46. a 47. vlog | Na koních, Jak se točí blogerka a drogerka, Jihočeské pískovny

by - 17 července

Krásné nedělní odpoledne vám všem,

teď v létě mne zase mnohem více baví točit vlogy a protože i daleko častěji využíváme příležitostí někam se podívat, tak vás moc ráda beru s sebou. Dnes mám pro vás tedy hned dva výlety. Na koních to bylo úplně skvělé a i když jsem na jeho hřbetu seděla poprvé, moc jsme si to užila i přes počáteční strach ☺. Jestli hledáte tipy na koupání, tak mrkněte na vlog o pískovnách, udělali jsme takovou malou okružní jízdu a našli krásná místa!



You May Also Like

10 komentářů

  1. Na snapchatu a instagramu reklamy na alkohol, ve videích reklamy na mekáč... Ach jo. Příště bude nenápadná reklama na cigára? Kazíš si tím tvorbu. Marně čekám, jestli někdy na Tvém kanále uvidím normální video bez těch příšerných reklam a marketingových propagací. Asi už ne, viď...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle kecy jsou fakt úplně mimo, taky je tam reklama na Rossmann, na pískovny, na květinové čelenky, na auto, na vlaky, na chleba s vajíčkem atd atd......na alkohol ani Mekáč tam reklama není, žádnou spolupráci s nikým z nich nemám. A nechápu, proč bych si nemohla dát něco v Mekáči nebo skleničku piva ke grilovačce. Vážně už absurdní tohle. Ty jako nejíš a nepiješ nebo co? Někteří lidé jsou paranoidní, pokud je ve videu product placement nebo na něco reklama, vždy to označuju v infoboxu, tak si to prosím tě rozklikni a nemel nesmysly.

      Vymazat
    2. A muj mekac na instagramu nikoho nezajima:-DD

      Vymazat
  2. Jsi suprová, tvoje vlogy miluju ♥♥♥
    A stejně si dobrá i na snapu ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  3. Velmi pěkný 😊😊😊 vlog.
    Lidi, přestaňte do Petry neustále kopat. Tak ji nesledujte, když vám vadí. My ostatní ji máme moc rádi a je pro nás velkou inspirací.
    Bohužel hlupáků, co ubližují, je mnoho.
    Petro, jste bezvadná😊😊😊😊😊😊😊

    OdpovědětVymazat
  4. Kdybych byla koňák, tak bych se vám určitě nesmála za to, jak sedíte na koni, když jedete poprvé. To ne, to určitě ne... ale za ty klobouky... to jsem se smála hodně, i když koňák nejsem...
    No ne vážně, jinak vlogy jsou pěkné, je moc fajn, že točíte i na úplně obyčejných výletech a krásně si je užíváte :)
    Přeju vám krásné léto a hodně zdaru se štětci a vším ostatním :)

    Ale ty klobouky prostě ... :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Peťo, vůbec nic si nedělej z těch závistivých komentářů, holt ležíš někomu v žaludku za to, co všechno jsi zvládla. Máš můj velký obdiv, věřím, že cesta k úspěchu byla hodně těžká. Smekám před tebou :) tvoje videa sleduji moc ráda :) jen tak dále, držím pěsti k dalším úspěchům :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!