Midnight Black- Blue Eye Look - Video

by - 11 října

Krásný večer všem,

dnes tu mám takovou variaci na večerní kouřovky, na které jsem použila převážně produkty kosmetické značky Barry M , kterou už jsem nějaký ten pátek chtěla vyzkoušet. Bohužel musím přiznat, že nebyly ideální světelné podmínky dnes, takže video je přesvícené a oči byly ve skutečnosti trošku tmavší, hlavně použitý pigment Black petrol č 98 je krásně černý s modrými a fialovými třpytečkami, což video moc nezachytilo a fotky jsem dělala až po pár hodinách, když už byla zase tma, takže to dnes není úplně hitparáda, ale snad z toho něco vidět bude :). Jinak se omlouvám za řasy, bohužel nějak nechtěly spolupracovat a tentokrát bych to snad ani nesváděla na řasenku, prostě nedržely a šly každá jiným směrem, což mám posledních pár dnů i s vlasy :D, no nic...

Přeji všem fajn večer!


A ještě buhví, z jakého důvodu se sem nechce video načíst, takže pokud se chcete podívat na postup, prosím SEM nebo přímo na můj YOUTUBE KANÁL , pokusím se to později zkusit znovu, ale dnes technika opravdu nespolupracuje, jak bych si představovala, tak se omlouvám.


You May Also Like

42 komentářů

  1. tak takyto styl nos castejsie!! velmi ti pasuje cesticka na boku a tento make up..vyzeras jemne zensky a zaroven zvodne..kraasa ! :)

    OdpovědětVymazat
  2. No páni, tak tohle JE hitparáda :D Moc moc krásné, Peti! Na postup kouknu zítra, dneska není zrovna moc času :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné očka! Mám taky nějaké splašené řasy! Nevím čím to je,jestli zimou. Je nějaká výživa na řasy?:)

    OdpovědětVymazat
  4. Na video později určitě mrknu, ale už podle fotek vím, že to bude opět luxusní :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to v tom videu sluší! Nádherná! A líčení vypadá skvěle. Kéž bych takovou linku zvládla.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné, jsi opravdu šikovná. ;)
    těším se na video! :) tedy, až nějaké přidáš. je to skvělé, jak vše komentuješ a tak.., vysvětluješ.. :))

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá to strašně moc moc pěkně ! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Teeda, ty oci jsou opravdu nadherne. Opravdu se mi to moc libi! Ja bych to takhle asi nezvladla.

    OdpovědětVymazat
  9. aach je to krásné.
    Hele, nemáš náhodou nějakou blonďatou příbuznou, která se včera vracela z Anglie? :-D Zahlédla jsem na letišti někoho, kdo ti byl moc podobný, ale blonďatá hříva nebyla tvoje :D

    OdpovědětVymazat
  10. moc krasne:) jako ostatne vetsinou :)))

    OdpovědětVymazat
  11. tohle se mi moc líbí, hlavně to, že spodní linka je tmavší než víčko, vypadá to moc dobře! a drdůlek ti sluší. já bych tohle líčení nenosila jen na ples, ale i klidně na nějakou večerní událost nebo akci :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Pekný večer. Ja takéto oči nosím často na bežné denné nosenie, lebo ako som už v inom príspevku písala, potrpím si na to, aby som ich mala výrazné. Okrem toho už len makeup 2in1 a bezfarebný balzam na pery, aby som nepôsobila zmaľovane. Tebe to veľmi pristane, aj tento účes, to je to šťastie oválnych tváričiek, že im svedčí každý účes.A baby - tie neposlušné vlasy, riasy, technika ... dnes je spln, zajtra je po splne, tak asi v piatok by sa to malo unormálniť:-)
    DanaTN

    OdpovědětVymazat
  13. jo a zapomněla sem :-) taky mě teď vůbec neposlouchají vlasy a dělají si co chtějí! že by tou vlhkostí venku jak pořád prší...?

    OdpovědětVymazat
  14. Tu řasenku by jsi měla zažalovat za to, co ti udělala s řasami :D Jinak fotky toho líčení se mi moc nelíbí, ale potom ve videu to na tobě vypadá naprosto úžasně :) A ta kosmetika Barry M vypadá taky pěkně, navíc je bez poštovného koukám... netušíš jak často tam mívají naskladnění? Líbí se mi tam jedna tvářenka, kterou zrovna nemají :)

    OdpovědětVymazat
  15. sou krásný ..jako večerní líčení boží :-) jednou si psala, že nemáš ráda kadeřnice a stříháš se sama - i já, teda alespoň ofinu, konečky jsem zatím nějak nevyhmátla, tak se ptám, jak si zastřiháváš konečky, hlavně vzadu :-) nějaký triky?

    OdpovědětVymazat
  16. no vaau.. to je také.. iné.. a parádne!

    OdpovědětVymazat
  17. Líčení vypadá úžasně! :) Moc ti to sluší..! Ale já bych si to asi namalovat nezvládla :D

    OdpovědětVymazat
  18. Jak je na tom ta rtěnka s výdrží?
    Jsem taky strašná bledule a tmavší rty mi vůbec nesednou, takže jakmile narazím na takhle světlou rtěnku, většinou jí hned čapnu :D
    Kája

    OdpovědětVymazat
  19. Já bych ráda někdy napsala kritiku, ale když tobě to vždycky sluší. Tohle líčení je opravdu krásné, umět tak pěkně rovnou linku, to by bylo fajn. :)

    OdpovědětVymazat
  20. Sleduji tě na youtube takže video vidím jako jedna z prvních :))jinak krása jako vždy:)

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Petro,
    nejsem moc typ, který by psal komentáře, ale dneska už fakt musím: Přestaň se prosím v každém postu za vše omlouvat. Jasně, že se pokaždé objeví nějaké chybky a problémy, ale vysledek je stejně vždycky úžasný a skvěle podaný zde na blogu, nebo na videu. Vlastně jsem hrozně ráda, že nečekáš, až to bude dokonalé a místo toho nás pravidelně zahrnuješ novými a novými příspěvky. Tak to ber prosím radši takto a přestaň s tím omlouváním. (-:

    Jinak jsem chtěla pochválit změnu designu - možná je už dýl, ale většinou to čtu jen z čtečky, takže jsem si nevšimla. Titulní fotka je úchvatná!

    A ještě jsem se chtěla zeptat ohledně videí - mám je vždycky nějaká zůžená (ale na kraji jsou černé pruhy). Je problém u mě, nebo to tak vidí všichni? Nevíš co s tím? Radši bych Tě na videu viděla v normálních proporcích (-;

    OdpovědětVymazat
  22. 3xkrát NÁDHERA!
    1..tmavšie oči ti vážne pristanú, pôsobila si celkom inak! Taká dračica ;D
    2..tie náušnice som sledovala ako hypnotický nástroj! aaach
    3..úžasná zmena dizajnu blogu..hlavná fotka neskutočná, si proste kočka ;)

    OdpovědětVymazat
  23. Tohle vypadá úžasně. V sobotu jdu na večírek, a tak to zkusím a uvidím, jak budu vypadat, jestli v tom vyrazím. Moc ti to sluší. Máš tu výhodu, že máš dle mě dokonalý oči. Že máš "velké" pohyblivé víčko, takže ti krásně vynikne jakékoli líčení ;).
    Já teda musím říct, že se mnou řasy zase naopak po dlouhé době spolupracují. Asi se jim líbí kamarádka The Falsies, kterou jsem na nějakou dobu odložila. Bylo to chyba :D. Ale s vlasy to mám tak nějak stejně celoročně :)). Mně se v tomhle účesu líbíš. Je to příjemná změna po téměř stále stažených vlasech :)

    OdpovědětVymazat
  24. Pekné, rada sa nechám inšpirovať kombináciou farbičiek... a keďže pre mňa je to to líčenie na bežný deň, tak možno aj hneď zajtra niečo podobné spácham :o) Inak som si zvykla púšťať tvoje videa ako večerníček pred spaním :-) Dobre sa na teba pozerá a aj máš príjemný hlas...a teším na ďalšie
    Wewiku

    OdpovědětVymazat
  25. @Val: no, nevím o tom, že bych nějakou blondatou měla,ale škoda, že jsem ji neviděla, strašně bych chtěla najít svoji dvojnici :D! na základce se mnou chodila do třídy jedna holčina a byly jsme si hrozně podobné, učitelky si nás pletly, ale pak se odstěhovali a od té doby jsem žádnou dvojnici nepotkala :)….
    @Jitulikaaa: moc děkuju a určitě, na party, na diskotéku nebo prostě jen tak na večer bych určitě taky takhle šla :)
    @DanaTN: moc děkuji a já také někdy vyrážím přesně tak,jak píšeš, výrazné oči a už nic dalšího, ne den bych tak vyrazila též,ale bez té třpytkaté odré linky a ubrala bych trochu černé pod očima,ale jinak si myslím,že to není nic přehnaného a že je to docela univerzální :), a je to možné s tím úplnkem, já jsem ted celá nějaká rozhozená :)
    @Elli Lightning: jojo,to souhlasím,ale myslím, že řasenka za to tentokrát nemůže, mám nějaký strašně neposlušný řasy a vlasy v poslední době :D. jinak jak často naskladnují to nevím,ale co se týče tvářnky, tak jednu mám a je fakt bezvadná, pěkně pigmentovaná, určitě ji ukážu v dalším videu :) a myslím, že oni doplnují průběžně, zkus jim napsat mail :)
    @Iveto: moc děkuji, jojo, já a kadeřnice, to je kapitola sama pro sebe :D, takže pokud chci mít zadní vlasy sestříhaná, hodím je všechny v předklonu přes hlavu, pořádně učesu, aby nebyly přeházené ze strany na stranu a pak zastřihnu rovně, tím, když to hodíš dozadu, dosáhneš sestřihaného efektu,ale pozor, opatrně, pečlivě učesat, at to neudělá zuby :). Když chci rovně zastřihnout délku, tak si rozdělím vlasy na dvě poloviny (normálně jako když dělám culíky, hlava normálně, ne v předklonu), přehodím dopředu, dám pramen mezi dva prsty, projedu odshora až dolů, aby byly narovnané a pak zastřihnu do roviny, na druhé straně to samé, snad je to srozumitelné :). Ted mám ale sestřihané, tak přemýšlím, co s nimi provedu….
    @iLovePRG: Kájo, výdrž není špatná, protože ta rtěnka není úplně moc hydratační, takže je potřeba pod ní určitě balzám,ale zase vydrží víc než ty hodné krémové, každopádně odstín na mně fakt úplně tělový, to je vidět i na té ruce, že skoro není vidět, kde jímám,, protože má opravdu moji tělovou barvu :). Je trochu podobná Natural Nymph od ELFu, aler tato je kapku víc růžová, což mně osobně vyhovuje líp :).
    @Veronique: moc děkuji, ty jsi zaltá :)
    @Žirafka: ahojky :), díky díky, no podle mě je lepší rovnou upozornit na nedostatky nebo světelné podmínky, protože jinak by to mohlo zkreslovat celkový dojem, ono ty kamery, fotáky, žere to barvu, záleží na světle a tak chci, aby s tím všichni počítali a uměli si trošku dokreslit skutečnost :). Myslím, že snad slušnost není na obtíž a nerada bych, by to vypadalo, že je to kvantita na úkor kvality ;), někdy holt nespolurpacuje technika, někdy příroda :D, každopádně jsem detailista, takže mám potřebu to napsat, ale jestli to většinu obtěžuje, tak to dělat nemusím :)…..Jinak co se těch videí týče, já to mám taky tak,ale jen na netu, v počítači je to v pořádku,ale jakmile nahraju na youtube, přijde mi, že se to video nějak zplácne, ale je to jen trošku, každopádně nevím, co s tím, jestli se nějak automaticky změní formát na youtube, pokusím se po tom ještě zapátrat, taky mě to štve a dokonce jsem zjistila, že blog ještě zhorší kvalitu, tak nevím :(…A jinak díky za komentář, moc mě potěšil, tak jsem ráda, že jsem tě tedy vyburcovala k reakci,haha :D!

    OdpovědětVymazat
  26. @čajová: moc děkuju, to jsi mě potěšila :)
    @Jitulka: moc děkuju, já mám prostě řasy blbý a většinou mi ještě roste každá na jinou stranu a trochu dolů, což ten blbý dojem ještě umocní :), na Falsies jsem taky už kolikrát koukala, asi budu muset vytáhnout do boje a najít nějkou fakt dobrou řasenku pro moje blbý řasy,ale mám pocit, že mi nepomůže ani svěcená voda….:D
    @Wewiku: moc děkuju, to mě moc těší a to je přímo obrovská pochvala, to jsi mi udělala radost :)!

    Všem vám moc moc děkuji za krásné komentáře, jsem moc ráda, že se vám tohle líčení líbí, prakticky bych řekla, že tyhle kouřovky, ted ykombinace tělové a černé jsou natolik variabilní, že se dají nosit kamkoliv, na den ubrat třpytivou linku a intenzitu a na večer trošku přitlačit, mám tenhle styl líčení moc ráda :).

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj, musim říct, že tohle líčení ti sluší snad ze všech nejvíc. Chtěla bych se zeptat, jaký to je štetec, kterým pak stínuješ pigment? A ještě jedna otázka :D Jaký používáš oční odličovač, já totiž za boha nemůžu kompletně odlíčit gelové linky, přestože používám dvoufázový odličovač. Děkuji a přeji pěkný den :)

    OdpovědětVymazat
  28. KRÁSNÉ! Fakt super! Jsem nadšená! Miluju, když si lidi vyhrají s barvičkami (a ještě mi to ukáží! :D ). Fotky opět krásně nafocené. Jsem opravdu unešená a jen tak dál! Tohle mě fakt baví :)

    OdpovědětVymazat
  29. Jako večerní líčení je to prostě perfektní, na tech fotkách to vypadá krásně
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  30. To že jsi nádherná není žádná novinka, ale v tom videu ti to sluší úplně neuvěřitelně! To líčení, vlasy, výrazné náušnice, černý svetřík... prostě bomba :-)

    OdpovědětVymazat
  31. Krásné líčení, moc se mi to líbí! Nechceš mi to namalovat? :)

    OdpovědětVymazat
  32. V tvém podání snad není líčení, co by se mi nelíbilo! Vždy ho hezky a decentně podáš, žádné monokly. Když vidím na ulici ty přemalované holky, právě s monokly různých barev... je dobré, že je něco takového zpřístupněno. Jako vždy na párty, či ples moc hezké! <3
    teensmajdicka


    http://teensmajdicka.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  33. @falishka:moc děkuji a já stínuju a rozmazávám blending brushem od Sigmy :), jinak odličovač používám, co se momentálně naskytne, ted zrovna mám dvoufázový od Baley a není špatný, jinak ale používám stálici a to je dvoufázový od Garnier nebo odličovač očí od Garnier takový malý zelený :), ono gelové linky jdou ale hůř vším to je dan za to, že dobře drží :), já to dělám tak, že kápnu odličovač na tamponek, chvíli přidržím na oku,aby se makeup trochu rozpustil a až pak setřu....
    Holky moc moc vám děkuji za krásné komentáře, jsem ráda, že jsem se vám trefila do noty :)!

    OdpovědětVymazat
  34. kéž bych takovou linku zvládla :( moc ti to sluší !!

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  35. tak tohle líčení je nejkrásnější!

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!