OOTD - retro vibes | zvonáče a cibuláková halenka

by - 12 dubna

Krásné středeční dopoledne,

dneska mám pro vás nový outfitový post, který se nese na retro vlně. Jak víte, tak retro módu úplně zbožňuji a je mi mnohem bližší, než ta současná, zvláště pak 60' a 70'. I když právě letos je všude velký výběr retro kousků, kytiček a romantických oblečků, což kvituji :). Ale úplně chápu, že ne každému je tento styl po chuti a že většina mladší generace dnes nosí základní barvy a co nejjednodušší střihy. Člověk se za to nemůže zlobit, protože když jsem byla teen, nosila jsem téměř pořád tmavě modrou, šedou a černou a džíny. A čím jsem starší, tím více mne paradoxně baví si hrát s barvami, nosit růžovou, fuchsiovou, červenou... a měnit styly. Možná je to i tím, že když je člověk mladší, tak se více bojí reakcí okolí a čím je straší, tím více je mu jedno, co si o něm kdo pomyslí. Lidi totiž nezměníte a spousta si na vás bude ukazovat ať už budete mít na sobě cokoliv. Takže se toho určitě nebojte a noste si, co se líbí vám a v čem se cítíte dobře vy!
A to je i můj dnešní případ, zvonáče většinou moje generace miluje a mladší je nesnáší :), i když i tam se najdou světlé výjimky. Já osobně je zbožňuji a myslím, že dělají mnohem lepší postavu než skinny. Tentokrát jsem je zkombinovala s přirozeným líčení a halenkou s cibulákovým vzorem. Modrobílý vzor je mým oblíbeným a na léto mám v této barevné variantě a potisku již několik kousků a bojím se, že to není konečný stav stejně jako u květovaných vzorů, obojího se jen tak nenabažím :D. 
Halenka je naprosto překrásná a vypadá dobře, i když ji nestahujete přes ramena a kombinujete třeba s džínovými kraťasy a sandálky nebo sukní. Hlavně je z velmi příjemného materiálu a vzdušná.
Celý look jsem doladila doplňky v přírodní hnědé a to jak neodmyslitelné boty na platformě, tak malou kabelku přes rameno.

Jak se vám tento look líbí? Nosíte retro a zvony? 





boty, kabelka, zvonáče - H&M
halenka - SheIn
líčení - Essence All sbout toffee, řasy Slayla Flutter lash, Laguna bronzer, tvářenka Benefit Galifornia, rtěnka Sephora contour and colour 03 deep nude na tom lesk NARS unlaced








You May Also Like

21 komentářů

  1. Ahoj Péťo,
    zvonáče není úplně můj styl, ale tobě to totálně sedí! A halenka v mém oblíbeném Boho stylu, jak já tomu říkám, je úžasný. Mirek fotí super.
    Mějte se oba krásně!

    OdpovědětVymazat
  2. Musím povedať že retro štýl ti aj tak veľmi veľmi pristane! Ja som zvonáče odsúdila aj keď som ich nosila celý čas na základnej škole a vždy som si myslela presne to isté, že robia skvelú postavu. No potom prišli skinny džíny a vtedy som si povedala, že ako som mohla nosiť zvonáče a že sa k nim už viac nevrátim! :D Ale teraz ma veľmi lákajú a už pokukujem po nejakých v obchodoch pretože si ich chcem aspoň vyskúšať a určite si nejaké aj kúpim ak nájdem nejaké padnúce! :) Dnes sa predsa nosí všetko a dokonca aj zvonáče sa dajú skombinovať moderne :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc ti děkuji a máš úplnou pravdu, nosí se všechno a zvony dělají moc hezkou postavu :)!

      Vymazat
  3. Většinou se mi tvé kreace nelíbí, ale tady musím fakt uznat, že ti to moc sluší. Tohle retro, je prostě PECKA!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, to mě těší, že jsme tentokrát sklidila pochvalu :)

      Vymazat
  4. Sluší ti to čím dál víc, Peťo :) Mamka je nadšená, že ses nám vrátila, rády spolu koukáme na tvá videa! ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Je to moc pěkně sladěno,mám podobnou halenku a když, zahrabu hodně hluboko ve skříni :-), kde mám odložené věci na doma tak tam možná objevím i ty zvonáče.Měla jsem je taky ráda a tak jsem všechny nevyhodila, což je super, protože je asi zase někdy vyvětrám. Pěkný den K

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo, děkuji a určitě je zase vytáhni! :) krásný den!

      Vymazat
  6. Musím uznat, že tohle je opravdu super outfit. Já zvonáče nemusím, nelíbí se mi, ale řekla bych, že Tobě vyloženě sedí! Dokonce v nich vypadáš mnohem lépe než ve slimkách, protože v těch máš, neuraž se, trochu křivé nohy. Možná je to tím, jak je máš hubené, ale prostě ty slim kalhoty to ještě víc zdůrazní. V těch zvonáčích se to proporčně vyváží a fakt Ti seknou. Halenka je moc pěkná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, děkuji, vůbec se neurážím, mám nohy trochu do X no.....je fakt, že zvonáče miluju úplně maximálně :)

      Vymazat
  7. Jak krásná Italka z filmů. Moc pěkné fotky Míro :-) Halenka, účes, make-up, kalhoty, botky - vše perfektní.

    OdpovědětVymazat
  8. Peti, ja si neviem ani predstaviť, čo by tebe nepristalo. Vyzeráš vo všetkom skvele. Zvonáče nie sú úplne môj štýl, no na tebe vyzerajú skvele! :) <3 xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  9. Retro mám ráda, ale co se týče zvonů, tak patřím do té skupiny odpůrců.. ale halenka je úžasná <3

    OdpovědětVymazat
  10. Skvelý outfit! <3 Ja som tiež bola minulý víkend fotiť outfit v zvonových nohaviciach a nech si hovorí kto chce čo chce (konkrétne môj priateľ a jeho kamarát, ktorí teda nie sú fanúšikmi týchto nohavíc), podľa mňa sú super! A tebe perfektne seknú, páči sa mi tento "coachella" vibe!

    { n a s k l e e }

    OdpovědětVymazat
  11. Ten outfit je úžasný! <3 Já osobně zvonáče miluju! Ale nikde mi ještě žádné nesedly. :/ Většinou mi byly dlouhé protože jsem fakt malinká, takže bych si k nim musela vzít tak půlmetrové podpatky. :D Za to všem co znám se zvonáče nelíbí. :/ Vždycky, když jdu s kamarádkama nakupovat a zkouším si zvonáče probodávájí mě pohledem! :D
    Ten outfit je vážně krásný! :) <3
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Peti, krásný článek a hlavně barevné kombinace se mi líbí :) Nemyslím si, že se dá říct, že nějaký střih kalhot dělá hezčí postavu, protože záleží především na typu postavy. Zvonáčema jsem si prošla taky, snad všechny druhy střihů kalhot mě potkaly za život a musím říct, že právě skinny mi snad jediné nezkracují ještě postavu nebo nepřidávají kila. Je pravda, že mám jiný styl než ty, ale to neznamená, že se mi to nelíbí. Popravdě je mi asi i trochu líto, že by to na mě takhle skvěle nevypadalo :) A je pravda, že čím jsem starší, tím víc se nebojím barev. Třeba bílý kabát nebo bunda pro mě vždycky bylo k nepochopení a teď mám bílý zimní kabát, k tomu bílou softshelku a zářivě světle žlutou sušťákovku a naopak si užívám, že vždy zářím v tom davu šedých a černých svršků. Je super, že jsi se vrátila k outfitovým článkům, vždycky mě bavily! A mimochode jak jsi v nějakém nedávném článku měla cardigan a koženkovou bundu a plno lidí ti tu psalo, že by ten cardigan vynechalo, právě jsem se toho chytla a nosím to teď hrozně často!!! Takže díky za inspiraci :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!