Barry M Dazzle Dust

by - 26 října

Krásný den všem,

včera jsem slíbila recenzi na pigmenty Barry M, konkrétně na  Dazzle Dusty, takže tady je. Dazzle Dust jsou sypké stíny, se kterými můžete pracovat různými způsoby. Rozhodně bych pod ně doporučila bázi pod oční stíny, pokud chci barvu výraznější, dám krémovou bázi od NYX, ale je třeba počítat s tím, že se na lepivější konzistenci báze zase o něco hůř blendí a pokud chci, aby nebyly tolik výrazné, použiji bázi od ELFu, tu klasickou, ne třpytkovou. Ale samozřejmě se dá použít v podstatě jakákoliv báze. Se stíny můžete pracovat na sucho i na mokro, já preferuji práci na sucho, i když vzhledem k tomu, že se jedná o velmi jemňoučký prášek, tak si můžete doma udělat trochu bordel nebo pokud pigment dobře nezapracujete do štětce, bude vám opadávat pod oko. Jak jsem nakousla, já s pigmenty rozhodně pracuji pomocí štětce, ale určitě by se daly nanést i prstem, mně osobně ale nanášení stínů prstem vadí a nemám to ráda, ale to je jen můj subjektivní pocit :).
K samotným stínům, jedná se o opravdu velmi pigmentovaný prášek, kterého stačí maličko a získáte intenzivní barvu na víčku. Určitě to je trochu o zvyku, protože se s nimi pracuje malinko jinak, než s běžnými slisovanými stíny, ale rozhodně to není nic, co by nezvládl kdokoliv :). Já je nanáším tak, že si klepnu trochu pigmentu na víčko od balení nebo na ruku či podložku a zapracuji barvu do štětce, teprve potom nanáším na oční víčko. Stíny vydrží na bázi krásné celý den a barvy jsou skutečně zářivé, nemyslím si ale, že by se nedaly nosit i na den, v přiměřeném množství se s nimi dá vykouzlit líčení jemné, ale naopak i velmi večerní a intenzivní pokud přitlačím nebo použiji tmavší barvy. Určitě se pokusím nějaké nápady nafotit a zrealizovat na videu :). Ještě bych snad dodala to, že balení je ve skleněných kalíšcích, které jsou docela velké a tak vzhledem ke skutečně minimální spotřebě a možná i pro někoho vyšší ceně (jeden stojí 159Kč) doporučuji domluvu ve více lidech a pigment si odsypat, já mám téměř všechny barvy v odsypcích a bohatě to stačí, takže i to je možnost a je to velká výhoda pigmentů, že se dají odsypávat, takže si je můžete třeba vyměnit s kamarádkami a podobně. Na závěr bych jen podotkla, že se s nimi dá dost vyhrát a můžete je použít i na rty či tváře místo tvářenky.

Přeji všem krásný den a fotky odstínů s popisem následují v celém článku.

P.S. jaká barva vás nejvíce zaujala? Moje nejoblíbenější je poslední čtyřka a potom Oyster Grey, Mushroom a Beige, tyto tři jsou pro mě krásně použitelné právě i v jednoduchém přirozeném denním líčení.






Prosím o prominutí, Mushroom a Oyster Grey mají prohozené popisky!



Fotky jsou na denním světle bezu blesku.

You May Also Like

41 komentářů

  1. Ahojky koukni na můj blog,prodávám oblečení,doplnky a knihy. ...... ( Moc se mi líbí odstín gold iridescent )

    OdpovědětVymazat
  2. Me se nejvic libi ta prvni ctyrka, jsem celkem konzerva a drzim se neutralnich barev :-) A sypke stiny zatim zadny nevlastnim (ostuda, ja vim) Nejak se bojim ze bych to pak mela vsude....

    OdpovědětVymazat
  3. Paráda, nevím, který si vybrat:)

    OdpovědětVymazat
  4. Všechny vypadají dobře :)) jen si vybrat :)) já jsem tedy spíš na přírodní barvy stínů :)) Ale i výrazné se mi moc líbí, jen pokud je někdo umí namalovat;))

    OdpovědětVymazat
  5. MYslím, že Mushroom a Oyster Grey jsou přehozené ;o)
    Moc nemusím ty růžovky, ale za to veškeré tmavé miluju a pak Oyster Grey, Blue Grey, Coral i jako highlighter na lícní kosti <3 Krásné fotky!

    OdpovědětVymazat
  6. Poslední sada je naprosto skvělá. Petrol, Chocolate a Burgundy mně dostaly. Z první sady bych brala Gold :-)

    OdpovědětVymazat
  7. @PlumFoolery: neboj,neni to tak hrozný ;)
    @Borůvko, no jo! máš pravdu, přehodila jsem popisek, děkuju!

    OdpovědětVymazat
  8. Ty výraznější barvy jsou celkem divoké, ale na večer v menším množství, proč ne :) Já dávám přednost světlejším, přirozenějším barvám :)

    OdpovědětVymazat
  9. Za mě rozhodně Mushroom, ten je úžasnej, ale nepohrdla bych ani Green Iredescent a Dark Chocolate :)

    OdpovědětVymazat
  10. Wau tie farby sú perfektné!
    Pekný deň

    OdpovědětVymazat
  11. To jsou opravdu krásné barvy, já mám ráda spíše nějaké světlejší než divoké, teda divoké jsou fajn, ale rozhodně ne na normální nošení! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Sice trochu výrazné, ale jinak super barvičky! Je těžké vybrat nějaké ty nej, ale asi ty fialkové, růžové a modré odstíny, i ty dohněda jsou moc pěkné. No, musela bych to vidět na oku... :D

    teensmajdicka
    http://teensmajdicka.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. S Dazzle dust jsem začínala svojí makeup kariéru, nechávala jsem si je vozit z Londýna a pod rukama mi prošly skoro všechny odstíny. Ach, kde jsou ty časy. Dneska už mi zbyly doma jen ti nejoblíbenější - Gold irridescent, Coral a Mushroom. Mac pigmenty zbytek naprosto převálcovaly.

    OdpovědětVymazat
  14. posledná 5tka je krásna, výrazná a tie odtiene ...

    OdpovědětVymazat
  15. Marygold a Burgundy oil jsou moc pěkné:)

    OdpovědětVymazat
  16. No páni!!! Jsou to nádherný barvy!!! Mě osobně se líbí všechny odstíny z prvního a předposledního obrázku. Nádherné barvy. Martina P.

    OdpovědětVymazat
  17. předposlední varianty jsou božské! škoda, že takové barvy na očích běžně nenosím :)

    OdpovědětVymazat
  18. já jsem se zamilovala do petrol black, přesně takový odstín už dlouho hledám. Zajímalo by mě, jestli je ten "petrolejový" odlesk vidět i při běžném denním světle.. protože právě o ten mi jde :D

    OdpovědětVymazat
  19. tak jsem moc ráda, že se vám barvy líbí a že vám to třeba usnadní rozhodování,kdyby jste náhodou uvažovaly o koupi :).

    Chupito, petrol black je úžasnej a tohle je foto na běžném denním světle, tedy na tom dnešním, venku moc hezky není :), takže odlesk určitě je vidět :).

    OdpovědětVymazat
  20. Peti, to sú nádherné farby. Moji favoriti - Burgundy noir a Emerald. Fantastické.
    DanaTN

    OdpovědětVymazat
  21. asi tie prve aj ked ja nemam rada moc ocne tiene s perletou:)

    OdpovědětVymazat
  22. Vďaka tebe si kúpim Petrol Black, ďakujem!

    Lucia

    http://whatluciadid.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  23. Jsou nádherné všechny, ale pro mě by byl celý kalíšek škoda a většina mých kamarádek se nelíčí nějak moc, tudíž nemám s kým se podělit či si odsypat. Ale vypadají skvěle a mě se líbí Persian Purple. Ale všechny barvičky jsou krásné :)

    OdpovědětVymazat
  24. Teda to jsou nádherné barvičky. :) Nejvíc se mi asi líbí odstín burgundy noir a petrol black. Ale neměla bych je kam nosit. Většinou se líčím decentně.

    OdpovědětVymazat
  25. Krásne sú všetky, ale najviac ma asi zaujali farby Coral, Hot Spice, Burgundy a Esmerald :o)

    Wewiku

    OdpovědětVymazat
  26. Mě se líbí poslední 3 a pak indigo a mushroom (jestli jsem dobře pochopila, že je to ta nahnědlá). Akorát já bych se hned po ránu těmi pigmenty posypala :D. Já je používám jen na nějaké příležitosti.

    OdpovědětVymazat
  27. Lime je můj favorit :)) ale všechny jsou krásné, jen modré bych nepoužila.

    OdpovědětVymazat
  28. Rust a Marigold sú podľa mňa najkrajšie :) Ale všetky sú krásne, len ja mám najradšej také zlatisté či hnedé odtiene :)

    OdpovědětVymazat
  29. Skvělý článek! jám ám pigmenty raději než klasické stíny. Mám zatím jen jedny od Elfu, ale určitě z těchhle odstínů něco vyzkouším. Líbí se mi moc první sada a pak barvička coral. :) Díky!

    OdpovědětVymazat
  30. Teď mají tady akci, že tři za nějakou výhodnější cenu. Tak možná nějaký vyzkouším :).

    OdpovědětVymazat
  31. Nejvíc se mi líbí stíny na první fotce a potom osdtín Oyster Grey. Uvažuji tedy o jejich koupi, protože jsou vážné nádherné.

    OdpovědětVymazat
  32. škoda, že je to tak drahé! :D
    ale já to ani nepotřebuju, ale jinak to vypadá zajímavě, já mám sypké stíny od Dermacolu a je to docela fajn :)

    OdpovědětVymazat
  33. krásné odstíny,nejvíc se mi líbí "Candy Floss" :)

    OdpovědětVymazat
  34. aaaa zamilovala jsem se do Cherry red a Hot spice :D ale nějak si nedovedu představit červený stín na oku... možná by to chtělo nějaký pěkný tutorial s červeným stínem... *mrk* :D

    OdpovědětVymazat
  35. Barry-M miluju!! A ta fotka na úvodní stránce je perfektní, strašně ti to tam sluší!! Jsi kočka

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj Peti někde jsem ti to nedávno psala ale uplně jsem zapoměla kde jsem to psala.:) Kde nakupuješ kosmetiku nyx?..:)

    OdpovědětVymazat
  37. Teda spíše na jaké stránce?..děkuji :))

    OdpovědětVymazat
  38. @Suzie: tak to jsi mi kápla do noty, určitě to chystám, většina lidí totiž tvrdí, že vypadá v růžové nebo červené ubrečeně,ale myslím, že s vhodně zvoleným odstínem to vůbec nem usí být pravda :)
    @S: všechny kosmetiku NYX mám z www.cherryculture.com, často tam mívají akce 20% dolu na NYX nebo na veškerý sortiment :)

    Moc vám všem děkuji za komentáře, nahrávám video na youtube, tak budou vidět některé pigmenty v akci :).

    OdpovědětVymazat
  39. Téda, to jsou parádní barvičky. Já žádné pigmentky doma nemám, docela se s mojí nešikovností bojím, že to budu mít v šude:D

    http://the-k4t3.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj, tak jsem si Dazzle dust objednala. Růžový....jako barva krásná - na ruce zářivá, ale na oku??? Vůbec :( a to mě fakt zklamalo. Jako jo, barva je hezká, nosit to budu, ale fakt to vůbec není tak třpytivý jak na tý ruce, což nechápu, kam se ty třpytky schovaj :DD ale dobrý je, že to neopadává z oka - ty třpytky. To je plus. Ony nemaj vůbec kam opadat, oni se tak nějak ztratěj při nanesení na oko :DD

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!