BEAUTY AWARDS 2016 - Nejlepší dekorativka loňského roku

by - 21 března

Krásné úterý vám všem,
díky obrovské podpoře, kterou ve vás mám, rozhodla jsem se hodit starosti za hlavu a zase něco natočit, protože v kosmetickém světě je tolik novinek, o které bych se s vámi chtěla podělit, že je škoda vám je neukázat a neříci, co jsem si tak moc oblíbila. Děkuji vám z celého srdce, že při mne stojíte a držíte mě. Určitě čekejte další pomluvy a reakce jako odpověď na to, že jsem vydala nové video. Jednoduše jsem změnila názor, to je naprosto normální a běžné a jedno ze základních lidských práv a nikdo nemá nejmenší důvod mi za to nadávat nebo to kritizovat. Nevím proč bych měla svůj život podřizovat anonymům na internetu a lidem, kteří mi chtějí jen škodit a chtějí, aby se po mně slehla zem. Názory mění každý z nás denně a zrovna tohle pro mne bylo docela velké a složité rozhodnutí. Pro vyřešení situace jsem udělala, co jsem mohla, podala dvě trestní oznámení, vše předala právnímu zástupci. Kdo do této problematiky trochu vidí ví, že není jednoduché něco někomu dokázat, pokud se jedná o internetovou kriminalitu. Ráda bych vám řekla více, ale bohužel to zatím není vhodné, sama bych z toho pak mohla mít problémy. Každopádně celá věc pro mne byla velmi vyčerpávající a tak bych to už chtěla hodit za hlavu, uzavřít a nechat v minulosti. Děkuji vám za pochopení a podporu a doufám, že si nové video užijete. ❤️

↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓



líčení a lak viz produkty, které ukazuji ve videu

*toto není sponzorované video, točím ho čistě z mé hlavy a vůle


eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
snapchat: petralovelyhair
email: petra@lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701

produkty, které zmiňuji:
* Gabriella Salvete Diamante primer
* Bourjois Healthy mix makeup 51 a 52
* Bourjois Radiance reveal concealer ivory
* Bourjois Silk edition primer 51 porcelain
* Benefit Goof proof, Precisely my brow, Gimme brow, 3D browtones
* Too Faced Milk chocolate soleil bronzer
* Max Factor Creme puff blush 20 lavish mauve
* Essence blush ball 10 peach candy
* Makeup Revolution Vivid baked blusher Hard day
* NYX Ombre lush Mauve me
* Models own Sculpt and glow highlighter powder Golden sand
* Urban Decay Chill makeup setting spray
* Urban Decay Naked Ultimate basics
* NYX Liquid liner matte black
* Benefit High brow
* Maybelline Lash sensationel mascara
* Benefit Roller lash mascara
* Ardell Studio effects wispies a demi wispies
* DUO Brush on lash adhesive with vitamins
* Colour pop Lumiere Lippie stix
* Kylie cosmetics Liquid lipstick Koko K
* Too Faced Melted matte Queen B
* Essie Ladylike


You May Also Like

50 komentářů

  1. Jupííí, všude jsem ti to okomentovala, aby bylo vidět, jak si toho vážím, opravdu vůbec neotravuju :D
    Fakt skvělý, úplně jsi mi zlepšila učící večer. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Konečně si se vrátila, jsem hodně ráda, že jsi své problémy hodila tak říkajíc za hlavu a že jsi zpět :) Díky moc!!

    OdpovědětVymazat
  3. všichni to čekali a bude se slavit, že zas bude nový materiál k probírání.. no užij si, Petro

    OdpovědětVymazat
  4. je trapný, jak se snažíš napodobit zahraniční youtuberky viz. to pozadí, celý to púsobí ještě umělěji

    OdpovědětVymazat
  5. tak a už to pojede - všude bude samej dermacol, spolupráce...

    OdpovědětVymazat
  6. Myslím že je to úplně jasné,prostě ti docházely penízky na paruky,balíčky už se tolik nehrnuly,tak musíš zase začít "makat", co? Jana H.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak schválně, kolik máš dopředu nahraných videí????Tě musely uplně pálit prsty nenahrávat, co?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám natocena dvě videa za tento víkend, takže mám tohle a jeden haul 😉.Nic dopředu nemám, na tento systém nejsem, musím mít na točení náladu.

      Vymazat
    2. Peti, nenechaj sa takymito idiotmi zhodit. Ty si ty a mas svoj styl a preto ta vsetci zboznujeme ♥

      Vymazat
    3. Leo, moc děkuji, tohle zrovna mě vůbec netrápí. Chtěla bych mít starosti některých anonymů jakoby jim šlo o život, je to k smíchu :).

      Vymazat
  8. Dokážeš si představit, jak vypadáš v očích dalších youtuberek a blogerek? já myslím, že se na tvůj účet teď kdekdo pobavil

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celkem jo, některé musí být pěkně nastvane, ze mají zpět konkurenci a budou zase muset začít víc makat 😀😀😀.

      Vymazat
  9. Milá Petro, chtěla bych ti napsat, že na tvá videa a blog jsme narazila teprve nedávno. Byla jsem smutná, když jsem zhlédla video KONEC. Tvoje videa jsou upřímná a přirozená. Jsi mi velice sympatická. Na youtube je spousta videí o beauty, ale ta tvoje nejsou ztráta času. Spoustu rad a triků jsem si vzala k srdci. Lidi kolem mě si začali všímat, že něco dělám jinak. Chtěla bych ti za tvou práci poděkovat. Jsi velice pracovitá a myslíš na to, aby vše bylo dostupné i pro holky jako jsem já. Těším se na další videa:)
    Mája

    OdpovědětVymazat
  10. Vtipný je, že predtoceny parukovy videa pozname podle fotek na IG. Bylo by hodne divny, abys udelala naprosto stejny looky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A preco jej tolko stale vypisujes? Preco sa tu stale vracias?- potom to ma len jedine vysvetlenie- nevies co so sebou, mas malo sebavedomia a ziarlis a chces si to vybit na niekom velmi sympatickom. Pacilo by sa ti, keby aj na teba niekto kydal? Vsak sa spamataj ty somar. Nechaj ju napokoji. Si zbabelec a nic viac

      Vymazat
    2. A dokonca ju pozorujes aj na insta. To o niecom svedci, nie?

      Vymazat
  11. Petro dej bacha, pozoruju tě, monitoruju každej tvůj krok...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víš o tom, že IP adresa je velký nástroj:) a karma ještě větší:) ona si tě najde, neboj:)

      Vymazat
  12. Jsem ráda, že jsi se vrátila. Moc krásné pozadí. Tobě to taky velice slušelo. Říkala jsem si, že ti to natáčení musí začít chybět, když jsi to dělala s takovou láskou a takovou dobu. Závidím ti ty tvoje nehtíky, jsou parádní. Kéž bych já měla štěstí na nehty, které se nelámou a netřepí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, moc děkuji, hlavně jsem si tekla, ze se nenecham zastrašit a řídit život zlými lidmi, at se staví třeba na hlavu 😉.

      Vymazat
  13. Velka radost pri pozerani tohorocneho videa, konecne si tu, velmi fandim a mam ta rada

    OdpovědětVymazat
  14. Peti,
    jupiiiiiii, že si konečne späť.
    Si krásna, inšpiratívna žena, ktorá "rastie" do krásy. Veľmi Ti fandím a vidím ako sa stále posúvaš vpred, máš svoj štýl, si sama sebou a je z Teba nádherná žena. ;-)

    OdpovědětVymazat
  15. Péťo jsem strašně ráda, že pokračuješ. Hrozně moc si mi chyběla. Chtěla bych se zeptat jestli opravdu platí ty skvělé slevy na tvém e-shopu. Myslím třeba tričko za 65,-... Budeš svůj obchod obnovovat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Pepco, moc moc děkuji 😉, ano ceny platí a eShop budeme ke konci brezna pozastavovat, byl to totální vyprodej.

      Vymazat
  16. Všichni ti, co mají milion negativních komentů by se měli objednat k psychologům - zakomplexovaní a závistiví jedinci. Já normálně nic moc nekomentuju, sleduju jen tvoje videa, protože na nic jinýho na fb a instagramu už si čas nenajdu, takže jsem moc ráda, že jsi se vrátila. Vyprdla se na ty, kteří tě atakují - jsou to fakt chudáci. Už jen to, že si lidi najdou čas psát hnusný komenty k něčemu, co se jim jako že nelíbí. Když se mi něco nelíbí, tak to herdek nevyhledávám... Takže se hlásím jako jedna z těch, co tě podporují, respektují a které inspiruješ, hlásím se a píšu jen proto, aby viděla, že to opravdu stojí za to. Ty stojíš za to. Drž se. Šárka S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, moc ti děkuji za takovou podporu! Vážím si toho a upřímně sdílím tvůj názor, také tomu nerozumím, asi holt lidi nemají žádné normální starosti, když mají tuto potřebu ......

      Vymazat
  17. Hmmm. mám taký pocit, že tie anonymné komentáre hore písal jeden človek,len sa snažil písať "iným štýlom", pretože veľmi "nenápadne" boli postnuté každú minútu za sebou :) Trápny zakomplexovaný človek, hádam ťa nevytočí :) Som rada, že si späť, dnes som si dala raňajky, kávičku a pekne som si ťa pustila na TV, no a v piatok utekám do drogerky, pretože potrebujem vyskúšať ten makeup a concealer od Bourjois, pretože aj ja mám suchú pleť a momentálne hľadám niečo vhodné a testujem vzorky..lebo sa v máji vydávam a budem sa líčiť sama.. tak snáď to bude super :) Ďakujem za tym a aj za to, že si :)
    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simčo, ano, psal to jeden člověk :). Tohle mě absolutně nevytočí, vždy je to hrozná ubohost, spíše je to k smíchu :). Ten korektor je naprosto úžasný na suchou plet, bude se ti líbit, hydratuje a moc pěkně projasní. Přeji,at se ti vše vydaří a at si svatbu užijete, mnoho štěstí!

      Vymazat
  18. Je normálny vyjadriť svoj názor, ale čo dokážu niektorí ľudia, to je až k plaču. Peti, ja ti držím strašne moc palce a moc moc ti fandím, som veľmi rada, že si sa rozhodla tak, ako si sa rozhodla. <3

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  19. Jsem rada, ze jsi zpet. Mladsi ceske blogerky me nebavi.

    OdpovědětVymazat
  20. Juhuuu 😊 Moc rada Te vidim zpet v plne sile a krase, Peto! Jak se rika (a musim jen souhlasit), co Te nezabije, to Te posili 😊 Tesim se na dalsi video s preji krasny jarni den ❤

    OdpovědětVymazat
  21. Ze vas to bavi. Asi vsem bylo jasny, ze Petra zacne zas nahravat videa, aspon ja jsem to teda cekala a tesi me to, protoze se na ne rada divam. Nechapu, ze mate potrebu tady kvuli tomu vypisovat tuny urypanych komentaru, nemate co delat? Proste zmenila nazor a jestli to je kvuli balickum nebo penezum nebo proste kvuli tomu, ze ji to chybelo, to vam snad muze byt putna. Kdyz vas to tak stve, tak se na to nedivejte, nikdo vam to nenuti.

    OdpovědětVymazat
  22. Ze vas to bavi. Asi vsem bylo jasny, ze Petra zacne zas nahravat videa, aspon ja jsem to teda cekala a tesi me to, protoze se na ne rada divam. Nechapu, ze mate potrebu tady kvuli tomu vypisovat tuny urypanych komentaru, nemate co delat? Proste zmenila nazor a jestli to je kvuli balickum nebo penezum nebo proste kvuli tomu, ze ji to chybelo, to vam snad muze byt putna. Kdyz vas to tak stve, tak se na to nedivejte, nikdo vam to nenuti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Amen, přesně tak, je to dobrovolné a zadarmo, nikoho přece nenutím koukat a nikdo nemá právo mi určovat jestli můžu nebo nemůžu točit videa o kosmetice :).

      Vymazat
  23. Ahoj Péťo, já to věděla, že se vrátíš a jsem ráda. Prosím, trošku mimo mísu, ale hodně mě zaujal tvůj top. Trochu šiju, tak bych si chtěla zkustit něco takového spíchnout, ale nějak nevím, jak je to udělaný, že to nepadá. Byla bys tak moc hodná a zkusila to nějak popsat, na čem to kruci drží? :-) Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, moc děkuju! Je to body, materiál je strečový, takže to drží kolem těla. Je to klasicky jako elastické tričko na jedno rameno a je na tom našitý kolem výštihu volánek. Drží to dobře, jak je to napnuté, možná by ale bylo lepší kolem toho výstřihu našít takový ten silikový pásek, to by drželo ještě lépe :).

      Vymazat
  24. Dobrý den Péťo, sleduji Vaše videa celkem pravidelně. Již však nesleduji komentáře pod nimi. Takže nejsem zasvěcena do děje, který Vás přesvědčil o tom, přestat videa točit. Nejsem z těch, kteří se ke všemu vyjadřují, ale k této situaci mám potřebu se vyjádřit.
    Bohužel v naší republice je takovým koníčkem každého kritizovat a házet na něj špínu. Úspěch se zkrátka neodpouští.
    Vím, že čelit tlakům a urážkám a pomluvám je velice těžké, ale jsou lidé, kteří na Vás rádi koukají a pro ty stojí za to videa točit dál.
    Ti co Vás uráží jsou závistivci a ubožáci. Vždyť každý má možnost točit videa a prezentovat svoje názory jako vy. Tak ať ukáží co dokážou!!
    A říkám Vám ze své zkušenosti, nedokáží nic.

    Přeji Vám hodně pevných nervů. Jsem ráda, že jste se rozhodla točit dál. Jste jediná, koho pravidelně sleduji a za Vaše videa jsem ráda.

    Můj muž méně, protože máme plnou skříň kosmetiky:-)

    Děkuji a přeji hodně zdaru.

    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, Lucko,

      moc Vám děkuji za komentář, vážím si toho, že jste se rozhodla mi napsat. Máte naprostou pravdu a zkušenosti, které mi blogování přineslo, se zcela ztotožňují s Vaším názorem ;).
      Děkuji Vám za sledování a budu se těšit u dalších příspěvků a že se manželovi omlouvám, úplně to chápu, ale nebojte, nejste v tom sama, u nás je to stejné :D.

      Krásné jarní dny a mnoho štěstí a úspěchů P.

      Vymazat
  25. Ahoj Peti, moc ráda sleduji Tvoje videa, jsi moc sympatická, akorát mě mrzí, že používáš kosmetiku testovanou na zvířatech. Nepřemýšlelas nad tím někdy? Je možné, že jsi tuto problematika už někdy třeba komentovala, ale to mi teda uniklo. A ještě jsem se prosím chtěla zeptat na Tvoje štětce, jestli se dají považovat za vhodné pro vegany? Děkuji moc za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Peti, fandím ti a přeju ti, vše nej nej. Je jasné podle komentářů, že ti jen závidí, že jsi krásná, uspesna..... Nepřestávej, jsi pro nás inspiraci a děkuji ti za tyto videa. Sleduji tě už dlouhé roky a musím říct, že kde jsi a jak si úspěšná je jen tvá zásluha a tvá práce. Jde vidět, že ti to jde od srdce a jde vidět, že tě ( i nás) to hodně baví. Drž se a bojuj dál a komu se to nelíbí, ať se nedívá, nečte a zajímá se o něco jiného. Hodnejsiho, srdecnejsiho a milejšího človíčka neznám. Měj se krásně.😀

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!