OOTD - floral romper | květovaný overal

by - 10 června

Krásný páteční večer vám všem,

už je to docela dlouho, co jsem postovala outfitový příspěvek a tak jsem vyšla ze cviku a vlastně ani nevím, jak začít ☺. Snad tím, že miluju léto a jsem moc ráda, že se konečně udělalo tak hezky a můžu vynosit všechny ty krásné letní věcičky, které jsem si pořídila. Určitě také plánuji letní lookbook na youtube, takže se v létě určitě těšte na pohodově laděná videa plná sluníčka ☺.

Tento look jsem měla na sobě včera, kdy jsme mířili na jednu obchodní schůzku do Prahy. Speciálně na tomto overalu je bezvadné to, že vypadá velmi elegantně, ale zároveň při chůzi, když zafouká šikovný větřík, vám odhalí nohy. V sedě nebo ve stoje si pak tu volnou vlající část hodíte přes koleno a vypadá to jako byste měly lehké letní dlouhé šaty ☺. Prostě tento kousek je vychytaný a jak jsem ho viděla, musela jsem si ho objednat. Zřejmě se líbil více lidem, protože na stránkách je již bohužel vyprodaný a to mi přišel ve středu......každopádně, kdybyste na něj někde narazili, mohu jedině doporučit. Podle mě vypadá vážně zajímavé a je i neskutečně praktický. Jen pozor na velmi hluboký výstřih, který je na mě jen s podprsenkou příliš vyzývavý, avšak s tílkem nebo nějakým braletem, to vypadá také super. K tomuto looku jsem zvolila černé sandálky a minimalistický makeup i jednoduchý hladký účes. To se mi zdá přes léto nejpraktičtější ☺. Co na tento model říkáte vy?

boty - Botovo
overal - Zaful
pásek - ebay
kabelka - Ladylove
tílko - HM
hodinky - Reserved








You May Also Like

55 komentářů

  1. Ahoj, :) jakou máš rtěnku prosím? je super, takovou sháním už dlouho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, je to catrice nude-tastic

      Vymazat
    2. Tak ten overal je fakt super... Strašně ti sedne, hlavně na Tvé hubené tělíčko;)

      Vymazat
  2. Jsem tu ze Snapu.Posílám ti ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Peťulko Vy jste prostě nádherná. Mít Vaší postavu, tak si pískám. Dokonalost! :)

    OdpovědětVymazat
  4. ❤ mam tvoje videa velmi rada.Vždy sa tešim kedy výde dalšie.Pokračuj prosim vo svojej YouTube kariere,vždy my zdvihneš naladu svojim krasnym usmevom a dobrou naladou.

    OdpovědětVymazat
  5. ❤ Jsi božská!

    OdpovědětVymazat
  6. Krasny outfit! Vychytany strih overalu. To si asi brzo usiju.

    OdpovědětVymazat
  7. Krasny outfit! Vychytany strih overalu. To si asi brzo usiju.

    OdpovědětVymazat
  8. Srdce ze snapu 💓

    OdpovědětVymazat
  9. Jee,moc hezky outfit 😊👍

    ❤ snapchat

    OdpovědětVymazat
  10. Vypadá zajímavě, je to super nápad.

    OdpovědětVymazat
  11. Ten overal je vážně super, asi jsem se zamilovala. :D :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  12. Dobry den,moc vas zdravim a chtela jsem se zeptat,jestli znate vlasovou kosmetiku Kallos a strasne moc bych byla vdecna za jeji recenzi...jeste jestli vam mohu doporucit pletovy olejicek pro suchou plet od Clarinsu...je vyborny.Mejte se krasne,Řetězová Vanessa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, moc děkuji, ten olejíček jsme měla, je skvělý! A na Kallos u mám recenzihttp://www.petralovelyhair.com/2012/09/masky-na-vlasy-kallos-latte-placenta.html

      Vymazat
  13. Trochu nechapu ty srdicka tady, nevim, zda bez nej mohu komentovat:-D Vypada to super, ten pasek byl perfektni kup, hrozne se ti ke vsemu hodi a vypada paradne. Vystrih je trosku mimo, to by ti slo videt fakt az do krku, takhle je to super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, že můžeš :D, to je ze snapchatu ty srdíčka ;). Jojo, ten pásek je takový univerzál, nosím ho často a na to, že byl hodně levný, tak dělá službu :).

      Vymazat
  14. Ahoj Peti, moc Ti to sluší a jsi mou veeelkou inspirací!!!! Dominika z Vedrovic

    OdpovědětVymazat
  15. Tento outfit je opravdu jak super. Zajímala by mě cena outfitu, na dovolenou, jak na procházku městem, tak i na pláž je to dokonalá volba.

    OdpovědětVymazat
  16. Proč máš název článku dvojjazyčně, když pak píšeš jen česky? Nebylo by lepší mít i název jen česky? Ta angličtina tam podle mě postrádá pak smysl..

    OdpovědětVymazat
  17. Poznás Lindu Hellberg ... skús pozrieť možná ťa inšpiruje tu http://lindahallberg.se/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. znám, moc děkuji, je skvělá!

      Vymazat
    2. celkom by som brala nejaké tie extravagantne tutoriáli ... hlavne na očné linky ako robí ona ...
      ale to je len taký tip ...

      Vymazat
  18. Moc vám všem děkuji za krásné ohlasy a také za srdíčka ze snachatu :).

    OdpovědětVymazat
  19. Tak nějak nevím... Asi nemůžu říct, že bych byla overalem nějak extra nadšená. Líčení a drdol Ti, Péťo, strašně sluší, stejně tak vzor overalu. Jen mám pocit, že i ty, hubeňour, v něm vypadáš trochu "prdelatě". Což je u Tebe tedy dle mého v kusu jen dobře, jen nevím, jak bychom v něm dopadly my, holky krev a mlíko :D

    OdpovědětVymazat
  20. nevím jestli to tu už někdo psal, ale ty boty vypadají jak z klipu od Katy Perry - Thinking of you a jsou naprosto skvělé, škoda že mám maličkou nožičku a neměli je v mé velikosti na botovo.cz :(

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!