LEVNÁ KOSMETIKA Z POLSKA?! | HOT OR NOT

by - 30 března

Krásné čtvrteční odpoledne vám všem,
Poláci jsou celkem vyhlášeni svými schopnostmi ohledně kosmetických výrobků. Já jsem si dnes vybrala levnější polskou značku a pořádně otestujeme celou řadu dekorativních produtků.
Jak tato dekorativka dopadla a přežije i trénink v posilně? :) Dozvíte se v dnešním videu!


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓



* toto video sponzoruje http://www.evelio.cz, děkuji za spolupráci a produkty k testování :)

líčení: viz. video
lak: Mavala Blush pink

web: http://www.petralovelyhair.com

eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
snapchat: petralovelyhair
email: petra@lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701

použité produkty:
* Art scenic silicon makeup base http://bit.ly/2oBDaiX
* Cover sensation makeup 101 ivory http://bit.ly/2mSaciu
* Art scenic concealer 04 light http://bit.ly/2nywD9l
* Art makeup powder 31 transparent http://bit.ly/2nmg5QU
* Eyebrow corrector 5 in 1 light http://bit.ly/2nyojXa
* All day ideal stay eyeshadow base 8 in 1 http://bit.ly/2nm4odj
* Quatrro eyeshoadow 08 http://bit.ly/2obprmu
* Art makeup eyeliner pen deep black http://bit.ly/2okfe4i
* Liquid presicios liner 2000 procent http://bit.ly/2nOHwG9
* Extensions volume mascara http://bit.ly/2okpZne
* Contour sensation 3 in 1 01 pink beige http://bit.ly/2nmbQFj
* Velvet matt lip cream 415 nude pink http://bit.ly/2nOyDww

štětce a pomůcky na líčení PetraLovelyHair:
Rossmann

music:
NCS youtube Savannah
licence creative commons 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

You May Also Like

16 komentářů

  1. Nebudu sekat videa, jak Bata cvičky....Za 6 dní 4 videa, to by ani Bata nedal. Už si konečně přestan pořád vymýšlet!

    OdpovědětVymazat
  2. Petro, opravdu ti nepřijde něco na slizkym Mirovi, co se vyzna v pigmentaci šminek něco divnýho? Nebude ona opravdu pravda něco na těch řečech, který se říkají o jeho orientaci?Nepřála bych ti to, ale už i mě to přijde divný...

    OdpovědětVymazat
  3. Peti, je to opravdu pest na oko, když máš přes 170 tisic odběratelů a počet shlídnutí kolem 90 000, to znamená že celá polovina tvých odběratelů žádní tvé video neshlídne??? Peto, lidi nejsou hloupí a sponzoři taky. Jsi pak taková k politování. Většina youtuberů, co hraje fér má větší počet shlédnutí než odběratelů a každej to ví... Moc mě to mrzí, protože tě pak všude pomlouvaj a dělaj si z tebe srandu, nechceš když si začala znovu začít i pravdivě? Janča

    OdpovědětVymazat
  4. nepřetahuj si tak tu pusu, vypadáš jako klaun

    OdpovědětVymazat
  5. Tím "koncem" sis to podle mě dost pokazila. Reputace pokažená, změna vyjadřování, divnej "jsemzpět" efekt to má... Kdybys tehdy řekla "sorry, dám si provozní pauzu, beru si dovolenou a na jaře začnu zase natáčet, teďka mám nějaký problémy", tak by to vypadalo jinak. Už to nemá ten styl jako dřív. Fakt jsem se těšila na každý nový video, hlavně na vlogy, ale teďka mi to přijde takový nucený a nemá to správnou atmosféru, furt je tam to "cosi" ve vzduchu.

    OdpovědětVymazat
  6. ten makeup vypadá jak kdybys měla dva monokly

    OdpovědětVymazat
  7. Proč někdo chodí do posilovny napatlanej make-upem? Pak nemáš mít vrásky jak padesátka, kdy ty dostaneš rozum, ještě že nemáš děcka....

    OdpovědětVymazat
  8. Odpověď Miroslava: "Podle mě to spíš zvýrazňuje nedokonalosti - NE, ŽE BYS JICH MĚLA HODNĚ - :-)je to vysušující a nic moc pigmentace."
    Odpověď normálního chlapa: "Jo, dobrý..."

    OdpovědětVymazat
  9. ak hlavně že nebudeš sekat videa jak Baťa cvičky a už tu je další,bože jak dlouho myslíš, že ti to ti lidi budou žrát?

    OdpovědětVymazat
  10. Petro, dochází Ti, že z těch 80 k shlédnutí tě alespon polovina sleduje jen proto, aby si z tebe a tvýho dalšího videa mohli dělat prdel na diskuzích??? hodně smutný, když se člověk zamyslí, kolik lidí tě sleduje navážno/ + když odečte sledující děti, nezbyde skoro nic. Soudnej inteligentní člověk asi žádnej

    OdpovědětVymazat
  11. :D a jejda, můj největší "fanda" měl zase volný večer a psal komentáře, že ti to není hloupé posílat takhle po pár minutách anonymy, ubožačko "Jančo a Libore v jednom" z diskuze ;). To se opravdu jen tak nevidí, chodit si vylívat vlastní frustrace na můj blog a strávit večer refreshováním a psaním hnusů, gratuluju :D. Myslíš, že se nedá zjistit, kdo jsi a odkud píšeš? ;) Co takhle pravé jméno, Jarmilo K. z Vysočiny mám to tady propíchnout? ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Peťulko,jsi skvělej člověk a nepodléhej těm zavistivcum.jsem znechucená těmi komentáři, protože jsem zkusmo koukla a nadšeně zjistila, že máš video a teď tohle..Držím palce.VYTRVEJ!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc 😘, to je hrozný jak jsou někteří jedinci zakomplexovani. Toto píše jeden a ten samý člověk pod každý článek, to je skutečně nějaký duševní mrzák.

      Vymazat
  13. Milá Petro, Tvá videa se mi vždycky líbila a líbí se mi i ta, která natáčíš po pauze. Přečetla jsem si komentáře a jsem z nich tedy fakt otrávená a je mi líto, že se snažíš, dáváš do svých videí hodně energie a potom si musíš číst takové nesmysly, to asi fakt musí být vyčerpávající a demotivující. Každopádně Tvůj manžel mi připadá úplně normální, když žije s blogerkou, která se zabývá kosmetikou, pak je jasné, že má o kosmetice větší přehled než ostatní muži. Přeju Ti hodně sil, chutě, pevných nervů a snahy o pochopení těch zlých komentářů. Většinou je píšou lidé, co nejsou spokojeni sami se sebou a snaží se ubližovat ostatním. Těším se na další videa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc ti děkuji za krásný komentář a podporu. Tohle konkrétně píše jeden člověk opakovaně pod každý článek, takže mas naprostou pravdu. Nikdo vyrovnaný tohle psát nebude.

      Vymazat
  14. Díky za recenzi této kosmetiky, jen mě překvapilo, že říkáš, že v Polsku kosmetiku umí, já měla vždy za to, že tam byla kosmetika docela nekvalitní. To se aspoň říkalo v dobách, když se tam hromadně jezdilo na velké nákupy.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!