Na dně XI. - vypotřebované produkty

by - 14 ledna

Pěkný čtvrteční večer vám všem,

z vaší zpětné vazby jsem usoudila, že máte rádi vypotřebované produkty, což byl i důvod k tomu, abych se nežinýrovala a opět po asi 2 měsících natočila další díl. Další sonda do mého odpadkového koše na sebe tedy nenechala dlouho čekat ☺. Mějte se hezky a doufám, že mi prozradíte, které masky na obličej používáte nejraději právě vy!


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓


líčení: oči UD Naked 3, rty Milani Amore matte crush
nehty: GS gel enamel 08
košile: Tally Weijl

eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
facebook: https://www.facebook.com/petralovelyhair
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
email: petra@lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701

o čem mluvím:
♥ Balea Apfel & Zimt pěna do koupele
♥ Balea Mademoiselle chic sprcháč
♥ Aussie Miracle hair spray shine & hold
♥ Ebelin čistič štětců
♥ Bioderma Matricium
♥ Avon Body oil Volcanic iceland
♥ Palette Live colo XXL ultra brights purple punk
♥ Rexona Aloe vera
♥ Balea Deo spray Pétin flirt
♥ Naturalium sprchový gel mango
♥ Bioderma Matriciane Fermete
♥ Ziaja Kozí krém na ruce
♥ Victoria Anti wrinkle gel patches
♥ Ziaja Sensitive skin maska na obličej
♥ Holika Holika Baby silky foot mask sheet
♥ Catrice Liquid liner Go get bronzed, My glamourized me
♥ Yves Roche Flower party
♥ Elite
♥ Balea Street art deo spray
♥ Balea Fuss gel lotion s mátou a pomerančem
♥ Alverde Fussbutter s citronovou trávou
♥ Bioderma Atoderm tělové mléko
♥ Dermacol Soft heel balm olive oil + panthenol
♥ Bione Panthenol + keratin šampon a vlasový balzám
♥ Dermacol Express odlakovač s mandlovým olejem
♥ Synouvelle Lash and brow activating serum 2.0 http://www.luvica.cz
♥ Rival de Loop Hydro sheet mask
♥ Dermacol 3D Hyaluron Therapy eye mask
♥ Balea čistící nálepky na ucpané póry
♥ Dermacol Intense perfector mask Time code
♥ Balea maska pro každý typ pleti hydratační s olejem z jadérek hroznů
♥ Balea maska s výtažkem z papayi pro suchou pleť
♥ Benefit It´s potent eye cream
♥ Eucerin hyaluron filler
♥ Payot Elixir ideal rozjasňující sérum

You May Also Like

13 komentářů

  1. Tyhle videa mám nejraději :)
    Já jsem dřív používala masky Balea a byly strašně super. Ale poslední roky mě hodně trápí akné, takže jediné co teď používám je Vichy Normaderm.
    A šampony Bione jsou nejlepší a celkově tato značka je prostě skvělá. Objevila jsem ji díky tobě a za to ti moc děkuju :)

    Simple living - Úkolníček: Zima 2016

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Péťo,
    přijde mi, že jak ses dala ostříhat, máš ty vlásky takové řiďoučké, nepadají Ti?

    OdpovědětVymazat
  3. Tahle rtěnka Ti dle mého názoru moc nesedí. Ta barva je taková zvláštní, nevím. A to se mi na Tobě jinak líbí skoro všechny, jsi totiž vyloženě typ na výrazné rtěnky. A nechápu, jak to děláš, že dokážeš být tak krátkou dobu poté, co Tvou rodinu potkala tak smutná věc, která sice k životu patří, ale tragédie to je, tak rozesmátá a ještě natočit video. Já bych to nedokázala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To, že někoho potká tragédie a na povrch se směje, neznamená, že ho to nebolí uvnitř, myslím, že to Petru určitě trápí ale jak sama říkala a psala, spousty fanoušků ji podpořilo, určitě Míra, rodina a to jí dává tu sílu být zase usměvavá, veselá ikdyž mimo kameru to tak třeba není, snaží se i pro nás, doufám, že i pro sebe. Já ti za to Péťo strašně moc děkuji, zase jsem vysmátá, když na to koukám, strašně ti ten úsměv sluší, věřím, že jsou někdy chvíle kdy to prostě nejde , ale ty se přesto tak snažíš, úplně zas poznávám starou Petru, která je usměvavá, vtipná, pozitivní. 😊Rtěnka s košilkou je naprosto top, já nemám tak plné rty jak ty, tak mě mrzí, že by mi ten odstín asi ani moc neslušel, ale vše se má zkusit, tak mi to asi nedá 😁Co se týká masek na obličejík, zkoušela jsem ellie, myslím nějaká mandlová, měla hodně výraznou vůni, snad i po růži? Nejsem si teď jistá, ale za mě byla nic moc, docela mě když jsem si ji nanesla pálil chvíli obličej a vadilo mi to silné aroma. Balea masky mám ráda, jsou příjemné, nedělají mi teda nějaký extra výsledek, ale když třeba relaxuju jak ty ve vaně, tak si ji dám. Rival de loop jsem též zkoušela, obsahovala olivový olej a ta byla super! ☺️jinak teď přes zimu si taky libuju přímo v mastných krémech, hutných hlavně na tělo, olejíčky, masílka to je lahoda a na ruky dermacol červený SOS repair, který jsem si na tvé doporučení koupila a bomba! Díky za super video Peti, zase si do bločku připisuji pár věcí na seznam ( hlavně ty šampony od bione, slyším na ně samou chválu, tak mi to nedá 😁). Měj se krásně a hezký víkend tobě i Mírovi 😊

      Vymazat
    2. Když mám nějaký koníček, který pro mě hodně znamená, dělám ho ráda a s radostí, tak mi třeba právě on může v takhle těžkých situacích pomoct. To, že někdo zemře neznamená, že probrečím celé týdny, určitě se najdou momenty, kdy se člověk zasměje, chvilku na to nemyslí a mně to příjde naprosto normální. Nechci to samozřejmě nijak zlehčovat nebo tak něco, ale sama si neumím představit, že bych se kvůli tomu měla nějak dlouhodobě trápit. Chápu, že mi může daná osoba chybět a bude mi to líto, vybrečím se a bude to bolet pořád stejně, ale nebudu se kvůli tomu dobrovolně uzavírat do deprese. Život jde dál, s tím člověkem se ještě uvidím, až příjde ten správný čas. Hlavní je si uvědomit ty krásné chvíle a říct si, že život nekončí. Každý se s takovou situací vypořádá po svém. A vůbec, bylo by fajn tu už tyhle věci nerozebírat, Petřin blog je pozitivním místem plným kolující energie a pokud se nemýlím, sama by tu nerada šířila takhle smutná témata. Na to jsou tu jiní tvůrci a blogerky. Nechala bych to být, i když to teď paradoxně rozpitvávám sama a tímto se ti Peti chci velice omluvit, držím ti, vám oboum, pěsti!

      Vymazat
    3. Tak aspoň je vidět, že je blogování je hra, přetvářka, pieta jde stranou....
      Karol

      Vymazat
    4. Tak teď abych se tu snad obhajovala, že se chci od smutku odreagovat natáčením videí. Je pro mne absolutně neuvěřitelné, že se najdou lidé, kteří mají žaludek na to rýt do takových věcí. Mám pocit, že lidé vidí video a najednou vědí jaký mám život a co cítím a co se v mém životě děje.
      anonymní 11:27 a :39 přesně tak, moc děkuji za pochopení, opravdu nechci na kosmetickém blogu takové věci řešit a tahat vás do svých chmur, chci toto místo udržet jako pozitivní, svých starostí má každý dost ♥

      Vymazat
    5. Jé, "Karol", ty rýpeš pod každým článkem, nechápu proč sem pořád chodíš, když ti na mně vše tak vadí ☺. Pro mě blogování přetvářka teda určitě není, protože právě točení je pro mne odreagování a mám radost, že pro vás jdu točit video, proto mám na nich lepší náladu než v reálu ☺. Ale chápu, že zrovna ty bys mne raději viděla nenamalovanou a na dně.

      Vymazat
    6. Jo ty to bereš jako odreagování od svých problémů...no potěš koště, podle toho to vypadá i celej Tvůj busines :-)....

      Vymazat
  4. Vďaka za super video. Už si mi chýbala.

    OdpovědětVymazat
  5. Supr video, ja sice takove clanky nedelam a vubec si neumim predstavit, ze bych sbirala vypotrebovane obaly, ale na video rada koukam, bavi me!

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherná rtěnka, také plánuju pořídit nějakou tmavší :)
    LENNY MALI i DANMARK

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!