ELF Kosmetika potřetí - Video

by - 05 října

Krásný večer všem,

tak jsem nakonec neodolala  a když byla před zhruba 14 dny akce na ELFu 30% sleva na řadu Essentials, tak jsem objednala pár věcí, no pár....uvidíte sami :). Omlouvám se za délku videa, ale tím, že těch věcí je opravdu víc, tak mi trvalo déle je ukázat a popsat, takže pokud to bude nudné, tak se předem omlouvám.

Mějte fajn večer!

You May Also Like

41 komentářů

  1. mám na tebe dotaz který se netýká tohoto videa, zajímalo by mě, jaká značka laků na nehty podle tebe celkově je nejlepší, nejkvalitnější? díkydík!

    OdpovědětVymazat
  2. júúúú! spousta lidí už má na ELF alergii, ale mě tyhle videa nikdy neomrzí. příště zkusím obědnat tu bázi pod řasenku, o té si mě přesvědčila. docela mě zaujal i ten vyplňovač vrásek - říkala jsem si na co první, ale teď si tak řikám, že by aspoň na chvilku vyplnil i jizvičky co mám po akné, takže to možná taky zkusím.
    a teda musela jsem se smát, jak si povídala o těch linkách v mikrovlce :-D to byla dobrá vsuvka. taky by mě nenapadlo, že to začne hned hořet, to je vidět co do těch plastů přidávají za sr**** hořlavý!
    a ty rozpuštěný vlasy ti fakt sluší o hodně víc! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten balzám v hranaté krabičce Studio Nice&Natural mám taky. Krásně voní, skvěle chutná, ale zde pozitiva končí. Na mě tedy pigmentovaný není vůbec, efekt nude rtů také nevidím a navíc mně po chvilce začne štípat.

    OdpovědětVymazat
  4. Super video, mooc chválím :)) Chvilkama jsem se i smála jak to komentuješ vtipně :D) Hlavně u toho vohínku z linek :)) Musím souhlasit s těma odstínama, já si od ELF objednávala rtěnku z řady MINERALS Cool Coral a absolutně není jako na obrázku, je tmavá až do červena, takže mám takový blok si kupovat další rtěnky kvůli odstínům ://

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj můžu se poptak ze které stranky krom elfu objednáváš? Diky

    OdpovědětVymazat
  6. To je opravdu jen "Pár" věcí :D

    Ps: omlouvám se předem za reklamu ale prosím mohli by ste kliknout na toto videjko ? ... http://www.youtube.com/watch?v=4Z-wCCFBh1c&feature=player_embedded ... je to video pro meho kluka a chtela bych mu ho ukazat az by to melo vic shlednuti chci mu tim udelat radost k jeho narozeninám :) předem mooc děkuju a ještě jednou se omlouvám za reklamu

    OdpovědětVymazat
  7. ahojky, prosím neber to jako rýpání, ale mám výtku..mylně uvádíš, že byla sleva 30% na vše. Sleva byla jen na řadu essentials a limitku Beuty school :)
    jinak si mě navnadila na ty krémové oční linky, přemýšlím o nic už déle :)
    měj se hezky, jsem ráda, že přidáváš čím dál tím víc videí

    OdpovědětVymazat
  8. Potřebovala bych od tebe poradit.. je mi 18, moc se nelíčím ( nemám potřebu ) používám jen řašenku, a linku na horní víčko, sem tam korektor.. ale mám děsný kruhy pod očima.. nechci teď vědět jak se jich zbavit jako spát víc, pít víc atd.. ale čím je zamaskovat.. nejsem v kosmetice moc zběhlá, takže nevím co se na to používá. Kruhy mám barvy spíš do modra. Předem moc díky za radu :) Tereza

    OdpovědětVymazat
  9. Velmi vdacne video! diki! :-) skoda ze u nas sa akcie asi tak skoro nedockame... v hlave si ponecham najma tie cierne linky a baze pod tiene.
    Ked si hovorila o tych balzamoch, ze su uzke..hned som si spomenula na lesk od rimmel, na ktory som robila recenziu.. ten jeho aplikator! maxi aplikator :D mozno si ho uz videla, ked nie pozri http://cajova.blogspot.com/2011/10/rimmel-vinyl-max-legend-101-lesk-na.html ..ten je ozaj super ;)

    OdpovědětVymazat
  10. super video!navnadila jsi mě a odpoledne jdu objednavat:D myslim si, že oprvadu ty sady jsou supr darek k Vánocům, tak uz letos nemusim nic vymýšlet pro segry a mamku:D chtěla sem se tě ještě zeptat, jestlimáš nějaké zkušenosti se štětcem Stipple brush právě od elfu?a pokud ano, tak jaké, zvažuji jestli koupit nebo ne:)moc ti to sluší!baví me tvoje videa:)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj,
    já si zrovna nepotrpím na nehty s X vzorem atd.,ale musím se přiznat, že Tvoje nehty na tomhle videu jsou perfektní!!! Fakt se mi moc líbily!!!
    Jinak video bezva. Já mám také bílou rozjasňující tužku a řeknu Ti, že jsem s ní spokojená, pač má celkem dlouhou výdrž.

    OdpovědětVymazat
  12. ty si taká balzamová ako ja ...no pekné video ...tie gelové linky vyzerajú lákavo ...a btw krááásne nechtíky

    OdpovědětVymazat
  13. Opět super, akorát jsem tot u v práci přelouskala :-) Díky za inspiraci asi taky něco zkusím po delší době objednat.

    OdpovědětVymazat
  14. miluju tvoje videa , a ten balzam me chladnou teda nenechal:)

    OdpovědětVymazat
  15. Tam ten lesk na rty, co má jednu část růžovou a druhou průhlednou sice doma nemám, ale četla jsem o něm, že se má nejprve nanést ta barevná část na rty a nechat zaschnout, ona jakoby zatvrdne na těch rtech a pak se to má přetřít tou průhlednou částí, né to patlat hned všechno dohromady. Tak to můžeš zkusit takto :) Jinak já mám elf celkem ráda, ale poslední dobou už na něj taky začínám být alergická, je toho až moc o něm a navíc si myslím, že celkově je ta kosmetika nadhodnocována. Jasně, má nějaké produkty dobré, ale je tam i plno naprosto hrozných věcí, které se nehodí kupovat ani za těch 27 Kč ve slevě.

    OdpovědětVymazat
  16. Ahojky, taky jsem v té slevě objednávala, někdy v polovině září, zatím mi ale nic nedorazilo :-( Docela mě zkalamly ty průměry balzámu apd., to je jak pro panenku. No, ale co člověk za tu cenu čeká že...Jinak děkuju za tip na ty linky, těch jsem si nevšimla a docela si mě s nimi oslovila. Taky jsem ti chtěla pochválit nehty, pěkná práce :) pá.

    OdpovědětVymazat
  17. Nádherné nehty! Ty puntíky jsou dělány ručně? Jestli ano, tak čím?
    Díky za recenzi, já jsem od Elfu ještě nic neobjednávala, ale jak na mě působí ten "tlak" všude kolem, tak asi neodolám.:-D Jakým způsobem se dá dozvědět o jejich akcích? Asi jen na FB, že?
    Ještě se mi moc líbí, jak máš nalíčené oči, to je růžová se stříbrnou?

    OdpovědětVymazat
  18. Jelikož si také plánuji delší dobu objednat něco z Elfu, tak se toho video pro mě hodí. Tu bázi pod oční stíny a průsvitnou řasenku si chci objednat taky:) A tvoje kladné hodnocení mě přesvědčilo ke koupi ještě více:)

    OdpovědětVymazat
  19. Já od ELFu zatím nic nemám, ale z tohoto videa mě zaujal Primer po řasenku. Uvidíme, asi si pořádně projdu jejich eshop a něco si pořídím ;)
    Jinak už podruhé chválím nehtíky, moc pěkné ;). A líčení také. Docela nezvyk vidět tě v rozpuštěných vlasech. Sluší ti to!

    OdpovědětVymazat
  20. Chystám se objednávat,takže díky za skvělý tipy:)

    OdpovědětVymazat
  21. já ty tvý videa mam strašně ráda :) strašně krásně se poslouchaj a hlavně působíš strašně mile :)
    shodou okolností mi taky včera přišel balíček a taky z těch slev :D sice rozhodně ne tak početný jako tobě, ale jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  22. @luckapucka: Luci, přijde mi, že je to dost individuální, že to záleží spíš na odstínech,ta výdrž, lakování a tak, ale myslím, že top je fakt OPI :), jinak mám ráda i Chinu, ale i levnou Essenci nebo ELF, i tam se seženou dobrý kousky,ale výdrž není zpravidla taková, ovšem cena je zlomková zase :D…
    @Jitulikaaa: to je fakt, ELFu je všude plno,ale člověk si prostě nemůže pomoct :D, jinak ten vyplnovač je fakt dobrej, otázka,co na jizvičky, ale na póry každopádně zabírá taky…
    @anonymní 19:51: vážně? Tak to mě mrzí, mně opravdu moc vyhovuje a pěkně barví, možná je to dáno i pigmentací rtů, já jsem celá dost bledá :)…
    @Catherine: přesně tak, ty odstíny vážně neodpovídají….
    @anonymní 20:58: odkaz je www.elfkosmetika.cz
    @anonymní 21:31 : omlouvám se, je to tak, jak říkáš, hned to opravím a moc děkuji za upozornění! :)
    @tezera 23:04: Terko, jestli máš ty kruhy modrofialové, tak dobře funguje korektor žluté barvy, určitě seženeš v drogerii nebo na netu (Essence, NYX…), pokud potřebuješ opravdu velké krytí, moc doporučuju Dermacol Cover ve zlaté tubě, ten zakryje vše a vydrží opravdu dlouho!
    @Čajová: moc děkuji za tip, na ten lesk se mrknu,to vypadá, že je něco pro mě, já už na něj na Tvém blogu koukala,ale teprve ted jsem prostudovala podrobněji a vypadá fakt super :)!
    @Iluskaaa: stipple od ELFu bohužel nemám, mám ho od Sigmy a je to fajn štětec, takže bohužel se značkou neporadím,ale od ELFu mám pár štětců ze základní řady a ty teda nejsou nic moc, doporučuji spíše ty vyšší řady :)
    @Noogeta: ta tužka mě taky mile překvapila, čekala jsem nějakou hrůzu a i trb třeba psala, že jí nekreslí,ale mně funguje fakt dobře. Jinak děkuji za pochvalu, nehty jsem tvořila do jednoho projektu na jiném blogu, určitě se tu objeví :)…
    @Elli Lightning: s názorem na ELF úplně souhlasím, mě udolala hlavně ta sleva :D, jinak máš pravdu, já to na pusu zkoušela tak,jak říkáš, že jsem to nechala zaschnout,ale to právě úplně stejný a výsledek nula, stejně se to patlalao a tou průsvitnou částí rozpilo, za mě ne :)
    @Gabriel: moc děkuji a i mně to rvalo něco málo přes 14 dní než přišel balíček, asi toho měli moc :)
    @redflower22: moc děkuji, nethy jsou dělány ručně, takovou tou nehtovou zdobičkou, ale určitě by stačilo zapíchout špendlík do tužky a dělat to tou špendlíkovou hlavičkou, nehtíky jsem tvořila pro jeden projekt na jiném blogu,ale určitě se tu také později objeví :). Jinak oči mám nalíčené tak,jak je to v minulém tutorialu Everyday pink eyeshadow look :), stíny jsou to béžové a pak holografické dermacol č. 4 . A akce ELFu si yslím, že jsou jen na facebooku nebo jejich eshopu.
    @Jitulka: moc děkuji :)!

    Všem vám moc děkuji za komentáře a jsem ráda, že se vám video líbilo, i když se omlouvám za tu délku, těch produktů bylo opravdu moc, možná jsme to měla rozdělit na dvě části….

    OdpovědětVymazat
  23. Asi rekord v nejdelším videu u Tebe zatím, haha. Ale to mi vůbec nevadí. Já z Elfu objednala tři věci a jsem docela spokojená. Teď jsi mě navnadila na nějaké další produkty!

    OdpovědětVymazat
  24. Super, díky moc za radu :)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj:)
    Je super, že si natočila recenzi, protože hodně z těch výrobků se chystám nebo jsem si je chtěla už hodněkrát objednat tak aspoň teď vidím jaké jsou:)
    Jinak jsem si taky nedávno objednávala a koupila jsem si také ty černé krémové linky, jsou super, ale namaluju si je ráno, přijdu ze školy a už je mám trochu obtisklé na víčku:(
    A mám i tu fixu akorát hnědou a když to porovnám s tou od essence, tak se mi s ní maluje dost špatně:(Docela vynechává,líbí se mi tam i další odstíny, ale váhám jestli si je mám vůbec objednávat:)Možná jsem měla akorát nějaký špatný kus:)
    Jo a máš krásně nazdobené nehty:)

    OdpovědětVymazat
  26. Mě prostě nepřestane fascinovat, jak někdo může takhle rozumět kosmetice, kočko :).

    OdpovědětVymazat
  27. opat skvele video, uf uz by som mala daco vyskusat:)
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  28. bezva video, jako vždy :) taky se chystám od Elfu objednat...

    http://sweetlittlesuzie.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  29. Ja som objednávala prvýkrát z E.l.f. s veľkými obavami, pretože sa väčšina na tú kozmetiku sťažovala. Podľa mňa nie je najhoršia. Vyrovná sa Essence.

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj chtěla bych se zde vyjádřit ke kritizovánemu lipstain :-) mám ho doma v odstínu heartbeaker a vím proč ti dlouho nevydrží a proč je jen málo pigmnetovaný :-) všimla jsem si že si dala vrstvu a prakticky hned potom si nanesla bezbarvou část :-) To je špatně! Musíš nechta prvně barevnou část zaschnout a poté teprve nanést bezbarvou část :-) tím mizí problémy s výdrží, barvou i pinavým aplikátorem :D zkus tedy počkat než to zaschne a uvidíš třeba se tvůj názor změní :-) (sama jsem ho prvně nanášela špatně a měla jsem stejné problémy jako ty :D )

    OdpovědětVymazat
  31. Super video, já už mám objednávku za sebou a jsem ráda, že jsem 30% na Essentials řadu využila, protože jsem si objednala produkty, se kterými jsem moc spokojená a mám s nimi dobrou zkušenost.
    Jinak co se týče tolikrát zmiňovaných elfích odstínů, jsem na tom stejně. Momentálně se snažím ty tmavší produkty spotřebovat, dokud jsem alespoň trochu opálená, protože jinak by mi tvrdly minimálně rok v šupleti... To bych teda na ten e-shop nějaké reálné fotografie uvítala, protože ono při těch návalek objednávek ještě brozdat na Googlu je docela otrava.
    Jinak - celé video jsem se nemohla vynadívat na ty dokonalé nehty! <3

    OdpovědětVymazat
  32. Kosmetika ELF je mi docela nesympatická. :( Podle různých recencí na netu se jedná věetšinou o pidivýrobky, obaly jsou nic moc a celkově tu šílenou mánii kolem nechápu... Jedniné co mě zaujalo jsou štětce a umělé řasy, ale ještě jsem neobjednávala. Nejraději najkupuju v drogerii, kde si pěkně prohlédnu a otestuju výrobky. :)

    OdpovědětVymazat
  33. @Terča: aha, tak mně se ty linky neobtiskávají,ale mám suchou plet a používám bázi, jestli se ti obtiskávají, možná bych je zkusila jenom maličko,ale opravdu maličko přejet fixačním pudrem. Jinak ta fixa vážně není zázrak, jak jsem říkala,ale kreslit se s ní dá, no....:)
    @Iv: také to tak vidím :)
    @anonymní 18:02: děkuji,ale jak jsem psala výše, to jsem zkoušela také, ale funkčnost naprosto stejná, i když nechám barvu řádně zaschnout,tak se to tou průhlednou částí rozpatlá a vůbec to nevydrží, ale věřím, že každému vyhovuje něco jiného, já jsem četla, že hodně lidí má stejný problém jako já :(...
    @Kyky: moc děkuji a máš pravdu, chtělo by to fotky, co by odpovídaly...
    @Lady: věřím, mně už to šílenství kolem ELFu taky nebaví, ale zase na druhou stranu je potřeba uznat, že některé věci jsou fajn a co se týče té nejvyšší řady studio, tak ty výrobky už nejsou pidi a mají i celkem dobrou kvalitu, jinak tě ale chápu, já si také raději vše osahám naživo :)...

    OdpovědětVymazat
  34. krásné video,Elf kosmetika je super-asi taky brzy něco vyzkouším! :)

    OdpovědětVymazat
  35. To je krásné video! Ve většině opravdu souhlasím (nude tmavé barvy, úzké aplikátory, černý fix je moc světlý a za chvíli ještě k tomu dojde /vyschlý/). :// Ale objevila jsem i pěkné super věci a ten vyplňovač vrásek a obrovský balzám si tedy musím doobjednat. :))

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj, elf už jsem taky párkrát objednávala a mám z toho podobné dojmy. Některé věci jsou skvělé a používám je denně a ráda, a pak jsou tam výrobky, za které by se fakt měli stydět. Jednou jsem se odvážila reklamovat a trochu mě mrzela následná reakce, podle které to vypadalo, jako že si to snad vymýšlím. No nevadí, nebudu to dál rozvádět..;)

    Jinak cokoli hořícího v mikrovlnce je má noční můra!! :O

    OdpovědětVymazat
  37. Docela jsi mě tím Elfem navnadila. Pořád váhám, jestli si mám něco objednat nebo ne. Bojím se, abych se trefila do správného odstínu, když je to takhle přes net. Já si všechno musím vyzkoušet. Radši.

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj mám na tebe dotaz, který se netýká přímo videa, ale spíše té značky, tak se předem omlouvám.
    Delší dobu se zajímám o paletky, sady očních stínů (konkrétně větších palet cca 80-100 stínů) a chtěla jsem se zeptat, jestli s nějakýma nemáš zkušenosti, nebo by jsi nemohla poradit.
    Předem moc děkuju:)
    PS: Na tvá videa jsem narazila náhodou a jsem z nich unešena a fakt moc tě obdivuju. Jen tak dál:)

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj, chci se zeptat jestli by jsi nemohla udělat totéž na ostatní značky kosmetiky, které máš? (konkrétně by mě zajímala značka NYX nebo tak)
    Plus recenze, protože tyhle videa jsou opravdu luxusní a myslím, že nejen mě tí opravdu pomáháš a už sem si díky tobě objednala 4 balíčky od Elfu, s úžasnými produkty, ale fakt díky tobě... :-)
    Moc díky, vážně tě mám ráda... :-) :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!