Color Club Wild Orchid

by - 01 října

Krásná slunečné ráno,

pokračuji ve šňůře mých oblíbených šedých laků....tohle není zas tak divoká kytka, jako je její název. Je to středně šedá krémovka, která je ale ozvláštněná malými světle modrými třpytkami. V lahvičce jich je nalepených na skle docela dost a tak jsem se na ten efekt moc těšila, ve skutečnosti na nehtu ale zas tak moc vidět nejsou, ve stínu skoro vůbec, na sluníčku trochu. I tak se mi lak hodně líbí, lakoval se skvěle, výdrž ale nic extra, i když to je možná spíš dané mými nehty, které se mi na dvou prstech rozdvojují na konci, gelovky sice už nemám asi rok a půl, ale stejně se mi ty konce trošku dvojí, než to odrostlo, tak se mi dvojily dost, i když zničené jsem je jinak vůbec neměla. To mě přivádí k otázce, měli jste i vy někdy gelovky a jak jste se jich zbavovali? Já jsem si je dělala sama, takže jsem je měla velmi šetrně provedené, zbrousila jsem přechody, přelovala a nechala odrůst, to je podle mne nejlepší varianta, rozhodně nedoporučuji zbrušovat až na vlastní  nehet nebo dokonce strhávat!





Ještě bych snad dodala, vzhledem k častým dotazům, laky i Seche kupuji na ebay, může tam nakupovat kdokoliv, je to v podstatě jako aukro, jen je třeba mít zřízený na ebay účet, mít paypal účet a pro tyto účely je třeba mít embosovanou platební kartu (to je ta s vyraženými číslicemi) a povoleny platby v prostředí internetu, to je třeba zařídit ve vaší bance.

Mějte fajn víkend!

You May Also Like

26 komentářů

  1. Měla jsem gelovky asi před 3 roky a už bych si je nikdy nedala! Mám svoje nehty hezké, tak nechápu proč jsem si je dávala. :) Navíc se mi to, už ani moc nelíbí. Potom jsem měla hodně poškozené nehty, au!
    Ten lak je krásný a ty máš moc pěkné nehty! .)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný lak na nehty, máš krásné nehtíky:)

    OdpovědětVymazat
  3. Krasný lak na nehty, máš krásné nehtíky :)

    OdpovědětVymazat
  4. tyjo to ses mi trefila, nad timhle lakem poslední dobou dost uvažuju. noo a teda nepomáháš mi: ) jo a gelovky sem nikdy neměla, nikdy sem je nepochopila.

    OdpovědětVymazat
  5. moc pěkný lak,no já jsem měla gelovky asi před rokem a to mi je dělala kamarádka-neprofesionálka takže jsem je měla zničené a tenké jako papír:(nicméně trvalo půl roku než se trošku zotavili, už je nechci ani vidět:Djenom na ples nebo tak, jinak si je radši nalakuju:)

    OdpovědětVymazat
  6. Já si gelovky vždycky strhávala, taky jsem z toho měla pak příšerně zničené nehty a lituju toho do teď. Mám je tenké, díky bohu už se sice nedvojí, ale za to jsou jako papír.

    Ale jinak nádherná barva laku :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám krátké barevné gelové nehty a jsem nadšená. Nemusím se o nic starat a nehty mám pořád krásně upravené, paráda :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moje nehty se z gelovek furt vzpamatovávaj. Sice už mi gelovky odrostly ale teď se mi moje nehty štěpí, třepí... snad to bude lepší, starám se o ně pěkně, tak už by mi to mohly vrátit :D

    OdpovědětVymazat
  9. Jelikož jsme šli na svatbu, tak jsem se nechala hecnout a měla jsem gelové nehty. Vypadalo to úžasně a byla jsem spokojená, ale co si budeme povídat peníze to žere tak jako tak a pak už mě to celkem omrzelo. Dala jsem je dolu (všechno u profesionálky, sama bych si netroufla) a nehty se mi vzpamatovávaly tak rok a půl. Teď mám nehty svoje přírodní a jsem spokojená. Do gelovek bych už nešla. :) Ten lak je krásný!

    OdpovědětVymazat
  10. Gelovky sem měla před třemi lety. Byly super, ale rychle mi to odrůstalo a v tý době mi to přišlo docela drahý na chudého studenta.. :D takže už sem si je nikdy nedávala.. a nehty sem po nich měla pěkně zničené.. :(

    OdpovědětVymazat
  11. Gelovek se "bojím", i když sama nehty nemám nic moc - jsou tenké, třepí se, nevyrostou moc dlouhé...ale na druhou stranu mi to moc nevadí, když mám na nich lak, tak do nějaké délky vyrostou a hold je pak potřeba je zase zkrátit =)A tenhle lak, co máš na fotkách, se mi moc líbí =)) Hlavně máš ty nehty nádherně nalakované

    OdpovědětVymazat
  12. Gelovky už nikdy více (jak jsem pak měla zničené nehty uf uf uf), vůbec umělý nehty fakt ne, nelíbí se mi to.
    Jinak barvička je moc pěkná:)

    OdpovědětVymazat
  13. já měla akrylovky a byla sjem s nima spokojená,m nemusim se o nic starat a nehty vypadaj pěkně...pak šla ale kvalita v nehtovém studiu do háje a mě se třeba odlupovala ta vrchní vrstva gelu (po nalakování),bylo vidět kde jsou doplňované, žloutly atd. Tak jsem si je cca před měsícem po půl roce nošení sundala. Zez ačátku se mi pořád lámaly, teď se docela vzpamatovaly a jsou dost pevné. Skoro nic jsem nepoužívala, jen občas bázi na pevnost od Oriflame. Občas se mi po nich stýská a říkám si, že bych si je nechala znovu udělat...ale zas co bych dělala s tou železnou zásobou nehtů?:D

    Btw, přidala jsem si tě do seznamu čtených blogů, snad ti to nevadí:)
    http://sweetlittlesuzie.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  14. Já měla gelovky na sobě dvakrát. Poprvé jsem z nich byla nadšená, podruhé jsem si začala uvědomovat, že moje nehty jsou hezké samy o sobě a když se o ně budu hezky starat a lakovat, vyjde to daleko lépe, než s gelovkami. Ale nikdy se mi nehty nevzpamatovávaly, mám je silné a kvalitní a nikdy se mi po gelovkách netřepily, ani nelámaly, takže jsem za to byla moc ráda...
    Co se týče laku - vypadá moc dobře, myslím, že šedivých si za chvíli všichni užijeme, protože na zimu jsou úplně nejlepší... :)

    OdpovědětVymazat
  15. Krásné nehty:) je do budoucna v plánu nějaké nehtovo-lakové video?:) já bych to uvítala:)

    OdpovědětVymazat
  16. Nevím no, na šedou barvu na nehtech si moc nepotrpím. Ale každému se prostě líbí něco jiného.

    Gelové nehty jsem také nosila. No, když jsem je měla od "profesionální" nehtařky, tak mi každou chvilku nějaký "ulítl". Tak jsem se naštvala a řekla si, že nebudu vyhazovat prachy za opravy, protože nesnáším, když mi někdě chyběl. No a koupila jsem si výbavu a dělala si nehty sama. Držely mi stokrát lépe než od profesionálky, která se tím živí. Takže tak, jenže pak mi začaly vadit při práci, a tak jsem je nechala odrůst, i když mi většina právě kvůli práci odpadla tak nějak sama. Strhávání je rozhodně ten nejhorší způsob, jak se jich zbavit.

    OdpovědětVymazat
  17. Lak se mi líbí, je to pěkná šedá, takovou sháním! :) Jinak gelovky jsem nikdy neměla a ani nechci, nelíbí se mi to, je to nepřirozené (většinou). Pokud má ale někdo opravdu ošklivé malé nehty a nechá si udělat jen krátké a přirozené gelovky, tak proč ne :))

    OdpovědětVymazat
  18. Já nosím nyní něco přes rok akrylové nehty a krása, mužu mít francii i celé nehty jednobarevné nikdy s emi žádný neht neurval, s gelovkama ano. Jelikož pracuji hodně s dokumenty, knihamy, tedy papírem, který bere hodně vody, tak mi tahle alternativa umělých nehtů vyhovuje, neb bez nich bych měla své nehty vysušené a rozežrané.

    OdpovědětVymazat
  19. Lak pěkný.Je vidět,že na lahvičce třpytky jsou a na nehtech ani moc ne:D.

    OdpovědětVymazat
  20. Moc vám všem děkuji za krásné komentáře a za názory na nehty a gelovky, můj názor je ten, že pokud jsou umělé nehty udělané vkusně, ne nijak přehaně dlouhé a zdobené, že můžou být moc hezké, bohužel je ale dost žen, které, když už si gelovky dají,tak nazdobit, at je to vidět a pak to vypadá, dle mého, silně nevkusně, ovšem je to každého volba a názor, takže bych nesoudila, co se nelíbí mně, může se líbit někomu jinému :). Já osobně jsem taky ráda, že mi gelovky odrostly a vzhledem k tomu,že mám docela kvalitní nehty, tak si také myslím, že byla vůbec škoda si je dávat....Hlavně bych taky řekla, že kvalitně a hezky udělané gelovky téměř nejdou rozeznat od příordních, třeba jen potažené průhledným nebo tělovým gelem nebo třeba celobarvené, ty se mně osobně líbí :).

    OdpovědětVymazat
  21. Juj, málem mi tento článek proklouzl. Gelovky jsem měla asi rok a pak jsem se nějakým omylem dostala k acrylu a to byla rána. Když jsem je už nechtěla, tak jsem spilovala hodně do tenka, ale ne na vlastní nehet a nechala odrůst. Přechody jsem polovala a lakovala by nebylo moc vicět. Pak jsem měla hodně zničené nehty. A na dvojení celkem trpím. Jediné co mi pomhá je kalcium a gel s hedváním od dekor. Nemohu si vynachválit. Jedna vrstva kalcia a jedna gelu s hedvábím a přes to nějaký barevný nebo nechat jen tak. Když jsem měla nehty hodně špatné, tak jsem dala kůru: jedna vrstva kalci a jedna gelu s hedvábím a druhý den další vrstav gelu s hedvábím, třetí den klidně třetí a čtvrtý odlakovat a znovu! Pomohlo to! Naštěstí :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Jinak...barvička je krásná. Hodila by se mi ke kabelce, ale popravdě já na svých rukách šedou moc nemusím. přijdu si v ní divně.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!