DROP FOUNDATION BATTLE | BITVA TEKUTÝCH MAKEUPŮ | DERMACOL, NYX, CATRICE

by - 26 dubna

Krásné upršené středeční odpoledne všem,
makeupy s kapátkem a tekutou konzistencí jsou letos absolutním hitem. Já jsem otestovala ty tři nejdostupnější, jak se mezi sebou pobiy a jak dopadly se dozvíte v dnešním videu :).


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓


líčení: mono stíny E Style, makeup Catrice HD liquid, Benefit Dallas, rozjasnění I heart makeup Unicorn heart, rty Too Faced Peach gloss oil papa don't peach, řasy můj návrh - bohužel nelze nikde zakoupit
lak: Trend it up Injeanious 020
košile: Reserved

* toto není sponzorované video, točím ho čistě z mé hlavy a vůle

web: http://www.petralovelyhair.com

eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
facebook: https://www.facebook.com/petralovelyhair
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
snapchat: petralovelyhair
email: petra@lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701

* Dermacol Noblesse fusion makeup pale http://www.dermacol.cz
* NYX Total control drop foundation porcelain http://www.nyxcosmetics.cz
* Catrice HD Liquid coverage foundation light beige Rossmann

štětce a pomůcky na líčení PetraLovelyHair:
drogerie Rossmann
http://www.dermacol.cz
http://www.dekorativka.cz
http://www.pinkanda.cz
http://www.normazlin.cz
http://www.galaxieprani.cz

music:
NCS youtube
licence creative commons 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

You May Also Like

10 komentářů

  1. Jsi skvělá youtuberka a blogerka! :-) Jako vždy, úžasné video plné inspirací a rad.

    OdpovědětVymazat
  2. Diky za tipy. Uz nejaky patek pouzivam tekuty make-up od G. Armani Maestro a nemohu si ho vynachválit. Kryti je lehci, ale na pleti vypada uzasne prirozene. Kazdpodadne me moc laka ten od Catrice, tak se na nej urcite podivam :) Slavka

    OdpovědětVymazat
  3. Super recenze diky moc za ne 😀 jsem rada, ze se clovek muze inspirovat a koupit si diky tobe rovnou kvalitni kosmetiku a nevyhozovat zbytecne penize za pokusy 😊 jinak vcera jsem shanela tekuty makeup v rosmanu chtela jsem samozrejme ten catrice. Tak jsem se dozvedela ze u nas tuhle znacku nemaji, od dermacolu tekuty maji ale jeste neni ani v nabidce takze mi ho pani jen ukazala a hotovo 😂 no takze nic, ale natrefila jsem tam na tve stestce a neodolala jsem a alespon ty jsem si nakoupila.😊 a uz se tesim az je pouziju.

    OdpovědětVymazat
  4. Po hromadách kladných recenzí jsem se taky nechala zlákat, tak doufám, že budu taky tak nadšená a recenze na blog bude pozitivní :)
    https://shelfofbeauty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Pomohla jsi mi s rozhodnutím ohledně vhodného makeupu. S výběrem válčím neustále a díky tobě vím, že si vyberu i mezi tekutými. Můj styl jedině nejsou příliš tekuté makeupy , při mém postupu líčení (nejdříve oční báze a základní stín) nadělají víc škody než užitku.
    Docela dobře znám Dermacol, už jsem od téhle značky víckrát měla pudr a chci vyzkoušet i makeup. Podle mého slabší krytí není můj problém, jsem zvyklá si potřebný makeup míchat těsně před aplikací.
    MC.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Peti, to mikádo ti sluší ale možná by bylo ještě lepší s ofinou. Nezkoušela jsi? Třeba ofinu na stranu. Petrushca

    OdpovědětVymazat
  7. já tedy ten samý od Dermacolu vlastním a jsem s ním moc spokojená. I když s těmi suššími místečky máš pravdu, trošku je zvýrazňuje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kamarádka taky řeší sušší místa a kvůli nim musí při koupi makeupu víc zkoušet, ale já ten problém naštěstí nemám, mám mastnější pleť se sklonem ke pupínkům. Na produktech od Dermacolu (mám zkušenosti s pudry) mi vyhovuje to, že nedělají těžkou masku (po sundání maskovitého produktu se leckdy nevyhnu "překvápku", se kterým potom několik dní válčím, než se to umoudří.
      V pubertě jsem osobně měla i sušší období, kdy jsem produkty od Dermacolu nepoužívala kvůli tomu, že šlo vidět každou šupinku, takže tvou zkušenost můžu potvrdit.
      MC.

      Vymazat
  8. Já pořád pláču, protože 010 není u nás v okolí nikde. Fakt NIKDE! a ne že není jen 010, bývají jen ty nejtmavší 040. Já vždycky, když to vidím zastrčený v té řadě, kde má být ten světlý, se zaraduji, ale pak jdu blíž a vidím cosi hnusně oranžovýho a zase fuuj, 040 :DD

    http://gabulka-lovelygirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!