste vzdy uplne detsky tesim. Drzim pesti ve vsem co mas v planu. Zustan prosim sva, takhle me bavis...

    OdpovědětVymazat
  5. Tak si myslim,ze mas velkou nevyhodu v tom ze uz jsi stara a na scenu prichazi mlade holky,je to skoda,protoze mas uroven,jenze prusvih je ze blogerky sleduji male holky a malo rozumnych zenskych a testovat kosmetiku pro prtata pro tebe neni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak v tom případě jsem už asi taky stará a kosmetika pro prťata pro mě už taky není. A právě proto je Pétin blog jeden z nejlepších , protože není zaměřen jen pro mladé holky, ale pro ženy všech kategorií.

      Vymazat
    2. Nojono, mladší už nebudu a stárnutí je jediná spravedlnost na světě, s tím nic neudělám. Avšak myslím si, že právě díky tomu mám mnohem větší přehled právě o té kosmetice, protože at se na mne nikdo nezlobí,ale jak 18letá slečna ohodnotí, zda krém nebo makeup je skutečně tak skvělý, když její plet ještě nemá žádné problémy pokud nemluvíme třeba o akné.....

      Vymazat
  6. Jsi nádherně namalovaná. Myslím, že mám hodně podobnou barvu očí a toto líčení také ráda nosím, tuhle kombinaci,je krásná. Určitě s Tebou souhlasím, instagram, mě dost ovlivňuje a cítím, že často cítím závist, hlavně v oblasti kosmetiky, protože si nemůžu dovolit drahé značky a cítím, jak po tom toužím, ale díky instagramu, který je toho plný. Věřím a vím, že ty to máš, tak jak to být má <3 takže za to díky ! Mám tě ráda a jsem moc vděčná za ty chvilky relaxu a pozitivní nálady u Tvých videí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivuš, moc děkuji za krásný komentář a rozhodně ti rozumím, to je právě to, co se mi moc nelíbí, ukazovat pořád luxus pak v ostatních vzbuzuje přesně pocity méněcenosti, třeba i závisti a následné nespokojenosti se svým životem, přitom to je jen naaranžované uměle, tohle přece není reálný život, když to vše vypadá jak z katalogu :). Navíc opravdové hodnoty jsou úplně jinde a mám dojem, že je dobré si je občas připomenout :).

      Vymazat
  7. S těmi lifestylovými blogy jsi mne pobavila. Opravdu jsou všechny podobné - hlavně bílé pozadí, to je in. Prosím mohla bys napsat orientační cenu této sady štětců? Jsou krásné a jestli jsou ještě lepší než tvá stálá nabídka, tak asi neodolám. Přeji hodně štěstí Peti, ať ti ten tvůj pozitivní přístup k životu vydrží.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za krásný kometář ♥. Já cenu zatím nechci zveřejnovat ani orientačně, ještě nevíme přesně nějaké další poplatky ohledně dopravy atd, takže bych se nerada sekla,ale vše se včas dozvíte. :)

      Vymazat
  8. Jsem moc zvedava jake budou ty stetce, kdyz tak moc chvalis jejich jemnost:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou fakt strašně jemné, dokonce jemnější než real techniques bold metals, si řikám, jestli nejsou jemné až moc :D...

      Vymazat
    2. :))) to zní skvěleeee! Achjo, to nesnáším, takové napínání, moc ráda bych si je osahala:)))

      Vymazat
  9. ahoj Petro,na Tvůj blog se dívám hlavně kvůli kosmetice.Je pohodlné si pustit v klidu co kde mají nového a ještě přidáš tvoje hodnocení.Jinak blogy life style mám taky moc ráda a hodnotím je velmi kladně...jsou takové ze života a některé velmi inspirativní...a hlavně z nich nemám pocit,že jsou podplacené firmami....Jitka

    OdpovědětVymazat
  10. Peti, velice Ti fandím. A to jak v Blogerce roku, tak s Tvými štětci a také v psaní knihy. Prostě mi přijde úžasné, jak máš věci v hlavě srovnané a ráda Tě poslouchám a krásně se na Tebe kouká a tak všechno dohromady. Dá se říct, že se s Tebou ztotožňuji ve většině Tvých názorů a jsi mi prostě hodně blízká, Nenech se prosím otrávit škarohlídy, co se neumí usmát na lidi kolem sebe, natož sami na sebe v zrcadle. Mimochodem, tohle líčení Ti mega sluší!! Určitě ho taky vyzkouším, je to neokoukané a velice oku lahodící:o)) Mám Tvé štětce, paletky z e-shopu, teď se těším na Tvou paletku stínů a nové štětce a knihu, moc ráda si zase něco vyberu a koupím, protože je mi moc sympatické podpořit českou značku a kvalitu. Krásný večer, mám Tě moc ráda:o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Marcelko, děkuji moc za tak krásnou podporu a komentář, moc mne to potěšilo a doufám, že vše slouží k Tvé spokojenosti ♥.

      Vymazat
  11. Peto, krasne video.. Pristihla jsem se, ze kyvu hlavou na souhlas pred monitorem, jak blbec! :-D Hrozne rada mam Tvoje videa, Tvuj zpusob vyjadrovani, Tvuj optimismus, nazory a jsem vzdycky doslova otravena, kdyz otevru Tvuj blog nebo instagram a neni zadny prispevek! :-) Nastesti se to nestava moc casto. Musim tedy priznat, ze mne se nektere "hodobozove" instagramy libi - potesi to oko. V blogerce roku mas muj hlas, ackoliv jsem si rikala, ze bych mela podporit nekoho noveho, ale pak jsem si uvedomila, ze Tvoje stranka je ta, kterou prvni otviram, kdyz mam cas sledovat blogy - vlogy a na kterou se opravdu tesim. A to rozhodlo. Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, děkuji hrozně moc za podporu. Vážím si toho. Jako jo, člověk rád pokochá oko, s tím já souhlasím, také se rád kouknu na pěkné fotky,ale nesmí to být pořád dokola ta samá umělá virtuální realita, to už mě pak ani nebaví :).

      Vymazat
  12. Ahoj, chtěla bych se s tebou jen podělit o radost. Nedávno jsem byla v Praze na Nových Butovicích v Rossmannu. Je tam poměrně nově otevřený a je obrovský. Úplně mě to nadchlo. Je tam dokonce veliký stojan paletek od Revolution London a troufla bych si říct, že jsou tam snad všechny barevné varianty. Určitě bych ti tento Rossmann doporučila, třeba na Blogerku a drogerku a nebo jen tak na kouknutí. Určitě to stojí za to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji za tip, také jsme se zrovna poohlížela po nějaké drogerce, která by nebyla tak frekventovaná a přitom dobře zásobená :).

      Vymazat
  13. Koukej napsat tu knihu Peťul, už teď si jednu zamlouvám ;) :D a ty štětce v té rosegold aaa trefa do vkusu, jsi pecková :*

    OdpovědětVymazat
  14. Tak já nevím =), buď ti to není sympatické a prostě blogerku roku neřešíš, ale na druhou stranu říkáš, žes teda lidem dala vědět, že jsi tam a jsi ráda za každý hlas a v tomhle videu tomu věnuješ dobrou pětiminutovku =D.
    S tou další částí souhlasím..málokterá bloggerka bloguje dneska svým srdcem, je to smutné, ale pokud jim to budou lidi žrát, tak ony to samy od sebe asi těžko změní =/
    A Snapchat mám za kravinu taky =D, ale občas mám období, kdy na tom frčím jako blázen =D

    Hezký večer a třeba v úterý v Divadle Karlín ;)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsme ale neřekla, že mi to není sympatické, naopak jsem přece říkala, že se mi líbí, že je to akce pro blogerky ;). Hlasování už přece dávno skončilo, takže není důvod se k tomu ted nevyjádřit, myslím, že na tom není nic špatného :). To, že si myslím, že nejde o život a že je to jen soutěž je přece v pořádku, pročpak bych tomu nemohla ten čas ve videu věnovat :).

      Tak to se moc těším, že se třeba potkáme ♥!

      Vymazat
  15. Díky za video, máš mou podporu naprosto ve všem, pokud by vyšla tvá kniha, věřím, že bude čtivá, plná krásných fotek a dobrých tipů. Mohla bych se zeptat, kdy můžeme čekat tvou paletku stínů, o které si před nedávnem informovala? Jsem na ni strašně natěšená:) Děkuji za odpověď, Anuska (ronny.pise.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anuško, moc děkuji ♥, paletka by měla být příští týden na eshopu ☺.

      Vymazat
    2. Jo, jo, jo!!! Třikrát hurááááá!!!!

      Vymazat
    3. Ty nemáš zač, i když to zní divně, ty a tvůj blog mi dáváte mnohem víc - inspiraci, optimismus a hlavně zase trochu jiný rozhled:) jupííí, na paletku se těším neskutečně:) hezký den Anuska (ronny.pise.cz)

      Vymazat
  16. Peto moc se mi libi tvuj nazor ohledne dnesnich lifestylovych blogu a instagramu. Nerozumim co je to dnes ua trend za kazdou cenu propagovat sebe sama a zivot, ktery je jen jako. Je to neuprimne, naaranzovane a vubec to nema nic spolecneho s realnym zivotem a hodnotama. O to horsi, ze dnesni mladez je hodne ovlivnitelna a pochycuje podivne modely a predstavy o zivote. Jsem moc rada za tvoji skromnost, prijemnost a rozumne nazory. A predevsim za tva skvela videa. Cenim si tve prace, kam az se ti podarilo dostat, kolik prace venujes do blogu a za me jsi urcite jedna z nejlepsich blogerek v CR.

    OdpovědětVymazat
  17. Peti a mužů se zeptat jak daleko je to s tvymi paletkami! Já se na ne strašně moc teším a myslela jsem že si ji nadělím pod stromeček. Mám tě moc ráda a teším se na další tvá videa .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji a já tebe ♥, paletky budou příští týden zkompletované a už snad i na eshopu ☺.

      Vymazat
  18. Super blog, mám tvuj blog velmi ráda.. jsem teda začínají blogerka, ale mám pocit že mi to vubec nejde.. tvuj blog mám velmi ráda www.roxi--blogg.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Moc vám všem děkuji za krásné komentáře ♥!

    OdpovědětVymazat
  20. Zbožňujem tvoje pillow talks <3 .. podľa môjho názoru, bloggerku roku moc riešiš; nevšímaj si to a svoje sily sústreďuj radšej do inej oblasti :-) .. ale páči sa mi tvoja úprimnosť ostaň taká aká si :-)

    keelifestyle.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  21. Pri shlednuti videa jsem pojala obavu, ze po takovem "otevreni se" bude nasledovat jen smrst anonymnich popisku chytajicich za slovo, ale jsem mile prekvapena opacnymi reakcemi, preci to jen nebude s Petrinymi ctenarkami tak zle :-), to je dobre, ona rozdava energii, bylo by skoda ji zlomit vaz a prijit o jeji pomoc

    OdpovědětVymazat
  22. Petí jak to vypadá s paletkama stínů. Čekám trpělivě jako věrnej pes, ale už začínám být trochu nervozní, jestli do vánoc budou k mání. Chtěla bych si je koupit spolu se sadou štětců Basic.
    Vaše Lenka 40

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!