2 podzimní looky ve skořicové a vínové | líčení a outfit

by - 24 října

 Krásné sobotní ráno vám všem,

v dnešní článku, který bude pravděpodobně obsahovat hojné množství fotek, bych vám chtěla dát tipy na moje oblíbené podzimní líčení, barvy a outfity. Všechno v sytých podzimní odstínech a samozřejmě i s tutoriály na líčení, jedno najdete přímo na youtube a druhé na stories, ale nebojte, na vše vám dám odkazy, stačí kliknout na hypertext. Pojďme na to! 🍁


V 1. looku hraje prim skořicový odstín. Jako velmi světlý a studený typ sice nejsem nejvhodnější kandidát na jeho nošení, ale na podzim všechny ty barvy, které bych "neměla" nosit, prostě miluju. Když je zkombinujete s neutrály typu černá, šedá, bílá nebo tmavá modrá (ta vypadá se skořicovou a koňakovou obzvláště nádherně!), tak si je můžete klidně dovolit, i pokud nejsou vašimi odstíny.


Já jsem proto oblékla basic tričko z HM, na které jsem navrstvila kardigan z Lidlu z kolekce Heidi Klum, kterou měli několik let zpět. Dost mě mrzí, že není žádná další, protože byla geniální a úžasně kombinovatelná! Také koženková bundička je stará už mnoho let a je taktéž z HM.


Nejnovějším přírůstkem do mého botníku, jsou právě tyto úžasné skořicové semišové kozačky z Botovo. Jsou neskutečně pohodlné a mají tam opravdu široký výběr!


Ale k líčení! Na fotografiích je velmi jednoduché, celý proces, ať už v té jemné denní verzi, nebo v té výraznější, jsem vám ukazovala TADY. Je to takové můj oblíbený a frekventovaný podzimní makeup.



Největší radost z nákupů v drogerce 😃👍......



A jdeme na look číslo 2! ❤️Já tak zbožňuju vínovou barvu! Na podzim i na rtech, ale i na očních víčkách a samozřejmě na oblečení. Dokonce jsem včera hledala burgundy přelivy na vlasy.....achjo, zas mě to chytá a mám potřebu s vlasy něco udělat 😃. Přestože si myslím, že je teď mám fakt pěkné a se svou přírodní barvou jsem neskutečně spokojena, mám chuť na nějakou, třeba i malinkou, změnu. Opravdu velmi často se mne na můj odstín ptáte a na to, jakou barvu používám, ale já vám nejsem schopna poradit, protože toto je můj přirozený odstín. Charakterizovala bych ho jako hodně studenou střední hnědou, na slunci mám až šedavé, taupe odlesky. 


Co se týče tohoto outfitu, tak je úplně jednoduchý. Vínový basic roláček je ze Zootu z jejich privátní kolekce a je opravdu úžasný! Velmi kvalitní a příjemný materiál a mají je v mnoha barevných variantách, mám ještě hořčicový a černý. Džíny z push up kolekce Tally Weijl mne příjemně překvapily, skutečně z mého placatého zadku udělají koukatelnější oblejší bochánek 😃. Mají je v mnoha barvách a také je mám přes Zoot. Kotníkové šněrovací kozačky jsem pak pořídila v Deichmannu, mají semišový vzhled a přidají příjemných pár cenťáků!





A co líčení? Naprosto jednoduché, rychlé a svěží. Vyzkoušela jsem novinky od Essence a všechny použité produkty a celý postup jsem vám nahrála SEM na stories. Už tam mám tyhle krátké tutoriály čtyři a jsem moc ráda, že jste je ocenili a napsali mi tolik ohlasů, že vás to baví 🙂, to mě těší, protože i já ráda zkouším nové produkty, ale ne vše vždy stihnu nafotit nebo natočit na youtube, takže toto je ideální varianta. Celkově teda musím říci, že letos se Essence i Catrice podzimní novinky hodně povedly!




Tak co říkáte, líbí se vám více outfit 1. nebo 2.? A co líčení? 🙂

You May Also Like

0 komentářů