BLOGERKA A DROGERKA #11 | VÁNOČNÍ DÍL

by - 28 listopadu

Krásný pondělní večer vám všem,
dnes mám pro vás vánoční díl Blogerky a drogerky, kde se mrkneme nejen na novinky v dekorativce, ale také vánoční balíčky, i když letos mne jich moc nezaujalo...přijde mi, že je lepší si takový balíček sestavit na míru.

↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓


Bunda: Reserved
líčení: Kylie cosmetics Burgundy paletka, The Balm Snap lipgloss
*toto není sponzorované video, točím ho čistě z mé hlavy a vůle

eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
snapchat: petralovelyhair
email: petra@lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701

You May Also Like

6 komentářů

  1. ANO, zpříjemnila si mě dnešní večer, a moc!!! Opět velice přínosné video pro nás obyčejné lidi. Tvůj přehled a znalosti nám šetří čas a peníze. Víš si opravdu a bezkonkurenčně nej..., něco nám dáváš, je vidět, že tomu opravdu rozumíš, máš co světu říct, předat, není to jen takové hloupé tlachání a předvádění "kravin" a "nesmyslných a drahých věcí", popř. focení snídaní a obědů ve stylu mňam, dobrou chuť. Víš o čem mluvíš.
    Moje poselství zní "buď tady pro nás obyčejné lidi", ale samozřejmě pokud to tak budeš chtít, cítit, a časově zvládat. Především žij vlastní život, nikdo ti jiný nedá.
    Pro mě si ve své kategorii "Blogerka roku" i přesto, že sis letos cenu neodnesla, nikdo schopnější na beauty scéně není. Můj názor!
    A líbí se mi posun i o komenty v angličtině.

    OdpovědětVymazat
  2. Peťo, už si nedovedu představit, že mi relax u tvých videí skončí. Moc ráda na tebe koukám a troufám si říct, že jsem tvá videa viděla snad všechna a četla všechny články. Byla jsi vůbec první blogerka, kterou jsem začala sledovat a zůstala jsi pro mě top. Moc gratuluji k nové práci v Dermacolu, je to skvělá příležitost a moc ti jí přeju, kdyby sis ale přitom našla chvilku a něco pro nás natočila nebo napsala, určitě nebudu jediná, která by za to byla moc moc ráda :-) Ráda bych ti taky napsala "nekonči", ale to je tvé rozhodnutí a respektuji ho. Držím ti každopádně palce a přeji jen to nej! Deni.

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den Peťo, jenom krátce tu novou řasenku od Maybelline Lash sensational mám a je to hrůza, slepuje a to je asi vše.Jiným možná vyhovuje ,ale za mě palec dolů. Vracím se k té staré ta je supr. Lenka

    OdpovědětVymazat
  4. Péťo ta bunda je super ! Říkám to pořád že nechápu proč se hubení lidé schovávají do černé když můžou nosit co chtějí :) Tajně doufám že s tím v lednu nepraštíš, byla by to škoda !
    LENNY MALI i DANMARK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejen hubení mohou nosit co chtějí. I tlustí by měli nosit co se jim líbí.Proč by se měli halit do temných barev? Kdo o tom rozhoduje? Kdo má právo určovat druhým, co je pro ně vhodné? Takový člověk potom ne že je tlustý, ale ještě je třeba i depresivní. Protože temné barvy zrovna moc optimisticky nepůsobí. A černá barva "možná" opticky ubere kila, ale "stoprocentně" opticky přidá roky!!!

      Vymazat
  5. Ahoj, nedávno som ťa našla na youtube ľúbia sa mi témy maké máš na youtube , a tento typ videa ma veľmi zaujal , mohli by byť častejšie! :) Tammybeaty

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!