TESTSHOP #3 | NA-KD.COM

by - 16 ledna

Krásné úterý vám všem, v dnešním videu si zhodnotíme a mrkneme na kousky z eshopu NA-KD. Tento eshop mám vcelku ráda a z dlouhodobé zkušenosti jsme s jejich výrobky byla spokojena :). Určitě mi dejte vědět, jestli se vám tam něco líbí a hlavně, zda se vám líbil nějaký hadřík, který jsem si tam vybrala já.


http://www.na-kd.com sleva 20% s kodem "petralovelyhair20" líčení: https://www.instagram.com/p/BeBBouSFA... svetr: H&M jednotlivé kousky: červené džíny https://rstyle.me/n/cwrhvicbuqp modré džíny https://rstyle.me/n/cwrhvscbuqp modrý svetr do V https://rstyle.me/n/cwrhv4cbuqp modrý rolák https://rstyle.me/n/cwrhwfcbuqp růžové tričko https://rstyle.me/n/cwrhwpcbuqp bílý svetr https://rstyle.me/n/cwrhwzcbuqp černá budny křivák https://rstyle.me/n/cwrhw6cbuqp bílé šortky https://rstyle.me/n/cwrhxjcbuqp bílé tričko s nápisem https://rstyle.me/n/cwrhxucbuqp * toto není sponzorované video, avšak oblečení jsem si tam mohla vybrat výměnou za zveřejnění na instagramu, všechny moje názory jsou mé vlastní, samozřejmě subjektivní a ničím neovlivněné jako vždycky :) * některé linky jsou partnerské eshop: řasy PLH beauty http://www.lovelyhair.cz instagram https://www.instagram.com/plhbeauty/ facebook https://www.facebook.com/plhbeauty/ Petra: web: http://www.petralovelyhair.com facebook: https://www.facebook.com/petralovelyhair twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair snapchat: petralovelyhair email: petra@lovelyhair.cz PO BOX 13, Nová Včelnice, 37842 řasy PLH beauty: http://www.dekorativka.cz http://www.pinkanda.cz http://www.pinkanda.sk http://www.normazlin.cz

You May Also Like

1 komentářů

  1. Teda, ty jsi hubenoucka. To bych ani nerekla :D ja nosím Sko, ale určitě bych se do ničeho nevešla :) Líbí se mi na tobě ty kalhoty :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!