Catrice Gel Eye Liner

by - 24 října

Krásné odpoledne všem,

stále se kurýruji a i počasí venku vypadá tak, že by ani psa nevyhnal a tak jsem pro vás připravila tentokrát recenzi ve formě článku, neb jsem ve stavu, kdy bych opravdu nerada lezla na video a za každou větou smrkala :). Ráda bych vám napsala pár slov o gelových linkách od firmy Cartice, na tyto linky jsem koukala asi před 14 dny v Tescu na Národní, ale teprve, když jsem se u Mii dočetla, jak skvělé jsou, rozhodla jsem se definitivně o koupi. Linky jsou relativně levné, stojí tuším 105Kč, šeženete tedy i o něco levnější, ale zas ne o moc a hlavně musím potvdit Miino nadšení, podle mě ty linky by stály i za mnohem víc! Konzistence je spíše gelovo-krémová, takže se krásně nanáší na štěteček a opravdu dobře kreslí, neopadávají, nejsou suché, bezvadně kreslí. Chvilku trvá, než úplně zaschnou, ale potom drží skutečně jako přibité! Na odlíčení budete potřebovat mléko nebo dvoufázový odličovač, tím vodovým to podle mě nepůjde, neb když jsem je zkoušela na ruku v obchodě a pak i doma kvůli fotce, nešlo to pořádně dolů ani vodou a mýdlem, na odlíčení očí jsem tedy použila dvoufázový odličovač s olejem, tím šly dolů dobře. Linky také prošly zátěžovým testem, v sobotu jsem je měla od půl 7 od rána do 9 do večera a vůbec se nerozmazávaly a to jsem svoje oči vystavila jak zářivkám, ze kterých mi slzí, tak silnému průvanu v metru a jiným povětrnostním vlivům. K linkám jsem si koupila i speciální štěteček od Catrice, cena kolem 65Kč. Má dva konce, jeden zkosený a druhý klasický, linky s ním jdou relativně dobře, hlavně s tím zkoseným koncem, přijde mi téměr totožný s tím od Essence, co hodně z vás má, jen tento je maličko jemnější a pracuje se s ním také moc dobře.

Závěrem tedy musím říci, že z linek jsem nadšená, mám je hned ve dvou dostupných odstínech Black Jack with Black Jack č.010, což je klasická černá a It´s Mambo Nr. 2 č.020, což je tmavě šedá se stříbrným shimmerem. Pokud tedy sháníte gelové linky, určitě tyto vřele doporučuji, jsem přesvědčená, že budete spokojené.

Krásný den všem a ještě jednou bych vám chtěla moc poděkovat za podporu, kterou mi projevujete, je to moc milé a jsem šťastná, že je mezi námi stále ještě tolik slušných a fajn lidí, kteří nemají potřebu pošlapávat něčí práci, děkuji!


Zleva: Black Jack with Black Jack, It´s Mambo Nr. 2




Black Jack with Black Jack:


It´s mambo Nr. 2:


Štětečkem můžete udělat tenkou i tlustou linku, já jsem nabrala jen malinko barvy a přejela znovu nenamočeným štětečkem vedle, proto další linky nejsou tak intenzivní, linky jsou samy o sobě velmi dobře pigmentované.




You May Also Like

45 komentářů

  1. já mám linky od ELF, na které nedám dopustit, takže tyhle asi s těžkým srdcem nekoupím :D

    OdpovědětVymazat
  2. já jsem teď spokojená s fixou na oční linky od essence. Nejdřív jsem myslela, že je příčinou mého alergického zánětu v oku, ale nakonec se ukázalo, že to bylo blbým odličovačem. Ale tyhle gelové linky vypadají vážně parádně! :) Asi taky neodolám...ta fixa od Essence je sice super, skvěle se s ní pracuje, barva je výrazná, ale zas tak moc nevydrží...

    OdpovědětVymazat
  3. Můžu se zeptat kde jsi je koupila? Protože u nás v Ostravě v Rossmanu ani v DM je nemají, i když tam ještě nemají ani celý stojan:-/:)

    Marki

    OdpovědětVymazat
  4. Škoda, že u nás ještě kosmetiku Catrice nemají hned bych je vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  5. jedinu vec nemam rada na recenziach v blogoch - väčšinou ma nútia sa prudko zamýšlať nad hodnotenou vecou (rozumej kozmetikou) a dumat ci nebude náhodou lepšia ako tá, ktorú mám doma :D tieto linky ten istý prípad! a skore uzdravenie prajem!

    OdpovědětVymazat
  6. tie gelové linky ma naozaj lákaju ! len teraz neviem či essence alebo tie tvoje. pekný deň

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem si teď o víkend pořídila gelové linky od Sleek make-up, chystám nějakou recenzi na blog. Kolik gramáž jsou tyhle linky od Catrice? :)

    OdpovědětVymazat
  8. tak jsem si je byla hned koupit a jsou fakt super... taky bych ti chtěla pochválit tvůj blog, s holkama ve škole o něm často mluvíme a všechny jsme se shodli, že nechceme aby nikdy tento blog skončil...ne že bych to chtěla nějak přivolat =(... jinak máš moc hezké fotky... s holkama se nám moc líbí i videa... doufám že se brzo uzdravíš =) Klára

    OdpovědětVymazat
  9. Jo a ještě jsem se Péťo chtěla zeptat, ty se živíš líčením? :)

    OdpovědětVymazat
  10. @Suzie: ty od ELFu jsou taky dobré,ale tyhle vydrží rozhodně déle, ty ELFí sice taky vydrží, ale ne tak dlouho perfektní jako tyto, pokud bych měla srovnat, tak Catrice jednoznačně lepší!
    @Yusuwinka: tak té fixy jsem si ani nevšimla na stojanu, musím se podívat, i když obecně mám asi raději ty gelové linky než ty fixy :)
    @Marki: koupila jsem je v tescu na Národní v Praze dole v přízemí, tam mají docela velký výběr :)
    @Monica In Essence: děkuju a mám to úplně stejně! :D
    @ebuu: tak to jdu k tobě mrknout,jestli už je recenze, Sleek je dost zajímavá značka, nic nemám,ale chystám se napravit. Jinak gramáž je 4g.

    OdpovědětVymazat
  11. U nás pořád catrice nemají, takže jsem si koupila gelové linky od essence a jsem s nimi spokojená. Snad budu mít možnost vyzkoušet i catrice.

    OdpovědětVymazat
  12. hm, hodně zajímavá recenze. ty černé asi oželím, protože mám od ELF a zase tak často je nenosím, abych měla dvoje, ale ty tmavě šedé se třpytečkami... ;-) no asi je mi už teď jasné, že neodolám :-D díky za recenzi!

    OdpovědětVymazat
  13. @Klárko: moc děkuji a to jsem moc ráda, to jste mě potěšily :), no končit určitě nechci, ještě toho mám hodně, o čem bych chtěla psát a mluvit :) a jsem moc ráda, že jsi s linkami spokojená!
    @ebuu: nene, profík nejsem, je to jen koníček, ale nepopírám, že by mě to bavilo :) na plný úvazek,ale myslím, že v našem kraji bych se tím neuživila a taky se mám ještě hodně co učit :)!

    OdpovědětVymazat
  14. Zaujala ma hlavne cena. Tie od Elfu stoja 4 €, takže budem určite uvažovať nad týmito. Vďaka.

    OdpovědětVymazat
  15. Skvělý článek,když je někde uvidím budu si je muset koupit :D!

    OdpovědětVymazat
  16. Milá Petro, určitě jste přesně vystihla zoufalou potřebu nějakého takového komplexního, nekomerčního, ČESKÉHO "kosmetického" blogu na netu. Moc jich není /vlastně vím víceméně jen o Vás/ a tak konkurence není velká, ale to se časem může změnit, tak nespat na růžích :-D. Držím palce do budoucna, určitě bude co zlepšovat a co přidávat, tak ať vám vydrží nadšení a odvaha. A co se týká těch negativních reakcí, někdy jsou poučné a můžou víceméně prospět /i když o to autorovi nejspíš vůbec nešlo/ a někdy jsou asi prostě jen zlé. Asi nezbývá nic víc, něž se s tím smířit a povznést se, ale chce to sílu /vnitřní/. Tak ať Vám vydrží.

    OdpovědětVymazat
  17. Tak já mám taky ty od Sleek 4gramy, to je asi podobné. Ještě recenze není, snad zítra :)!

    OdpovědětVymazat
  18. já mám gelovky od essence a nato, že essence mi nesedí, tak tyhle jsou fakt bomba..ani jsem je nomohla z oka vůbec sundat..

    OdpovědětVymazat
  19. určite ich v najbližšej dobre vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat
  20. Já používám gelové oční linky od Essence a jsem spokojená, takže až je doplácám, asi vyzkouším tyto, pokud tedy do té doby v našem městě umístí Catrice svoje stojany do drogerií.

    Přeju brzké uzdravení, ať ti je lépe. Teď ty nachlazení a chřipky řádí. Naštěstí se mi to vyhýbá, zatím!

    OdpovědětVymazat
  21. Teda teď lituju, že k nám Catrice ještě nedošla=( doufám,že to brzy napraví. Chtěla jsem se zeptat- s gelovými linkami od essence zkušenost nemáš? Pořád váhám,jestli si je pořídit nebo ne. Už mám doma černé od ELFu,tak bych chtěla vyzkoušet ještě něco jiného.

    OdpovědětVymazat
  22. už jsi linky zkoušela z očí odličovat? pokud ne, tak počkej, radost tě, stejně jako mě, přejde .. nejdou vůbec dolů :/ skoncovala jsem s jejich používáním. nehodlám si večer co večer dřít oko abych to dostala dolů. raději používám fixu či jinou možnost linek.

    OdpovědětVymazat
  23. vypadají dobře, i ta cena, obsah.. určitě dlouho vydrží :-) akorát já.. z okolí Brna, kde je seženu :-/ .. říkáš v Tescu? Tak to se tam rozhodně podívá, i když sem si tam nikdy dřív značky Catrice nevšimla:-)

    OdpovědětVymazat
  24. vypadají dobře ještě kdybych tak linky celkově uměla používat :D:D

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  25. Tak myslím, že už vím, jaké gelové linky koupit, děkuju ti za tip :)

    OdpovědětVymazat
  26. Koukala jsem na něž u Mii ale vážně to neumím nanést tak aby to bylo pěkné! Vždy mám každé oko jiné.. Dáš mi radu jak na to?

    OdpovědětVymazat
  27. Díky za recenzi, určitě je také vyzkouším. A brzy se uzdrav, vím jak je taková rýma otravná a co potom odřený nos :(

    OdpovědětVymazat
  28. Vypadají skvěle. Asi si pro ně zajdu. Ty mé od ELF totiž nějak podivně vyschly :-( Docela špatně se teď nanáší. Takže do nich musím jednou za čas kápnout kapku vody. Ale jinak jsem spokojená :-D
    Přeji ti brzké uzdravení a hlavně....pevné nervy.

    OdpovědětVymazat
  29. Mám je\!! a jsou nejlepší!! drží mi celej den a dolu mi jdou eda super dolu mám ale taky mlíko no..! !!! :D :)

    OdpovědětVymazat
  30. Lovelyhair:No, tak až dopotřebuju ELF, sáhnu pro tyto, děkuju za tip:). Momentálně tu mám ještě dvoje tekutý linky Essence blackmania, i takovej blázen jako já uznává, že 4 linky by byly moc:D (navíc všechny v černý)

    OdpovědětVymazat
  31. Já mám přesně takový typ od Essence a jsou skvělé, drží celý den a to mám hodně mastnou pleť, ale mám problém s nanášením, vždy mám levé oko jak z časopisu a pravé jako by mě líčilo tříleté dítě :-), což ovšem není problém linek :-).

    OdpovědětVymazat
  32. Trochu od věci, poraďte mi někdo jak dostanu jméno do nadpisu příspěvku, já se umím přihlásti jen jako anonym :-(

    OdpovědětVymazat
  33. Článek suiper, ostatně jako vždycky. A mohla bych se tě zeptat, jestli máš zkušenost s gel. očními linkami od essence. Žádné ještě nemám, a v obchodě jsem dost uvažovala, ale nakonec jsem si je nevzala a vybrala si jiné věci... Jo a s tím štečkem na ně máš zkušenosti? (že jsi psala, že ten catrise je téměř totožný)... Moc by jsi mi pomohla, pořád se rozmýšlím a k essence stojanu se dostanu jen opravdu málokdy, chodím do DM, do jiných se skoro nedostanu, až momentálně jsem tam konečně byla. Tímhle žvatláním chci říci, že odpověd nespěchá, takže nemusíš honem odpovídat... ale přeci jen, čím dřív, tím líp. No nic, díky moc a uzdrav se! zdraví je totiž maxi důležité, o tom můžu vyprávět, jsem nemocná co 14 dní... No nic, a ještě jednou: máš super blog a ty anonymi si tolik neber, jak už jsem psala, vím okolnosti.

    Krásný večer, teensmajdicka
    http://teensmajdicka.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  34. Skvělá recenze!:) Chystám se na jejich koupi od přečtení článku na Mii blogu a ty si mě v tom utvrdila :)) Klára

    OdpovědětVymazat
  35. @joell: Moc vám děkuji za krásný komentář, máte naprostou pravdu s pohledem na ty anonymy, nad věcnou kritikou se vždy zamyslím a myslím, že je prospěšná. Děkuji vám také za pochvau blogu, moc mě těší!
    @Jitulko, moc děkuji, já jsem sama zvědavá, kdy a jestli vůbec dorazí catrice i k nám, zatím ji nakupuji jen v Praze :)
    @Kačko, od Essence gelové linky nemám bohužel,ale co jsem četla, tak také nejsou vůbc špatné, ono Catrice a Essenci vlastní prý stejná firma, takže složení může být dost podobné.
    @DANIELA: ano zkoušela, mně to šlo dobře, ale jak jsem psala, chce to dvoufázový odličovač s olejem, tím to jde super ;), alespon mně :)
    @Ivet: já se sice sehnala v Tescu, ale na Národní v Praze a to je spíš obchodní dům, není to takové to klasické tesco, tak myslím, že v tom klasickém asi nebudou :(…ale zkus Rossmanna
    @Jeannette: já myslím, že je to jen a jen o cviku, párkrát to nepůjde a pak už je uděláš během pár vteřin :), jinak bych ale doporučila opřít si loket o něco pevného, at se neklepe ruka a já osobně začínám od prostředka a jedu k vnějšímu koutku, pak od vnitřního k prostředku oka a nakonec zesílím u vnějšího koutku, snad je to srozumitelné :)
    @Shaki: moc děkuji, mně hrozně vysychaly Coastal Scents, trakže jsem nakonec ráda, že mi shořely v mikrovlnce, alespon jsem se jich zbavila :D….ale jinak jsem je ředila bází pod makeup od Dermacolu ;)
    @Ivuš: vid, tak tp jsem ráda, že máme stejnou zkušenost :)!
    @Suzie: chápu, ale znám to, já musim taky pořád zkoušet nové věci :D…
    @anonym 20:53: musíš mít google účet a pomocí něj se přihlásit :) nebo se jen nakonec anonyma podepiš, jestli chceš, pak nám to také bude snad jasné, kdo píše ;)
    @teensmajdicka: Moc děkuji za krásný komentář a přeji také pevnější zdraví! :) Ty linky od essence nemám, takže nemohu osobně potvrdit, ale co jsem tak četla, tak si je lidi chválí, tak bych se jich asi nebála. Štětečky mám oba jak essence, tak ten catrice a jsou opravdu tvarově stejné, ta zkosená část je úplně stejná, jen ten Catrice mi přijde malinko jemnější, navíc má dvě strany, ten Essence má jen tu zkosenou,ale na linky je opravdu super, určitě mohu doporučit. Nakonec obě značky vlastní prý jedna firma, takže to asi bude dost podobné :).

    Moc vám všem děkuji za vaše názory a komenáře :)!

    OdpovědětVymazat
  36. Petro chtěla bych se zeptat které ty gelové linky které jsou lepší, je ty od essente nebo tyhle od catrice? dík isabella

    OdpovědětVymazat
  37. isabello, já jsem ty od essence neměla, tak nemohu srovnat,ale čtu na ně také chválu, musím ale říct, že co se gelových a krémových linek týče, tak tyto od catrice jsou zatím bezkonkurenčně nejlepší, co jsem zkusila! :)

    OdpovědětVymazat
  38. taky máme právě obchodní dům, veeelikej, dneska sme s ebyla kouknout a nemají, každopádně teda zkusím rossmann:-)

    OdpovědětVymazat
  39. Mám velkou radost, že jsem se nemýlila a odbornice jako Ty má na něj stejný názor. :) Juchůů :DD Jsem z nich opravdu nadšená. Skvělá cena a super kvalita. Pěkný článek!! <3

    OdpovědětVymazat
  40. Když to vidím že je všichni chválí tak už vím co bude můj další úlovek z drogerie :) skvělý článek

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj, na Fb stránke Essence administrátorka vysvetlila, aký je rozdiel v Catrice a Essence... a to, že Ess je určená mladým dievčatá, ktoré s líčením len začínajú a Catrice pre ostatné :-) Čiže rozdiel je na príklad v jemnejších odtieňoch rúžov, zrejme aj v pigmentácii a tak ....
    Ja mám čiernu od elf, fialovú od essence a mýslím, že súrne potrebujem tú šedú od Catrice :-D

    Wewiku

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj Petro,nedávno jsem narazila na Tvá videa a moc se mi líbí.Má to úroven,nápad,dobře se Tě poslouchá,zkrátka SUPER :-).Přes videa jsem se dostala sem na blog a hned mě zaujal tento článek.Už jsem něco slyšela o trendu gelových linek,ovšem zatím jsem je brala jako nepotřebné,protože mám doma tekuté.Před týdnem jsem,ale dostala právě ten zkosený štěteček od Essence,tak jsem si řekla,že by bylo záhodno si k nim nějaké ty gelové linky pořídit :-)Moc děkuji za inspiraci,jsem ´´odhodlaná´´ si tyto od Catrice koupit :-)
    Jen tak dál v tomto blogu a videích :-)
    Jana

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj, moc pěkný článek, ale to i ty ostatní:) o gelových linkách už dlouho přemýšlím a nevím které koupit. Ale tyhle vypadají jako dobrý poměr ceny a kvality. Takže si je nejspíš koupím:), ale v drogerii jsem byla utrácet už dneska takže si musím dát zase pauzu, jinak brzo zbankrotuju:D. Objevila jsem tvůj blog teprve nedávno takže se pořád pročítávám a prokoukávám:),ale jsi opravdu moc šikovná.
    Káťa N. tvá nová pravidelná čtenářka:)

    OdpovědětVymazat
  44. Hello, I think your site might be having browser compatibility issues.
    When I look at your website in Chrome, it looks fine but when opening in Internet Explorer,
    it has some overlapping. I just wanted to give you a
    quick heads up! Other then that, superb blog!
    Look at my page online casinos

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!