OOTD - jarně v kombinaci tlumených odstínů a černé + FOTD s mými nej produkty Gabriella Salvete

by - 04 března

Krásné sobotní odpoledne všem mým milým čtenářkám a čtenářům ♥,

na tento post jsem se neskutečně těšila. Původně bylo v plánu jen líčení, ale včera jsme byli pracovně opět v Praze a když jsme se stavovali na oběd na Chodově, tak jsem jukla do pár obchodů a jelikož mě popadla jarní nálada, hned jsem si pár kousků vybrala a měla z nich takovou radost, že jsem se hned převlékla a nafotila vám je ☺.
Můj šatník volá zoufale po nějaké nové inspiraci a inovaci, celou zimu jsem oblečení téměř nenakupovala. Já nevím, mě v zimě móda moc nebaví, respektive i by bavila, ale věčně je mi kosa, takže na to peču, mám naraženou čepici, přes obličej šálu, prostě nic extra ☺.
Teď ale přichází jaro a to já naprosto miluju a věřím, že zase dostanu chuť se hezky oblékat ☺.
Dnešní look je tedy v kombinaci tlumené zastřené fialkové, šedé a černé. Nejdřív jsem si koupila novou bundičku v HMku, konečně mají křiváky ve vel. 32. Já jsem totiž v horní polovině těla jako chvíst a i kdybych se stavěla na hlavu, tak tam nenaberu (přibírám akorát tak na nohou a zadku, prostě hruška ☺), vždycky budu mít dětský hrudníček, žádná prsa a úzká ramínka a všechny křiváky jsou mi široké v ramenou a pase a navíc dlouhé v těle a rukávech a to si nepřijdu zas tak maličká. Sice mě to trochu štve, ale nic s tim neudělám, takže holky, kdo jste na tom podobně a máte dětský hrudník ☺, mrkněte do HMka, moc mě tím potěšili, konečně mi taky něco sedí ☺.
Pak jsem pokračovala do New Yorkeru, kde měli docela pěkné topy a slevy, tak jsem si vybrala tohle tričko s chokerem kolem krku a ještě jedno uplejší. Tento trend mě hodně oslovil a moc se mi líbí!
No a nakonec jsem vlítla do Deichmanna, kde mě praštily do oka tyhle děrované kotníkové kozajdy. Jednak se mi hodily k tomu triku a pak, jsou mi hrozně moc pohodlné a strašně se mi líbí tento "romantický" styl děrování na botách.
tričko - New Yorker
křivák - H&M
džíny - Reserved
boty - Deichmann
kabelka - LadyLove.cz
hodinky - Daniel Wellington
fotil: www.miroslavcizek.com







A ještě bych vám moc ráda ukázala dnešní jemné denní líčení. Protože jsem si koupila nový makeup, rtěnku a lak od Gabrielly Salvete. Gabču mám docela ráda a musím vám říci, že novinky, které v mé sbírce kosmetiky skončily, mne příjemně překvapily.
Makeup ráno na denním světle hned po nalíčení:
 Makeup cca po 10 hodinách doma:

Nevím, jak dlouho mají v nabídce tento "vysoce" krycí makeup, ale mně se dostal do merku až teď v poslední době. Musím říci, že mě příjemně překvapil, myslím, že Gabriella se v kosmetice dost zlepšila a snaží se jít s trendy. Makeup má vyšší střední krytí, nevysušuje, nedělá masku a bezvadně drží. Neleze do vrásek ani pórů a i přes vyšší krytí vypadá na pleti přirozeně, navíc se dá i vrstvit. Velká spokojenost, máte li suchou pleť a potřebujete krytí, koukněte na něj!
O těchto paletkách jsem už mluvila. Na drogerku a běžné denní líčení vážně dobrý. Pigmentace je celkem slušná, zvláště u třpytivých stínů. Konzistence je prašivější a drobivější, ale pracovat se s nimi dá v pohodě, drží, neblednou. Paletky mají ve variantách rose, nude a grey.



Jestli jste ještě nezkoušeli žádnou řasenku od GS, napravte to. Já je mám moc ráda, zvláště řadu Diamante a právě i tuto Gaby. Neslepují, drží, oddělují a jsou intenzivně černé, většinou kombinuji tyto dvě, žlutá natočí a zelená je super na spodní řasy.
Konturovací paletku mám také ráda. Opět, docela slušná pigmentace na drogerku, krásné odstíny, drží, nemám si nač stěžovat ☺. Bronzer má výborný odstín, který je trochu "do červena" a na mém typu pleti vypadá jako čerstvé opálení, je tedy prášivý, ale jinak ho nosím moc ráda. Tvářenka i rozjasňovač jsou pro mne barevně dokonalé.


Docela jsem váhala nad tím, zda si koupit matnou rtěnku a lak, ale nakonec jsem sáhla po kombu v odstínu champagne a jsem nadšená. V minulosti mne rtěnky od GS moc nebraly. Nebyly příliš pigmentované, nedržely, sice byly příjemné na rtech, ale působily na mne spíše jako zabarvený balzám. Je vidět, že na nich zamakali, rtěnka je skvěle pigmentovaná, nevysušuje a překvapivě docela dobře drží (oběd nepřežije, ale jinak to jde). Není tedy úplně 100% matná matná, ale není ani lesklá a navíc je velmi komfortní, jukněte na ně, mají 5 odstínů a k tomu sladěné laky na nehty, moc hezká řada, dávám jedničku ☺. 

Lak jsem si tedy lákla až včera večer, abych vám ho mohla ukázat,ale bavička je supr a líbí se mi i finiš.
Tak to je pro dnešek vše, dejte mi určitě vědět co říkáte na outfit a zda jste už také vyzkoušeli něco od Gabči a které produkty od nich jsou vaše nej ☺.

* tento článek není sponzorovaný, píši ho čistě z mé vlastní vůle

You May Also Like

53 komentářů

  1. Peti, veeľmi podarený článok, ten outfit ti moc pristane a ten make up od GS musím mať! ❤ Ďakujem za ďalšiu super inšpiráciu, si poklad 😘

    OdpovědětVymazat
  2. Wow!Outfit je opravdu bozský,i look a ten lak? No o tom ani nebudu mluvit. No prostě celý tento článek (jestli se tomu tak říká) tak je najlepší! A od Gabrielly mám paletku v odstínu 01 rose a ta je taky skvělá

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná jako vždy, od Gabriella Salveta jsem zatím vyzkoušela 2 řasenky. První byla supr z řady Gaby růžovou Volume Lashes tu mám v plánu koupit znova a druhá je Panoramico black velvet a za mě hrůza hrozně řasy slepovala k sobě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JoJo, jedna z té panoramico řady mi taky nesedla, měla hrozně velký kartáč, to si vzpomínám.Ale ty Gáby jsou supr, chci zkusit ty,dvě nové 😉.

      Vymazat
  4. Ahoj Peti, postavičku máme stejnou, takže ta ramínka a hrudniček znám ;-) nenosím ale černou, připadám si v ni jeste vic hubená, kdyby byla studena růžová klidně ;-)ale tak co, já bundičky brala i v dětském odd.,protože na nas je vse široké.. mic se mi líbí botky, můj styl též...
    A na jaro se těším,konečně vytahnem pastelove barvicky a bude hned lepsi nalada!
    At se Ti daří a těším se na dalsi clanek.
    Aneta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anetko, moc děkuji, to máš pravdu, dětské oddělení to když tak jisti 😉. JoJo, černá není ideál, upnuté černé věci taky nenosim moc rada, navíc jak jsem bledá, tak to hodně kontrastuje. Ale zase černý krivak rada mám 😉. Krásný večer ❤.

      Vymazat
  5. Ahoj Peti, veľmi pekný outfit, celkovo vyzeráš dokonale. Najprv ma zaujali dierované topánky. Potom som pozerala novinky od Gabriely a tie sa mi tiež páčia. Zajtra sa chystám na nákupy. Určite si kúpim paletku očných tieňov, kontúrovaciu paletku a make-up. Keďže mám suchú pleť, tak som zvedavá ako mi sadne.Tiež dúfam, že budú mať aj dierované kozačky, to bola láska na prvý pohľad. Ďakujem ti za inšpiráciu. Prajem pekný deň a teším sa na ďalší článok. Renata.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Renatko, moc ti děkuji, to jsem rada, ze se ti článek líbil. Dobře poriď na nákupech 😘. Krásný večer ❤

      Vymazat
  6. Ahoj Peti, opět krásný článek, je vidět, že sis dala záležet, musel zabrat hodně času, ale vyplatilo se!
    Moc krásný makeup i outfit, tobě sluší vše �� Děkuji za inspiraci a už se těším na jaro.
    Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo, moc ti děkuji, zabral dost času, ale bavilo mě to 😉.

      Vymazat
  7. Jak máš stažené vlasy? Mám taky dost krátké mikádo a culík ani drdol mi nejde..

    OdpovědětVymazat
  8. Boty jsou nádherný a rtěnka mě také zaujala. Moc ti to sluší. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  9. Pripravena na jaro :) Musim taky obehnout obchody.
    Z jakeho duvodu ke konci clanku porad pises, jestli je nebo neni clanek sponzorovany? Kvuli nekterym jedincum, kteri ti zavidi, ze jsi uspesna?! Jsou to ubozaci!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, abych byla dostatečně transparentní, ale jinak máš pravdu, takoví lidé si beztak něco najdou. Krásný večer 😘

      Vymazat
  10. No téda outfit je perfektní, ty botky se mi hodně líbí. :) Líčení je pěkné, já vyzkoušela jen rtěnku, kterou jsem našla ve výprodeji v Tetě v krásném odstínu a s ní jsem spokojená :)
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju moc, jojo, já ji koupila v Rossmanna a taky byla v akci.

      Vymazat
  11. Ahoj Peti,

    mě se takováhle líbíš nejvíc, není to nic přehnaného, ale je to šmrcovní. Tohle líčení se mi na tobě líbí víc, než jak když děláš výrazné líčení. Tady mi přijdeš sama sebou. Komentáře většinou nepíši, ale tenhle článek se mi velice líbil a určitě mrknu na tu rtěnku.
    Držím palce, aby se ti dál dařilo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, moc ti děkuji, to jsi me opravdu potěšila ❤. Jojo, takhle já běžně chodim, mám tento styl ráda, cítím se v tom dobře, tak je to asi vidět z fotek 😊.Krásný večer 😘

      Vymazat
  12. Ahoj Péťo krásný článek. Moc mně zaujala rtěnka, chtěla bych se zeptat jestli je to stálá nebo limitovaná kolekce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji, myslím, ze to není limitka, už jsou nějaký čas v prodeji 😉.

      Vymazat
  13. Krásné, moc se mi líbí barvička toho topu a bot! :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kaťo, moc děkuji, jojo, ta barva se mi také moc líbí 😘😉.

      Vymazat
  14. Jako vzdy krasna,kosmetiku G.Salvete mam taky oblibenou.Zvlast make upy jsou fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, maji super makeupy v poslední době, i ten matujici je fajn a nevysusuje. Moc děkuji 😊

      Vymazat
  15. Ahoj Peti, make-up používám už asi 2 měsíce a je super:). Každopádně mám stejný odstín jako ty a přijde mi docela tmavý, a to nejsem taková bledule jako ty. Nemáš taky takový pocit, popř. mícháš ho s nějakým světlejším?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Gabi, jojo, je fajnovy. Já jsem si taky všimla, ze by mohl byt světlejší, no dala jsem ho maličko a rozetrela i na krk, tak to šlo, ale snesla bych světlejší.

      Vymazat
  16. Triko je vytahaný hadr a ty ustřelené kecky taky nic moc. Drápy čarodějnice to korunovaly.

    OdpovědětVymazat
  17. Já jsem od GS zatím nic nezkoušela ale, lákají mě paletky a řasenky 😍.

    OdpovědětVymazat
  18. Moc Ti to sluší! Za celine kabelku bych vrazdila a roky hledám napodobeniny které vypadají k světu a ty jednu máš! Hned jsem na ty stránky vlitla a zjistila ze tahle černá už tam není :( jinak konturovaci paletku mam doma a vůbec mi nesedí :( ale fakt super clanek!

    OdpovědětVymazat
  19. Prosím ťa, ako je možné, že ti tak krásne vydrží rúž celý deň? ja si ho dám ráno a už o hodinu mám strašne suché pery, celý je hrudkovity a zlieva sa do vrások :( a je jedno, či to je Essence alebo Mac :D

    OdpovědětVymazat
  20. Jsem ráda, že píše alespon blog. Řekla bych, že na youtube scéně chybíš. To trio od GS bych si chtěla pořídit. V tom stylu co máš botky jsem viděla kabelku, která se mi líbila :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Peti, bylas na Lvech? Bude nějakej vlog nebo aspon fotky?díky janča

    OdpovědětVymazat
  22. Nádherný outfit! Tebe proste pristane všetko :)) a čo sa týka kozmetiky. Paletku mám tiež a som s ňou veľmi spokojná a ten make-up ma zaujal.. asi sa na neho pôjdem mrknúť :D ♥
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  23. Peti velmi pekny aj look aj outfit. Velmi mi chybas na YT ale chapem. Ja mam GS rada a mam aj konturovaciu paletku ale je na mna velmi oranzova. Mam ta moc rada😘

    OdpovědětVymazat
  24. Krásne líčenie, až by som neverila, že to je všetko Salvete. Popravde táto značka ma nikdy nelákakala ale asi sa na ňu pozriem bližšie :) hlavne ma zaujala mascara a rúž, vyzerajú na tebe fantasticky. Chválim aj celý článok, proste u teba kvalitný ako vždy :)

    OdpovědětVymazat
  25. Pekné líčenie a k outfitu sa veľmi hodí :) Ja som veľmi spokojná s lakmi na nechty od GS
    Jane´s World

    OdpovědětVymazat
  26. Perfektní jak outfit, tak líčení. Moc ti to, Péťo, sluší.

    OdpovědětVymazat
  27. Krásný look! Make-up je boží. Moc ti to sluší a článek je velmi dobře napsaný. :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  28. Perfektné, ty proste vieš, ako vyzerať úžasne. A to líčenie je krásne :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  29. Ahojky Peti :)
    Make up krásný opravdu :) Máš i článek hezky zpracovaný, jde vidět že si na tom necháš záležet :)
    Outfit od pasu nahoru super, boty ti zkracují nohy- k outfitu ti ladí barevně, stylem se mi tam však nehodí. Příjdou mi spíše boho :) . Možná bych si taky vyhrnula trochu nohavice aby ti šel trochu vidět nárt :) věřím že to nebudeš brát zle, ale jako jen objektivní kritiku :) přeji krásné jarní a pozitivní dny ♥.

    OdpovědětVymazat
  30. Tahle barva mému odstínu pleti vůbec nelichotí, ale ty botky jsou opravdu krásné :) Mám tuto řasenku d GS a je neustále mokrá a to ji mám už nějakou dobu, takže slepuje a ani mi nenatočí. Je to opravdu individuální... A třeba rtěnku od nich mám svou první červenou (takže už roky) a je perfektní! Nerozpíjí se, drží jako přibitá... Asi tuhle barvu zmákly. Světlejší od nich jsem nezkoušela. Jinak sice nejsem typ "hruška", ale mám velikost 32, protože jsem tintítko, takže jsem ráda, že společnosti myslí i na nás, drobky. :)

    OdpovědětVymazat
  31. Boty jsem obdivovala už na instagramu, jsou dokonalé <33 a moc hezky jsi je zkombinovala, pěkně vynikají :))
    Řasenku od Gabi mám tu červenou a ta je taky fajn :)

    OdpovědětVymazat
  32. Moc pěkný článek, mám na tobě ráda, že hodnotíš i kosmetiku z drogerie a ne jen dražší produkty, to mi přijde moc fajn. MYslíš, že by byl tento makeup i na normální pleť? V poslední době mám problém sehnat dobrý makeup. Jediný s kterým si teď rozumím je Dermacol 24 control. A ještě jeden dotaz, ty v tom máš určitě přehled. Nedávno jsem si nabarvila vlasy hennou a sháním nějaký stín, který by ladil s červenohnědými vlasy. V normální drogerii moc takových stínů není. Tak kdyby si měla nápad. Ale jinak si moc fajn a máš bezva nápady na outfity. Těším se na další článek

    OdpovědětVymazat
  33. Moc pěkný článek, mám na tobě ráda, že hodnotíš i kosmetiku z drogerie a ne jen dražší produkty, to mi přijde moc fajn. MYslíš, že by byl tento makeup i na normální pleť? V poslední době mám problém sehnat dobrý makeup. Jediný s kterým si teď rozumím je Dermacol 24 control. A ještě jeden dotaz, ty v tom máš určitě přehled. Nedávno jsem si nabarvila vlasy hennou a sháním nějaký stín, který by ladil s červenohnědými vlasy. V normální drogerii moc takových stínů není. Tak kdyby si měla nápad. Ale jinak si moc fajn a máš bezva nápady na outfity. Těším se na další článek

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!