OOTD - síťované punčochy a roztrhané džíny | fishnet tights and ripped jeans

by - 11 března

Krásné sobotní dopoledne všem,

dnes k vám přicházím s novým outfitem, který si hodně užívám a cítím se v něm opravdu dobře. Pro někoho to možná bude příliš výrazné a nenositelné, ale mně se trend roztrhaných džínů a prokukujících síťovaných punčoch moc líbí.
Myslím si, že nemusí být inspirací jen pro mladší ročníky, které mohou nechat vykukovat nejen nožky, ale také bříško, punčocháče se totiž nosí tak, že koukají i v pase, ale i pro nás starší. Podle mě by se to dalo sladit klidně elegantně, když si k  tomu představím rovný kabátek, lodičky a nějakou halenku či svetřík, nemuselo by to vypadat vůbec špatně. Pokud chcete dosáhnout menšího kontrastu a nenápadnějšího efektu, volte černé džíny. Pokud chcete naopak zazářit na jaře, zvolte světlé silonky a nude lodičky. Samozřejmě můžete obout i tenisky, nejen lodičky. Já jsem však dnes sáhla po variantě s křivákem a lodičkami. Na léto plánuji koupi i světlých síťovaných punčoch a chci je nosit právě s teniskami a světlým tričkem ☺. 

lodičky - Botovo.cz
silonky - Calzedonia (mají je tam za 289,- a různé velikosti děr, nicméně jsem koukala, že na ebay jsou kolem 20-30Kč, takže pokud na to nespěcháte, můžete dost ušetřit....)
džíny - H&M (děrovala jsem si je sama, jsou staré, doporučuji na to ostré nůžky a trpělivost ☺)
tričko - New Yorker
křivák - H&M
kabelka - Ladylove.cz
pásek - Kik





Přeji krásný víkend a určitě mi dolů napište, co na tento trend říkáte, zda se vám líbí, či nikoliv a jestli ho plánujete nosit ☺.

You May Also Like

40 komentářů

  1. Moc ti to sluší Pěťo! Máš nádhernou postavu😄 Nový trend děrovaných džínů s punčochama se mi moc líbí♡ ale osobně si na něj moc netroufám😅

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju a určitě jdi do toho, lidi asi budou divně koukat, ale podle mě je to vážně šik :).

      Vymazat
  2. Pecka ♥ líbí se mi tento trend, vypadáš fantasticky Peti. Přeju Ti krásnej víkend

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti to sluší. Vůbec nechápu jak se ti povedlo ty džíny tak krásně roztrhat ale je to boží. Určitě bych si to také vzala ale asi bez těch punčoch. Na mě je to moc velká divočina. A přesně jak píšeš lidi budou koukat, protože kdykoliv si člověk vezme na sebe něco co trochu vyčnívá lidi se prostě koukají. Asi nemají nic lepšího na práci. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terko, moc děkuji....no byla to fuška docela s těmi džínami. Nejdřív jsem myslela, že jsme je zkazila,ale pak jsem to odrbala ještě okolo nožem a docela se to povedlo :).

      Vymazat
  4. Petí, neuvažuješ nad videem, jarním pozdravem pro nás, kterým tak chybíš? :( :) Moc zdravím Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, moc děkuji, vy jste fakt zlatí, stále takové podpory a táte se mne.......rozhodně o vás nechci přijít, pouvažuji nad tím. Jen se mi zas nechce naskočit na ten "hate train" :(.

      Vymazat
  5. Ahoj Peti <3 jsi úžasná a moc ti to sekne. Ty delší vlasy jsou prostě top! Ráda bych se zeptala, jestli nechceš natočit jak si nasazuješ clip-in vlasy. Vím, že už jsi jedno video točila ale myslím, že teď máš mnohem větší praxi a nejde to vůbec poznat. Moc by mi to pomohlo. Pokud nechceš dělat video tak aspoň článek. Děkuji :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc ti děkuju! No, ono na tom nic moc není, je teda fakt, že ted už to asi mám lépe vychatné,ale stejně to je spíše otázka individuální praxe než nějakého obecného návodu, každý si to musí vychytat jak mu to nejlíp vyhovuje a kam pásky nasadit :).

      Vymazat
  6. Ahoj Peti,kterou to mas prosim presne tu kabelku? Jinak ti musim rict,ze te sleduji chvilicku,prisla jsem na tebe nahodou a .....smekam.....charakter,ktery umi citlive,nenasilne a slusne sdelovat okoli sve poznatky,rady a moralni zasady...a hlavne nenecha se svest okolnim medialnim tlakem....to se malo kde vidi. Jsi fakt 1* Romana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Romčo, moc ti děkuji, toho si vážím! Co se týče kabelky, už ji koukám asi nemají,ale je to podobná tét, tvar Celine:
      http://www.ladylove.cz/ladylove/eshop/1-1-Damske-kabelky-LS-Fashion/8-2-Kabelky-tvar-Celine
      P.S. omlouvám se za pozdní odpověd, měla jsem rozbitý počítač a ted se teprve učím s jiným :)

      Vymazat
  7. No tak tento trend vypadá dost divně a radši bych volila bez těchto díravých silonek.
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
  8. Tak ty punčochy v těch džínách jsou dokonalý! <3 Sluší Ti to:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Derovane puncochy k sukni to jsem nosila, ale pod kalhoty to jsem jeste nemela.
    Hezky outfit :)
    Preju Ti krasny vikend :)

    OdpovědětVymazat
  10. Super♥ moc se mi ten trend líbí a hodlám ho taky vytáhnout! :) Moc ti to sluší!!

    OdpovědětVymazat
  11. Mně se to taky moc líbí a dobrý nápad, protože P je hodně štíhlá, já jsem taky hubená a děrované džíny a k tomu punočocháče přidají i na objemu, vzorované punčocháče se mi vždy líbily a trhané džíny zbožňuji, jsem stará jako P a máma mi vždy říká, že se to už nehodí, ale podle mne je to blbost, v sáčku to dokonce holky nosí v práci i na porady..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že, já si také myslím, že tohle oblečení je takové mladistvé a že to vypadá dobře i na dospělé ženě :). Jinak máš pravdu, vážně to rozšiřuje.....

      Vymazat
  12. Peti, nedávno jsem se rozhodla koukat na tvoje videa, který jsou úžasný a ty jsi krásná ženská. Moc ti to sluší, je to super styl a mít podobnou figuru, jdu do toho taky ;-) teda ještě mít příležitost kam v tom, na vycházky se dvěma detma to moc pro mě není ��

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, moc ti děkuji a chápu, lodičky na vycházku moc praktické nejsou, pokud potřebuješ běhat za dětmi :). Ale lidi to nosí i s keckami a nevypadá to vůbec šatně, určitě to zkus :).

      Vymazat
  13. Zbytecne jsem kritizovala:-O Sice bych si na ty puncochy uz netroufla, necitila bych se tak dobre, ale na tobe to vypada super, moc ti to sluselo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to moc děkuju, heled, já čekala mnohem větší kritiku, tohle opravdu není šálek čaje pro každého a je to poměrně dost výstřední.

      Vymazat
  14. Zajímavé, sluší ti to. Já bych si ty punčocháče nedala, muselo to být hrozné si to oblékat, ne? :D :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo, víš že ani ne.....ty větší oka jsou teda trošku nepraktická, ale nebylo to výrazně horší než normální silonky, žádná věda :).

      Vymazat
  15. mne sa viac páčia keď sú iba tak jemne vidno :) teda ja by som si trúfla skôr iba na také niečo :) ale tebe to takto pristane :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, také jsme to viděla, že ty díry jsou jen takové menší na kolenou a vidět jsou jen tam a u nohy, také to hezky vypadá :).

      Vymazat
  16. Moc všem děkuji za komentář a omlouvám se za pozděněšjí odpovědi, měla jsem rozbitý počítač a učím se ted s jiným systémem, tak mi vše trvá :).

    OdpovědětVymazat
  17. To oblečení ti sekne,jsi kočka.

    OdpovědětVymazat
  18. Moc pěkný outfit Peti, a blog zároveň!:)

    http://misunasdiary.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  19. Hrozně moc se mi líbí kombinace tohoto typu ryflí s těmito silonkami💕 a pokud má někdo nohy jako ty, pak to podle mého vypadá naprosto senzačně😚💕 opět moc krásný outfitek💙

    OdpovědětVymazat
  20. Můžu se zeptat kde seženu ty punčocháče? Jinak moc sluší :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!