Cop ze čtyř a pěti pramenů - Video

by - 14 října

Krásný večer,

nebojte se, slibuju, že na pár dní bude od videí klid. Tohle jsem ale měla už natočené a myslím, že by se mohlo hodit :). Přeji všem krásný víkend!

A také připomínám, kdo se ještě nezúčastnil Giveaway o clip in vlasy, můžete se přihlásit do této neděle.

You May Also Like

24 komentářů

  1. Pěkné:) já si copy dělat prostě nemůžu, jsem neschopná a vždycky se u toho vynervuju, protože mi to prostě nejde a vyjde z toho neco hroznýho:D

    OdpovědětVymazat
  2. super, hned jsem musela vyzkoušet :) zkoušela jsem cop z 5 pramenů a je docela těžký udržet tolik pramenů od sebe, ale to chce určo jenom cvik :))

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, zase děkuju za super tipy, dneska jsem se konečně naučila rybí cop, tak mám chuť tvořit a učit se dál :D Určitě vyzkouším, pochopit to jde naprosto v klidu.

    OdpovědětVymazat
  4. Super video :) Asi půjdu zkusit ten cop ze čtyř, ale ten z pěti... ten je na mě moc složitej :D Vypadá to hezky :)

    OdpovědětVymazat
  5. ten ze 4 určitě vyzkoušííím :)

    OdpovědětVymazat
  6. To je super, ale já jsem ráda, že si zvládnu udělat jednoduchý cop ze tří pramenů, haha!

    OdpovědětVymazat
  7. Trochu složitý na mě :D A buhožel mám moc sestříhaný vlasy..tak jedině pěkně vypadá takový messy cop :) A proč jsi přestala tak nějak komentovat :( ?

    OdpovědětVymazat
  8. Já jednou zkoušela cop podle tvýho videa, protože se mi moc líbil :) Ale na mojí hlavě už to zkrátka nebylo ono, strašně mi trčel do strany směrem od hlavy, vypadala jsem jak Pipi dlouhá punčocha :D Zkoušela jsem ho různě povolovat, ale stejně to nepomohlo, fakt nevím, co dělám špatně :D :/
    Jíťa

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadá to skvěle, Tvé účesy se mi líbí ;-) Ale bohužel na to nemám vlasy (extra jemné, těžké, prostě noční můra všeho zaplétání), přesto se ráda mrknu :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Takhle já pletu vánočku a babička mi za to vždycky nadává, že to nedělám jejím způsobem :-D

    OdpovědětVymazat
  11. Dostala jsem z toho chuť na vánočku :D Vypadá to dobře, hlavně ten cop ze 4 pramenů. Možná vyzkouším, ale předem vím jak to dopadne... špatně :D

    OdpovědětVymazat
  12. ty si fakt všikovná,moc se ti to povedlo,ale já bych tenhle účes sama asi nesvedla =D

    OdpovědětVymazat
  13. Proč klid od videí ? :( Já tvoje videa miluju :)) Doufám, že brzo zase nějaké bude :)
    Jinak cop ti moc sluší... Já bych asi za chvilku vynervila :D

    OdpovědětVymazat
  14. tie copy vyzerajú naozaj pekne.. už minule som skúšala tvoje návody mne to nejde ja na to chytím nervy a už mi to nejde. Ale dobré video pekne si to tam ukázala :)

    OdpovědětVymazat
  15. Vypadá to krásně, bylo by super kdyby se mi to jednou povedlo, ale já vím že pletení jiného copu než klasického je nad mé síly:D Nedávno jsem se teprv naučila rybí, já vím nakonec to nebylo nic těžkého, ale ja se to prostě nemohla naučit:D
    Každopádně děkuji za návod a budu to zkoušet, doufám že se mi to povede:)Jsi moc šikovná:)

    OdpovědětVymazat
  16. @Ivuš: co jsem přestala komentovat? tady na blogu? vždyt odpovídám na všechno, teda alespon myslím, ono někdy člověk třeba nějakou otázku přehlédne, ale snažím se odpovědět všem na všechno :) a na jiných blozích komentuju také, ono je to i taky tím, že nemám tolik času (snažím se odpovídat na maily, na youtube, já jsem hrozně ráda, že hodně lidí reaguje, jsem vám moc vděčná, akorát bych potřebovala, aby měl den tak dvakrát tolik hodin :D), ale fakt se snažím jak nejlíp umím, kdybych na něco zapomněla odpovědět, tak mi to znovu připoměnte, já to fakt někdy třeba přehlédnu,ale určitě to není naschvál :)! Jinak já třeba někdy neodpovídám jednotlivě, protože se třeba některé věci opakují a tak si myslím, že je lepší, když to shrnu v jednom komentáři než abych to psala třeba pětkrát,protože si říkám, že ty dlouhé reakce stejně asi moc lidí nebaví číst, ale nevím,je to jen moje domněnka :D!

    Jinak holky moc vám děkuji za krásné komentáře a jsem ráda, že zkusíte tyhle copy, podle mě jsou fakt pěkný a je to zase trošku něco jiného, i když je teda pravda, že mně se taky zezačátku motaly ruce a nešlo to zrovna nejlíp :D, ale opravdu to párkrát člověk zkusí a pak to jde samo :). Já musím říct, že když si udělám nějaký takový cop, tak většinou vzbudí pozornost, že vypadá jinak, než ten obyčejný :)...

    OdpovědětVymazat
  17. Cop je krásny, ale z mojich vlasov sa ani 4 pramene nedajú spraviť, nieto ešte 5 :D Ale nevadi, nemusím mať všetko, čo majú druhý :)))
    Wewiku

    OdpovědětVymazat
  18. Nevím proč, ale zbožňuju Tvůj mluvený projev. Jsi tak přirozená :).

    OdpovědětVymazat
  19. Super video! Ale já mám na takový krásný cop ještě krátké vlasy.

    OdpovědětVymazat
  20. Skvelé video a vyzerá to ešte lepšie :) !!

    OdpovědětVymazat
  21. SUper video! Vždycky jsem to zkoušela podle obrázku a nejde mi to! Ukážu video mámě a zkusí to ona:)

    OdpovědětVymazat
  22. wow, hodně zajímavé!!! díky za inspiraci ;-)

    OdpovědětVymazat
  23. Super, jsem chlap, mám dlouhé vlasy a uspěch se dostavil:-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!