Duhově

by - 02 října

Krásný nedělní podvečer,

duhové oči už tady jednou na blogu mám, ale tento typ líčení mě prostě baví a měla jsem dnes náladu zkusit je v malinko jiné barevné kombinaci. Použila jsem paletku 120 stínů z ebay : TUTO , na pokusy je jak dělaná, i když ta výrazná růžová mi pak moc nešla dolů a mám od ní narůžovělé víčko. Na víčku mám bázi pearl od NYXu, žlutý, oranžový, růžový a fialový odstín z paletky, gelové černé linky a černou tužku na oči, kamínky jsem přilepila lepidlem na řasy. Tutorial jsem nenatočila, protože jsem nevěděla, jestli by vás zrovna tohle líčení zajímalo, na nošení to moc není, je to spíš jen takové hraní :).......zajímal by vás návod? Zkusíte také duhové oči a dokázali byste si představit, kam je nosit? Já si myslím, že na ples či letní party by to snad i šlo......:). Krásný večer všem!

P.S. připomínám GIVEAWAY o clip in vlasy a zároveň vám všem mockrát děkuji za takovou účast a vtipy, které posíláte, já se směju ráda a myslím si, že je potřeba si trochu zpříjemnit život a proto, i pokud soutěžit nechcete, rozhodně na vtipy mrkněte, určitě se pobavíte tak jako já, ještě jednou vám děkuji, jste vážně báječní a kdybych mohla, nejraději bych odměnila každého z vás, což ale bohužel nejde :(.....








Tady celý obličej,ale prosím o shovívavost, jsem v domácím, nemám žádný makeup, tvářenku ani korektor, o účesu ani nemluvím, takže celek působí hrozně, jen jsem chtěla demonstrovat, jak je to celkově výrazné....:).



You May Also Like

61 komentářů

  1. Tak takle namalovaný oči se mi moc líbí :) Jsi prostě moc šikovná :D

    OdpovědětVymazat
  2. ani když nemáš tvářenku, make-up, korektor nebo pudr vypadáš skvěle a tvoje líčení je skvělé :) Doufám, že jsi se zapojila do soutěže na FB s ELF kosmetikou :)

    OdpovědětVymazat
  3. wow ty oči jsou nádherné, ale ve výsledku se to asi k ničemu nevyužije...možná pár černých nebo bílých kamínků k obyčejnému líčení by stálo za úvahu =)

    OdpovědětVymazat
  4. na sobě si to nedokážu představit, ale ty jsi přirozeně moc hezká a sluší ti to! =)

    OdpovědětVymazat
  5. Páni, nádherná duha. Muselo to dát dost práce. Na nějakou extra párty....proč by ne :-D

    OdpovědětVymazat
  6. krása, máš úplne dokonalú pleť :) aké je tvoje tajomstvo? :D líčenie je takisto nádherné, ale škoda, že som taký tlmený typ, takto vymaľovaná by som pôsobila ako šaško :)

    OdpovědětVymazat
  7. ty oči jsou nádherné. ;)) a pěkný článek. ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Péťo tohle líčení je náádherné..;)

    OdpovědětVymazat
  9. krásné oči, v životě bych to nezvládla.. závidím :)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné, nebude náhodou videjko jak jsi to udělala? Hodně by mě zajímal postup:-)

    OdpovědětVymazat
  11. Tobě to bude slušet vždycky, ikdyž jsi v domácím ;) Líčení se mi moc líbí, vypadá to nádherně a video k tomu bych určitě uvítala, tak až se ti příště bude chtít zkoušet... :)

    OdpovědětVymazat
  12. Zajímavé. :)
    Nikdy bych to nezvládla namalovat,ale nikd ybych s tím ani ven nešla. Na focení se to hodí! :)

    OdpovědětVymazat
  13. tohle bych v životě nedokázala udělat :) fakt jsi šikovná!

    OdpovědětVymazat
  14. tý brďo tak toto už hej, toto ale už nie je líčenie, to je umenie :-)
    krásne

    OdpovědětVymazat
  15. To je nádhera:) Na fb stránkách elfu probíhá soutěž o nejhezčeji (nejoriginálněji) nalíčené oči, s tímhle měla bys to zkusit:)

    OdpovědětVymazat
  16. Páni vypadá to úžasně..! :) Moc ti to sekne, myslím že bys to mohla zkusit nosit.. i když je to i dosti výrazné.. :) a prosimtebe ty žádnej make-up, tvářenku ani pudr nepotřebuješ, vypadáš úžasně! ;)

    OdpovědětVymazat
  17. Je to super:) moje nejoblíbenější duhové líčení je toto: http://www.youtube.com/watch?v=mmwwgdzNvvo&list=FLr8gXP7QvOF6bnucSdjnvGw&index=8

    OdpovědětVymazat
  18. Doost výrazné, ale na párty super. Je to moc zajímavé takové nevšední :D Takže na nějaké ty akce moc pěkné ;-)
    teensmajdicka

    OdpovědětVymazat
  19. :O ja čumím čo ty dokážeš s jednou paletkou. mne by to nevyšlo ani na 157895122 pokus :D:D máš moju poklonu ;)

    OdpovědětVymazat
  20. To je moc pěkné. Je to dost výrazné, ale jak jsi psala, na ples či na letní párty bych to vzala. I když spíš asi jen na ten ples. Je to opravdu moc moc pěkné. Jsi šikovná a mě osobně by návod zajímal! Klidně bych to zkusila také. A s tou paletkou mě pěkně štveš, protože mám větší a větší nutkání si ji koupit :D

    OdpovědětVymazat
  21. Krásné oči, na party by to podle mě klidně šlo. :) Vypadáš krásně i bez tvářenky, korektoru apod. a máš opravdu krásnou pleť.

    OdpovědětVymazat
  22. Musíš být úžasně zručná, vypadá to jako takové malé umělecké dílo. Krásné!! :)

    OdpovědětVymazat
  23. mňam :-D krásne si si to spravila..tú istú paletku mám doma, tak možno o rok keď bude leto to vyskúšam :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Mě se to moc líbí, nedávno jsem se takhle nalíčila taky, ale ty to máš mnohem hezčí:)
    A krásná jsi i bez makeupu:)

    OdpovědětVymazat
  25. Sakra, to vypadá vážně skvěle, ty máš prostě ty dobrý štětečky na to, já bych tohle nezvládla :/
    Poslala jsi to do té soutěže na Elfím facebooku? Myslím, že máš docela slušnou šanci vyhrát ;)

    OdpovědětVymazat
  26. Jééé ty jsou krásné duhovky!

    OdpovědětVymazat
  27. Jééé to je tak strašně krásný!!! Moc se mi to líbí, určitě by bylo fajn, kdybys třeba i na tohle líčení udělala video:). Moc ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  28. Tak tohle líčení je nádherné!!:) opravdu jak na vílu, žádnej papoušek:-D V nejbližší době určitě vyzkouším,ale asi to bude chtět hodně cviku!:)

    OdpovědětVymazat
  29. ty jo tak toto je snáď to najlepšie líčenie aké som u teba videla aj keď na bežné nosenie asi nieje vhodné leda tak v lete na prechádzku

    OdpovědětVymazat
  30. na maškarní chcem jít za duhu, takže díky tobě už vím, jak vyřeším oči :-))

    OdpovědětVymazat
  31. moc krásný ... já bych si asi s těmi modrými kamínky nevěděla moc rady :D

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  32. Je to super :) takhle výrazně se maluju celkem často a je to bomba, člověk popustí uzdu fantazii, barevně se vyblbne :) chodím takhle na techno party a nebo se takhle hodně výrazně líčím na jakoukoli akci někam do baru...prostě barvičky barvičky, krásně vytáhnou osobnost :)
    Anonymně-neanonymní Peťa :)

    OdpovědětVymazat
  33. Odvážne.. to ja rada :-) ..krásne,..spomienka na leto ;)

    OdpovědětVymazat
  34. ochhh to je dokonalé!!!! být tebou , hned tu fotku dám do soutěže na elfím facebooku! Fakt nádherné!

    OdpovědětVymazat
  35. Supeeeer, na normální nošení to asi vážně nebude, ale líbí se mi to :) já bych to nezvládla takto pěkně nalíčit, fakt ti to jde :)

    OdpovědětVymazat
  36. Já se takhle klidně nalíčím i přes den - teda bez těch kamínků :) ale musí být člověk střídmě barevně oblečený, takže většinou k černé :)

    OdpovědětVymazat
  37. Video bych viděla moc ráda- ne proto, že bych nevěděla jak na to, ale obecně mám ráda videa, kde si někdo líčí oči:-D A už mě nebaví jen to anglické žvatlání, radši koukám na česká a těch povedených je jak šafránu, co si budem povídat;-)
    Taky sem tam "duhovky" nosím, akorát já "vyhazuju" zepředu žlutou a oranžovou a naopak dozadu přidám modrou, zelenou a někdy i šeou, když vybyde místo.
    Se sladěným nebo naopak jen černým oblečením se to klidně dá nosit i na den. Howgh!

    OdpovědětVymazat
  38. Máš moc hezky upravené obočí. Líčení je hezké a použitelné na nějaké zvláštní příležitosti. Zajímalo by mě líčení zelených stínů na běžné nošení, pokud bys třeba někdy měla chut.
    Eva

    OdpovědětVymazat
  39. Tak tohle je můj šálek kávy :-) Miluju barevné oční stíny a duhu určitě někdy vyzkouším, díky za tip ;-)

    OdpovědětVymazat
  40. Video bych určitě chtěla, a chtěla bych se zeptat jestli ta báze o NYXu je dobrá a jestli s ní stíny vydrží celý den, děkuji..:)

    OdpovědětVymazat
  41. Jé to je nádhera.Ten návod by nás určitě zajímal :D

    OdpovědětVymazat
  42. Nádhera! S otvorenou pusou som si pozerala tieto fotky naozaj :D

    OdpovědětVymazat
  43. je to nádherné... takéto líčenie sa mi páči aj keď na bežné nosenie to nie je. A tutorál by som strašne chcela vidieť aby som mohla skúšať aj ja :)

    OdpovědětVymazat
  44. Dokonalé!! Dokonalé!! Nic jiného nemůžu říct,
    protože to je tak nádherné líčení! :)

    OdpovědětVymazat
  45. ÚŽASNÉ LÍČENÍ a skvěle nafocené :)

    OdpovědětVymazat
  46. Krása. Tohle se mi hrozně líbí a uvítala bych určitě i video :))
    PS.: ta čelenka na poslední fotce je taky krásná - odkud je? :)

    cula

    OdpovědětVymazat
  47. týjo doost husty, šikulka:-)

    OdpovědětVymazat
  48. @Dejni: já souhlasím a líbí se mi, že podporuješ výrazné líčení i na den, já si taky občas troufnu, i když tohle je na mě fakt moc barevné na den,ale s jednobarevným oblečením to bude vypadat fakt pěkně podle mě :), jinak co se týče toho komentáře u giveaway, no kdybys viděla, co mi občas chodí za maily, tak tohle je fakt ještě pohoda, to ani za drzost nepovažuju, fakt :D...

    Všem vám moc děkuji za krásné komentáře, odpovím tak nějak souhrnně, doufám, že to nebude vadit :). Jsem moc ráda, že se líčení líbí, moc vám děkuji a určitě natočím návod :). Co se týče té soutěže na facebooku, tak to jsem nestihla a nevím,jestli bych vůbec měla šanci :),ale hlavně tam musela být použita kosmetika ELF, což na tomto oku není, tak by to nebylo podle pravidel, i když když jsem viděla některé fotky, tak tam jistě také nebylo nic z ELFu a přesto se soutěže zúčastnily :). Co se týče té čelenky tak ta je z ebay. Také vám moc děkuji za účast v Giveaway, komentáře, které byly dvakrát nebo odebrány autorem jsem samazala tak, aby to bylo spravedlivé a každý měl na výhru stejnou šanci :). přeji všem krásný den a včera mi došel balíček z ELFu, tedy určitě přinesu recenzi na nové výrobky :). krásný den!

    OdpovědětVymazat
  49. Prosím prosím, udělej návod....je to naprosto úžasné a moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  50. wow!!!!! prosím, prosím o návod! tohle nemá chybu! jsi strašně šikovná :-o

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  51. Tak to skládám hlubokou poklonu, já bych na to neměla nervy...

    OdpovědětVymazat
  52. Nevim proč nosíš make up, když pleť máš super..
    Ale tohle ti nesluší.. vypadáš v tom "stará"
    Tereza

    OdpovědětVymazat
  53. Vážně ti potom zůstalo narůžovělé víčko??? Tak to by mě zájímalo co v těch stínech je.... Jsem docela v šoku

    OdpovědětVymazat
  54. Duháče mám nejradši, taky jedny na blogu mám :-)

    OdpovědětVymazat
  55. Ještě jednou děkuji a video určitě udělám a jinak souhlasím, obecněš bych řekla, že tmavé a výrazné oči dělají od určitého věku člověka tak nějak staršího a unavenějšího, ale vzhledem k tomu, že stárnutí je jediná spravedlnost na světě a nikdo se tomu neubrání, tak si myslím, že nemá cenu,abych to řešila a ještě si pár let občas užiju i ty tmavé a výrazné stíny :). Ještě jsem zapomněla odpovědět na tu bázi od NYX, já ji používám, protože jsem si je koupila,ale určitě například od ELFU je opravdu lepší, na této stíny celý den nevydrží, zvláště pokud á někdo mastnější plet.
    A Lucko, ono se mi to druhý den smylo,ale napadlo mě úplně to samé a kladu si otázku, jestli to používat,ale stalo se mi to i u stínů značkových a drahých a také u gelových linek, takže to je otázka, čím to je.....

    OdpovědětVymazat
  56. Mě se to práve zatím ještě nikdy nestalo a doufám, že ani nestane, tam asi musí být dost agresivní barvivo.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!