Jak nosit šátek nebo šálu - Video

by - 07 října

Krásné páteční dopoledne,

vypadá to, že se ozval podzim a tak je příhodná chvíle právě pro tohle video. Ukážu vám v něm způsoby, jakými já nosím uvázané šátky a šály....

Přeji všem krásný víkend!

You May Also Like

66 komentářů

  1. Bezkonkurenční!! Péto jsi užasná
    děkuji za ukázku urcite vyuziju :-**
    1++

    OdpovědětVymazat
  2. do ted' jsem se už nemohla rozhodnout jak si je uvazovat:)...tak nevím co budu dělat ted' když jsi tu ukázala tolik možností;)...ale super díky jsi úžasná moc mě inspiruješ:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tvoje videá ma bavia čoraz viac, vždy sa na ne teším :D tie dlhé vlásky ti pristanú, si kočka, ***

    OdpovědětVymazat
  4. ten predposledny sposob je uplne naj...idem to vyskusat :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hodně z těchto způsobů používám a teď jsi mě naučila další způsoby. Super video! Zrovna mě pobolívá v krku, tak se to hodí!

    OdpovědětVymazat
  6. tedka fakt nevim, jak si to mam vázat :) tolik novejch způsobů :)

    OdpovědětVymazat
  7. dokonalý, prosím dělej dál videa, seš úžasná, Mě by s tebou bavilo video i kdyby mělo dvě hodiny :)
    ahoj Marcela

    OdpovědětVymazat
  8. Díky moc za tipy, alorát toho bylo toli, že si to budu muset pouštět každé ráno před odchodem:-D

    OdpovědětVymazat
  9. úžasné :) myslím, že mnohím babám si pomohla :) ja som ani nevedela, že toľko spôsobou existuje :D

    OdpovědětVymazat
  10. super! souhlasím s Marcelou, jen tak dál :)
    zrovna včera jsem koukala na youtube na video o vázání šál, ale v tomhle videu je těch způsobů víc :) díky za inspiraci!

    cula

    OdpovědětVymazat
  11. Máš úžasnou fantazii! Já fantazii moc nemám, takže děkuji mockrát za tipy :))

    OdpovědětVymazat
  12. Tak tohle video se Ti opravdu poved! :) tak jo, půjdu si nějaký ty způsoby vyzkoušet... moc super :)

    OdpovědětVymazat
  13. Některé způsoby jsem neznala takže děkuji :) a v tomto videu ti to moc sluší.

    OdpovědětVymazat
  14. Já si nemohu pomoct, ale neuvěřitelně Ti sluší šátky. Fakt super! Hlavně dnes super účes! Rovné dlouhé vlasy a to nadzvednutí vpředu, PROSTĚ BOMBA. Moc Ti to sluší.

    Člověk by, ale nevěřil kolik je typů na přivázání šátku :D

    Jinak já ještě nosím, že si dám šálu nepřeloženou jakoby za krk (v půlce šály) a konce do předeu, tam je chytnu oba naráz a s držením obou konců udělám klasický uzlik :)

    OdpovědětVymazat
  15. Paráda! Já znala 3-4 způsoby:) Líbí se mi jak si udělala tu kruhovou:)

    OdpovědětVymazat
  16. Takovejch moznosti :DDD, uz tu mas video o tom pokoji ve kterym si to natacela? urcite by me to zajimalo :)

    OdpovědětVymazat
  17. Tak tohle je parádní video a hlavně super nápad :)) Strašně ti to tam sluší! Moc pěkná byla ta mašlička, uzel a kruhová šála snad nejlepší, nemohla jsem dojít jak si to uvázat :D Teď asi každé ráno než půjdu do školy budu pouštět tvé video, abych věděla jak si dobře uvázat šátek :D A s tou hlavou je to taky parádní, děkuju moc :))

    OdpovědětVymazat
  18. skvělé video! rozhodně si mě inspirovala :)

    OdpovědětVymazat
  19. Super, ani jsem netušila, že to jde uvázat tolika způsoby!

    OdpovědětVymazat
  20. Přesně takhle si vyrábím kruhovou šálu i já :D Ještě jsem se nedostala k tomu,abych si jí koupila. Zrovna ji mám na sobě ;)

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj. V prvom rade musím pochváliť super účes a perfektný svetrík a nádherne nalíčené oči - sivú farbu ja môžem. Toľko spôsobov viazania šatiek by ma nenapadlo, dala si mi niekoľko skvelých tipov. Ja najčastejšie nosím tenké šatky uviazané na mašľu, tak ako si mala ty tú bielu. A hrubšie zimné sa snažím uviazať vždy tak, aby mi nefučalo na krk.
    DanaTN

    OdpovědětVymazat
  22. Super video! =) Moc užitečné, tolik způsobů jsem vůbec neznala...hlavně ten trik, jak si "vyrobit" kruhovouu šálu je úžasný, ten určitě využiju ;)

    OdpovědětVymazat
  23. Úžasné video, veľmi ma bavilo a veľa ma naučilo :) Skvele vyzeráš, a strašne sa mi páči ten účes! Naozaj krásny cop aj s tým "chocholkom" na hlave :) Možno by si mohla urobiť aj video ako si ho spraviť, to ja len taký malý typ dávam, potešilo by :)

    OdpovědětVymazat
  24. Tyjo, super! Půlku z toho jsem fakt neznala. Kruhovou šálu si taky dělám tak, že udělám uzel. :D:) Fakt pěkný video a konec videa je taky dobrý. :)

    OdpovědětVymazat
  25. Děkuju za tipy, určitě je využiju a hned dneska. :) Miluju šátky a šály, mám jich strašně moc... ale po pravdě řečeno způsobů uvazování používám jen pár a vlastně pořád dokola ty samé, takže super video, hodí se mi moc :))

    OdpovědětVymazat
  26. Jelikož šály nebo šátky nosím vlastně skoro pořád, tak tohle video mě fakt bavilo a hodí se :)
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  27. Šály a šátky miluju, na podzim a v zimě je nosím vlastně pořád. Moc děkuji za tipy, konečně je přestanu nosit stále stejně uvázaný :-)Máš skvělé nápady na videa! Ráda si je pouštím ;-)

    OdpovědětVymazat
  28. super nápad na video :-) nějaké z těch způsobů znám ale třeba ty dva poslední jsem neznala a moc se mi líbí určitě vyzkouším :-)

    OdpovědětVymazat
  29. super video, ale mým "šátkovým" favoritem mezi videi je tohle: http://www.youtube.com/watch?v=5LYAEz777AU&feature=related rozhodě doporučuju vidět :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, tohle také znám, to by člověk neřekl, co se dá všechno vymyslet:-)
      Verča

      Vymazat
  30. Super video,pro mě snad i jedno z tvých nej, mockrát za něj děkuji :-) Bez šátku nebo šály prakticky nevycházím z domu, ale má kreativita končí u obyčejného protažení nebo přehození, takže všechny tvé nápady určitě postupně vyzkouším :-) Anka

    OdpovědětVymazat
  31. Super video a skvěle načasované:)
    Líbí se mi všechny způsoby co děláš s leopardím šátkem a taky "bryndák":)
    Kruhové šály se mi taky moc líbí, zatím to řeším stejně akorát svazuji oba cípy:)
    A tip ode mě: Vezmeš si čtvercový šátek, rozložíš si ho a chytneš uprostřed. Tam uděláš uzel a chytneš si ten šátek tak, aby si uzel měla nahoře a měla klasický trojúhelníkový tvar jako je ve videu ten první způsob a zavážeš za krkem:) Je to skoro to samé ale ten uzel tam dělá pak takovou pěknou ozdobu:)
    Doufám že to pochopíš, já neumím dobře vysvětlovat:D
    A ještě jsem se chtěla zeptat na ten leopardí šátek:) Je z Topshopu? Mám pocit že máme stejný:)
    Pěkný víkend:)

    OdpovědětVymazat
  32. některý znám a nějaký musim hned zkusit!díky za video jsi skvělá!

    OdpovědětVymazat
  33. Hmm, tak tohle video je top, moc děkuju za všechny tipy, víc než polovinu jsem neznala, stydím se :D
    Víš jaké video bych uvítala, v souvislosti s tímto? Šátky ve vlasech, jak je nosit a nevypadat jako uklízečka :D

    OdpovědětVymazat
  34. Jako vždy - bezkonkurečně nejlepší! :) Dobré a jednoduché způsoby.. hodně jich z toho používám.. :) třeba tenhle týden sem měla uvázanou mašli a strašně sem si to zamilovala.. sice na mě lidi blbě civěli, ale co, že jo.. :D :)

    OdpovědětVymazat
  35. Skvělé :) Jednoduché a přece šik :)

    OdpovědětVymazat
  36. Tak za prvé - máš nádherné vlasy, předpokládám, že clip-in, vypadá to božsky, já mám clip-in, ale jsou příšerné, hrozně pramínkují a jsou řídké, takže jde poznat, že to nejsou moje vlasy :(
    A za druhé - tohle je nejlepší video na světě :D mě nikdo vázat šátek neučil, takže já to kolem sebe vždycky nějak omotám a vůbec se mi to nelíbí :D Teď mám nový obří šál z H&M, který mám moc ráda a visel mi ve skříni, protože jsem nevěděla co ním.. takže milionkrát děkuju za tohle video, strašně moc se mi hodilo, to si snad stáhnu do mobilu a budu přehrávat požadé, když nebudu vědět, jak uvázat sálu :D ještě jednou velký dík :)

    OdpovědětVymazat
  37. Peti, jako první bych ti chtěla moc poděkovat, že ses zmínila o blogu! :-) Udělala si mi velikou radost, je to od tebe milý! A mě bylo divný, že mám dneska takovou vysokou návštěvnost, ale jak jsem pustila tvoje video, hned byl důvod jasný. ;-)
    Video je úžasný. Já jsem znala asi jenom 4-5 způsobů vázání a nosila je pořád dokola. Takže hodně velká inspirace! Všechny způsoby jsou super, když bych si měla ale vybrat jeden, tak by vyhrál bryndák! :-D mašlička je taky super a vytvoření té kruhové šály... no, prostě všechno :-)budu si to muset všechno nějak popsat nebo video stáhnout :-)
    a musím se přidat k holkám, tenhle dlouhý culík ti sluší!
    ještě jednou díky a hezký víkend :)

    OdpovědětVymazat
  38. opat skvele video! a tvoje vlasky wow!
    http://biancaprincipessa.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  39. Já šátky a šály nosím strašně ráda, takže ty způsoby znám, ale ráda na tvé videa koukám, ať jsou o čemkoliv :)
    Jinak moje nejoblíbenější videjko o vázání šál je tohle, nejen těmi způsoby, ale i jak je zpracované :) Určitě ho i znáš :) http://www.youtube.com/watch?v=5LYAEz777AU&feature=related

    OdpovědětVymazat
  40. Video bomba, super super super ;) Mimochodem ti to opravdu strašně sluší, účes prostě TOP!!:)

    OdpovědětVymazat
  41. parádní video, zrovna teď se mi i hodí :) doufám, že natočíš i něco o podzimní módě, která zahřeje :D jen nechápu, kde na to všechno bereš čas, mě škola a práce zabere dost volného času... tak pokud máš nějaké tipy na to jak si vše zorganizovat, sem s nimi

    OdpovědětVymazat
  42. Noo tak o hodně způsobech jsem vůbec nevěděla :D určitě je využiji :)) Jinak na videu máš parádní účes ta vlna ti moc sekne! :)

    http://myfashionforall.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  43. aaa miluju tvůj blog, strášně moooc ho i tebe obdivuju, jednou jsem na něj nedávno narazila, okamžitě putoval do oblíbených stránek :-) a hned sem musela projít všechny tvé články!! Každej je boží, tvoje dlouhý videa nejsou vůbec nudný! Vždycky se na ně těším, už sem to tady pročetla všechno, strašně moooc moc moc bych chtěla sehnat tu nude kabelku z humanicu, kterou už asi boužel neseženu, máš podobný vkus na oblečení a to mi vždycky spadne brada, kde si zase koupila ty skvělý věcičky :-) a strašně moc bych chtěla plavky podobné jak máš ty bez ramínek "na malá prsa" s nařasením z victoria´s secret -jsou boží, obchůdek tu byl, ale pak ho zrušily :-(( nemáš typ na nějaký web nebo obchod s podobnýma božíma plavkama? těším se na další post! :-))

    OdpovědětVymazat
  44. Tyjo,děkuji moc za tipy,šálky a šátky nosím nejraději,je to můj nejoblíbenější doplněk,nosím to tak nějak základně a ty ostatní typy jsou opravdu pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  45. Tohle video je super, víc způsobů mě snad už ani nenapadá. G.
    http://www.protisedi.cz/video/jak-nosit-satek-25-zpusobu-za-45-minuty

    OdpovědětVymazat
  46. Super tipy, děkuji. :) Některé nosím, ale na mašli jsem nevázala, takže začnu. :)

    OdpovědětVymazat
  47. Jsi skvělá, máš supr nápady na články. Díky za inspiraci (bez šátků, šál a plédů ven nevyjdu) a jen tak dál :-) Patříš mezi mé nej bloggerky ;-)

    OdpovědětVymazat
  48. super super video :) moc mi pomohlo aspoň pořád nebudu nosit stereotypně šátky :D

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj Peťo, chtěla bych nějaký štětec od elfu z řady studio na minerální make-up, ale vůbec nevím kterým by se nejlíp nanášel. Budu moc ráda za radu :)

    OdpovědětVymazat
  50. Super tohle video se mi určitě hodí, protože já jsem v tomhle bezradná znám asi jen 3 klasické způsoby takže určitě inspirace :)

    OdpovědětVymazat
  51. Super tipy, točím dokola jen dvě varianty, tak konečně budu moci obměňovat:-) Díky za tipy!

    OdpovědětVymazat
  52. super děkuju zrovna sem dneska na internetu hledala vázaní šálek a nikde sem nic tak pěkného nenašla...super opravdu!

    OdpovědětVymazat
  53. Super video...tak ako si super aj ty..len tak dalej..dokionca si ma inspirovala k vytvoreniu mojho vlastneho blogu :D ..aa aby som nezabudla..urcite sem hod navod na tie nechty :)
    http://marrymanykof.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  54. Moc vám všem děkuji za krásné komentáře, moc mě těší, že se video líbilo a že budete nosit třeba mašle a tak, jsem moc ráda, když video k něčemu je :)!
    Co se týče dotazů, pokusím se odpovědět, kdybych na něco zapomněla, nestyďte se mě pokárat a připomenout :D: takže plavky mám všechny od Victorias Secret a objednávala jsem přímo z jejich stránek, takže bohužel o podobném obchodu nebo eshopu u nás nevím :(, ta leopardí šála je z Takka, co se týče štětce na makeup, tak já mám Large foundation brush od Sigmy, ten je super, takže bych doporučila podobný plochý štětec, ale konkrétní zkušenost s ELF štetcem mám jen z řady základní a ten není nic moc extra,ale používat se zas dá ... :).
    Také moc děkuji za pochvalu účesu a ano, mám clipy, 160g středné hnědé Lovely hair, husté jsou tedy dost, já ani nemám zdaleka takový culík, když si udělám ze svých, jen jsem ted na ně hodila přeliv, protože se mi zdály světlé a ted je mám zas o kousek tmavší, neb jsem se trošku zapomněla s časem :D....
    Jinak to video s těmi 4,5 minutami je super, to vlastně také znám, jen mi přijde, že ty způsoby jsou některé hodně podobné,ale jinak je úplně úžasné a hlavně se mi moc líbí to zpracování :)!

    Děkuji moc všem!

    OdpovědětVymazat
  55. Dneska jsem si zrovna brala šátek, škoda že jsem se na tohle video nepodívala dřív :) Ani jsem nevěděla, že tolik způsobů existuje, máš super videa! :)

    OdpovědětVymazat
  56. Moc skvělí. Pokračuj v tom dál...

    OdpovědětVymazat
  57. Tak tohle je jednoznačně nejlepší video co jsi natočila :)

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj ,moc super video ..;).. Máš krásné šály,i šátky
    A určitě využiju tvoji radi ,dneska jedu za tetou
    tak si hned k ni vemu šálu a nějak krásně podle tebe
    si jí uvážu .TOto video za jedna..;)''♥ Tvá návštěvnice
    www.cocacolkaprincess.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  59. Vůbec se nemusíte vymlouvat na to, že se nevidíte v zrcadle, protože to všdy dopadne skvěle... :-)

    OdpovědětVymazat
  60. děkuju za super tipy:-)))))

    OdpovědětVymazat
  61. Whаt і dоn't realize is if truth be told how you are now not really a lot more neatly-preferred than you might be right now. You are very intelligent. You already know thus considerably relating to this matter, made me in my view consider it from numerous numerous angles. Its like men and women don't
    seem to bе involvеd excеpt it's one thing to do with Woman gaga! Your own stuffs great. All the time maintain it up!

    my page - http://www.paydayloansonlinet3.com/
    Here is my weblog :: Pay Day Loans

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!