Lovely TOP 10 - listopad 2015

by - 05 prosince

Krásný sobotní večer vám všem,


dnes se to venku hemží čerty a tak doufám, že jste zůstali v pohodlí domova a budete tak mít chvilku na moje oblíbence za uplynulý měsíc ☺.


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

oči: Urban Decay Cosmetics Gwen Stefani
rty: Esteé Lauder Pure color envy Savage garden
nehty: essence Merry Berry Purple with purpose
svetr: HM - asi 3 nebo 4 roky zpět

Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife
eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701

o čem mluvím:
* Havlíkova apotéka 3 minutová ranní maska
* Ziaja sprchový gel gingerbread a choclate orange http://www.ruzova10.cz
* Ziaja MED tělové mléko ultrahydratační s ureou
* Ziaja Kozí mléko šampon a maska
* Labello Lip butter original
* Urban Decay Gwen Stefani http://www.urbandecay.cz
* The Balm The manizer sisters http://www.thebalm.cz
* Essence Merry berry highlight powder I love my golden pumps
* Benefit Hoola
* Catrice definig blush Rose couture
* Maybelline Matte&poreless Fit me porcelain
* Maybelline Afinitone opal rose, vanilla rose
* Maybelline Color drama nude perfection, berry match
* BH cosmetics Creme luxe lipstick Te amo
* YSL Touch eclat č. 1
* Essence I ♥ trends Red I am
* Essence Merry berry Purple with purpose
* Gabriella Salvete 172 a 173
* Essie Ladylike

You May Also Like

20 komentářů

  1. Tá paletka od Gwen ma strašne láka. Nutne ju potrebujem!

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Peto, neni na tobe zadne trapeni vubec znat. Jsi pašák !! Ono kdyz je clovek na ARU, tak to nevypada dobre... ale ne vzdy to musi dopadnout spatne. Urcite se tam o tatu peclive staraji a prejme mu at se zdravi zlepsi. Ja jsem mela tatu taky na ARU s umelym dychanim asi mesic a vylizal se z toho. Taky to bylo v obdobi Vanoc. Preji tvxmu tatovi zdravi, tvy mamince at se drzi a tobe take. Jinak hezky svetrik, oci a rtenka, tak ta je na me trochu moc :) Karolina J

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kájo, moc děkuji a přeji už jen samé dobré věci, krásný Advent ♥

      Vymazat
  3. Ahoj Peti ,
    s tátou mě to moc mrzí, přeji mu brské uzdravení a mamince pevné nervy.
    Babičce taky hodně síly ať je zase brzy doma.
    Taky jsem to zažila před 4 roky to smutné období :(
    Drž se a ahoj,
    Petra

    OdpovědětVymazat
  4. Drz se posílám pozitivní energii

    OdpovědětVymazat
  5. Peti, co na to říct... jak to tak kolem pozoruji, listopad je vyje*aný měsíc pro mnoho lidí. Můj táta je na tom také špatně, je to už delší dobu, zhruba od září, kdy byl na operaci, ale od té dony se z toho psychicky nemůže dostat a zrovna listopad byl opravdu "chuťovka", i já měla svýho táty plnou hlavu a jde hrozně těžko dělat, že se nic neděje. Já na tobě starosti poznala už ve videu https://www.youtube.com/watch?v=-FhPn62FDaY. Říkala jsem si, že se určitě něco děje. Držím moc palce, snad je táta bojovník, ten náš to vzdává a je to pro nás šíleně těžké přihlížet tomu....krásný advent i tak, spoustu síly přeji všem!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristi, moc děkuji za podporu a máš pravdu, už v tom video to bylo znát, kdo mě zná,tak si toho asi hned všimme. Moc mě mrzí, že máš také takové starosti, držím palce, at to dobře dopadne a moc ti děkuju za podporu ♥.

      Vymazat
  6. Dakujem za ďalšie prijemne video plné skvelých nápadov. Ale hlavne, Tvojim najbližším prajem skoré uzdravenie, urcite vsetko dobre dopadne! Tebe Peti posielam vela dobrej, pozitívnej energie, ako nam ju vzdy Ty posielaš nielen cez Tvoje videá! Vsetko dobre, Katka

    OdpovědětVymazat
  7. Peti drz se - ty i cela rodina. My budeme zase vsichni moc drzet palce!

    OdpovědětVymazat
  8. Milá Péťo, také bych Ti ráda poslala dávku povzbuzení. Vůbec neměj špatný pocit z toho, že nejsi s prominutím vysmátá jako lečo. Naopak je fajn, že jsi dala najevo, že jsi taky jenom člověk a normální ženská z masa a kostí, která nežije jenom šminkama. Dovol osobní zkušenost - všichni mě vždycky brali jako rozvernou, veselou holku,která má pořád úsměv na tváři, dobrou náladu a jiným dělá vrbu. Když jsem onemocněla - a nebyla to chřipka - snažila jsem se tuto masku držet, abych lidi kolem sebe nezklamala. A bylo to táááák strašně vyčerpávající. Takže jsem s tím přestala, pár lidí bylo zaskočených a nevědělo, jak se ke mně chovat, ale naprostá většina mi později řekla, že jsem v jejich očích "zlidštěla". Ani Ty nejsi panenka na klíček, která se na otočení začne usmívat a chrlit dobrou náladu. Když budeš smutná, tak prostě budeš smutná, když si budeš chtít zalézt pod deku bez chuti cokoliv natáčet, tak to udělej...Tatínkovi držím palce, ať se uzdraví a na Vánoce ať je doma nebo mu už aspoň můžeš přinést kousek kapra na normální pokoj. Drž se a přeji hodně síly celé rodině! Klára*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě není dobře se navenek stylizovat do veselé osoby, když uvnitř je to jinak. Stylizovaným lidem zkrátka moc nevěřím. Je to pak takové jako v reklamách – všichni jsou tam vysmátí, všechno je skvělé, ale často to zakrývá ne tak skvělou realitu propagovaného zboží. Nechápu přetvařování. To ovšem vůbec neznamená, že sama chodím s kůží na trh, spíš naopak, nejsem svěřovací typ, ale když mi není do úsměvu, tak se zkrátka nesměju, jen nevykládám proč, pokud je to moc soukromé a lidé by to třeba mohli pak vůči mě využít.

      Vymazat
    2. Proč bys měla být za každou cenu neustále uměle rozjuchaná a vysmátá? Smutek není vada charakteru. Já měla před pár lety starosti hned o oba rodiče najednou, kdy byli přes léto najednou těžce nemocní a v nemocnici. Ale dostali se z toho. Myslím, že když se přestaneš stylizovat do neustále veselé holčičky a dáš i zde najevo, že jsi člověk s různými náladami a pocity, a ne loutka, budou Tě Tvé čtenářky brát opravdověji a staneš se jim sympatičtější. Možná Tě některé zrovna nemusí právě pro ten styl neustále "pusa od ucha k uchu".

      Vymazat
    3. Klárko, moc děkuji za podporu a moc mne to mrzí, doufám, že jsi v pořádku ♥.

      anonymní 7:41: Já se ale do ničeho nestylizuji, já taková normálně jsem, jen ted zrovna mě tÿto věci trápí, tak nesrším pozitivní energií. Ale třeba právě u toho natáčení si odpočinu a odreaguji se, takže to mám vždy lepší náladu. To že normálně nejsem negativec jak většina lidí okolo ze mě dělá nesympatickou?! Nevím proč bych měla přenášet negativní energii na ostatní, myslím, že té je ve společnosti opravdu dost, to ze mě ale nedělá loutku.

      Vymazat
    4. Rozhodně jsem Tě nechtěla nabádat, abys byla rovnou negativec, to jsem ani nenapsala. Přece mezi rozjuchaností a negativismem je široká škála pocitů, nálad, dojmů apod. Aspoň já to chápu takto různoroději, než uvažovat rovnou od extrému k extrému.

      Vymazat
    5. Víš, já si osobně myslím, že nejdůležitější je být ve videích přirozená a pokud má člověk radost z toho, co dělá, tak je to snadné být "vysmátá". Samozřejmě nejsem robot a někdy mám blbá období nebo náladu, ale v takových případech většinou ani netočím, protože nevidím důvod proč to na vás přenášet, pokud je tohle někomu nesympatické, pak je mi to líto, ale bude muset o dům dál, já přece svou tvorbu nikomu nenutím. Chápu jak to myslíš, ale podle mě přemýšlet nad tím jaká bych měla být na videích je cesta ke zkáze, protože přetvářka se snadno pozná, takže podle mne je lépe toto neřešit a být prostě normální jako v běžném životě, ale věřím, že každá blogerka to má třeba jinak.....

      Vymazat
    6. To je právě to, že každá bloggerka je jiná. Třeba jedna moje oblíbená zahraniční nedávno ztratila "jen" svého a rodinného domácího zvířecího kamaráda a ve videu pak byla opravdu smutná, i když se snažila občas usmát. A tuhle opravdovost já si právě na lidech cením. No, každý je asi jiný. Někdo se směje, jiný to víc prožívá.

      Vymazat
    7. Nezlob se na me, ale mne to pripada, ze se mi tady snazis celou dobu nenapadne podsouvat, ze jsem ti nesympaticka, neopravdova a ze veci malo prozivam. Co o mne vlastne vis?! Myslim, ze neni dobre soudit cloveka, pokud ho neznas a neusla jsi mili v jeho botach.

      Vymazat
  9. Ahoj Petro,s tvým tatínkem i babičkou mi je to moc líto,musí to být pro tebe těžké, já jsem to samé prožívala letos v létě s babičkou,ale bohužel to mělo špatný konec, dnes to jsou to přesně 4 měsíce a pořád si na to nemůžu zvyknout a pochopit to, ale věřím, že tvůj taťka je silný a zvládne to. Držím palce,buďte silní

    OdpovědětVymazat
  10. Moc vám všem děkuji za krásné komentáře a podporu ♥.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!