OOTD - Flares & Flowers

by - 01 října

Dnes do třetice :),

přináším můj dnešní outfit, zvonáče už jste mohli vidět dříve a ačkoliv vím, že spousta z vás jim rozhodně nefandí, já osobně je mám ráda. Nakonec jsem je přecejen nechala o záložku zkrátit a šikovná paní švadlena je zkrátila tak, že to vůbec není poznat :). Jsou z Bershky. Tričko nude barvy je z letních slev HM a je strašně příjemné, kabelka je z tržnice, sova na krk z ebay, prsten se Six six six tuším a náramky z Takka. málem bych zapomněla na srdíčkové brýle z HM. Ráda bych ale tentokrát zmínila hlavně boty, které jsem si pořizovala někdy před létem a měla jsem z nich hroznou radost, už jsem vám je ukazovala TADY , musím přiznat, že jak se mi líbí, tak jsem je nosila docela sporadicky, převážně k džínovým šortkám, protože jsem jinak nějak nemohla ve své skříni najít nic vhodného, k čemu by se hodily, i tak jsem si je ale v létě celkem užila a protože já žádné boty nezničím a neochodím, tak už se těším, až je vytáhnu příští rok :).....

Mějte krásný večer a nazapomeňte na GIVEAWAY !








You May Also Like

43 komentářů

  1. Tie topanocky su uzasne!
    http://biancaprincipessa.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné a jednoduché! Moc se mi líbí tvoje zvonáče a botky, fakt super! :)

    OdpovědětVymazat
  3. ja uz si na sobe zvonace nedovedu predstavit, ale tobe strasne slusi!!! :)

    OdpovědětVymazat
  4. máš nádhernou postavu! a ty zvonáče ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  5. tie isté okuliare mám! :)) zbožňujem ich

    OdpovědětVymazat
  6. já svůj komentář napíšu sem, ať to neplevelím u té giveaway, protože vlasy vyhrát nechci. děkuji za zmínku. a strašně se mi líbí ten nápad s vtipem, možná ho někdy ukradnu a použiji.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tomu říkám kočka na procházce. Zvony se zkrátka vrací :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak zvonáče já zase docela můžu :) štíhlým lidem strašně sluší! nevím co proti nim všichni mají :)

    OdpovědětVymazat
  9. super truper :D ty boty si ani nepamatuju :D a to tě sleduju hodně dlouho no ale ty zvonáče jsou supr! myslim, že to jsou hrozně praktický kalhoty a mají krásnou barvu.

    OdpovědětVymazat
  10. Zvonkům sice moc nefandím, ale každý má jiný styl.Jinak Peti, Tobě vážně sluší a musím říct, že u stehen strašně vyniká tvá úžasná postava.:)

    OdpovědětVymazat
  11. ty zvonáče ti dělají krásnou postavu ,))

    OdpovědětVymazat
  12. Ty botičky ti závidím. Jsou nádherné.

    OdpovědětVymazat
  13. tie džínsy sú krásne hneď by som ich od teba ukradla ...teda na tebe vyzerajú fajn lebo si štíhla a k tomu ešte aj vysoká ...no aj farbu majú veľmi príjemnú ...joj škoda že ich nemám vo svojom šatníku

    OdpovědětVymazat
  14. Ty zvonáče ti maxi sluší a botky jsou skvělé!!! Závidím ti tvá štíhlá stehna.

    OdpovědětVymazat
  15. Pěkné a gratuluji k takové návštěvnosti, taky že si to zasloužiíš <3. Ty botky jsoui úžasné a taky ten sový náhrdelník(ty máš i sový prstýnek?-tak rozkošné) :D
    teensmajdicka

    OdpovědětVymazat
  16. Tak to je pecka! Já si snad ty zvonáče nakonec taky koupím :)

    OdpovědětVymazat
  17. Moc ti ty zvonáče sluší! Já je neměla na sobě ani nepamatuju, nosím nejradši ty úzký kalhoty. Vypadáš v nich fakt skvěle a máš krásně hustý vlasy. Taky gratuluju k návštěvnosti, a věřím, že budou čtenáři stoupat a stoupat, protože Ty, ani tenhle blog nemá chybu :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  19. Skvělé, sluší ti to! Podobné tričko už sháním nějakou dobu, tak třeba v HM pochodím.. :) a ty boty! No naprostá bomba..! :)

    OdpovědětVymazat
  20. To je pěkný. Líbí se mi ta sovička :)))

    OdpovědětVymazat
  21. 5. a 6. fotka jsou božské :) :O Moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  22. Boty jsou úžasné a džíny taky! Asi si nějaké opět pořídím. :) A mít tak tvoje štíhlounká stehna, tak bych byla naprosto spokojená.
    Gratuluji k počtu návštěvníků.:)

    OdpovědětVymazat
  23. sekne ti to kočko, ty fotky jsou dnes jiné, nevím proč neptej se, skvěle, typ 70s ti půjde, uplně tě vidím v klobouku se širokou krempou...:)

    OdpovědětVymazat
  24. woooow ty jsi hubeňoučká!máš stráášlivě dlouhé nohy!:-)
    a ty boty jsou dokonalé:)

    OdpovědětVymazat
  25. Tobě ty zvony fakt sluší. Máš krásnou štíhlou postavu.

    OdpovědětVymazat
  26. Říkala jsem si "néé, ony se vracejí zvonáče?!?" ale teď jak jsem je viděla na tobě, tak si říkám "joo, vždyť vypadají skvěle....jo aha, na ni, protože na to má krásnou postavu =(" =D takže závidím a říkám, že ti to moc sluší =)

    OdpovědětVymazat
  27. Musím souhlasit s tím, co bylo řečeno už několikrát výše - na tobě i zvonáče vypadají perfektně! Takové nohy bych taky chtěla...;))

    OdpovědětVymazat
  28. Krásne nedeľné ráno Peti,
    tak ja teda zvonáčom fandím a veľmi. To máme tiež spoločné. Vyzeráš v nich super a topánkami si to vyšperkovala k dokonalosti. Nech žijú 70te roky. Chválim, chválim, chválim.
    DanaTN

    OdpovědětVymazat
  29. ty džíny zvonáče jsou dokonalé ♥
    Jinak krásný outfit! :)

    OdpovědětVymazat
  30. strašnw ti to sluší:) po dlouhé době tě vidim s rozpuštěnými vlasy a moc ti to sekne!:)a ty boty ti ukradnu!:D

    OdpovědětVymazat
  31. krásny outfit.. tiež sa mi začínajú páčiť ,,zvony,, som rada že ešte jedny mám v šatníku ktoré mi bolo lúto vyhodiť :))

    OdpovědětVymazat
  32. Zvonáče jsou úžasnééé :) A hrozně se mi líbí doplňky, sovy jsou krásné :)

    OdpovědětVymazat
  33. Mně se ty zvonáče líbí a i sovička je úžasná! :)

    OdpovědětVymazat
  34. Hrozně moc vám všem děkuji za krásné komentáře, zjišťuji, že je to dost sporné, zvonáče prostě buď milujete nebo nesnášíte,asi není nic mezi, protože je je evidentně plno zarytých odpůrců zvonů,ale naopak i dost lidí, kterým se líbí :). Já jsem fakt ráda, že se vrací do módy a moc vám děkuji za pochvaly, já sama se v nich fakt cítím dobře, když se přestaly zvony skoro šít a byly všude jen slimky, byla jsem z toho zpočátku téměř nešťastná, podle mě fakt lichotí žensky tvarované postavě, krásně vyrovnají boky....jinak děkuji i za pochvalu soviček, to je moje oblíbené zvíře, když jsem byla malá,tak mi říkali doma sova :D....

    OdpovědětVymazat
  35. Ja mám rada zvonáče a neznášam slimky. Musím povedať, že slimky som si kúpila teraz prvý krát, aby som ich mohla v zime nosiť do čižiem, lebo keď je člapkanica, tak mám vždý rifle mokré až pokolena. Takže len z praktickosti,inak nosím len rovné, ale zvonové :-) Ale tvojej postave lichotí akýkolvek strih. Aj botičky sú pekné.. Wewiku

    OdpovědětVymazat
  36. Já mám zvony taky ráda, a když už si vezmu džíny, tak jedině rozšířené, ale zase ne tak moc jako máš ty. Jinak nosím spíš sukně a klasické elegantní kalhoty. Slimky už jsem si ale v obchodech párkrát zkoušela, ale nikdy jsem si je nekoupila. Měla jsem docela i problém se do těch nohavic vůbec nasoukat a to mám velikost 34! Nechápu jak v tom může někdo vydržet, jsou tak těsné. A navíc mám pocit, že snad nikomu nesluší. I z jinak krásně štíhlým dívkám a ženám podle mě dost kazí postavu. Takže za mě radši mírně rozšířené.:-)
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  37. Já mám zvony taky ráda, a když už si vezmu džíny, tak jedině rozšířené, ale zase ne tak moc jako máš ty. Jinak nosím spíš sukně a klasické elegantní kalhoty. Slimky už jsem si ale v obchodech párkrát zkoušela, ale nikdy jsem si je nekoupila. Měla jsem docela i problém se do těch nohavic vůbec nasoukat a to mám velikost 34! Nechápu jak v tom může někdo vydržet, jsou tak těsné. A navíc mám pocit, že snad nikomu nesluší. I z jinak krásně štíhlým dívkám a ženám podle mě dost kazí postavu. Takže za mě radši mírně rozšířené.:-)
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  38. ty zvony jsou super, ale já bych na ně asi neměla odbahu, jinak se mi strašně líbí ten lak a sova :-)

    http://barbarachantre.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!