IKONICKÉ KOČIČÍ OČI PODLE ZOUFALÉ MANŽELKY EVY LONGORIA

by - 01 října

 Krásný čtvrtek vám všem,

ani netušíte, jak moc jsem se těšila na to, až budu psát tento článek a hlavně na to, až vám ukážu, jak jsem tvořila líčení podle Evičky Longoria. Pokud jste někdy sledovali a znáte seriál Zoufalé manželky, jistě vám tato postava neunikla a když mám být upřímná, právě Gabi Solisová mě bavila nejvíce, ať už její typické hlášky, italské manželství s Carlosem nebo milostné eskapády se zahradníkem Johnem. Mimochodem, Jesse Metcalf, který zahradníka hraje, je teda opravdu kus, ale to i Carlos, haha 😃. No a když jsem měla vloni v září možnost potkat Evu na párty po Pařížském fashion weeku v Paříži, byla jsem v sedmém nebi, samozřejmě jsem jí musela říct, že jsem "huge fan" a že je strašně krásná a inspirativní. Ve skutečnosti je maličká, drobná, milá, krásná a energická. Prohodily jsme ještě pár slov, nechtěla jsem ji obtěžovat na večírku, ale fotku jsme si udělaly a ještě mě pochválila, že jsem moc milá a sluší mi to, no prostě zážitek úžasný! Takže, když mě letos oslovil L'Oreal Paris s tím, že si všimli, že mám ráda Elseve a jestli bych nechtěla pro vás uspořádat ve spolupráci s touto řadou soutěž, byla jsem nadšena, protože právě tváří této řady, je Evička. No a co jiného mě nenapadlo, než právě podle ní udělat na reklamní fotku její ikonický look. A jelikož se vám tohle líčení očí na Instagramu moc líbilo, ráda bych vám ho dnes popsala detailněji a dala tip na to, které produkty jsem na něj použila. Plus budu moc ráda, když mou snahu podpoříte na Instagramu lajkem a zkusíte štěstí v soutěži, běží do neděle.

Tak tedy, jdeme na to, Evička je velmi výrazný tmavší typ. To já samozřejmě nejsem, takže takto výrazně černě orámované oči vynesu málokdy, ani mi nelichotí tolik jako jí, ovšem ani tak nemusíte tuto techniku kočičích očí zatracovat, můžete použít třeba tmavě hnědou, šedou nebo námořnicky modrou místo uhlově černé.


Evička je známá právě tím, že je spojena s L'Oreal Paris a velmi často jejich dekorativku používá, třeba na svém snapchatu. Právě několik jejích tutoriálů jsem samozřejmě zhlédla a její favorité se často shodují s mými. Ostatně, L'Oreal je z drogerky, řekněme, taková ta vyšší třída a já si myslím, že má fantastickou dekorativku právě pro pleť, která už není úplně nejmladší. Zvláště makeupy a pleťovka je opravdu velmi lichotivá, stejně tak mám ráda řasenky, rtěnky a tužky a linky.



Já jsem začala samozřejmě bází a sjednocením pleti, použila jsem na to oblíbenou bázi Magic Essence Drops a makeup a korektor z řady Age perfect, kterou opravdu miluju už dlouho, obsahuje totiž sérum a pleť krásně vyhladí a hydratuje. Pudr mám ráda tento True match.
Můj dlouhodobě oblíbený bronzer Back to bronze samozřejmě nesmí chybět, má ideální podton, pigmentaci a nedělá fleky. Stejně tak mám ráda tvářenku Melon dollar baby a rozjasňovač Icoconic glow, ten je velmi jemný a přirozený, což mi vyhovuje mnohem více, než ty metalické odlesky, které jednak nevypadají na den moc hezky a pak, zvýrazňují texturu pleti!

foto na denním světle:


Vás ale asi nejvíce zajímají oči, že? Nejprve jsem vybarvila a zafixovala obočí, zde jsem sáhla po Benefit Brow contour PRO  a gelu ABH Clear brow gel. Oči jsem jemně vystínovala dvěma matnými tělově růžovými stíny z paletky La Palette nude a na vykreslení linek použila černou tužku a tužkový štětec Dermacol D83. Tu teda už příliš často nepoužívám, ale L'Oreal má úplně úžasné tužky a linky, velmi dobře drží, jsou měkké a syté, takže i na tažnějším víčku nemáte problém. Já bych doporučila hlavně řadu Silkissime.
Pak už zbývá jen nahodit řasenku, Evička používá tuto Volumissime X5, ale já mám raději variantu Volumissime royale kvůli zahnutému kartáčku. Nakonec jsem přidala ještě přirozené umělé řasy z řady Ardell Naked 423. Tak co myslíte, povedly se mi kočičí linky?



Posledním krokem byla samozřejmě nude rtěnka, já mám nejraději Color Riche odstín 630, je krémová, moc příjemná a úžasný nude odstín! Evička má s L'Orealem celou řadu rtěnek, nude, delicate rose a red, bohužel se mi v těch limitkách v drogerii tenkrát podařilo ulovit jen tu rose.


Tak co, máte rádi Zoufalky, líbí se vám takto černě orámované oči nebo je to pro vás passé?

Užijte si víkend a určitě se těšte na nové video! ❤️

* článek není sponzorovaný, ani ve spolupráci se značkou L'Oreal, čistě ze své vůle jsem použila tyto produtky na líčení

You May Also Like

2 komentářů

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!