Lovely TOP 10 - květen 2016

by - 09 června

Krásný večer vám všem,

dnes mám pro vás oblíbence za květen a že toho bude zase poměrně dost ☺, dejte si něco dobrého a pojdte se na to podívat se mnou ♥.


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

top HM
lak Avon P807
líčení: Loreal True match makeup, Loreal Blush sculpt tvářenka, Milani Matte orchid rtěnka

* toto video není sponzorované

Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife
eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
snapchat: petralovelyhair
email: petra@lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701

o čem mluvím:
* Game of Thrones
* Avon Gel finish P807, P635, top coat
* Rimmel Super gel Soul session, top coat
* Essence Gel polish Indian summer
* Garnier Dvoufázová micelární voda 3 v 1
* Dush Das body lotion spray and go okurka a leknín
* Bioderma Hydrabio creme
* Barekol Inerton http://www.barekol.cz/
* Too Faced Chocolate soleil medium/deep
* Gabriella Salvete contouring palette 03
* Makeup Revolution London Iconic PRO 2 http://www.makeuprevolution.cz
* Loreal True match 2C, 4N
* Bourjois Radiance reveal 1,2
* Loreal Blush sculpt soft rosy, soft sand
* NYX Lip butter cotton candy, candy buttons
* Benefit Ka - brow, Goof proof, Precisely my brow, Gimme brow č. 3
* sandálky Botovo http://www.botovo.cz


You May Also Like

10 komentářů

  1. Ahoj Peti, v tomhle videu ti to moc sluší! Taky jsme s manželem seriáloví maniaci a Game of Thrones je Top! Moje oblíbené postavy jsou Daenerys, Jon Snow a Tyrion. Kit Harington je fakt krásný chlap a ty jeho oči! :-)
    Jinak na tu micelárku se moc těším, každý ji chválí tak ji musím zkusit. Měj se! Petrushca

    OdpovědětVymazat
  2. Hrozně moc ti to na tomto videu sluší :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Methionin
    Mám vyzkoušeno.
    Samozřejmě je nutné pár týdnů počkat a vydržet, stejně jako u všech preparátů s vlivem na vlasy, proto doporučuji kombinovat s masážemi pokožky hlavy Neocapilem.
    Přeji brzké vylepšení! Isi

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den Petro, určitě zkuste v lékárně koupit Methionin - jsou to kapsle, které se v lékárnách přímo "vyrábí" není to žádný produkt z TV reklamy. Bere se 1 kapsle 2x denně. Na mě funguje. Případně zkuste přípravek HairClinic, ve kterém jsou i další vitamíny. Květa Žabová.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, co se týká těch vlasů, pokud ti padají opravdu hodně, chtělo by to navštívit lékaře, přinejmenším si nechat vzít krev a poradit se. Ale co pomohlo mně, byly tablety Revalid. Koupila jsem si to veliké balení a užívala 3x denně a zhruba po dvou měsících padání ustalo a ještě se zlepšila kvalita. Takže doporučuji tohle :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Za mě jak tady již bylo napsáno - Methionin (vodičku vyrábí Syncare) a nebo Renokin (objednat se dá přes Medaprex). Ostatní jsou vyhozené peníze.
    S vlasy mám problém již 12 let a tohle jsou jediné dva produkty, kde bylo viditelné zlepšení.
    Samozřejmě ne hned - cca měsíc, dva.
    Držím palce.
    Míša

    OdpovědětVymazat
  7. Petra no hair mě pobavila, ale jinak držím palce, aby se to zlepšilo. Z Game of thrones mám ráda Sansu, všichni ji hejtují, ale já ji mám ráda. Připaeá mi, že se jako postava nejvíc vyvíjí. A pak Arya a Tyrion. Daenerys mě dost nudí.

    OdpovědětVymazat
  8. Padání vlasů může být způsobeno nevhodnou vlasovou kosmetikou nebo nadmírou všelijakých přípravků, které vlasy zatěžují, ale může to být problém komplexnější. Někomu stačí absolutně přestat používat cokoli, co obsahuje byť jen jediný silikon. Kdo si barví vlasy, bude zřejmě muset přestat kupovat barvy v drogeriích, protože tam jsou nějaké silikony snad úplně ve všem, a když už třeba ne v samotné barvě, pak je stoprocentně v těch všelijakých balzámech či rádoby pečujících věcech po barvení, ty bývají silikony přímo napěchované. Já jsem sice neměla problémy s nadměrných vypadáváním vlasů, ale od té doby, co jsem silikony ve všem úplně vyloučila a používám téměř výhradně přírodní vlasovou kosmetiku, se mi kvalita vlasů hodně zlepšila. Omezilo se maštění, vlasy jdou po umytí krásně rozčesat, skoro bych snad ani nemusela používat kondicionéry, a navíc po česání mi na hřebenu zůstává výrazně méně vlasů než předtím. Vážně to můžu jen doporučit.
    Jinak ale padání vlasů může mít i závažnější příčiny než pouhé silikony ve vlasové kosmetice. V první řadě nedostatkem potřebných živin přijímaných zevnitř, tedy stravou, což zase může mít svůj důvod v nedostatečné výživě, ať už se jedná o poruchu příjmu potravy, chronické onemocnění trávicí soustavy či poruchy vstřebávání živin ze stravy. Dále jsou tu žlázy s vnitřní sekrecí, zejména zda dobře funguje štítná žláza. Na vině může být i antikoncepce nebo naopak její vysazení po dlouhodobém užívání, kdy si tělo na hormony zvyklo jako na podávanou drogu a teď mu jaksi chybějí. V neposlední řadě tu mohou být kožní onemocnění atd. V každém případě bych jako nejlepší viděla přistupovat k problému celostně, rozhodně si nechat udělat komplexní vyšetření krve, co všechno z ní lze v tomto ohledu zjistit, a pokud se ukáže nějaký problém, pak by lékař měl poslat k příslušnému specialistovi. Nebo se obrátit na nějakého opravdu solidního fytoterapeuta (věřila bych třeba těm z pořadu Kouzelné bylinky). Nebo mě napadá, proč se neobrátíš na toho pana trichologa, který se tu na blogu již několikrát prezentoval, ten má přece v popisu práce pomáhat lidem s problémy s vlasy, pokud mu ovšem v prvé řadě nejde o to, hlavně prodávat "svoji" vlasovou kosmetiku.

    OdpovědětVymazat
  9. Super je kartáč Ikoo, je nově k dostání ve Fannu. Nezměnila jsem péči jenom ten kartáč a téměř od druhého dne mi všichni chválí lesk vlasů, sama cítím zlepšení objemu a delší výdrž účesu - fakt neuvěřitelný. A nevím jestli si brala nějaké léky jak jsi byla nemocná, ale stopové zbytky můžou dělat v organismu chaos i několik měsíců, v případě antibiotik s přehledem i rok. Takže bych doporučila super velký detox, ovoce a zelenina je samozřejmostí, ale myslím že nejlepší jsou bylinky. Já si vesměs míchám vlastní směsi podle chutě, ale pokud zajdeš k dobrému bylinkáři tak ti namíchá něco na míru. Doplňky stravy vždycky všechno nevyřeší ;) si teda myslím :-) Hezký den.

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj super blog...velká pochvala jen tak dál :-) Zaujalo mě, jak si říkala o kosmetice Kiehls, že ti nesedi ač by sis to přála...Já mám to samé s Biodermu byla jsem na ni celá natěšená a po nanesení mě palí a svědí - což jsem asi jediná na světě :-( Novinkou je pro mě značka Barekol takže jsem si pár věcí objednala a jsem zvědavá :-)
    Mohla bych poprosit o nějakém recenze k deodorantum a anti.bez hliníku??? Nejlepší mi přijde Driclor a Rexona,ale ten hliník...
    Můžu se zeptat, kde sleduješ Hry o trůny??? Vždy je někde rozkoukám a stránka se blokne...
    Díky měj se pa Evík

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!