Konturování obličeje pomocí bronzeru, tvářenky a rozjasňovače - video

by - 01 července

Krásný páteční večer přátelé,

nejsem si úplně jistá, jestli tohle video bude pro někoho přínosem, ale rozhodla jsem se ho natočit, protože tvářenky, bronzery a rozjasňovače jsou moje nejoblíbenější kosmetické produkty. Postup nanášení bronzeru, tvářenky a rozjasňovače jsem se snažila popsat podle mého, nejsem si úplně jistá, jestli je to tak úplně dobře, nejsem žádný profík, ale já to tak prostě dělám :), takže za případně nesrovnalosti se předem omlouvám.

Přeji krásný víkend všem!


Koukám, že tady na blogu to video nějak nefunguje, možná je to jen dočasné, ale pokud se chcete podívat, tak na youtube kanálu jde v pořádku: TADY .

You May Also Like

31 komentářů

  1. jojo, omlouvám se, taky koukám, nevím,čím to je ale na mém youtube kanálu funguje, už jsem to doplnila :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som sa zatiaľ naučila používať len tvarenku, takže poučne, rada by som skúsila bronzer, aspoň budem vedieť ako na to :)

    OdpovědětVymazat
  3. Náhodou (vlastně ne náhodou, všechny tvoje videa jsou super, jedny z nejlepších) se mi to video moc líbí, by ses tím mohla i živit! Si krásně namalovaná, jen tu rtěnku bych ti asi dala jinou:-)
    http://lepele-mele.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle video se mi líbílo asi nejvíc za poslední dobu! A že mě se líbí všechna tvá videa.. :) V celém tom video-makeupování jsi vážně výborná! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Fajn návod, ačkoliv to vypadá složitě, tak to asi tak složité nebude. A jako vždy ti to sluší a jsi moc sympatická.
    Jen bych měla jednu připomínku. Maličko mě ve videu ruší ty střihy, kde jsi ještě nedořekla jednu věc, střih a říkáš věc další.
    Ale to je jen taková maličkost ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Môj postup je celkom rovnaký ;-)
    Súhlasím..je to otázka chvíľky!..a ked nestiham dokonca davam tomuto prednost pred spiralou a tienami :)

    OdpovědětVymazat
  7. zajímavý návod :) já používám jen tvářenku s bronzerem nějak neumím vůbec pracovat :( ale ten rozjasnovač od ELF mě zaujal :) mrknu po něm, protože zrovna dnes mi přišel první balíček od ELF :)))

    OdpovědětVymazat
  8. zrovna dneska mi konečně přišel první balíček od ELFu a měla jsem v něm i duo tvářenka-bronzer a stejný odstín tvářenky.zatím jsem je zkoušela jenom na ruku, ale i to stačilo k mému nadšení! :-)
    Jinak video je opět super! Seš úplně jak sluníčko jak se krásně směješ.A máš i moc krásně nalíčené oči,sluší ti to! ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem si myslela, že bronzer i tvářenka se má nanášet na různá místa dle typu obličeje: hranatý, obálný, kulatý. Každý typ obličeje, tvářenku do jiného místa a tvaru. Ono to jde i takhle univerzálně? Já mám taky jednu připomínku k videu (no... vyskytuje se to skoro ve všech) omezila bych v každé větě několikrát slovo "vlastně" :) Lucka

    OdpovědětVymazat
  10. Postupuju stejně, když se náhodou chci s líčením patlat trochu víc, než je u mě zvykem, jen nepoužívám rozjasňovač. Chyba, vypadá to líp ;). Myslíš, že by šlo místo rozjasňovače použít i bílé stíny na oči bez třpytek? Těch mám spoustu, ale nechce se mi pořizovat rozjasňovač kvůli mému příležitostnému líčení se :)

    OdpovědětVymazat
  11. Další skvělé video :)) máš moc příjemný hlas a koukat se na tvé videa je prostě paráda. Už se těším na další tvé naučné video ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Super video.....tuhle fintu ještě vůbec neznám a rozjasňovač určitě pořídím.Moc ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Peťulko, tak hurááá, další video! :) A opět super! Si už připadám jak u makeupgeek.com, kdy jsem denně projížděla její stránky, abych náhodou nepropásla nové video nebo článek. :D
    Je to krásně srozumitelné a slovo "vlastně" jsem zas tak nepostřehla, protože já ho taky hodně často používám. :) Každý máme nějaké to svoje "slovíčko"... :)
    Já jsem opět moc spokojená! Děkuji
    ¨Verča M.

    OdpovědětVymazat
  14. vlmi zajímavé a poučné . ) díííky :-*


    http://teresastarling.blogspot.com/
    probíhá giveaway : )

    OdpovědětVymazat
  15. Super video, vždycky mi modelování obličeje přišlo hrozně složitý a tady to zní a vypadá docela jednoduše, akorát se obávám, že tyhle všechny "patlátka" se nebudou kamarádit s mastnější pletí:-(
    A moc prosím, příště nedávej ten hudební podklad pod mluvené slovo, hrozně mě to rušilo a odvádělo od toho co jsi říkala. Děkuju!:-*

    OdpovědětVymazat
  16. Hmm, ještě si koupit bronzer a můžu se do tohoto pustit :)

    OdpovědětVymazat
  17. Tak tohle video je fakt moc pekne, me sel ibi hlavne jak mas nalicene oci!

    OdpovědětVymazat
  18. Já se skoro vůbec nemaluju, ale to video je super. Moc ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
  19. @Audrey: děkuju :), jo to je pořád ta světlá rtěnka z těch fotek v máku :D, točila jsem video ve stejný den :)...
    @maizy: děkuju moc a souhlasím, ty střihy mě taky štvou, ale nastříhala jsem to dobře, problém je v automatickém filmu, líbí se mi totiž, když po sestříhání dám "automatický film" a tím se ty střihy samy takhle posunují a samy se tam vloží různé přechody, efekty a animace, přijde mi to docela zajímavý na koukání,jenže to bohužel dělá bordel v mluveném slovu, pokusím se to příště nějak líp vychytat, díky! :)
    @Jitulikaaa: děkuju, tak to se těším na recenzi jestli budeš taky spokojená,já mám to duo hrozně ráda, vážně tyhle studio věci jsou moc fajn :)
    @Lucko, on to je a není univerzální postup, já nejsem žádný profík, to video jsem udělala prostě tak,jak si tyhle věci nanáším já,ale řekla bych, že univerzální to je v tom, že bronzer-ne moc třpytivý spíš matný (nebo teda tmavý pudr nebo tmavší makeup) patří na místa, která chceme,aby ustoupila do pozadí a naopak rozjasnujeme tam, kde chceme, aby části obličeje vystoupily do prostoru, takže pokud chci výraznější lícní kosti, tak pod ně patří něco tmavého a na ně něco světlého, tím kontrastem docílím toho, že ten obličej bude plastičtější, alespon mi to tak přijde :). Jinak podle typu obličeje se určitě nanáši tvářenka a tmavý pudr, psala jsem o tom tady:
    http://petralovelyhair.blogspot.com/2011/04/nyx-blushes.html a s tvářenkama je o takhle:
    - kulatý obličej - naneste na lícní kosti a kopírujte jejich tvar, ale ne až ke spánkům
    - oválný obličej - na lícní kosti, kopírujte jejich tvar až ke spánkům
    - hranatý obličej - na jablíčka (vystouplá místa, když se usmějeme)
    - protáhlý obličej - vodorovně v rovině směrem k ušním lalůčkům
    Já jsem to prostě fakt popsala jen podle toho,co dělám já,ale jinak se dá pomocí tmavého pudru i třeba zúžit nos, vytvarovat špička nosu, brada a pod. ;). Nechtěla jsem zase, aby to vypadalo, že chci nějak poučovat :), protože mě líčení jen baví, nejsem profík, nemám žádný kurz nic :)....A s tím "vlastně" máš pravdu :D, i manžel mi to řikal už u minulého videa, jestě mám ráda "prostě", "tedy" a "jako" :D, nedokážu se toho zbavit, vím,že to není ideální :(...nechci se vůbec nějak vymlouvat, ale ono to pro mě není úplně jednoduché mluvit úplně souvisle bez "eeee" a vycpávkových slov, ale budu na tom určitě pracovat :)!
    @Jitulka : určitě, bílé stíny místo rozjasňovače úplně v pohodě, on ten rozjasnovače stejně v podstatě nic jiného není :), hezky vypadají i světlounce růžové s nějakým shimmmerem nebo béžové a tělové ;)
    @Verča M: Moc děkuji za pochvalu,jsi moc milá :)! No s tím "vlastně" je to pravda, prostě moje vycpávkové slovo, nedokážu se toho zbavit, někdo dělá "eeeee", já místo toho řikám vlastně :D, ale pokusím se to odstranit nebo alespoň eliminovat :)....
    @Dejni,tak jak s mastnější pletí, to si nejsem jistá, to já nikdy neměla, ale podle mě by to neměl být výraznější problém, ale těžko říct, spíš bych na tu mastnější plet možná použila věci bez třpytek a shimmeru, aby se člověk neleskl víc....aha, tak s tou hudbou pro příště něco udělám, já ji tam dala, aby tam nebyla hluchá místa, ale mohla bych ji nechat jen v těch zrychlených částech a pod mluvené slovo ji nedávat....
    @Housewife: děkuju!

    A všem vám moc děkuji za krásné komentáře, cením si i kritiky, určitě zapracuji na věcech, co jste zmínily, že vám vadí, slibuju! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Máš hrozně sympatický hlas:)a jedna otázka mimo video..prosímtě,kde nakupuješ produkty od nyx?mám něco z aukra,ale teď uz tam toho bohužel moc není..Díky

    OdpovědětVymazat
  21. Příznávám, že s bronzerem a rozjasňovačem neumím a tohle video mi pomohlo =D Jinak jsi v něm úžasně nalíčená =D

    OdpovědětVymazat
  22. @veronique: děkuju :), já jsem všechno objednávala z USA z www.cherryculture.com, ale ted jak se platí DPH, tak se to asi už moc nevyplatí....:(
    @Inly Fragile: děkuju :)!

    OdpovědětVymazat
  23. je to davno.. a proto doufam, ze si to rozmysli. ze si to uvedomi, ze tech dva a pul roku bylo az na tenhle incident krasny.. a ze sem sakra pred dvema rokama byla mala a blba..

    OdpovědětVymazat
  24. Děkuju za video/videa (která jsem všechna projela)! já vždycky váhám, bronzer není můj kamarád. Jsem mnohem světlejší než ty a vždycky nevím, jestli je vůbec vhodné ho použít...co ty myslíš?

    OdpovědětVymazat
  25. Děkuju za typ :)

    Enliven

    OdpovědětVymazat
  26. Obdivuji tě, za tvoření videí, jelikož Čechy v tomto směru zaostávají a ty se velmi zlepšuješ a jen tak od boku.. jsi velmi krásná :) Jen tak dál ;)

    OdpovědětVymazat
  27. @*: já si myslím,že bronzer se dá použít na každou plet,jen je potřeba vybrat správný odstín,jestli jsi hodně světlá,tak já bych brala nějaký světlý spíš do béžova až béžovorůžova, ne moc zlatých třpytek, to se alespon osvědčilo mně, v zimě, když jsem je ještě bělejší,tak ho bud nepoužívám vůbec nebo vážně jen ten nejsvětlejší odstín :)
    @Kláro, moc děkuju, jsi zlatá :), vždycky mám radost,když se videa líbí a hned mám větší chut dělat další :)!

    OdpovědětVymazat
  28. Video je opět super, hlavně pro holky, který třeba neví, jak na to. Je dobře, že to dáváš na youtube. Takových tam v češtině moc není, takže supr :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!