OOTD - podzimní nálada v přírodních tónech | autumn mood

by - 10 listopadu

Krásný večer vám všem,

dnes mám pro vás po dlouhé době zase další outfit. Podzimní módu a přírodní tóny, které v tomto čase můžete venku najít, naprosto zbožňuji. Momentálně jsem na lovu nějakého krásného pleteného ponča, i když s prvními vločkami sněhu venku, mám obavy, že jej letos již příliš neužiji. Také teď hodně nosím vínové, fialové nebo tmavě nude rtěnky a na cestě mám burgundy paletku od Kylie Jenner, protože tyhle tóny mi ve sbírce jednoduše chybí.
Dnešní look je však takový můj klasický běhací, když je třeba něco vyřídit ve městě, zařídit nějaké pochůzky, ale přitom nemusím vypadat příliš elegantně. Vlastně vše, co na fotkách vidíte, mám už roky, kromě bot. Ty jsem si koupila nedávno v Deichmannu.
Baví mě, jak se móda vrací, tyhle "traktorky" "farmářky" jsem nosila na střední škole a nyní jsou opět všude v obchodech. Já je milovala už tenkrát, byly to nezničitelné boty a miluju je i dnes. Vypadají bezvadně k džínám a já si k nim hodlám sehnat také pletené ponožky v přírodním odstínu, které z nich nechám trochu vykukovat.
Velké svetry se spadlým ramenem mám také moc ráda, teď se k nim nosí krajkové podprsenky a bralety, ale na to si netroufám, protože jsem zmrzlík a mám ráda pod svetrem ještě nějakou vrstvu. Navíc svetry na nahém těle mi nejsou moc příjemné a fouká pod ně, kromě toho, každé malé dítě ví, že vrstvení je základ! ☺

Dnešní outfit tedy rozhodně není nic světoborného, je to takový klasický civil, ale říkám si, proč nenasdílet i něco zcela běžného. Třeba máte ve skříni také zapomenutý svetr nebo farmářky ☺.....





boty - Deichmann
džíny, svetr - ?, svetr asi Kappahl
parka - HM
kabelka - od vás, tuším od slečny Magdy ☺
šála - Choies
rtěnka - NYX Soft matte lip cream Cannes






Mějte se krásně a hezký večer všem ♥!

You May Also Like

20 komentářů

  1. Ty jo PECKA !!!!!! Moc ti to sluší !!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezká inspirace, milá Péťo :-)
    Sluší Ti. Vypadá to velmi pohodlně, ale zároveň žensky:-)
    Svetr a šála nej kousky dnešního outfitu - aspoň teda za mě :-)
    Přeji pěkný večer a pohodový víkend...
    PS: díky za outfitový článek.....už mi Tvé inspirace chyběly.....fakt hodně :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, děkuji moc, jsi zlatá a ten svetr miluju, tahám ho často i za ne úplně teplých letních večerů, hodí se úplně ke všemu, bohužel je to na něm už trochu vidět :)

      Vymazat
  3. Muím říct že super! :) Svetr je krásný a šála také. Na ty botky jsem se také dívala jsou pěkné :)

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se to prostě líbí. Moc se mi líbí i ten řetízek se jménem. Ten si taky pořídím. Petro, já Vás obdivuju za to, jak umíte zacházet s make-upem a štětcema.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, moc děkuji,to mne neskutečně těší. A řetízek je báječný, já mám tento z onecklace.com, ale mají pěkné i na mynamenecklace.com, tam jsem kupovala minule :)

      Vymazat
    2. Dobře, omrknu to. Děkuju za typ.:)

      Vymazat
  5. Krásný outfit!❤ Souhlasím s tím že pod volná trička nebo svetry také beru napr. Bílé tilko nebo nějakou vrstvičku...jinak můžu umrznout😂

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem ráda, že je po dlooouhé době outfit! Dříve byly často a měla jsem je a mám tyto články ráda! ;) (P.S. a v blogerce jsem Ti už odhlasovala, jako každý rok..i když nevím, jak to letos budeš brát...ale je to práce zase za celý rok, kde si toho stihla neuvěřitelně!) ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Líčení dokonalé, ale outfit takový běžný český... Teda vlastně ne, je lepší, protože není celý černý, takže pochvala :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Tyhle jednoduché outfity jsou prostě nejlepší a sluší každému ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Pekný outfit.Hlavne topánočky vyzerajú skvele.

    OdpovědětVymazat
  10. Krásny outfit, taký skutočne jesenný:) Veľmi sa mi páči šál a topánočky (a nie preto, že som si nedávno kúpila podobné:)) Sekne Ti to:)

    OdpovědětVymazat
  11. Příjemný outfit, který ti moc sluší! Je mladistvý a pohodlný. Takové jsou někdy také třeba. Celkově je to parádní kombinace, ale je to asi hlavně kvůli tomu, jak jsi hezká, vysoká a štíhlá.

    OdpovědětVymazat
  12. Moc ti to sluší! Miluju tvoje outfity doufám, že se tady brzy zase nějaký objeví.

    theheartissue.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Čím je to focené? :O dokonalé fotky! A ještě dokonalejší ty! Moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!