OOTD - I like red!?

by - 16 října

Krásné slunečné nedělní dopoledne,

mám tu zase jeden outfitový příspěvek. Zdá se, že podzim je v plném proudu, u nás je ráno 6 stupňů pod nulou, takže je nejvyšší čas provětrat nový kabátek a boty. K červenému kabátku z HM se váže moje typická rozhodovací story, když se mi něco líbí, ale nejsem si jistá. Na tenhle kabátek jsem totiž koukala a zkoušela si ho už někdy začátkem září, líbil se mi, ale říkala jsem si, že si nejsem jistá tou červenou (tu totiž běžně vůbec nenosím, vlastně ani nic moc červeného nemám a ani ji nemám nějak zvlášt ráda) a také, že třeba ještě bude něco lepšího, takže jsem ho nechala v obchodě. Načež jsem si to asi za 14 dní rozmyslela, nic lepšího jsem neviděla, rozhodla jsem se, že si ho koupím, jenže už samozřejmě nikde v mojí velikosti nebyl. Naštěstí moje zlatá mamka sehnala poslední 34 v Myslbeku. A tak je to se mnou vždycky, když se jedná o dražší kousky, hodně to rozmýšlím a pak mi to vyprodají, také to tak máte nebo dáte na instinkt a koupíte hned?
Boty mne ale zaujaly na první pohled, jsou z Humanicu a i přes podpatek jsou krásně pohodlné. Poslední nová věc na fotkách jsou brýle. Mám sice jen půl dioptrie na jednom oku a na druhém čtvrt, ale i tak je fajn třeba na televizi nebo počítač ulevit očím a nosit je, o těch jsem také hodně přemýšlela, neb to není levná záležitost. Chtěla jsem rozhodně černé obroučky a pokud možno rozměrově větší brýle, nemám totiž ráda, když jsou obroučky úzké a neustále mi překáží ve výhledu, tyhle mi padly do oka a cena byla také v normě, takže volba byla jasná. Jinak mám na sobě džíny z Bershky, kožené rukavice po mamce, čepici a náušnice z Takka. Ještě mě tak napadá, že by možná někoho mohl zajímat odstín rtěnky, je to Miss Sporty odstín 055 Dream, klasická krémová červená, výdrž sice není ohromující, ale mám tuhle rtěnku už strašně dlouho a protože ji nepoužívám příliš často, tak mi ani moc neubývá. Myslím si ale, že na podzim a zimu se hodí a věřím, že se odvážu a budu ji nosit častěji i na den jako právě včera.....

Přeji všem krásnou neděli a budu ráda, když mi dáte vědět, co nového jste si pořídili na podzim vy :).....












Lak je v odstínu OPI Red.

You May Also Like

83 komentářů

  1. Teda, to je krása! Červená Ti sluší a v brýlích jsi hodně zajímavá :). To jsou dioptrické? Já jsem jedině šťastná, že nemám problémy se zrakem, v brýlích vypadám jako pitomec :D.

    OdpovědětVymazat
  2. v těch brýlích vypadáš jako úplně jiný člověk! ale moc ti sluší! já bych měla brýle na dálku taky nosit, mám stejné dioptrie jako ty, ale nosila jsem je asi 2 měsíce a pak je uložila do šuplíku. jenomže teď v práci civím celý den do počítače a na očích to cítím hodně, jak se podívám někam jinam, strašně dlouho musím nazpět zaostřovat.no a když na mě venku někdo volá z dálky, vůbec netuším kdo to je :-D
    kabátek ti moc sluší, udělala si dobře že sis ho nakonec pořídila. já jsem se taky letos odhodlala si ho pořídit, z Takka, je delší a v béžové barvě. ještě potřebuju sehnat klasickou zimní bundu a zimní boty právě ke kabátku.

    OdpovědětVymazat
  3. moc ti to sluší, s těmi brýlemi bych tě skoro nepoznala. A boty chválím, mám ty samé! :)

    OdpovědětVymazat
  4. sakra já tě málem ani nepoznala :D

    OdpovědětVymazat
  5. Hotová sexy intelektuálka! :) Červená ti moc sluší, pěkný kabátek! A ty botky mám myslím taky. :)

    OdpovědětVymazat
  6. wow, to je zmena! k lepšiemu, samozrejme :) veľmi príjemný bifľošský look :)

    OdpovědětVymazat
  7. Strasne krasne fotky!!! Wau ! :)))

    berylka.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné krásné krásné..červená tě úplně rozzařuje!!a rukavice a boty jsou skvělé!!

    OdpovědětVymazat
  9. Tak tohle ti strašně moc sluší ! :) A ty boty jsou překrásné !! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásná! Červená ti moc sluší:) A boty jsou ťip ťop:)

    OdpovědětVymazat
  11. Jéé :) Mám takovou čepičku a před nedávnem jsem si koupila podobné botky. Jsem ráda, źe to někde na blogu je, protože na mě lidi koukali jako na debila :D Je sice pravda, že mi je šestnáct a vzhledově vypadám možná ještě mladší, ale ti lidi v mém městě celkově ví o módě prd :D

    Brýlky jsou skvělé, vypadáš v nich úplně jinak a kabátek je skvostný :))

    OdpovědětVymazat
  12. Jsi tu k nepoznání :-) Kabatáke je krásný. Dobře jsi udělala.

    OdpovědětVymazat
  13. Uff, -6? A já si stěžuji, že tu máme 2 stupně :D Jinak moc se mi k tomu nelíbí ty modré rifle, jiné kalhoty a ten outfit by neměl chybu :) Kabátek je moc hezký a sluší ti, boty jsou naprosto dokonalé. K těm brýlím... no, upřímně se mi nelíbí ani trochu a ani ti podle mě nijak nesluší, ale tak hlavně, že ty se v nich cítíš dobře :) Přeji krásnou neděli.

    OdpovědětVymazat
  14. nádherná si..tá červená ti neskutočne pristane..a ja okuliare..kočka si :-)

    OdpovědětVymazat
  15. moc hothothot kabátek je super, nejvíc se mi líbí botičky!

    OdpovědětVymazat
  16. kabátek, čapka i brýle moc pěkné, ale do oka mě přeštili džíny..ty se k tomu vůbec nehodí... :(

    OdpovědětVymazat
  17. Nádhera! Taky červenou a jiné teplé barvy( žlutá, oranžová...) moc nemusím. radši mám Tyrkysovou, azurovou, fialkovou a růžovou, ale na nehtech se mi moc líbí a vůbec, když se najdou hezké kousky, je to hezká barva. Což je v tvým případě ten kabátek. Taky to mám tak, že se furt rozmýšlím- koupit/ nekoupit. Jo a na podzim miluji ty barety( čepičky) a jiné čepičky, šálky, šátky rukavičky kabátky... Návleky a kozačky... podzimní móda je moje asi nejoblíbenější, zdá se mi, že se v ní dá unosit moc věcí, prostě se mi hrozně líbí, když má někdo třeba legíny/ džíny, šálku baret, návleky... Jsou to strašně zajímavé outfity a kombinace.Ps: Tam (asi je to brýlemi) vipadáš celkem jinak- souhlasím JITULKO, ale sluší ti to!

    teensmajdicka
    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  18. * vypadáš- oprava, jsem to ale pitomec ;-)

    teensmajdicka

    OdpovědětVymazat
  19. Tenhle styl se mi na tobě moc líbí. Brýle, rukavičky a kabat s baretem jsou skvělý! Červená krásně tě krásně rozzáří a rozzáří i šedé podzimní dny! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásné rukavičky. Kde jsi je sehnala?

      Vymazat
  20. inak krasny desing mas...neviem ako dlho je novy ale je uzasny:)
    a cervena ti pristane:)

    OdpovědětVymazat
  21. Super kombinace, jen bych vyměnila džíny za tmavší, ale to je jen mně se hodí tmavší džínovina s červenou. Jinak to mám stejně s dražšími kousky. Tak dlouho přemýšlím, až to pak nemají!

    OdpovědětVymazat
  22. Jsem v naprostém užasu,moc ti to sekne,a ten kabát a ty boty chci taky!:D

    OdpovědětVymazat
  23. Tak to je skvělý outfit! Hrozně ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  24. Panejo, jsi jako vyměněná v dobrém slova smyslu. Sluší ti to vždy, ale pokaždé jsi na sobě měla tlumenější barvičky, alespoň co jsi nám ukazovala, a tak je červená velikou změnou. Hrozně moc ti to sluší a myslím, že bys měla přehodnotit svůj názor na tuhle barvičku. Brýle a rtěnka tvůj dokonalý vzhled jen podtrhly. Super, vážně se mi to moc líbí. Kabátek má moc pěkný střih. Ty boty jsou také moc pěkné, ale nevím, moc mi ke zbytku oblečení neladí. Ale je to asi jen můj vkus. Já bych oblékla k něčemu jinému, ale jsou pěkné, to zas musím uznat. Víš jak se to říká: Sto lidí, sto chutí. A je to pravda!
    Na podzim jsem si pořídila nízké kozačky s podpatkem, ze kterých mě šíleně bolí nohy, protože jsem poslední dobou podpatky moc nenosila kvůli příteli, ale teď jsem si řekla, že to změním. No po jednom dni jsem myslela že umřu :D. Ale budu si muset zvyknout. A pak jsem si pořídila sportovní bundu, protože jsem žádnou neměla a ráda nosím sportovní oblečení :)

    OdpovědětVymazat
  25. je to zvláštní, ale tahle červená rtěnka mi k tobě vůbec nesedí a nelíbí se mi, možná s rozpuštěnými vlasy:) ale ten kabátek je užasný a hned bych tě o něj okradla stejně jako o boty!:D :)
    v brýlích vypadáš jako jiný člověk, ale hrozně ti sluší:)

    OdpovědětVymazat
  26. Páni, tak tohle je nádhera, Péťo! Strašně, ale fakt strašně moc ti to sluší! Troufnu si tvrdit, že jeden z nejhezčích outfitů, co sem tu na tobě viděla! Ty brýle ti strašně sluší, určitě je nos častěji, vypadáš v nich skvěle! A ten kabátek, hmm...! Neznám ani tolik superlativů! :) A s nákupama ve vyšších hodnotách to mám stejné.. taky víckrát měřím, než říznu.. :D

    OdpovědětVymazat
  27. vůbec bych tě v těch nepoznala. Brýle ti sluší! Kočka a červená taky!!! Máš skvělého fotografa!

    OdpovědětVymazat
  28. jej aká si pekná i tie boty sú super ...tiež mám veľké okuliare ale pripadám si v nich ako učitelka

    OdpovědětVymazat
  29. jsi krásně nalíčená, moc ti to sluší :) brýle ti hrozně sluší

    OdpovědětVymazat
  30. Ta první fotka je jak z časopisu, máš moc šikovného manžela!!

    OdpovědětVymazat
  31. vyzeras ako tie filmove ucitelky:)ale to je v dobrom:)
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  32. Moc se mi to líbí, až teda na ty rifle... Víc by se mi k tomu hodily černé nebo tmavé slimky.

    OdpovědětVymazat
  33. Neviem čím to je, ale veľmi mi pripomínaš Evičku Schon :) Krásna

    OdpovědětVymazat
  34. Strašne moc krasna ! :) červená ti moc sekne :) aj tie okuliare ;)

    OdpovědětVymazat
  35. Jee tak to je fakt super ourfit! Cervena ti slusi, rozhodne ji nos casteji :-)

    OdpovědětVymazat
  36. Sekne ti to Petruš! :) Ty brýle sou super! :) No taky si sem tam něco rozmýšlím když mě to nebouchne hned do očí. :) Ale kabátek je krásný! :) Taky sem červenou moc nemusela,ale teď patří mezi moje nové oblíbené. :) Dodává takový šmrnc bych řekla. :) A boty taky chválím! :)

    OdpovědětVymazat
  37. Musím říct, že tohle je za poslední dobu jeden z nejlepších outfitů :)) opravdu krása, ten kabátek je úplně nádherný, sama bych si asi na červený netroufla, ale k tobě úžasně padne:) fakt krása! a brýle ti také moc sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  38. Wau, úplně mi spadla čelist!!! Nádhera a červenou nos dál, sekne Ti. Taky nosím brýle, mám dioptrie úplně stejně:)

    OdpovědětVymazat
  39. Brýle i červená ti strašně moc sluší, nos jí určitě častěji :) A jinak nové botičky vypadají taky krásně...

    OdpovědětVymazat
  40. moc sluší!! :) červenou jsem si poslední dobou oblíbila, taky mam na podzim červený kabátek

    OdpovědětVymazat
  41. Možná fotka zkresluje, ale mě ta červená přijde moc ostrá, více by mi k tobě ladila tlumenější, měkčí, ovšem kabátek je úžasný, mám podobný. A určitě tmavší barva džínu nebo elegantnější kalhoty.

    OdpovědětVymazat
  42. Když jsem viděla první fotku napadlo mě jeee z Peťky je učitelka:D ne vypadas zase skvěle! :)a ty boty jsou moc pěkné

    Marki

    OdpovědětVymazat
  43. Opravdu krásné, červená ti sedí! A i když se mi líbíš v jemnějších modelech, tak tenhle je pořádná změna, které tleskám :-)

    OdpovědětVymazat
  44. jéj tá červená s čiernou ti veľmi pristane.. :)

    OdpovědětVymazat
  45. wow ... ty brýle z Tebe dělají úplně jiného člověka. Je to ZMĚNA, ale seknou Ti moc :) Ten kabátek je DOKONALÝ. Miluju takovýhle střihy kabátků ... a taky bych si ráda pořídila nějaký barevný :) a červená je super podzimní :)

    OdpovědětVymazat
  46. červený kabát je úžasný a ty boty taky,jo a prosímtě můžeš mi prosím na blog odpovědět co má manžel za objektiv?fotí opravdu dobře !

    OdpovědětVymazat
  47. V brýlích si fakt úplně jiná a kabátek i jeho barva ti strašně sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  48. Opravdu ti to sluší! :) Červená je na podzim a zimu úžasná. Taky mám červený kabátek :)) A v pátek jsem poprvé na veřejnosti měla červenou rtěnku a nedívali se na mě lidi nijak zvláštně :D Takže jsem se konečně dokopala k tomu jí nosit :))

    OdpovědětVymazat
  49. Wau, Nádherné fotky ! Jedny z naj za poslednú dobru! Má to švih a štýl, pritom si tak krásna :) Uričte dobrá volba ten kabát a ja som v rozhodovaní rovnaká aj ked ide o lacné kusky :D

    OdpovědětVymazat
  50. teda já bych Tě tu snad ani nepoznala! v těch brýlích jsi vážně úplně jiná ... jako ten kabát Ti hrozně sekne! Já osobně se na takové barvy vůbec necítím a myslím, že bych to neuměla pak vůbec zkombinovat :(((

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  51. @Martina: moc děkuji a ano, jsou dioprtické :) a nevěřím, tobě musí slušet všechno!
    @Jitulikaaa: tak to brýle určitě nos častěji, já to měla takhle také, hlavně z toho počítače šíleně unavené oči, s brýlema je to o 100% lepší :)!
    @Maruška: tak to jsem ráda, že jsem tě potěšila, já myslím, že čepice jsou super, já je mám na zimu a podzim moc ráda :)!
    @Elli Lightning: určitě by byly lepší tmavě modré džíny, to souhlasím, zrovna včera jsme po nějakých koukala, já sice mám docela úzké,ale nejsou tak úzké dole a vypadjí do těch bot blbě, ale vlastně mě napadá, že má ještě jedny černé a ty k tomu budou fajn :). Jinak úplně chápu, já jsem zas přesně takové brýle chtěla, tak jsem spokojená :) a děkuji a též krásný zbytek dne!
    @Jája: ano ano, tmavé by byl lepší ;)
    @teensmajdicka: moc děkuji a výběrem barev se ztotožnuji :), červená rozhodně není můj favorit, ale nemohla jsem nakonec odolat :) a co se té podzimní módy týče,tak také souhlasím, mám ji moc ráda!
    @Jitulko, moc děkuji a s podpatky ti to úplně věřím, já vždycky, když je chvíli nenosím – třeba v zimě nebo v létě, když jsou velká vedra, tak mě z nich pak taky bolí nohy, ale jde jen o zvyk, já jinak poapatky miluju,ale je to tím, že jsem docela malá a s popatkama to není tak hrozný, navíc krásně prodlouží nohy :)!
    @Tobby: moc děkuji a vidíš, já se zrovna tomhle odstínu cítila docela dobře, ale chápu úplně, tohle je věc názoru a manželovi se ta rtěnka taky moc nelíbí, i když říkal, že tahle ještě jde :D….
    @Skodulko, moc děkuju, to jsi mě potěšila! :)
    @Lucko, s kalhotami souhlas :) a máš pravdu, na fotkách je ta barva opravdu ostřejší, zvláště na některých je úplně zářivá, až tak svítivá ve skutečnosti není, asi to je světlem :)
    @Malltynka: moc děkuji, to jsem moc ráda :)!
    @Helly: děkuji a odpověděla jsem ti k tobě,ale napíšu to i sem,tyto fotky jsou z: Nikon D90, objektiv Nikkor 50 mm F/1,8
    @Catherine: moc děkuji a jsem ráda, také ted budu červenou rtěnku nosit častěji a je fakt, že bych řekla, že ani já jsem nezaznamenala žádné znechucené pohledy, ale možná jsem si jen nevšimla :D….

    Chtěla bych vám všem moc moc poděkovat za krásné komentáře, to jsem vůbec nečekala, takový ohlas, opravdu si toho moc vážím a jsem moc ráda, že jste mne v té červené tedy utvrdily, nebyla jsem si přecejen moc jistá, nejsem zrovna fanda červené, vždycky se mi zdála na mě moc výrazná,ale docela tomu přicházím na chuť .). Opravdu všem vám moc děkuji a mějte krásný večer!

    OdpovědětVymazat
  52. Páni, nádherná Červená ti strašně sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  53. Normálně jsi nám vytřela všem zrak, neskutečná změna a tak slušivá! Červená k tobě rozhodně jde a ty brýle? Sexy!!

    OdpovědětVymazat
  54. Ty jo, vůbec bych tě nepoznala :D vypadáš jako úplně jiný člověk, ale i tak ti to moc sluší. Ty asi budeš ten typ, kteréme sluší prostě VŠECHNO ! :-)

    OdpovědětVymazat
  55. krásné!
    chtěla bych se zeptat, jestli sem někdy přidáš nějaký článek (video ?) o obočí. Myslím třeba, jak si ho správně upravovat..atd.. ;D

    OdpovědětVymazat
  56. Nevím proč ale na prvních dvou fotkách mi připomínáš Danu Morávkovou :)

    OdpovědětVymazat
  57. kabátek i brýle jsou luxusní a červená ti moooc sluší :)

    cula

    OdpovědětVymazat
  58. Tý jo ani bych tě nepoznala! Strašně ti to sluší, brýle super. Ta červená je na tobě hrozně hezká.
    Dokonalost jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
  59. přesně po něčem tak krásně červeném touží má skříň :D !!

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  60. Jsi úplně jiná, málem jsem tě nepoznala. Strašně ti to sluší :). Červený kabát mám také, objevila jsem ho v létě v sekáči za 150 kč a barvou jsem si také nebyla jistá, ale za tu cenu ;)

    OdpovědětVymazat
  61. Moc sa mi to paci.Cervena ti sekne :)

    OdpovědětVymazat
  62. Jé,moc ti to sluší a máš nádherné botky :)

    OdpovědětVymazat
  63. Paní V., spustila jste "slepičí logiku". Vzala jste si něco, v čem vypadáte hrozně (brýle), ale všechny slípky vám je nadšeně chválí, abyste je nosila co nejvíce a ony měly radost, že jednou vypadají lépe než vy.

    OdpovědětVymazat
  64. Dobrý den, Petro, už dlouho sháním červený zimní kabát, jenže buď zrovna nikde žádný nemají, nebo na něj zrovna nemám peníze :-) Ale teď už bych si opravdu ráda nějaký pořídila, jenže po dnešním lítání po obchodech (běžné značky- Mango, Promod, HM, Ann Christine, NY, Reserved...) mám pocit, že jsem asi zase zaspala. Vy jste sem kdysi dávala fotky jednoho kabátu v několika barvách a byl mezi nimi i červený, mohla byste mi říct, co to bylo za značku? Nebo všichni ostatní, kde bych mohla sehnat aspoň trochu teplý červený zimní kabát, dlouhý tak do půli stehen až ke kolenům, max cena 2,5 tisíce? Díky za rady :-) Markéta B.

    OdpovědětVymazat
  65. jak jsem viděla zmenšenou verzi ale i větší, tak mi Petra taky připomínala Danu Morávkovou :)

    OdpovědětVymazat
  66. Máte taky probém s bloglovin.com? Už den mi ta stránka nejde a jsem z toho zoufalá :(

    OdpovědětVymazat
  67. Moc ti to sluší! Ten kabátek je úžasnej, hlavně ta barva je krásná, ta k tobě jde :)

    OdpovědětVymazat
  68. @Catharine: článek o úpravě obočí už tu je, já, jak jsem říkala, s ním nic extra zvláštního nedělám, mám naštěstí celkem ucházející tvar od přírody, takže se nemusím moc snažit :), mrkni na pravo na lištu do záložky eyebrows ;)
    @anonymní 19:36: děkuji za komentář,ale víte, já si myslím, že vkus je natolik individuální věc, že co se líbí jednomu, druhému nemusí, takže nevidím důvod, proč by zde na blogu bylo třeba v tomto směru lhát :), to samé by nakonec mohli říct ostatní o Vašem komentáři ;)
    @Markéta B.: Markétko, kabátky byly z ebay, zadejte heslo "red coat" nebo "red double breasted coat" .)
    @anonymní 0:32: ehm, asi se ztrapním,ale nevím, co přesně je bloglovin.....:D

    Moc vám všem děkuji za krásné komentáře, co se týče podoby s Danou Morávkovou, to by mi jedině lichotilo, ale obávám se , že jí asi moc ne :D!

    OdpovědětVymazat
  69. to je dokonaly outfit!!!!a mame podobne bryle!!:)moc ti to slusi

    OdpovědětVymazat
  70. vůbec bych tě nepoznala:-)! moc hezké:-)!

    OdpovědětVymazat
  71. Mohla bych se zeptat z jaké optiky máš brýlky a kolik tě orientačně stály? Taky nosím brýle na dálku a tak nějak hledám inspiraci, zrovna včera jsem viděla podobné, ale nevím zda na to mám odvahu :D ale tobě moc sluší. A kabátek je samozřejmě taky krásný, mám červenou ráda, takže chválím.
    Nikol

    OdpovědětVymazat
  72. Já k tomu nemám co dodat, neb se pořád už jen opakuji. Opravdu moc Ti to sluší. Nikdy jsem nebyla na barevné kabátky, většinou jsem chtěla černý, maximálně hnědý. Ale ta červená je opravdu boží, moc se mi líbí! Ty boty jsou parádní, jen bych se bála toho podpatku(jako u všech jiných bot), moc je nenosím a bojím se, že bych to v nich nevydržela.

    OdpovědětVymazat
  73. Ahoj Peti, tak tady ti to strašně sekne. S rozhodováním to mám stejné, nedávno, než jsem se rozhodla, jestli si koupím jednu a posléze i druhou kabelku, mi je obě vyprodali. Brýle jsou moc hezké, nedávno jsem si koupila podobné nedioptrické na e-bayi. Stály 40,- i s pošotvným a taky podle ceny vydržely.... Ta červená ti sedne, měla bys ji určitě nosit častěji :)

    OdpovědětVymazat
  74. skvela fotka moc ti to tam slusi...Gabina

    OdpovědětVymazat
  75. Červený kabátek je totální trefa do čer(ve)ného! Moc Ti sluší. Brýle jsou taky super, jsi v nich zajímavá (bez nich ale taky, to se někdo má :).
    Jinak díky za to, co tu na blogu publikuješ, chodím sem už dlouho, ale až dneska jsem se přimněla Ti napsat. Super tipy, jen to leze do peněz, protože to pak chci skoro všechno vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!