Everyday Pink Eyeshadow Look - Video

by - 04 října

Krásný podvečer,

dnes přináším líčení v růžových tónech. Myslím si, že je vhodné na běžné denní nošení, ačkoliv jsem tentokrát použila stíny se třpytkami, protože běžně nosím spíše matné a tak jsem chtěla malou změnu, proto je určitě možné použít dle nálady a vkusu jakékoliv matné růžové stíny a samozřejmě v různých odstínech růžové :), kterou já osobně mám docela ráda a myslím si, že sluší každému. Většina lidí sice tvrdí, že v ní vypadá, jakoby měla nateklé a uplakané oči, ale řekla bych, že je to jen o tom  najít svoji růžovou a sledovat, jestli potřebujeme studený nebo teplý barevný podtón, aby ladila k odstínu pleti :).


A co vy máte rádi a nosíte občas růžovou?

Mějte krásný večer! Tak video znovu nahráno youtube, tak doufám, že těd už bude fungovat :)....






You May Also Like

47 komentářů

  1. Tak to video mi hlásí stejnou hlášku jako jsme psala na FB:-(
    A jinak já růžovou nenosím, nelíbí se mi na mě, akorát světlounká studená a tu zas musím kombinovat s něčím tmavým, takže s fialovou. Nenašla jsem tmavší růžovou, která by mi slušela.

    OdpovědětVymazat
  2. taky mi to bohužel nejde :( zrovna tohle by mě docela zajímalo :)

    OdpovědětVymazat
  3. Je to krásné líčení:)Skvělé na denní nošení:)Ale video mi bohužel nejde:(
    Já růžovou mám na sobě moc ráda (nemyslím jen líčení ale i oblečení), ale i přesto ji moc teda nenosím, nevím proč:(
    Co se týče líčení, do růžové se líčím ráda, ale je pravda, že každý si musí najít svůj styl co mu sluší, protože když si udělám třeba růžovou spodní linku tak fakt vypadám jak kdybych brečela:D

    OdpovědětVymazat
  4. licis krasne :)
    http://kuateui.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Ja jsem presne ten typ co ruzovou nenosi kvuli tomu, ze si v tom pripadam takova unavena. Mam dost male oci, takze to bude mozna i tim:-/

    OdpovědětVymazat
  6. Video obsahuje obsah partnera EMI,který ho ve vaši zemi zablokoval na základě autorských práv....Video nejde!!

    OdpovědětVymazat
  7. video štrajkuje :(.. no z fotiek je vidiet ze licenie je velmi jemne a decentne..pekne :-) ale priznam sa, ze po ruzovej siaham malo.. teraz na jeseň ju asi budem kombinovat s tmavšou oranzovou a fialovou..

    OdpovědětVymazat
  8. Video mi bohužel nejde.. Ale fotky jsou pěkné! Růžovou mám ráda,stíny nosím málokdy,ale když už tak světlunce růžové:)

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělé! :) Já dnes měla taky růžové stíny, jenom takovou světle růžovoučkou, ale myslím že efekt byl dobrej.. :) krásné video, jako vždy..!

    OdpovědětVymazat
  10. skoda ze si z CR, mohla by si ma niekedy nalicit:(

    OdpovědětVymazat
  11. Líčení vypadá moc pěkně, ale video mi také nejde spustit. Bohužel, už jsem se těšila, protože tvá videa jsou skvělá. A tohle líčení by mě fakt zajímalo. Růžovou mám docela ráda, i když jí moc nenosím. Myslím si, že mi nesluší. Raději si dám fialové stíny, když už, protože mi přijde, že mým zeleným očím sluší víc.

    OdpovědětVymazat
  12. Mně to video funguje, nevím, v čem je zas problém, protože tuto hudbu už jsem ve videu měla, tak nechápu, proč zrovna toto blokují....pokusím se s tím něco udělat,ale možná ho budu muset znovu nahrát, což může chvíli trvat :(.....

    OdpovědětVymazat
  13. Ale funguje mi jen pokud jsem přihlášená na youtube....

    OdpovědětVymazat
  14. Ženy ženy...:D zkuste chvíli zapřemýšlet (chvíli!)...to video nejde spustit zřejmě každé, bude to sem tedy psát každá jako novinku dne? :D
    Chjo... :D
    ...Peťa :)

    OdpovědětVymazat
  15. Fotka očí je krásná, povedlo se ti to ..a to moc:)

    Budu ráda za návštěvu:)
    www.thebrunettejuice.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  16. Nádherná fotka.(video mi tiež bohužiaľ nejde)
    www.lASIMPLICIT.blogspot.com
    :))

    OdpovědětVymazat
  17. Ja milujem ružové tiene, akurát ja ružovú dávam na pohyblivé viečko a tieňujem buď hnedou alebo fialovou. A moje top ružové sú: minerálne od dermacolu s farebnými pigmentmi a tmavo ružové so zlatými trblietkami od pupy... ja moc nie som na tie matné, ja milujem lesklé a trblietavé :-)
    ...Wewiku

    OdpovědětVymazat
  18. Také mi to nejde :( K.

    OdpovědětVymazat
  19. to je krása!!! Jen nevím proč mi tam trochu nesedí ta černá linka (možná kdyby byla slabší tak by nerušila ty nádherné stíny) :)) přeju si abych i já se uměla tak hezky líčit :) a hlavně ti závidím že při líčení umíš zavřít jedno oko :D to já si to svoje musím držet, ale tak mám ještě dost času se to naučit :D :D

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  20. TOHLE LÍČENÍ SE MI NEUVĚŘITELNĚ LÍBÍ! Hlavně ty fotky jen oka vypadají úplně luxusně (jako ty u duhových!) jsi opravdu šikovná. Video mi bohužel nejde a to jsem se na něj právě těšila, byla jsme zvědavá, jak to bude vypadat jako celek.

    Tohle líčení se mi právě moc líbí, ale mám právě pocit, že mě nesluší, přesně z těhlech důvodů, člověk vypadá napuchle a tak jako ubrečeně ... (tenhle samý problém mám s oranžovými, cihlovýmmi a bronzovými stíny (do oranžova) ! )

    OdpovědětVymazat
  21. btw. jsem přihlášená na youtubku a stejně nejde spustit ... :(

    OdpovědětVymazat
  22. Jsem pro, aby jsi u každého videa měla takovéhle krásné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  23. krása, ale ja ružovú veľmi nevyužívam, lebo vyzerám uplakane.. aj keď nájdem vhodný odtieň, tak sa počas dňa zmení znova na tú uplakanú ružovú.. preto radšej len fialovú :)

    OdpovědětVymazat
  24. Jednoduché a krásné! A máš úžasně nazdobené nehty! :-)

    OdpovědětVymazat
  25. krásné líčení, ale ke mně by nešlo... tím, že jsem fakt bledule a navíc blond, tak s jakýmkoliv náznakem růžový na očích vypadám "ubrečeně" :-(

    OdpovědětVymazat
  26. Tak hurá, pustila jsem si to jako pohádku na dobrou noc a moc pěkné jako vždy;-) Myslím, že ty jsi jeden z mála typů, který může nosit opravdu všechny barvy;-)

    OdpovědětVymazat
  27. tohle líčení se mi taky líbí (kromě modrých stínů se nebráním prakticky ničemu), v rychlosti jsem zkusila, jestli mi funguje video a jde to. mmchodem - ty nehtíky jsou super :D
    jdu si v klidu zkouknout celé video

    cula

    OdpovědětVymazat
  28. moc pěkné... jen teda svět je strašně nespravedlivý. ten elf eye widener mám doma taky a mě vůbec nemaluje, ta tuha je tvrdá jak kámen a čáru mi nenamaluje ani na ruku, natož na oko. ale tobě maluje moc pěkně.

    OdpovědětVymazat
  29. Tak já růžovou ne :-( Ale tobě sedí neskutečně krásně. Já vypadák jak angorák s rudýma očima :-D Popravdě jsem se teď omezila na šedou, černou hnědé, olivově zelenou nebo temně fialovou,a le hodně temně. Ani nevím, zda by mi nějaká výraznější barva slušela.

    OdpovědětVymazat
  30. Děkuji, že jsi video znovu nahrála. Líčení se mi moc líbí. Je pěkné, hlavně rychlé a jednoduché.
    Já nevím, mně přijde, že mi růžová vůbec nesedne, ale je to možná tím, že opravdu volím špatný odstín. Jaký odstín by jsi dala k zeleným očím? Jinak mám právě růžové líčení docela ráda, pokud to tedy nejsou nevzhledné růžové "placky" kolem očí. A tohle vypadá moc pěkně, jemně... Líbí se mi to!

    OdpovědětVymazat
  31. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  32. Ta růžová ti sekne! Ty fakt můžeš nosit všechny barvy :).Já když si dám růžový stíny, tak vypadám jak kdybych měla nateklý oči a jsem taková ,,vyblitá", fakt hrůza, ale asi fakt záleží na tom jaký se zvolí odstín. A máš krásně nalakovaný nehty.

    OdpovědětVymazat
  33. Jo, ještě ti chci pochválit nehty, mám ráda puntíky :)
    A zapomněla jsem dát najevo svůj obdiv k tomu, jak si umíš krásně namalovat linku. To já se s tím vždycky patlám a stejně to nezvládnu tak pěkně jako ty..

    OdpovědětVymazat
  34. jak vidím máš nové výrobky od elfu:) napiš recenzi prosím, zajímalo by mě jaké jsou ty krémové oční linky a bílá tužka ,přemýšlím o nákupu:)Jinak jako vždy super video, naladila jsi mě na to si zítra nalíčit růžové stíny:D

    OdpovědětVymazat
  35. Opět úžasné video :) Nechceš prosím udělat recenzi na nové výrobky od ELFU? Děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  36. @Wewiku: tak to dělám někdy také, hnědá s růžovou nebo šedá s růžovou jsou také mé oblíbené kombinace :)
    @Malltynka: moc děkuju, fotky jsou dílem manžela, když fotím sama, tak to tak pěkně nevypadá, protože nevidím na dispej a zrcadlovka si zaostřuje kam chce, ale když to nastaví a vyfotí on, vypadá to mnohem líp,jen není vždy po ruce….:). Jinak co se týče těch odstínů, co jsi psala, tak já mám pocit, že přesně tyhle mně většinou nesluší také,ale fakt když se najde správný odstín, tak vypadají dobře :)!
    @Dejni, moc děkuji a s tou růžovou máš pravu, já taky potřebuju studenější odstíny,ale zrovna tahle od Dermacolu má zlatý shimmer a myslím,že jde taky, i když je to podle mě teplejší odstín, ono to chche fakt asi hledat :).
    @trb: tak mně maluje fakt perfektně, jsem s tím spokojená moc, to je vidět,jaká je to značka ten ELF, člověk se na kvalitu nemůže spolehnout, asi je to fakt kus od kusu :(…..
    @Shaki: tak já mám také raději neutrální odstíny,ale někdy přecejen sáhnu po barvách,aby to nebylo nudné :), jinak myslím, že ti určitě nějaká růžovka slušet bude :)!
    @Jitulka: Jíťo, ono takhle na dálku je to těžké, ale v zásadě bych se rozhodla podle toho, jestli ti sluší spíš teplé nebo studené barvy, pokud studené, tak bych šla do růžovek s modrým nebo fialkovým podtonem nebo případně stříbrným shimmerem a pokud teplé barvy, tak zlatý shimmer nebo podtony do lososova, starorůžova, červena atd, myslím, že taková pudrově-nude růžová půjde taky skoro každému a třeba tmavě hnědým očím sluší odstín hot pink, k zeleným bych volila ne úplně světlou pastelovou,ale spíš maličko výraznější řekla bych až s červenými podtony nebo jak to říct, zelená a růžová podle mě k sobě vypadá moc hezky a určitě by šla i růžová s podtonem do fialova, chce to zkoušet a hledat, mně taky zdaleka nesedne každá :)
    @Veronique, Catherine: recenze už se nahrává na youtube, večer tu bude :), bohužel strašně dloho to trvá a pak ještě než se to zpracuje na youtube,ale myslím,že tak kolem 8-9 už to snad bude hotové :)

    Moc vám všem děkuji za krásné komentáře a vidím tedy, že růžová také není nějak úplně oblíbená barva co se stínů týče, já to chápu, mně zase nesluší růžové výrazné s červeným nebo cihlovým podtonem, ono to chce fakt hledat :). Jinak mám ale růžovou moc ráda a k modrým a šedým očím je podle mě hodně hezká jemná pastelově růžová, k tmavě hnědým a snědé pleti se mi líbí odstín hot pink a k zeleným očím taková středně růžová, ale je to jen můj pohled, určitě je to věc názoru a vkusu, někomu se to tak nemusí líbit vůbec, navíc těch barev je tolik,že se to i blbě popisuje :)…..

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj, našla jsem tvůj blog a budu sem chodit :) moc krásný...ty videa, no prostě super, jsem nadšená :) jsi sympatická :) tyjo, já jsem fakt úplně nadšená z toho :)) Lucka

    OdpovědětVymazat
  38. tak já růžovou můžu, ale vždycky ji používám s jinou barvičkou, třeba hnědou, nikdy ji nemám na celém víčku, to mi přijde že mi nesluší. ale s nějakou jinou vypadá super. tobě to opět moc sluší, hlavně ty stíny od Dermacolu vypadají moc dobře. dneska si určitě počkám na video s ELFem, jsem zvědavá hlavně na tu bázi pod řasenku. nakonec jsem si ji neobjednala, tak ať vím třeba na příště. :-) a taky se mi líbí strašně nehty, nemohla by si sem hodit alespoň jednu fotečku, aby byly vidět blíž? jsou fakt krásný! :-)

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj Péťo, toto líčení se ti skutečně moc povedlo(ostatně jako všechny ostatní) ale tohle se mi opravdu moc líbí. Tvůj blog sleduji denně, a přijdeš mi moc sympatická, a vážně víš o čem mluvíš! Pokračuj v tom co děláš, protože to umíš skutečně dobře!

    OdpovědětVymazat
  40. Video se mi už rozběhlo. Opravdu SUPER. Až lituji, že nemám tyhle stíny od Dermacolu ;-) (mám podobné, ale do fialkova).
    Jinak manžela máš moc šikovného a hlavně hodného, že Ti to takhle ochotně vyfotí :)

    Jinak ty Tvoje dnešní nehty jsou LUXUS! To ses s tím takhle úžasně vymalovalas sama nebo to jsou nějaké nálepky? Vypadá to fakt hodně dobře, jak natisknuté (tzn. nic pro mé "šikovné" ruce :))

    OdpovědětVymazat
  41. anonymní 17:49: Lucko, moc děkuji, to mě hrozně moc těší! :)
    @Jitulikaaa: já taky růžovky vždycky kombinuju s něčím neutrálnějším, to už se musím hodně moc odvázat,aby to dala na celé víčko, zdá se mi to na mě pak moc sladké :)
    @anonymní 19:22: moc děkuji za pochvalu, opravdu mě to moc těší :)!
    @Malltynka: děkuju, nehty jsem tvořila pro jeden projekt na jiném blogu,ale určitě se tu také objeví :) a je to dělané ručně :)

    OdpovědětVymazat
  42. Děkuju za radu, asi se zkusím poohlédnout po nějaké růžovce s podtónem fialové, protože fialové stíny se mi na mě docela líbí :).

    OdpovědětVymazat
  43. to je super:) asi taky zkusim, i když jsem nikdy na růžovou nebyla.
    Jinak, mně se strašně líbí, jak ukazuješ třeba nějakou paletku stínů a zpoza paletky vykukuje to tvoje oko, to je hrozně roztomilý :D

    OdpovědětVymazat
  44. Růžová je moje nejoblíbenější barva. Občas nosím oční stíny do růžová, ale světlé. Tyhle ti moc sluší, super video! :)

    OdpovědětVymazat
  45. Mě osobně se růžová docela líbí, ale přijde mi, že mě nesluší, tak ji moc nenosím:-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!