OOTD - Black & Hot Pink

by - 09 října

Krásný nedělní večer všem,

posledních pár dnů bylo trochu hektických a tak se ozývám až teď. Předem vám všem moc děkuji za krásné komentáře k minulému videu a jsem moc ráda, že se vám snad líbilo a že vyšlo tak pěkně tematicky, když se zrovna ochladilo :). Podrobněji odpovím zítra, až budu mít více času :). Mám ještě nějakou práci, takže jen rychle přináším můj dnešní outfit. Jsem si jistá, že tohle se nebude líbit všem a možná se to nebude líbit nikomu, vůbec si netroufám odhadovat a tak uvítám každý upřímný názor :). Je to taková trošku recyklace, abych tak řekla, vlastně mi to trochu připomíná osmdesátky, které já sice, co se módy týče, moc nemusím, ale zase na druhou stranu proč ne - občas a ve střídmější verzi.....Džínová mini je opravdu stoletá, popravdě řečeno už jsem ji na sobě neměla dost dlouho a protože jsem ji objevila ve skříni, říkala jsem si, zkusím ji ještě vytáhnout, i když bych řekla, že už tento střih moc nefrčí.....černá koženková bunda také není nová a je z Takka, stejně tak návleky a kotníčkové kozačky hot pink barvy, to je opravu úlet, jsou z USA, jsou semišové a jsou fakt hodně výrazné, takže jsem je trochu ztlumila těmi návleky. Šálka nevím odkud je (ebay?) a kabelka taktéž hodně stará a z tržnice. Vlastně jsem tuto kombinaci měla vloni na podzim také párkrát, jak si tak vzpomínám.....na druhou stranu, ačkoliv to není žádný super módní výstřelek, tak se mi výrazně barevné prvky do podzimní šedi docela líbí a tak by mě zajímalo, co si o tom celkově myslíte vy, vyrazili byste podobně nebo ani za nic :) a máte rádi doplňky ve výrazných barvách na podzim a zimu?







You May Also Like

81 komentářů

  1. Oo, nový desing jo? Jinak takovou růžovku mám ráda, možná měně kriklavou, tmavší, více do třešně.... Mám v ní opravdu hodně věcí. No jako už nevím, co mám psát, pěkné jako vždy.
    anonymní/neanonymní
    teensmajdicka(.blog.cz) :D

    OdpovědětVymazat
  2. Krásny večer. Keď som bola decko, tak tesne po revolúcii prišla éra krikľavých farieb (ružová, zelená, oranžová a žltá, presne ako sú kancelárske zvýrazňovače. Moja najobľúbenejšia bola táto ružová čo máš na sebe a zelená. Mala som také bielo-krikľavoružové čižmičky a bola som na ne strašne pyšná. A čo viac tejto farby som si pred týždňom kúpila semišové balerínky s mašľou. Aj na tie som strašne pyšná:-). A vyzeráš super. Ako vždy.
    DanaTN

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkný design :)
    a jinak ten outfit je náhodou luxusní,mě se to takhle nakombinované líbí :)

    OdpovědětVymazat
  4. ten header je super, moc se mi líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super desing!

    SLuší ti to, seš krásně štíhlá :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Já bych volila bez návleků, ale v té zimě...fuj! Takže i s návleky super ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Vsetko okrem sukne je fajn ;) Ta mi uz pride fakt dost stara.. ale ruzovu mam veeelmi rada :)

    Pekny novy dizajn !

    berylka.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Já na růžovou nejsem, ale tobě to moc sluší... Nebyla ti zima?! :D
    Mimochodem - ten nový design je naprosto dokonalý!

    OdpovědětVymazat
  9. Ten nový design je moc krásný! A moc Ti to (zase) sluší :)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásny nový design :) A skvelý outfit :)

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkná změna designu, teď nějak všichni mění designy. :D Pozadí bych ale dala bílý. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Outfit je náhodou super! :) Návleky mám taky, to je super věc.

    OdpovědětVymazat
  13. Já proti tomu nic nemám, až na tu riflovou sukni, k riflovým sukním sem si nikdy nenašla cestu :) Ani výrazné barvy mi nevadí. Vlastně takovou podobnou kombinaci i často nosím. Návleky, které miluji, boty na podpatku nebo tenisky, k tomu skládané sukně, silonky, leginy nebo punčochy podle toho jak je venku zima a koženou bundičku. Takže za mě super :)
    Jinak nový vzhled blogu je super, ale trochu mě u tebe překvapil. Tipovala bych tě spíše hodně na barvičky, obzvlášť, když je takto šedivo venku :)

    OdpovědětVymazat
  14. To záhlaví je úplně bezvadné!!

    OdpovědětVymazat
  15. Mě se to náhodou líbí, hned jak jsem se koukla na fotku, řekla jsem si, že bych si vlastně svou starou džínovou sukni mohla taky klidně vytáhnout ke koženkové bundě :-) Takže chválím!
    A přidávám se, nový design je vážně pěkný!

    OdpovědětVymazat
  16. Náhodou Ti to sluší=) Mimochodem krásnej header,mnohem lepší,než předchozí=) Kačka

    OdpovědětVymazat
  17. Moc ti to sluší. :) Jsi krásná !

    OdpovědětVymazat
  18. Ten nový design je uplně dokonalý... ! Jinak mě se to náhodou líbí hlavně ty návleky ! Tobě to bude slušet ve všem ! :))

    http://myfashionforall.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  19. Tak v první řadě mi vyrazila dech fotka v záhlaví. Jsi na ní vážně nádherná. Takže velká pochvala tobě i fotografovi.
    Jinak tento outfit se mi líbí. Taková pohodička. A hlavně je to tak nějak můj šálek čaje. Kombinace kotníčkových kozaček a návleků se mi líbí a také jí do chladných dní často používám. Krásně zahřeje nožky, ještě když máš mini sukni. Bundičkou a kabelkou je to vše krásně doladěné. Za mě určitě ANO!
    Barevné doplňky na podzim a zimu jsou určitě super. Oblečení nosím ráda jednobarevné laděné do hnědé, šedé, černé a k tomu je potřeba něco výraznějšího, abych tak úplně nesplynula s šedí velkoměsta. Takže určitě barvičky, ale v omezeném množství. A já si myslím, že tobě se to povedlo nakombinovat tak akorát. Super!

    OdpovědětVymazat
  20. WOW, nový header na mně vykoukl. NÁDHERA. Jsi sexy.
    A outfit :-) Miluji návleky! Sama jsem je také dnes vytáhla :-) Takže supr.

    OdpovědětVymazat
  21. Mě se to moc líbí... :) růžová krásně rozjasní tyhle ošklivý dny..! Já mám ve skříni taky spoustu starších kousků, co občas ráda vyndám.. a nemůžu so dovolit každou sezónu obnovit celý šatník, takže mi nic jinýho než recyklovat nezbývá.. :D sekne ti to! :) A asi se budu opičit a budu stá, co ti to píše, ale ten nový design, ten je bombovní..! :)

    OdpovědětVymazat
  22. Jéé moc ti to sluší, líbí se mi to. Fakt to oživí tyhle šedivý dny:).Ta růžová je tam dokonalá.
    A koukám, že máš nový design, vypadá moc hezky. Sluší ti to tam, a je to s tou černou takový...tajemný :)

    OdpovědětVymazat
  23. Krásný OOTD, krásný nový design :-))

    OdpovědětVymazat
  24. super dizajn, si tam naozaj krásna ! :) Mne sa to náhodou veľmi páči, vždy ocením keď sa niekto nebojí obliecť sa inak ako všetci ostatní takže super :)

    OdpovědětVymazat
  25. :O:O:O Ja čumím už 5 minút, a stále nemôžem odtrhnúť oči od tvojho nového záhlavia na blogu.. ty si modelka ? :) Ak nie, mala by si byť ;) Vyrážaš mi dych..

    OdpovědětVymazat
  26. nááhodou, ten outfit je dobrý :) mne sa páči a krikľavé farby mám rada :) a táto kombinácia všetkého je fajn :)

    OdpovědětVymazat
  27. Skvělý nový vzhled, na fotce v záhlaví vypadáš naprosto úžasně a pochvala manželovi za focení. :) Outfit se mi moc líbí, ty botky jsou naprosto úžasný. Já mám ráda, když se nějakým doplňkem nebo botkami rozzáří outfit. Takže za mě jednoznačně palec nahoru!

    OdpovědětVymazat
  28. to záhlaví! jsi tam nádherná..

    OdpovědětVymazat
  29. Za prvé, super design, ta fotka je úžasná :)
    a za druhé, super outfit! Návleky miluju a ta růžová to skvěle oživila :)

    OdpovědětVymazat
  30. Tohle je skvělé! Takový styl je můj:)
    A to záhlaví - krása! Bude někdy špatný příspěvěk?:D

    OdpovědětVymazat
  31. Jsem si uplne rikala jestli jsem na spravnem blogu...krasny novy design, takovy nezvykle dospelacky :-)
    Jinak me se moc libi ty navleky s kozackama, super napad!

    OdpovědětVymazat
  32. sekne ti to, jsi ´kočka, a záhlaví se mi mooc líbí!

    OdpovědětVymazat
  33. wow nový desing je naprosto úžasný! a jinak k tomu outfitu ... za mě teda určitě ne ta sukně :X Já přímo nenávidím jeansové sukně a nikdy bych si na sebe podobnou nevzala :X ale jinak jak je to oživené růžovou to se mi líbí ...

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  34. Mě se nelíbí sukně,ani styl bundy,možná tak na 11letou holku.Jinak záhlaví super,ale s těma dnešníma fotkama se to tluče a nejde mi to nějak dohromady. Johana

    OdpovědětVymazat
  35. Myslím si, že takovéhle barvičky na podzim jsou opravdu skvělé... Když už to počasí je takové šedé tak at aspoň my záříme :)

    OdpovědětVymazat
  36. Krásné zahlaví, úplně mi to vyrazilo dech! Vážně! Jsi sexy kočka! :)
    Džínová mini se mi moc nelíbí, ale tak každá jsme jiná. :) Jinak ta růžová ti sluší, hezky tě to zvýrazní. :)

    OdpovědětVymazat
  37. achjooo kde je ten starý design ? :( ten nový na mě působí nějak smutně, ty jsi taková miloučká slaďoučká a tohle mi k tobě nejde :))) ale třeba si zvyknu !

    OdpovědětVymazat
  38. moc pěkný podzimní design :-)

    OdpovědětVymazat
  39. Barvičky super, ale bundička ani sukně by u mě neprošly :)) design blogu ale skvělej :)

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj, tá fotka je úžasná! Mám podobný ružový šál, ktorý nosím k tmavému outfitu a tiež rada nosím návleky, ktoré ma zahrejú, a spravia krajší prechod medzi čižmou a nohou. A nech si hovorí kto chce, čo chce, rada nosím aj riflové sukne :o)
    Wewiku

    OdpovědětVymazat
  41. Nový design působí smutečně,černě,jako na parte.Z oblečení se mi líbí boty a možná šálka.Podivná napodobenina kožené bundy s tou sukní na mě působí podivně,levně.Za mě absolutně přestřel. Jana

    OdpovědětVymazat
  42. Páni! Úžasná změna designu! :) Ikdyž bych na šedivý podzim změnila tu barvičku :)) Na fotkách ti to moc sluší, máme stejnou bundičku, ale já jí mám v hnědé barvě, ovšem už mi je malá :/ Já na podzim plánuji spoustu křiklavých barev, jelikož všichni budou chodit v těch "podzimových" a bude všude špatná nálada, tak se chci cítit alespoň já trošku happy :))

    OdpovědětVymazat
  43. Tiež ich mám radšej bledšie ..práve pre to som mala pocit že som ich pripálila...a zabudla som ti pochváliť dizajn...

    OdpovědětVymazat
  44. Wau, nový design je exceletní!!!!
    Jinak outfit mě tentokrát moc nenadchl, možná kdyby ta sukně byla tmavší modrá,tak by se mi to líbilo víc,ale jako v klidu:)

    OdpovědětVymazat
  45. Mně se teda tento outfit taky moc nelíbí, koženku upřímně nesnáším, myslím, že musí být opravdu kvalitně udělaná a drahá, aby vypadala jako kůže, ale jakmile jde poznat, že je to napodobenina, je to pro mě takové laciné a nevkusné. A přitom se kožené věci dají pořídit i za stejnou cenu jako ty umělé :-) U mě prostě když ne kůži, tak radši nic:-)(Ochránci zvířat by se podle mě měli smířit se životem bez koženky, nebo aspoň investovat do kvality :-D ) No a jinak celá ta kombinace mi jaksi nesedí... Pěkný den, Markéta B.

    OdpovědětVymazat
  46. Péťo, záhlaví je opravdu famozní :) jinak se přidám k některým holkám, outfit se mi fakt nelíbí :(nepřijde mi to už moc vhodné k věku, sukně určitě ne..a ani ta kombinace barev. Tohle se podle mě moc nevyvedlo.

    T.

    OdpovědětVymazat
  47. Tak zrovna tenhle styl je přesně můj šálek čaje... Bunda skvělá. sukně k tvým nohám naprosto božská a výrazná barva na zpestření je okouzlující... A miluju návleky... Já prostě nemám co vytknout... Dávám jedničku s hvězdičkou...

    OdpovědětVymazat
  48. To nové záhlavie je úplne perfektné!

    OdpovědětVymazat
  49. Tak me osobne se oblecek moc libi, neprijde mi to lacine, ani neprimerene k veku, vzdyt jsi krasna mlada holka, tak proc ne...Navic ja mit Tvoje nohy, tak snad chodim jen v silonkach :D Vyrazne barvy doplnku miluju, zvlaste v pochmurnem pocasi, pekne Te to rozjasni.. Foto noveho designu je nadherna, ale prijde mi smutna :) Kazdopadne jsi kus!

    OdpovědětVymazat
  50. Moc vám všem děkuji za názory a moc si vážím upřímnosti! V podstatě se stalo přesně to, co jsem čekala :), někoho to bude vyloženě odpuzovat, někdo by si to klidně vzal. Já ted vysvětlím, proč to občas nosím a proč jsem to sem dala, i když je mi jasné, že to není zrovna módní hit a nejspíš žádný fashion bloger by si to nevzal a ještě by nade mnou ohrnul nos :).
    Nemám zas tak narvanou skřín posledními modními kousky a ne všechny věci, co mám, jsou elegantní a kombinovatelné a tak někdy přijde řada i na stoletou džínovou mini,která se už příliš nenosí a jistě ji spousta z vás bez mrknutí oka označí za lacinou a nevkusnou, ačkoliv před pěti lety ji ještě s oblibou často nosili :). Zajímá mě totiž jedna věc, na fashion blozích vidíme dost často nebo vesměs trendy kousky, je hrozně in lovit značkové věci v sekáčích, nakupovat v HM, Zaře a Topshopu (upřímně, mně se zdá většina věcí předražených, pokud nejsou zrovna ve slevě),ale spousta z nás má přece doma i věci, co jsme nosili dříve a nejsou zničené a prodat se je už nevyplatí, možná by je ani nikdo nekoupil. Tak co s nimi? Jste ten typ jako já, že je čas od času prostě provětráte, i když víte, že se v tom třeba úplně na 100% necítíte a není to zrovna nic extra nebo je vyhodíte? Mně se totiž příčí ty věci vyhodit, když vypadají jako nové a nemám ani tolik financí,abych si mohla na každou sezonu kupovat něco nového, je mi jasné, že spousta z vás řekne, že je potřeba kupovat si univerzální elegatní kousky,ale přecejen před pár lety jsem nepřemýšlela nad tím,jestli zrovna taková sukně bude za pár let in a pochybuju, že většina z vás doma podobný střih nemá nebo neměla ;). Ted by mě tedy zajímalo, v rámci recyklace, jak byste navrhovali takovou sukni nosit, může i v rámci dnešních trendů vypadat dobře? Co se týče té bundy, tak u té si já osobně myslím, že narozdíl od sukně, je úplně v pohodě, jistě, není kožená,ale já vidím markatní cenový rozdíl mezi koženou bundou a takovouto obyč za 300 ;).....budu ráda, když budeme na toto téma dál diskutovat,zajímají mě vaše názory a to i v případě, že předpokládám, že většina bude kritických, to mi bylo jasné hned, kdybych kritiku nechtěla, nikdy bych to sem nedala a nepsala bych to hned do článku :)...
    A také všem moc děkuji za pochvalu záhlaví a za názory, i tady je vidět,jak se vkus nás všem individuálně liší, já měla v té podzimní šedi náladu na šedé záhlaví a barevné boty,ale vy to můžete mít úplně jinak a může vám to přijít strašné, to je úplně v pořádku :)!

    OdpovědětVymazat
  51. Krásnej design!
    Jinak mě se tvůj blog líbí, právě, že seš taková normální a nehraješ si na největší fešn ikonu, která nosí jen to, co je právě momentálně v trendu a najdeme to u xx dalších blogerek.
    Některý outfit se mi líbí víc, jiný míň, ale to je samozřejmě otázka osobního vkusu. Prostě jsem jen chěla říct, že je mi tvůj přístup sympatický.
    Btw džínovou sukni si taky občas ještě vezmu :-)

    OdpovědětVymazat
  52. mne sa outfit páči aj to ako je oživená mojou oblúbenou ružovou. A nový dizajn blogu je že wau :) strašne sa mi páči si tam naozaj krásna :))

    OdpovědětVymazat
  53. Nový design je pěkný, především tvá fotka! :). Jinak já moc klasickou růžovou nemám ráda, jiné odstíny ano :) a riflovou mini nemusím, jelikož na to ani nemám postavu a ani se mi nelíbí. Ale hodně dávno jsem ji v šatníku také měla ;).
    Já se většinou věcí již zbavuji, někomu dám, charita, prodej, vyhození.. Sice také nemám tolik finančních prostředků, ale i tak se toho hromadí dosti, zvláště po nákupech v sekáči :) (ty já zase ráda .))

    OdpovědětVymazat
  54. Jojo,to jako jo.To si to nos,každý aaaaať si nosí co se mu líbí,je to volné a nosí se vše.Akorát se obávám že potřebuješ slyšet že ti to stejně sluší a že vlastně je to OK.No sluší,ale je to absolutně out.Píšeš,že si to v podstatě čekala,tak že to i víš,že je to trochu mimo.Úplně jsem se zděsila,takové famózní záhlaví,kde chceš působit za dámu a hned pod tím takové fotky.Nejde to dohromady.Toť můj názor. Jana

    OdpovědětVymazat
  55. @Dashulko, díky, jsem ráda, že je to chápáno tak,jak to myslím :)
    @Len: já bych taky ráda nákupy v sekáči, ale nějak jsem nenarazila na žádný,co by za to stál :)
    @Jani: já nechci působit ani tak ani tak :D, je to úplně jednoduché, mám věci, ve kterých se cítím nejlíp a myslím, že mi sedí (sukně do pasu, šaty, sáčko a džíny, kabátek, podpatky, svetříky, rozhodně ne velké výstřihy, to jsou věci, které mám ráda), mám ale ve skříni i zásoby, které se mi už tolik nelíbí, přesto je občas provětrám a někdy na ně mám i náladu :), vůbec netvrdím, že se tohle nosí a že je to in, ba právě naopak, ani nechci slyšet, že je to v pohodě,jen mě zajímají názory , jestli většina nosí i to, co má doma dýl nebo ne, nic za tím nehledej :), jak jsem psala nahoře v článku, bylo mi to úplně jasné, že většině se to nebude líbit vůbec, protože to dle trendů je out, někomu to přijde i nevkusné, to je úplně v pohodě ;), abych pravdu řekla, tak já si jeden den vezmu pouzdrovku a lodičky a druhý den klidně orvaný kratasy a tričko, nemám žádný vyhraněný styl, mám jen oblíbený způsob oblékání,ale ne vše, co mám do něj zapadá :)

    OdpovědětVymazat
  56. Jakože růžovou nenávidim, tak na tobě mi ani nevadí :) hrozně tě rozjasní :)

    A já nosim na podzim a zimu především černou a červenou - jsou to stálice už několik sezón a já je prostě miluju. Nikdy je za nic nevyměním, i když mě celkem láká běžový kabátek :))

    OdpovědětVymazat
  57. Jj, já taky recykluju, mám dvě narvané skříně a absolutně to nestíhám ani unosit.
    Já jsem Ti "zkritizovala" sukni. Sukně se mi sama o sobě líbí, ale mě se nelíbí tahle modrá v kombinaci s touhle růžovou, já sama bych zvolila tmavě modrou.
    Jenže každý máme jiný vkus a je to tak ok.
    Jinak já zrovna oceňuju moc jak si svá, pač fashion blogy, kde jsou všechny holky oblečený téměř stejně, hlavně aby to bylo trendy,to je prostě nuda a už mi to poslední dobou přijde i lehce směšné.

    OdpovědětVymazat
  58. Tak sem někdy dej pouzdrovku a lodičky.Orvaný kraťase nos doma.Já tu ještě neviděla pořádný oblečení.Já myslím,že podle toho výstředního líčení co tu předvádíš si hraješ na sakra dámu,a ne že ne.K tomu takový oblek malé holky co tu prezentuješ,to je hrůza.Asi už by tedy bylo na čase,aby si si nějaký ten styl vyhranila,pokud se tu chceš prezentovat.J.

    OdpovědětVymazat
  59. Mně se to zkombinování líbí, a ty růžový boty se mi líbí právě, jak jsou super výrazný, jen bych asi změnila tu sukni - střih se mi líbí, ale ne tenhle odstín modrý
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  60. @Noogeta: no tak tmavší by byla určitě lepší, souhlasím na 100%, jednu jsem dokonce měla,ale byla mi velká, už když jsem si ji kupovala,tak jsem ji podarovala :D,ale já si myslim, že by to ani ta tmavší barva nejspíš nevytrhla, co si budem povídat, tyhle sukně vážně nejsou hypermoderní a souhlasím i trochu s tím, že je to spíš střih na mladší, jak tu někdo psal, souhlasím se vším co jsi napsala a moc děkuju!
    @anonymní J 15:58: "hledej, šmudlo", pouzdrovka tu je a lodičky taky :D!Zbytek komentáře asi nemá cenu řešit, hlavně to ohledně líčení, když sem budu dávat pořád jedno a to samý líčení, tak to asi nebude mít cenu, to se snad shodneme ;) a nejvtipnější je snad fakt, že bys mi chtěla diktovat, co si sem můžu a nemůžu dát :D.....ale kritiku oblečení beru, to je v pořádku :) a říkám to úplně na rovinu,jak to mám :), možná je to blbě, nikoho nenavádím, at to dělá stejně :), prostě sem jen dávám to, co nosím, nic víc, nic mín :).
    @J.: díky a souhlasím :)

    Děkuji vám moc za komentáře a za názory, jsem moc ráda, že se zde vyvrací mýtus, že všichni musí nutně všechno pochválit, protože se bojí, myslím, že není problém říct slušně, co si myslím a doufám, že tahle diskuze je toho důkazem! :) Díky moc opravdu, toho si vážím!

    OdpovědětVymazat
  61. Strašně hezký design, moc chválím :).A outfit je božský!

    OdpovědětVymazat
  62. Krásný nový design blogu! Podobnou džínovku taky občas vytáhnu ze skříně a vezmu si ji, a zrovna tak každoročně recykluji oblečení a kombinuji s novými kousky. Nemám též finance na celkovou sezónní obnovu šatníku a navíc je mi také líto vyhodit věci, které zdaleka nejsou obnošené a můžou skvěle dál plnit funkci s nějakým novým kouskem. Ač se mi některé tvé outfity líbí více či méně(co člověk to jiný názor nebo jiný pohled na věc), tak ale pokaždé musím uznat, že máš vkus a cit pro módu! A konkrétně k tomuto outfitu bych snad jen dodala, že to není úplně "můj šálek kávy", ale je to nápaditě vše sladěno. A koženkové bundě není co vytknout, ta bude IN ještě dlouho!:) Klára

    OdpovědětVymazat
  63. krásný design,tyjo růžovou fakt nemám ráda ale aspon dokáže trochu obveselit toto počasí :x

    OdpovědětVymazat
  64. Teeda, mas moc pekny design. Strasne Ti to tam slusi:-) Jinak, co se tyce barev, si myslim, ze to spatne vubec neni:-)

    OdpovědětVymazat
  65. To si sem jako dej co chceš,a noš si taky co chceš,nediktuju co sem dávat.Ale nečekej pak za každou cenu pochvalu.A chtěla jsem napsat,že za dámu by ti to slušelo víc..Než ta podivná překombinovaná rádoby šlolačka!

    OdpovědětVymazat
  66. Vypadá to pěkně jen sukni bych asi vyměnila za nějaké kraťásky. Popravdě se mi sukně vůbec nelíbí ale růžová utlumená černou vypadá pěkně:-) Takže za kombinaci barev palec nahoru:-)

    OdpovědětVymazat
  67. super krása nádhera!! :)

    cula

    OdpovědětVymazat
  68. No já se právě snažím skříň pravidelně třídit (i když se nedá říct, že bych toho měla zas tolik), každopádně se snažím mít ve skříni opravdu jen to, co nosím, zbytek dávám jedné malé holce od nás z obce :-D, ať si vybere co chce, nebo to vyhodí, to je mi už jedno (což ale neznamená, že bych nebyla schopná vyhodit to sama). Nebo když zjistím, že je u nás sběr oblečení na charitu, tak tam. Já teda nemám potřebu "provětrávat" staré kousky co se mi nelíbí... :-) Pokud jde o tuto sukni, nemyslím že je až tak zastaralá a že už nevypadá pěkně s ničím, jen bych to prostě udělala jinak, rozhodně bez koženky, černých punčoch a růžové :-) Nevím, něco jednoduššího, obyčejné (ovšem ženské) tričko a jemnější boty třeba, se zajímavou kabelkou, bílá tunika a na to džínová vestička...Podle toho, co má kdo doma :-D Markéta B.

    OdpovědětVymazat
  69. Mňa zase vytáčajú, niektoré mladé supermoderné holky. A už mám alergiu na slovo značkové. Ja osobne si radšej kúpim novú lacnejšiu značku no name, akoby som si mala kupovať použitú značkovú. A už úplne mám nervy, keď chcú byť super strašne značkové zo sekáča. Chápem, keď niekto si občas kúpi nejaký kúsok, ktorému sa poteší, ale aby tam cielene naháňala značkové hadry? A čo je moderné? Niečo, čo sa začne vo velkom predávať a potom to nosí každá druhá? No to je velice originálne.
    A že ten outfit nie je k tvojmu veku? Ja tiež nosím krátke sukne a aj riflové a určite v tom vyzerám lepšie, ako niektoré mladé, čo majú supermoderný outfit, ale na ich postave to vyzerá.... Takže obliekam si to, čo sa mi páči, v čom sa cítim dobre, čo mi pristane a ostatných mám v...
    pa Wewiku

    OdpovědětVymazat
  70. No, koukám, že se tu rozjela vlna reakcí. Každý má právo na svůj názor a je vidět, že sto hlav, sto názorů. Na Pétě jsem viděla už lepší outfity, ale co jako. Tak dostala náladu zrovna na tohle. Mně se na ní právě líbí to, že je svá a nosí to, co chce a ne to, co jí diktují showroomy "značkových" prodejen. Je lepší obléci se "svojsky" než být jen tupá ovečka ze stáda, která chodí oblekaná jako milion dalších ultramoderních slečen, které zapadnou do té šedi stejného oblečení, které je diktováno. Takže popravdě, kdybych viděla Petru a nějakou úžasně známou bloggerku, která se živí na showroomech a nebýt jejich oblečení zdarma, má polovinu oblečení, určitě bych se raději ohlédla ze Petrou i kdyby mě na sobě třeba tenhle outfit. No a co, že už to není cool jak před nějakou dobou, rozhodně je to originálnější než jak říkám ty hadry, který nosá každá druhá slepička!

    OdpovědětVymazat
  71. Anonymní (Jana): Já nevím, ale neviděla jsem zde, že by Petra někde čekala pochvalu. Ba naopak už v článku píše, že si je vědoma rozporuplných reakcí. Podle mě pochvalu právě nečekala, spíš naopak!

    OdpovědětVymazat
  72. Je to hezké Peti,já osobně tohle oblečení můžu:-)
    Ostatní si můžou trhnout.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!