Essence No More Drama & ELF Twinkle

by - 10 října

Krásné odpoledne všem,

dnes tu mám jeden lakový pokus. Fialková je moje oblíbená barva na nehty a tak jsem pořídila jeden minilak, protože jsem si potřebovala spravit náladu a to, i když v podstatě trochu podobné odstíny mám, jsou to Essie Lilacism, který je ale malinko světlejší a víc bílý, OPI Do you lilac it? , ve kterém je kapku víc modré a je fialovější a Essence Bloom - a -Loom, který mi přijde odstínově skoro nejblíž, ale má shimmer a je maličko světlejší. No more drama je trošku zastřená fialková a já v ní vidím kapku šedé, ovšem nepopírám, že to může být jen můj názor :). Je to můj první minilak od Essence, jinak jsem měla ty větší XXL Dimension, ale docela mě překvapilo, že zdaleka není tak špatný, jak jsem čekala. Kupodivu, lakoval se dobře, pro plné krytí stačily dvě vrstvy a nedělal ani díry ani pruhy, samozřejmě štěteček nebyl úplně výkvět pohodlí, ale tragedie to taky není. Pak přišel pokus s lakem Twinkle od ELFu a o něm můžu říct jen to, co občas chlapi říkají o ženách "hezká, ale blbá", to tenhle lak vážně vystihuje, je fakt hezkej, zvláštní, ale jinak je úplně blbej. Schne matně, má strašný štěteček, kterým si podřete lak, který je pod ním, dělá díry, scvrkává se, takže ho nanesete na celý nehet, ale nakonec ho máte kus od konců a ty díry nejdou spravit ani další vrstvou a následnými dvěma vrstvami nadlaku, pořád to bude takové hrbolaté. Takže shrnuto podtrženo, příště No more drama spíše samostatně, možná dám ELFovi ještě třetí šanci, ale myslím, že si toho nebude vážit a bude nespolupracovat úplně stejně jako v předešlých dvou případech a tím pádem si může jiskřit akorát tak v krabici.....

Mějte fajn zbytek dne a omlouvám se za fotky, ale v tomto počasí to světlo je prostě naprd....




You May Also Like

31 komentářů

  1. farba je nadherna mne sa sice hodi skor na jar, ale je krasna aj stymi trblietkami:)
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Hezká lila :)
    Jo a ještě jsem ti chtěla pochválit nový design, ten header fakt zaujme hned na první pohled, mnohem lepší, než to původní ;-)
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  3. Laky od Essence mám moc ráda, jsou levné a vypadjí hezky. Od Elf nemám vůbec nic a nějak mě to neláká. Výsledek ale vypadá nádherně! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná barvička. Třpytečky moc nemusím, ale tyhle vypadají hezky jemně. Fialka je půvabná!

    OdpovědětVymazat
  5. Mě se teda laky od essence líběj jen mi vadí, že jsou až moc husté..nj :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkná fialová barvička,taky si pořídím:) Mohla bys vyfotit svoji sbírku laků?Hrozně by mě zajímalo kolik jich máš,určitě hodně:D

    OdpovědětVymazat
  7. Ta fialková je moc pěkná, i když za mě asi bez třpytek... :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tuhle fialovou od Essence mám taky, a patří mezi moje nejoblíbenější. Se třpytkama jsem ho ještě nezkoušela. Vypadá to moc hezky:)

    OdpovědětVymazat
  9. Ty máš gelové nehty nebo vlastní?:) Jestli vlastní tak jsou úžasná, tak jako tenhle lak!

    OdpovědětVymazat
  10. juu s tím twinkle je to božské! také jsem si ho chtěla objednat, ale nějak jsem zaváhala :((

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Teda, v prvé řadě musím pochválit nádherný header, úžasná fotka Peti :)
    A lak je krásný, vážně je asi odstínově nejblíže Bloom-a-loomu, nedávno jsem ho měla na nehtech a vždy mi zlepšil náladu :) A ty třpytky.. Já mám nějaký neznámý lak za 22Kč a jsem s ním spokojená, úplně mi stačí.

    OdpovědětVymazat
  12. nádherná fotka v záhlaví!!!!!!!! ♥ krása, krása...:)

    OdpovědětVymazat
  13. Jsi šikulka, takže výsledek je i přes tvá slova úžasný..! :) tak aspoň vím co si od Elfu nekupovat.. ale ten Essence vypadá suprově! mám jejich laky fakt ráda :)

    OdpovědětVymazat
  14. Krásný! :))) já bych hrozně ráda viděla návod na to, jak sis dělala ty svoje úžasný nehty co máš v předchozích videích, takové ty bílé :) jsou fakt krásný :)A taky chválím design, úžasná fotka!

    OdpovědětVymazat
  15. Přesně takovouhle fialkovou sháním už dlouho :) Ale ten ELF je teda pěkně zrádný prevít :D Ale vypadá pěkně, to máš recht.

    OdpovědětVymazat
  16. essence je skvělá! :) Jinak to záhlaví je dokonalé,skvělý nový vzhled blogu ♥

    OdpovědětVymazat
  17. ty jo, na třpytkaté laky moc nejsem, ale tahle kombinace se mi teda vážně líbí!!!

    OdpovědětVymazat
  18. Takhle jsem taky měla jednou nalakované nehty. Moc se mi líbí ta fialková a třpytky!

    OdpovědětVymazat
  19. To se mi líbí! Máš fakt krásný nehty. :) Vypadají tak zdravě.

    OdpovědětVymazat
  20. Essence má krásnou barvičku a líbí se mi i se třpytkami. Od koupě Elfu mi odrazuje ale recenze...

    OdpovědětVymazat
  21. krásné nové záhlaví! miluju všechno co je třpytivé, vypadá to úžasně :)

    OdpovědětVymazat
  22. krásná fialová .))) taky si ho pořídím

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  23. jé ty jsou tak milé:)jinak nádherná fotka na záhlaví:)http://kateswonderlandx.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  24. ten Essence mám taky a mám ho moc ráda :-) ELF vypadá hezky, ale za to hororové lakování určitě nestojí. a musím ti pochválit nové záhlaví, vypadáš tam naprosto úžasně!!!

    OdpovědětVymazat
  25. Moc pěkné barvičky! Já mám třpytkové laky moc ráda. :)

    OdpovědětVymazat
  26. ten elf je krásny teda ...a o tom svetle teda pomlčím len ma to rozčuluje nedá sa ani poriadne fotiť :) jo inak ja som si tiež dnes kúpila 5 lakov na nechty akosi mi to začína liezť na
    " mozog "

    OdpovědětVymazat
  27. Téda, musím říct, že tvůj blog mně hodně překvapil. Prošla jsem ho úplně celého ... Na videa jsem se koukla a moc krásně mluvíš a koukám, že máme toho spolu hodně společného :) A moje mamka s tebou taky. Koukala jsem na video, o těch faktech (zlozvycích a podobně) mamka by taky měla špatný pocit z neustlané postele, nádobí hned taky umyje. :D Moc mně tvůj blog překvapil a rozhodně, fakt rozhodně tady nejsem naposledy :)
    Asi mě překvapilo to, že jsi starší než ty "puberťačky" kteří vlastní blog o módě a dalších věcech a který mě nebaví... Tvůj blog má stejné zaměření, ale moc mně nadchnul, dala jsi mi hodně tipů do života, jak v kosmetice tak v domácnosti :)

    Děkuju, že tvůj blog existuje :) Dávám si tě do FAVORITE :))

    S pozdravem Anička (Anne-Kingdom.blog.cz)

    OdpovědětVymazat
  28. Já teda laky od elfu už nebudu kupovat. Mám teda jen 3 ale každý strašně schne, u dvou byl ten štěteček nějaký... nezastřižený, takže jsem musela dostřihnout nějaké chlupy ale co mi na nich vadí fakt strašně je to schnutí... V neděli jsem začla první vrstvou ráno, až to úplně zaschlo (vždycky si nehtama přejedu po sobě a když to nedrhne, je to suché)asi tak po hodině a půl lakovala jsem druhou vrsvu, to schlo ještě déle, mezitím ještě upozorňuju jsem nic nedělala, prostě válenda u televize a pak třetí vrstva, ta schla nejdýl a když už jsem si myslela že je to scuhé, tak mě z toho vyvedla sprcha, ve sprše se mi tam obstisklo všechno co šlo... děs běs, ale barvičky krásný tak mě to mrzí no...

    OdpovědětVymazat
  29. Moc vám všem děkuji za krásné komentáře, děkuji také za pochvalu nového záhlaví :), jsem ráda, že se vám líbí, to letní už se mi vzhledem k počasí nezdálo .).
    @Alica: nehty mám svoje a moc děkuji :)!
    @Aničko, moc ti děkuji,ani nevíš, jak jsi mě potěšila a moc doufám, že se ti zde bude líbit i nadále :)!
    @Ivo, to máš pravdu, některé schnou strašně, já na dlouhé schnutí nemám nervy a tak vždycky přelakuji Seche Vite, což je rychlosušič a je to suché za pár minut :), určitě zkus, dá se sehnat na eby nebo je dobrý i od Four Seasons vytvrzovač laků, myslím firma Cedro :) nebo zkus sušící kapičky, mají v drogerii, třeba i od essence, ale z těch variant dle mě nejhorší....:)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!