Pupa Pink muse - limitovaná jarní edice 2017 - recenze + líčení

by - 09 března

Krásné čtvrteční odpoledne všem mým milým čtenářkám,

na dnešní článek jsem se neskutečně moc těšila! A to z toho důvodu, že limitované edice od značky Pupa vždycky se zaujetím vyhlížím, tuhle jsem dokonce okukovala na živo i na Chodově. Určitě si pamatujete jejich naprosto skvostný rozjasňovač z limitky Red queen, který opěvoval celý kosmetický svět. Byl prý hned vyprodaný a já se tomu nedivím. Pupa má ty designy limitovaných edicí tak krásné a vymakané, že je chcete mít doma už jen proto, abyste se na ně mohli koukat ♥. Je jejich nová jarní limitka Pink muse plná něžných nude růžových tónů s doteky zlata taky na koukání, nebo je i dobře funkční? Na to se podíváme v dnešním článku!
Celou kolekci a odstíny si můžete prohlédnout TADY. Jako první se samozřejmě podíváme na zoubek obalům a tady budu chválit. Jak papírové boxíky, tak samotné plastové balení, jsou graficky nádherně zpracované a působí luxusním dojmem. Jedinou výjimkou je snad jen zbytečně rozměrné balení single očních stínů, které obsahuje příliš plastu, ale i to je na pohled moc pěkné. Za to tedy dávám palec nahoru, chcete li pokochat i oko, Pupa je rozhodně značkou, která si na vzhledu svých produktů dává záležet a evidetnně zaměstnává zkušeného kreativního designéra ☺.
Já jsem se tentokrát nalíčila jemně v duchu filozofie této kolekce a použila jsem k tomu všechny zmiňované produkty.
Ostatně myslím si, že právě tato kolekce je nejvhodnější na běžné denní líčení, protože pouze přirozeně podtrhne vaše rysy. Pokud jste na výraznější looky, asi vás limitka neuspokojí, i když s 010 monostínem a tmavou tužkou na oči by šly vytvořit i efektnější kouřovky. Na ty se můžeme zaměřit jindy ☺.
Já jsem nejdříve sjednotila pleť a vykreslila obočí jako vždycky a ještě před tím, než jsem nanesla pudr, poťupkala jsem vršek lícních kostí krémovým rozjasňovačem. Jeho rose-gold odstín je opravdu nádherný a ačkoliv se zdá na první dotek mastný, tak na pleti pocit mastnosty necítím. Pleť mám však velmi suchou, takže je možné, že majitelky mastné to uvidí jinak. Pigmentace tohoto rozjasňovače není nijak vysoká, takže po rozmazání máte na pleti víceméně jen viditelné zlatavé mikrotřpytečky. Nevypadá to úplně špatně, ale ani to není typ rozjasňovače, který bych vyhledávala, mám raději ty bez třpytek. Doufala jsem, že bude více vidět i ta růžová a že ho použiji i jako tvářenku, ale růžová se na pokožce nějak ztratí. Každopádně si myslím, že produkt bude praktičtější v létě. Nemohu tedy říci, že efekt na obličeji mne zcela uchvátil a určitě to nepovažuji za produkt, který bych nutně musela vlastnit. Výdrž ale byla fajn, nelezl do vrásek ani pórů, jsem na jiné typy rozjasňovačů.


Na oči jsem použila kombinace paletky a mono očních stínů. Nejdříve se podíváme na paletku, má praktické kompaktní balení se zrcátkem a uvnitř naleznete 4 oční stíny. Všechny čtyři stíny jsou poměrně lesklé a obsahují pořádnou porci shimmeru. To bohužel paletce ubírá na praktičnosti. Nevím jak vy, ale já bych s takovou paletkou ráda cestovala, pro mne ideální barvičky na běžné líčení, ale do ohybu ani pod obočí nechci tolik lesklé stíny, podle mne to nevypadá dobře a uvítala bych, kdyby alespoň jeden přechodový byl saténový nebo matný. 

Konzistence stínů je maličko sušší, ale nepráší, pigmentace je střední. Pracuje se s nimi fajn, avšak musím poznamenat, že na víčku vypadají první dva odstíny hodně podobně, stejně tak druhé dva...Moc mě to mrzí, ale ani paletka není nic, co bych vlastnit musela a co bych viděla, že budu užívat denně. Považuji ji tedy spíše za sběratelský kousek, vhodný pro ty z vás, které máte rády velmi jednoduché a jemné líčení. Jo a vlastně ještě jedna věc, ty stíny v paletce jsou strašně úzké, takže štětcem vždy nabíráte i sousední barvu, což považuji za poměrně významné mínus.
Mono stíny jsou naprosto rozkošné! Reliéf květinek vyražených ve stínech je nádherný a bylo mi líto do nich sáhnout. Konzistence i vlastnosti jsou o chlup lepší než u paletky bych řekla a navíc je můžete skvěle použít i na mokro a to to pak vážně parádně rozbalí! Já jsem použila světle růžový na pohyblivé víčko a hnědý do vnějšího koutku. Světlým stínem jsem ještě přejela i vršek lícních kostí - nádhera!
Tohle nejsou mé první mono stíny, které od Pupy vlastním a myslím, že je mohu v klidu doporučit, zdá se mi, že jsou lepší než v paletkách a určitě doporučuji vyzkoušet na mokro nebo s lepivou mokřejší bází. Mají ohromný výběr barviček!

Oko jsem už jen orámovala tužkami z této kolekce a to jak spodní vodní linku, tak linku horní. Obě dvě tužky jsou velmi měkké, skvěle se s nimi kreslí a jsou výborně pigmentované. Nejsou to takové ty, co s nimi táhnete kůži a dřou. Držely mi do odlíčení, ačkoliv to úplně není takový ten typ, který by zaschnul a nerozmazal se, ale přesto super, ty bych doporučila určitě!

Rty jsem nejdříve přetřela balzámkem Chubby balm. Je velmi jemně růžovoučký, ale na rtech barva není vidět, je příjemný a určitě fajn na hození do kabelky, protože i krásně vypadá. Oceňuji i ergonomický zkosený tvar, kterým rty přejedete i poslepu. Prostě taková balzámková klasika, co se týče vlastností, neurazí, nenadchne ☺.
Potom jsem rty přetřela lososově zbarveným leskem. Na pokožce ruky vypadá hodně pigmentovaný, ale na rtech není zdaleka tolik vidět, zvláště pokud nedáte tak silnou vrstvu. Je ale velmi příjemný, hydratuje, sladce voní, docela dobře drží a nelepí. Kdo máte rády lesky, myslím, že by se vám mohl líbit.
A samozřejmě jsem také celý look doplnila lakem na nehty, který je laděn do stejných odstínů. Mnou zvolená barvička je na jaro perfektní, ale vypadá bezvadně i mojí porcelánové bledé pokožce. Bohužel jsem musela zvolit aplikací tří vrstev, protože pořád dost prosvítal. Druhý glitrový lak se mi moc nelíbí, odlakování takových třpytek je vždycky peklo, takže je nepoužívám.

Tak to je pro dnešní článek úplně všechno. Moc mne zajímá, jestli jste již limitky Pupa zaregistrovali, co na ně říkáte a zda byste vybrali něco z té letošní jarní. Já za sebe bych doporučila mono stíny a tužky, jinak se obávám, že vizuální stránka produktů předčí jejich vlastnosti ☺. Krásný zbytek dne ♥!

* tento článek není sponzorovaný, píši ho čistě z vlastní vůle, avšak Pupa produkty mi byly zaslány jako PR balíček, moc děkuji!

You May Also Like

28 komentářů

  1. Ja si snad neco od Pupy poridim. Je to fakt nadhera! To je radost mit v policce :-) a jestli jsou i kvalitni, tak o to je clovek bude radsi pouzivat :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tie obaly maju skutocne krasne, no zatial sa ich kozmetike uspesne vyhybam, neviem preco, ale nejak im neverim :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obaly jsou nádherné, něco mají fajn,ale něco mi přijde opravdu jak průměr z drogerky :)

      Vymazat
  3. Tiež mám nachystaný článok s kozmetikou Pupa, nie je to teda takáto limitka, ale celkovo ma Pupa kozmetika prekvapila :) Inak páčia sa mi tie nude farbičky do ktorých je limitka ladená, a ten lak nutne potrebujem! :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som si ten balzám kúpila keď bola zľava k MDŽ =). Bol posledný!!!! A ešte som si dokúpila balzám Jelly glow v odtieni fuchsia dream =). Som s ich produktami spokojná ale za plnú cenu by som ich nekúpila =/. Používam od nich riasenky, bbčko a produkty na pery. Čo ma ešte láka tak sú ich makeupy a púdrové produkty =).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hm, tak makeupy jsem ještě nezkoušela, ani pudry, ale řasenky a mono stíny jsou fajn, i rtěnky jsou bezva :).

      Vymazat
  5. Nádherná recenze :) Značka Pupa mě moc nenadchla, raději si přidám a koupím třeba UD nebo naopak ušetřím a jdu do značky Milani.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eli, taky z toho mám ten pocit, obaly krásné, ale nějak nevím, ty produkty nejsou moc originální uvnitř.

      Vymazat
  6. prekraaasne obaly :) toto je asi najkrajsia limitka aku mali....

    OdpovědětVymazat
  7. Všechny kousky vypadají moc hezky. Mám jen laky od Pupa, ale vzpomínám si, že před více jak dvaceti/25 lety byly paletky považovány za fakt luxus.

    OdpovědětVymazat
  8. Krasa nesmirna! Ty mono stiny jako pecka teda:-). A ta paletka taky, presne na to deni liceni uplne ideal nebo jen tak hodit do cestovni tasticky a uz nemusis tahat tunu jinych veci ze? Moc pekny Peto☺️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristi, děkuju a jojo, stíny mono jsou krásný, ta paletka na takové rychlé denní taky ok,ale jinak mě moc nenadchla :).

      Vymazat
  9. Pupa má dokonalé obaly! :) Líčení se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  10. Mas pravdu, vzhledove je to fakt krasa! Nejvice se mi libi ty mono stiny, jsou krasne!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že ty mono stíny bys užila, mají i mnohem zajímavější barvičky :).

      Vymazat
  11. Zajímavá kolekce. Závidím ti ty tvé dlouhé drápky! Bože co já bych za ně dala!

    OdpovědětVymazat
  12. Moc se mi líbí ten lesk, takže ho asi vyzkouším ... lak se mi teda líbil taky, ale představa ho takhle šíleně vrstvit se mi líbí o dost méně:) Super článek Peti - jako vždy ostatně !:) Krásný den, H.

    https://beautybookbyhana.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, děkuju a právě, tři vrstvy, pak to dlouho schne....otrava :). Krásnou sobotu ☺

      Vymazat
  13. Hezká limitka, ještě hezčí fotky, ovšem jak jsem uviděla Tvoje líčení a Tvou tvář, zapomněla jsem na celou limitku. Jsi nádherná!!

    OdpovědětVymazat
  14. Krása. Asi většinu daruji nebo dám do soutěže, protože už fakt nevím co s tím upřímně :D ale je to krásné a těším se na rozbalení...leží mi to v kanclu ještě :(((( ....jinak ten lak vypadá skvěle tedy. Já mám Pupa laky fakt nejradši, krásně kryjí a dělají pěkný efekt.

    OdpovědětVymazat
  15. Ty stíny vypadají luxusně,krásný je i lak co máš na nechtech.Celkově Pupa nevypadá zle.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!