FUNGUJE TO? #3 | INTELIGENTNÍ RTĚNKA

by - 19 září

Krásný pondělní večer vám všem,
když jsme poprvé tuhle inteligentní a mnoha lidmi označovanou jako nejkrásnější rtěnku viděla, říkala jsme si, že tohle pro vás prostě musím vyzkoušet! Rtěnka, která mění barvu podle své nositelky a kterou zdobí kytička zalitá v průhledném těle rtěnky! Jak to funguje a funguje to vůbec? Dozvíte se v dnešním videu!

↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

líčení: Rouge bunny rouge
nehty: Pupa 170
náhrdelník: vietnamci

nebo:
ebay pod heslem jelly flower lipstick

*toto není sponzorované video, točím ho čistě z mé hlavy a vůle
Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife
eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
snapchat: petralovelyhair
email: petra@lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701

You May Also Like

6 komentářů

  1. Petro, prosím o to fialkové líčení co máš v předešlém videu :-).

    Díky J.

    OdpovědětVymazat
  2. Ano Peťo máte pravdu ,že podobná rtěnka už byla , měla jsem ji někdy v osmdesátých letech, byla zelená a taky se barvila dle pigmentu. Popravdě se mi moc nelíbila ani tady ta nová mě nějak nezaujala. Mějte se hezky sleduji Vaše videa často vzala jsem si k srdci některé rady a produkty ohledně líčení a péči o pleť a funguje to!! Pokračujte dál a nenechte se otrávit prudiči. Lenka

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj,
    pred casem podobnou rtenku prodaval catrice, mozna ji jeste maji. Byla transparentni do oranzova a na puse se barvila hodne podobne do ruzova jako ta Tvoje a psali k ni, ze se prizpusobi kazdemu jak potrebuje. Jen ta kyticka chybela. Mam ji jeste nekde doma, ale na muj vkus byla barva, kterou mi delala moc "rvava".
    Mej se prima
    K.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, nechces podstoupit nejaky zakrok? Prece jen , uz ti bude 40 mas nosoretni ryhy, povadla vycka a vrasky v okoli oci, vypada to i na mracivku, jsi super klient..a zajimal by me vysledek.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Petro, sleduju te uz dlouho z Nemecka a opravdu mne to sokuje co ti lidi pisou a delaji..Je mne jich fakt lito..ale nejvic je mne toho lito ze prestanes delat videa atd. Rada jsem te sledovala, ses inspirace a libi se mi jak se vyjadrujes a tvoje nazory..Nevim co rict, je to opravdu skoda. A tem lidem chci rict ze na kazdeho nekdy dopadne..Preju ti vsechno nejlepsi v tvim dalsim zivote, uzi si hlavne peknych veci, drz se a nedej se! Hodne pozdravu!

    OdpovědětVymazat
  6. Teda já nevím, inteligentní může být klimatizace, ale rtěnka? To se radši sama lépe namaluji a pořídím si takový odstín, který mi skutečně vyhovuje. :) Ale zase jsem v tomhle hodně liberální, takže ať si každý „matlá“ na obličej to, co on sám uznává za vhodné. Nemyslím si, že existuje nějaký všeobecný recept na štěstí. :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!