CO JSEM DOSTALA K VÁNOCŮM 2017

by - 07 ledna

Krásnou neděli vám všem,

dnes pro vás mám video na přání a to poslední s vánoční tématikou. Moc vám děkuji za ohlasy na všechna vánoční videa, jsem ráda, že se vám líbila a zase za rok :)! Určitě mi dejte vědět, co jste letos dostali vy.

líčení: Maybelline Fit me makeup, oči UD Afterdark palette, Anastasia BH Subculture, rty Maybelline x Gigi Hadid Erin lipstick, tváře Milani Rosa romantica baked blush svetr: Zaful lak: Trend it up Terra atittude 020 *toto není sponzorované video eshop: řasy PLH beauty http://www.lovelyhair.cz instagram https://www.instagram.com/plhbeauty/ facebook https://www.facebook.com/plhbeauty/ Petra: web: http://www.petralovelyhair.com facebook: https://www.facebook.com/petralovelyhair twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair snapchat: petralovelyhair email: petra@lovelyhair.cz PO BOX 13, Nová Včelnice, 37842 řasy PLH beauty: http://www.dekorativka.cz http://www.pinkanda.cz http://www.pinkanda.sk http://www.normazlin.cz

You May Also Like

3 komentářů

  1. Peti, takže kdybys pod stromkem nenašla nic od Mirka, budeš úplně v klidu a půjdeš si hrát s Blairinou? Resp. vy si asi věci vybíráte předem, takže kdybys projevila zájem o napěňovač nebo sako a Mirek by ti řek "ale já ti letos nic kupovat nebudu"? Byla bys v pohodě?

    OdpovědětVymazat
  2. Bylo to boží, čím jsme starší tím dostáváme více ponožek, nezdá se ti? :DD

    Video - Co jsem dostala k Vánocům

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!