OPI Ali´s big break + výherce Giveaway

by - 23 října

Krásné nedělní odpoledne,

tak se konečně po dvou dnech hlásím :), neměla jsem vůbec čas a navíc jsem nastydla, takže se momentálně léčím s čajem v posteli. Tedy vám přináším takový odpočinkový post.
Na začátek bych asi měla říct, že mám hrozně ráda rudé laky, ale bohužel valná většina mi, díky extrémně bílým rukám náchylným k červenání, vůbec nesluší. Stejně si ale nemůžu pomoct a lakuju je. Navíc musím říct, že vyfotit červený lak tak, aby odpovídala barva, je skutečně umění a i následující fotky trochu zkreslují a nejsou úplně přesné, samozřejmě opět záleží na světle.
Základní barva je středně červená a podle mého názoru má neutrální odstín, v tomhle krásném odstínu červené ještě navíc plavou jemné červené třpytky a co víc, skvěle se nanáší, kryl by už v jedné vrstvě, ačkoliv já mám dvě a je krásně lesklý sám o sobě. Opravdu tomuto laku nemám, co bych vytkla, je to jedna z nejkrásnějších červených, co jsem kdy na nehtech měla, možná vůbec nejhezčí. Pokud sháníte nějaký sváteční nebo vánoční lak, tak tohle může být to pravé, ale podle mě je krásný i na běžné nošení.

Ještě než vám ukáži fotky, chtěla bych vám moc poděkovat za úžasnou účast v Giveaway, všechny komentáře jsem pročetla, hrozně mě potěšily a opravdu jsem se moc pobavila, některé vtipy jsou výborné, chtěla jsem vám sem nějaké dát, ale nemohla jsem se rozhodnout které, takže pokud se chcete zasmát, doporučuji komentáře pročíst :). A ted již k výsledkům, Random vylosoval komentář číslo 291 od Míši, já výherkyni moc gratuluji, již jsem ji informovala emailem - foto komentáře i losování můžete vidět na konci článku. Ještě jednou děkuji a už se těším na příští soutěž! :)

Přeji všem fajn neděli!

EDIT: Ještě bych vás moc ráda upozornila na příspěvek na blogu Elle , jestli si vzpomínáte na puntíkaté nehty, které jsem nedávno měla ve videu, pár z vás se ptalo na to, jak jsem je vytvořila a na fotky, tak pokud by vás to zajímalo, můžete se mrknout TADY . Zároveň Elle moc děkuji za krásné téma, které mi pro vytvoření zadala a tímto ji zdravím a určitě ji navštivte! :)







GRATULUJI!

You May Also Like

80 komentářů

  1. stejně to bylo zmanipulovaný

    OdpovědětVymazat
  2. Ten lak je naprosto úžasný, to ale ostatně celá Burlesque kolekce... <3
    Výherkyni giveaway gratuluji. :)

    OdpovědětVymazat
  3. anonymní 14:37: no jistě :D, opravdu se musím smát, co bych tím asi získala, nevíš? mně je přece jedno,kdo ty vlasy vyhraje.....mimochodem, díky takovým lidem jako ty si příště hodně rozmyslím,jestli nějakou soutěž udělám, člověk chce z vlastní vůle a kapsy dát někomu něco zadarmo jen tak pro radost a když vyhlásím výsledky a ty jsi evidentně nevyhrála, tak jsem najednou špatná.

    OdpovědětVymazat
  4. Škoda že jsem nyvyhrála já, ale každopádně výherkyni Gratuluji!

    OdpovědětVymazat
  5. Achjo:/ Ale výherkyni moc gratuluju:)
    A barvy laků jsou skvělé, taky miluju rudé nehty.

    OdpovědětVymazat
  6. Peto, ze na takovy komentare vubec reagujes:-) Jinak ten lak je super, ja mam tyhle cerveny barvy moc rada, vetsinou ale, hlavne na zimu, pouzivam jeste vic do ruda/vinova/bordo.

    OdpovědětVymazat
  7. Výherkyni moc gratuluji! :) Lak je moc hezkej, mám v plánu si taky nějaký červený pořídit, i když se na něj moc necítím.. :D

    OdpovědětVymazat
  8. Výherci moc gratuluji! sama jsem se do soutěže nepřihlásila, tak nemůžu být zklamaná ;-) A z té anonymky si nic neber, jenom další žárlivec a člověk chytrý. takový lidi fakt miluju, když hned mají názor ani o tom nemají žádné informace, nic si nezjistili. Ale hned mají konečný verdikt, do všeho vědí. příště je lepší si něco zjistit! A peti, přesně tak, zkráceně PRO DOBROTU NAŽEBROTU . A že to vždy snesou ty spravedliví a hodní...

    Přijde mi, že červená ti docela i sluší, sice je fakt, že trochu víc zesvětluje, ale to bych za chybu určitě nebrala, lak je pěkný.

    teensmajdicka
    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  9. @PlumFoolery: já vím, máš úplnou pravdu, ale na tom všem je nejhorší to, že se našly slečny, které mi psaly na email, abych je vylosovala, že ty vlasy chtějí vyhrát, já jsem odepsala, že bych to neudělala, protože je to nespravedlivé a at se nezlobí, ale že tohle prostě dělat nebudu - což můžu samozřejmě doložit emaily a pak když pomocí randomu někoho vylosuju, tak je někdo schopný napsat, že to bylo zmanipulované, ostatně bych se ani nedivila, kdyby to byla ta dotyčná slečna, co mě tak vehementně přemlouvala, at ji vylosuju, že se to nikdo nedozví, drzost lidí nezná mezí. Je to fakt ubohé a vůbec ani nemám už náladu po tom všem nějaké soutěže ještě dělat, měla jsem s tím plno práce, stálo mě to čas i peníze a ještě se najdou takovéto případy, no nenaštvalo by tě to :).....ale nechci si stěžovat, byl to můj nápad, moje iniciativa a měla jsem s tím počítat, že lidé jsou různí, to se tu nakonec ukazuje dnes a denně, že :)....

    OdpovědětVymazat
  10. @teensmajdicka: moc děkuji za podporu, ale to víš, zamrzí to, když chci někomu udělat radost a místo toho na mě někdo háže špínu, no nemá cenu to řešit, jsem už na ty anonymy zvyklá :D, ono je to těžké, přihlásilo se hodně lidí a je jasné, že možná někteří jsou zklamaní, že nevyhráli,ale všichni vyhrát prostě nemohli, i když bych radost udělala ráda více lidem :)

    OdpovědětVymazat
  11. na todle vůbec nereaguj :) blog krásnej,lak nejkrásnější a výherkyni gratuluju! (a závidim:D )
    pěkný den a brzký vyléčení!!:))

    OdpovědětVymazat
  12. Ta barva je naprosto úžasná..a koukám že všichni teď bojujeme s nachlazením..ať je ti brzy lépe:)

    OdpovědětVymazat
  13. no to je vrchol! jestli někdo neumí prohrávat, tak ať nesoutěží!!! :-o a snažit se zmanipulovat výsledky? nemám slov! asi bych ty lidi rovnou vyřadila...
    Péťo, byla to úžasná giveaway a i když jsem nevyhrála, tak děkuji za možnost zúčastnit se. je to docela adrenalin čekat na výsledek :-D
    a vítězce gratuluji!!! :-)
    brzy se uzdrav!

    OdpovědětVymazat
  14. Gratuluju výherkyni :)) a ten lak vypadá moc pěkně, ale ani mě červený lak nesluší takže bohužel ...

    OdpovědětVymazat
  15. Blahopřeju a barva je krásná!! :O

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, na blogu mám BEAUTY SALE, přijď se podívat jestli tě něco nezaujme ;)

    OdpovědětVymazat
  17. Gratulace výherci.. ( i když teda trošku žárlim :D)
    Jinak lak vypadá krásně. Škoda, že já mám nehty "klučičí".

    OdpovědětVymazat
  18. Jsem Anonymní 14:37. Blábolíte nesmysly, soutěže jsem se vůbec neúčastnila, vlasy mám svoje a nemám potřebu si přicvakávat umělé. Random losování se dá dělat donekonečna, než to konečně vylosuje tu vaši kamarádku, které vlasy chcete darovat. Nehledě na to, že si kdokoliv může založit 10 e-mailů a s každým se do soutěže přihlásit.

    OdpovědětVymazat
  19. Haha, první anonym mě pobavil. Nevím, co by z toho Péťa měla, kdyby to zmanipulovala. Podle mě, kdyby chtěla dát nějaké své kamarádce clip-in zdarma, tak jí je dá i bez toho, aniž by tu vyhlásila giveaway. A s těmi 10 e-maily je to už věc každého účastníka, jestli chce být fér, nebo ne.
    Každopádně gratuluji výherkyni, a, Péťo, nenech se takovými komentáři znechutit.

    OdpovědětVymazat
  20. @Mar: moc děkuji a i mě to napadlo,ale dotyčná zřejmě vtipně psala pod jiným emailem, než pod kterým se zúčastnila, to je prostě nedohledatelné....a navíc, pravidla byla taková, že se mohl zúčastnit kdokoliv, takže by to nebylo správné někoho vyřadit :)

    Moc vám holky děkuji za komentáře a za podporu, popravdě moc ráda bych darovala vlasy více lidem, ale bohužel nejsem milionář,takže to nejde :), ale když jsem ty komentáře četla a ty vtipy, opravdu by si zašloužili vyhrát všichni!

    anonym 15:51: tak samozřejmě nemohu kontrolovat kolik má kdo emailů, to je snad logické! A donekonečna se nejspíš losovat dá, ale ani tak nemáš záruku, že ti vůbec padne určité číslo, nebo snad jo? Já jsem to nezkoušela, takže nemohu posoudit, jestli je random nějakým způsobem ovlivnitelný, ale koukám, že ty jsi zřejmě expert, by mě zajímalo,co tě k tomu vede, když o soutěž nemáš vůbec zájem a nezúčastnila jsi se. A nevšimla jsem si, že by se nějaká moje kamarádka soutěže zúčastnila, protože pokud vlasy chtěly, tak mne přímo kontaktovaly a už je mají.Jo a naposledy jen pro pořádek, vlasy nejsou umělé, jsou to vlasy lidské!

    OdpovědětVymazat
  21. Já naštěstí nějak extra bledá nejsem a ani mi moc nečervenají, ale nedovedu si představit, že bych takový lak nosila do školy. Ale jinak je nádherný. Moc výherkyni gratuluji, narozdíl od anonyma to výherkyni přeji! :)

    OdpovědětVymazat
  22. Kdybys dala tu první fotku do Elfí soutěže, všechny nás tam převálcuješ! Je nádherná a ten lak taky, i když červenou moc nemusím, tenhle jsem si taky oblíbila.
    Gratulace výherkyni!

    OdpovědětVymazat
  23. Já bych se na takovéhle samaritánství vykašlala. Chceš za každou cenu být chválená a opěvovaná. Kdyby jsi si za to koupila radši třeba něco do bytu. Celé je to trapné. Nevím, co tím chceš získat. Zase si tu budeš měsíc sypat popel na hlavu, jaký dobrý skutek jsi udělala, a ze své vlastní kapsy. Je mi z toho zle!!!

    OdpovědětVymazat
  24. zase jsem nic nevyhrála ach jo

    OdpovědětVymazat
  25. škoda tých neprajných anonymov.. najviac sa ozývajú takí ľudia, ktorí by nič pre tých druhých neurobili, ale iným by zobrali celú ruku, ak by im bol ponúknutý prst...

    OdpovědětVymazat
  26. @viennettka: moc děkuju, ale tvoje fotka je podle mě mnohme hezčí ;)! jinak já na to neměla zrovna moc času a bylo blbé světlo a navíc je fakt, že ani nejsem úplně laková blogerka, takže bych si to ani nezasloužila :)!
    @anonym 16:57: ti jsi nikdy nikomu nechtěla udělat radost jen tak? to je mi tě líto. a co tím získám? evidentně jen takové komentáře,jaké jsi napsala, takže bud v klidu, rozhodně příště nic takového už nebude a jestli,tak určitě ne pro anonymy!
    @nina: děkuju a taky mi to tak přijde, je zajímavé, že když jsem soutěž vyhlásila, tak se nikdo neozval, že je to blbý nápad,ale ted, když nevyhráli, tak je to najednou celé špatné, je to vážně hnus, v tom má ten anonym pravdu, mně je z takových názorů a chování zle taky.....
    @anonym 17:27: prosim tě, jdi si plácat kraviny někam jinam, co ty o tom víš odkud od koho a za kolik se přesně tyto vlasy vykupují, zpracovávají a podobně, podobné názory mám nejradši, víš o tom houby,ale jen chceš urážet, o nic jiného ti tu celou dobu nejde!

    OdpovědětVymazat
  27. gratuluji výherci a ten lak je moc hezký! Mám ráda červené :)

    OdpovědětVymazat
  28. Secondhand? Super kšeft, teď bude určitě větší prodejnost! Hned frčím objednávat, když jsem vevyhrála :D

    OdpovědětVymazat
  29. gratuluji výherci :) A ten lak má krásnou barvu ♥

    OdpovědětVymazat
  30. A nic si z těch anonymů nedělej,ony jenom závidí!

    OdpovědětVymazat
  31. tenhle lak jsem poprvé viděla u viennettky a jo, už tehdy se mi líbil, ale ne až tak, abych ho chtěla. pak ho měla na blogu Veve a to už jsem si řekla 'a sakryš' no a dneska ho tu máš ty a je to jasný! tenhle lak musím mít! :-) třeba to je jenom můj omyl, ale řekla bych, že mě rudý laky docela jdou k pleti a pokud ne, tak co, mě se líbí a nosit je budu dál :-D

    a ty anonymové tady dneska zase...co k tomu dodat... já jak už vidím Anonymní řekla, tak to ani nebudu číst. jenom se člověku zvedne žaludek z toho, jak jsou někteří jedinci primitivní, hnusní a závistiví... chceš někomu udělat radost, máš s tím plno práce a pak seš opět ta špatná jenom ty :-(

    OdpovědětVymazat
  32. Tady se běžně maže, co se nehodí! A o závisti jsme taky psaly :D Závidíme, závidíme :-) Jsme ošklivé, staré, blbé a nemocné! Jen naše Petra je super! Samozřejmě, že ona sama tvrdí, že je největší chudinka a vůbec si to o sobě nemyslí jak je bezvadná. Jen se tu tak z dlouhé chvíle stále vystavuje. Jen se klepe na pochvaly! Slepičárna :D

    OdpovědětVymazat
  33. Tak nerob nič. Bude to azda lepšie, než takáto trapáreň. Zuza

    OdpovědětVymazat
  34. @Jitulikaa: chápu :D a musím tě v tom utvrdit, tenhle lak vážně musíš vyzkoušet, je opravdu krásný :)!Jinak děkuji za podporu, sdílím stejný názor, ale aspon mám pro příště jasno :)...

    @anonymní 18:18: tak jsem ráda, že už mám zase konečně jasno, o co tu jde, to jsi opět ty, náš oblíbený anonym, tím se to vysvětluje. A opravdu to, co tu ty předvádíš, tak to mazat teda budu, to bud klidná, protože nikdo na ty tvoje výlevy a kecy není zvědavý!

    OdpovědětVymazat
  35. Je mi z těch anonymů tady špatně a tebe petul je mi opravdu líto.Jak se tady snažíš přidáváš videa děláš soutěže a ty závistivý nádhery,které nevyhrály tady píšou s prominutím takové sračky.Já jsem se taky přihlásila do soutěže a nevyhrála jsem,no a co vždyt budou další soutěže, jenže kvůli lidem jako jste vy už asi ani žádný soutěže nebudou.
    Ono je to tak lehké napsat nějáké nesmyslné kecy a dát vložit komentář,že ale on ten jeden komentář může docela zabolet.Kvůli zakomplexovaných debilních komentářu jse každou chvíly ruší blogy ono to docela člověka zabolí,když se snaží jenom kvůli vám,tak se nad sebou zamyslete.
    A ty jsi z toho nic nedělej jsi naše největší zlatíčko a tvoje videa jsou úžasný,že nám všem z toho padá papula.Jsi skvělá a doufám,že nikdy kvůli takovím malým holčičkám nikdy s blogem neskončíš :))

    OdpovědětVymazat
  36. Výherkyni moc gratuluji. :)
    Lak má nádhernou barvu. Brzy se uzdrav, já se s nachlazením táhla přes týden.

    OdpovědětVymazat
  37. Červená je jedna z mých nejoblíbenějších barev na nehtech. Jenže já nenávidím, když je pak musím odlakovat a nehty vypadají pořád jak od krve (nebo jak to popsat). No tahle barva je moc krásná. Gratuluji slečně k výhře a Péťo kašli na ty trapné anonymní komentáře!

    OdpovědětVymazat
  38. To je teda dobrý=D Proč se vás sem tolik sype,když je to tu tak špatné? Já náhodou obdivuju tu vášeň,jakou má Peťka pro kosmetiku a tu chuť s jakou to předává dál. Osobně se radši podívám na video,než čtu článek. Ačkoliv se to mé peněžence už přestává líbit,tak se sem ráda chodím a budu chodit inspirovat=) Jo a krásný lak=)

    OdpovědětVymazat
  39. ten lak je hezký ale mám radši světlejší a zářivější červenou,ostatně tobě sluší jakýkoliv lak
    chicaboomb.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  40. @anonymní 18:47: děkuji moc za podporu, vážím si toho, vystihla jsi to přesně, já teda snesu dost a nedělám si hned ze všeho hlavu, ale ten dotyčný anonym už mě tu terorizuje půl roku a snaží se škodit a už mě to fakt nebaví.
    @Veronique: moc děkuji, snad se toho brzy zbavím :)!
    @ebuu: tak to máš pravdu, mně to odlakování taky vadí,ale zjistila jsem, že je to i použitým typem tamponků, když mám ty 100% bavlněné, tak v tom se lak drží líp a není to tak hrozné.
    @Kačko: moc děkuji za podporu!

    A dodám pro anonyma, kecej si co chceš, nevím proč bych měla lhát o tom, že se nikdo nevyjádřil k tomu, že ta soutěž o vlasy je hloupost, ty komentáře u giveaway stále jsou, tak se každý může podívat, co tam kdo psal, jestli jsem náhodou něco přehlédla v tom množství, to nevím, i to je možné,ale nevšimla jsem si toho, že by někdo psal, že ta soutěž je blbost. A pokud se tu budeš vyjadřovat tímto stylem a neustále mě z něčeho osočovat aniž bys k tomu měla důvod, tak budu komentáže nadále mazat, třeba se postav na hlavu, tohle nemám zapotřebí. Že ti ležím hodně v žaludku už jsme tu pochopili všichni.

    OdpovědětVymazat
  41. se na to můžu vys**t chtěla jsem to vyhrát !!!

    OdpovědětVymazat
  42. No tohleto není možný proč se na ni všichni vrháte?? (anymové)
    Je hezká má nádhernou postavu a co že jste to nevyhráli Já to také chtěla ale bude další soutěž......

    OdpovědětVymazat
  43. Ti jenom závidí Petro a nic jsi z toho nedělej!!

    OdpovědětVymazat
  44. A kde kupuješ tyhle laky?? OPI,CHINA GLAZE.
    A kolik tě stojí?????

    OdpovědětVymazat
  45. @stefany: moc děkuji za podporu, jsi hodná, laky kupuji na ebay a cena je různá, většinou tak kolem 130-150Kč včetně poštovného z USA, OPI jsou dražší, China Glaze je třeba malinko levnější, ceny se tam dost liší, tak záleží na co člověk zrovna natrefí :)

    OdpovědětVymazat
  46. Moc ti děkuju a máš úžasný blog!!

    OdpovědětVymazat
  47. Chápu, že to zamrzí, ale fakt to neřeš... I když to říkám já pravá, děvče přecitlivělé jak poleno... No, ale to sem nepatří. Jen tě chci ujistit, že někdo dokáže popřát a nekecat bláboly. jak už jsem psala: takový lidi fakt miluju, když hned mají názor ani o tom nemají žádné informace, nic si nezjistili. Ale hned mají konečný verdikt, do všeho vědí. příště je lepší si něco zjistit, PRO DOBROTU NA ŽEBROTU.

    Takže (pokud možno) krásný zbytek dne, spíše už bkrásný večer.

    teensmajdicka
    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Prvně gratuluju vítězce a Peťule děkuju za článek a vlastně za její blog celkově! jsem tu denně pečená vařená a hltám každý písmenko a video! =) Jen tak dál, Peti! super práce! Jana

    OdpovědětVymazat
  49. No, anonymy mně to popravdě řečeno dost baví. Nevím, kdo za nimi stojí, ale je trapný a tipla bych to na nějakou zakomplexovanou slepičku, která se soutěže zúčastnila a teď ze sebe dělá bůh ví, jak není chytrá.

    Znám spoustu odpůrcůj fashion-beauty blogů a pro ty mám taky jeden vzkaz-když se vám to nelíbí, Péťa je vám protivná, nebo vás to nezajímá, tak vás nikdo nenutí sem chodit. Přestaňte otravovat svými urážlivými komentáři a zkuste si vyřešit svoje komplexy někde jinde. Och, závist je tak svádivá, že?!!!!

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj, určite nerieš nejakú trápnu anonymku. Keď ma nejaký blog nebaví, tak tam ani nnevleziem, nieto ešte denne vypisovať. A ona dokonca niekolko denne, keďže stíha odpisovať na komentáre reagujúce na ňu. Veď to je choré, to nie je normálne. Nikto sa nepozastavuje nad losovaním len ona, ktorá sa vraj súťaže ani nezúčastnila? Myslím si, že ju kludne môžeš ignorovať a vôbec nereaguj na jej trápne komentáre. A lak je krásny, páčia sa mi červené laky. Ja si lakujem málokedy, ale keď už tak farebným. Ja doma žiadny nude ani nemám, len farebné... Wewiku

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj, tak já taky nevím, co ty blbky řeší :-D Normální giveaway, to ještě nikdy neviděly, že to se na blozích dělá? O kosmetiku nebo o vlasy, to je jedno, ale není to žádné samaritánství ani vychloubání, prostě když vím, že někdo sleduje můj blog nebo stránky, tak tam můžu dát mimojiné soutěž, ne? :-) A nemyslím, že když sem prostě chodíme a nepíšeme zrovna nadávky, tak Petru snad považujeme za dokonalou bohyni nebo kdovíco. Samozřejmě je sympatická a vede to tu dobře, ale jestli si to ty kravky nemyslí, ať prostě VYPADNOU a nelezou sem. Držky jedny, grrr :-/ Dneska už mě normálně rozčílily :-D Jinak se tím nenech rozladit a prostě je klidně smaž, aspoň průměrně inteligentní člověk se prostě do soutěže buď zapojí, nebo ne, ale aby tu dělal takové dívadlo? Jako tihle velice "nehotoví" lidé? Klidně teď, blbky, reagujte na mě, ráda bych si přečetla, s čím se vytasíte :-D Markéta B.

    OdpovědětVymazat
  52. Achjo. Zase jsem jednou koukla do komentářů a neměla jsem to dělat. Peťo, lituju Tě, že ty nenávistné výlevy narozdíl ode mně číst musíš. A doufám, že to zvládáš líp, než bych to zvládala já :) A Ali's big break je super. Úplně mám chuť si ho nalakovat. A dokonce i to štěstí, že ten lak mám doma :)

    OdpovědětVymazat
  53. gratuluji výherkyni!:)


    jo a krásná červená barva laku

    OdpovědětVymazat
  54. Proč si všichni myslíte,že je to závist? Přijde mi na tom kousek pravdy. Mě je 25, a až mi mi bude jako Petře, nechtěla bych být jako ona. Nic není její, vlasy si přidělává i na doma, řasy nalepené, oči přemalované, prsa vycpané. Není to úplně normální. Vůbec není přirozená. Sama si nevěří, protože se pětkrát za video, nebo fotku omlouvá za to a za to. Blog má hezký, ale někdy to už přehání. Normální holka, která studuje, nebo chodí denně do práce nemá na takové kraviny čas. Mně osobně se taky moc nelíbí, kterým směrem se ubírá. Není to reálné, žije v úplně jiným světě. To jí teda nezávidím. Spíš jí lituji. Lenka S.

    OdpovědětVymazat
  55. Citujem:
    Normální holka, která studuje, nebo chodí denně do práce nemá na takové kraviny čas.

    No zaujímavé je, že čítať to, pozerať na video a odpisovať, niekomu, kto sa ti nepáči, tak na to máš čas... Nepríde ti to pritiahnuté za vlasy? W

    OdpovědětVymazat
  56. Nepsala jsem že se mi nelíbí. Nechtěla bych být jako ona, tudíž ji nezávidím. Vlasy mám své dlouhé, když se nechám ostříhat, nestydím se za to. Čítať a pozerať si budu na svém vlastním noťasu, co budu chtít, a napíši svůj názor. Rozhodně mi to při mé vytíženosti zabere míň času, než přidělávání vlasů,lepení řas,líčení, tváření se do se objektivu, nahrávání a pak zase odličování atd. A to jich sleduji skoro 50 denné :D Milá zlatá W. Nevím, co je na tom pritiahnueté L.

    OdpovědětVymazat
  57. Ach božeeeeeeee,Petro nechceš začít anonymní komentáře mazat?
    Zase již posté tady číst výplody choré mysli:)
    Jinak jak jsi psala, že Ti psaly holky, aby jsi je vylosovala...
    Co na to říct? Drzost dneska nezná hranic, opravdu!!!
    Červené laky "uctívám", na střední jsem snad nenosila jinou barvu, až na vejšce jsem postupně přidávala jiné a jiné odstíny:)

    OdpovědětVymazat
  58. @teensmajdicka: moc ti děkuji za podporu, no já zas nějak přecitlivělá nejsem,ale co je moc, to je fakt moc, já vážně nějak nedokážu pochopit, proč mě ty anonymové tak nenávidí, zvláště jestli je neznám, jak tvrdí, mně spíš na tom mrzí, že podle mě ten jeden,co sem neustále píše kraviny, je možná někdo z mého okolí, kdo se mi snaží všemi možnými způsoby uškodit a psát sem bláboly a lži, to fakt nechápu, že to někomu za to stojí, protože nevěřím, že někomu cizímu by to za to stálo, nebo v sobě mají lidi fakt tolik nenávisti?!....:(
    @Wewiku: moc děkuji za podporu! :)
    @Markéta B.: moc děkuji, no přesně jak píšeš, já to taky celé vůbec nepochopila, o co jde, nebo vlastně možná jo, hlavně na mě hodit nějakou špínu, o nic jiného evidentně nejde....
    @Žirafko: moc děkuji za podporu, no musím přiznat, že už mě i máloco překvapí,ale že někdo začne dělat divadlo kvůli normální soutěži o vlasy, to bych teda nečekala....:)
    @Lenko S.: prosím tě, co to plácáš? ty mě znáš osobně, že si dovolíš napsat, že si na doma přidělávám vlasy nebo že se stydím za to, že jsem se nechala ostříhat? vzpamatuj se! vlasy nosím naprosto nárazově, když mám náladu a svoje mám už pod lopatky, to je vidět na fotkách i na videích, protože vlasy mám prodloužené tak jen na polovině všech. A co si vycpávám, nosím normálně pushupku a co, to nosí dneska pomalu každá holka nebo žena, já se teda opravdu za svoje tělo ani nic nestydím, nakonec to bych sem nedala nenamalovnou fotku nebo fotku v plavkách a ty opravdu vycpané nejsou ani trochu (ale ne, počkej,já sem ty fotky dávám, protože chci slyšet jen pochvalu, že jo), jsou to jen tvoje výmysly a kecy. A to, že se omluvím za nasvětlení videa nebo fotky znamená, že si nevěřím? Jen chci,aby jste měli reálnou představu o barvách, protože kdo si nezkusil natáčet na video, tak třeba neví, jak to může barvy zkreslit, snažím se, aby to vždy co nejvíce odpovídalo skutečnosti a když si třeba podle fotky někdo objedná produkt přes internet,tak aby měl reálnou představu. No řasy už vůbec nekomentuju, ty si nalepím na video nebo pokud jdu někam večer a chci je mít delší, jinak určitě ne, nepochopím tyhle názory, mám blog o líčení,ale budu tu předvádět jen řasenku a tělové stíny, to bude určitě hodně lidí zajímat :)!A ty víš kolik času mi zabere denně líčení a jestli se vůbec každý den líčím, nevíš a nelíčím a když píšeš, že jo, tak jen sprostě lžeš a i kdyby ano, je to jen moje věc, nechápu proč tolik žen pobuřuje, když jiná žena občas použije dostupné vylepšováky, které jsou v dnešní době úplně normální. Mně je úplně jedno, co si o mně myslíš, ale nemáš právo tady o mně lhát! Vidím, že když se člověk snaží být v dnešní době slušný, tak je považován za debila.
    @Noogeta: asi jo, spíš nastavím schvalování komentářů, protože já si nedokážu odpustit reakci na takové sprosté lži, jaké se tu objeví, to mě opravdu uráží, někdo, kdo mě nezná si v hlavě něco vykonstruuje a ještě má tu drzost to sem psát jako objektivní pravdu. A můžu ti říct, že než jsem měla blog, tak jsem si asi plně neuvědomovala čeho všeho jsou lidé schopní, z tohoto pohledu je to opravdu výborná zkušenost!

    OdpovědětVymazat
  59. Teda jak to tak čtu, tak mě fakt mrzí, jak jsou nějací lidi zlí, co tady píšou za výlevy... Máš skvělý blog a hlavně doufám, že tě to v ničem neodradí dál pokračovat! Já bych na to vůbec nereagovala, je to ubohost tady něco/někoho anonymně urážet. Věcná kritika je ok, ale že si tady někdo léčí tímto stylem svoje mindráky, tak to je asi fakt zralej vyhledat pomoc psychologa...
    Jsi skvělá, dáváš si s se svým blogem určitě velkou práci a zasloužíš si pochválu, opravdu jen tak dál!! :-)

    OdpovědětVymazat
  60. Milá Peťo,
    i když by se mi vlásky také moc líbily, je spravedlivé random vylosování - jak taky jinak. Proto bych ráda pogratulovala slečně Míše, ať je dobře unosí a je v nich pořádná kočka :) Zůstává mi ale rozum stát nad těmi emaily a drzostí, kterou některé slečny v dnešní době oplývají. Ale myslím, že se každému všechno jednou vrátí...
    Jinak krásný lak, na mě sice malinko odvážný, ale na nějaký večírek nebo o Vánocích - proč ne :) Přeji ti krásný pohodový den!

    OdpovědětVymazat
  61. Petruško, když tady Lenku S. obviňuješ ze sprostého lhaní, zamysli se nejprve nad sebou. Diplomovaná specialistka na lhaní jsi ty.

    OdpovědětVymazat
  62. teda skoda ze som nevyhrala :) bola to super cena .. ale vyherkyni gratulujem :)

    OdpovědětVymazat
  63. No, Lenko, sledovat 50 blogů denně také není úplně zdravě strávený čas a zjevně toho volného času máte příliš, i když se nás tu snažíte přesvědčit, jak jste vytížená. Co tahkhle si třeba něco přečíst?:-D Myslím knihu, ne blogy ani Cosmopolitan! Nechte si třeba poradit v knihovně. :-D A neříkám, že jí závidíte. Jen nechápu, proč máte snahu vychovávat v tomhle smyslu někoho zrovna na fashion/beauty blogu. To je jako jít do baru a vysvětlovat barmanovi, že nemá míchat koktejly, protože lidé po nich pak nejsou přirození ( nebo spíš jsou až příliš přirození, že :-D) Markéta B.

    OdpovědětVymazat
  64. @anonymní 10:34: moc děkuji za podporu, moc si toho vážím! :)
    @Monika: moc děkuji za krásný komentář a za podporu a také ti přeji krásný den. Jsem moc ráda, že sem chodí lidé, které zajímá kosmetika a to, co dělám! :)
    @anonymní 12:43: ale prosim tě, tak už nám konečně napiš v čem konkrétně a kde lžu, pořád tu omíláš dokola ty samé kecy, je to nudné. A Lenka S. že nelže? Ona se mnou žije či co, že ví co kdy nosím a jak se každý den maluju, je to ubohé, tečka. A upřímně, tvoje posedlost mojí osobou už mě opravdu unavuje, pokud se opravdu známe, tak se laskavě představ a můžeme si to klidně vyřešit.

    OdpovědětVymazat
  65. Ahoj, mám takový malý dotaz. Máš nějaký fígl jak na ebay zjistit, které věci lze koupit z ČR? Chtěla jsem si objednat nějaké laky, na jakýkoliv jsem klikla, tak byl s dopravou jen po USA. A moc nemám nervy na to takhle prohlížet jeden po druhým... Jde to nějak lépe? Díky, Cindy

    OdpovědětVymazat
  66. @Cindy: nahoře vpravo je je taková rozklikávací malá lištička :) a je před ní sort by: tu rozklikneš a dáš si tam např. price and shipping lowest first a jak to uděláš, vyskočí ti okno, kam zadáš zemi, do které chceš zaslat a vše se ti automaticky seřadí dle ceny a vyfiltruje to jen prodejce posílající do ČR ;)

    OdpovědětVymazat
  67. Už se mi chce jen smát:D Jak by si to mohla zmanipulovat, to opravdu nechápu(viz první komentář):D Byl to super nápad na give away a moc se mi líbí, že se mohli zapojit i "anonymní" čtenáři tvého blogu :) Mimochodem vítězce gratuluji a tiše závidím :D

    OdpovědětVymazat
  68. Zase jsem neměla štěstí :-( Chjooooo. :-D Ale slečně výherkyni moc moc gratuluji. Krásná výhra.
    Ty jsi Peti z anonymů nic nedělej ;-) Nemá cenu se k nim vyjadřovat. Zbytečný čas, zbytečná slova.
    Lak je nádherný. Já teď na chvilku přesedlala na hodně tmavé, možná by nebylo na škodu zase trošku nehty prozářit :-)

    OdpovědětVymazat
  69. Lenka S. další trapka co akorát závidí, když se ti blog nelíbí, tak sem nechoď, na tvoje závistivý komentáře není nikdo zvědavej!! Je to tady fakt banda debilů! Petra z dobré vůle uspořádala giveaway a slepice, které nevyhrály hned vymejšlí blbosti, že je to zmanipulované. Fakt ubohost:-!
    Adriana

    OdpovědětVymazat
  70. Psala jsem, že sjedu blogy, ne že každý louskám hodinu. Zabere mi to cestu domů, to je tak 45 min., knihy a časopisy taky znám :) Nejsou to žádné vzteklé výlevy, píšu svůj názor, slušnou formou. Komentáře tu opravdu mizí, buď by se mělo mazat vše, nebo nic. Pak totiž chybí souvislosti. Psala jsem, že Petra žije úplně v jiném světě. Pracuje doma, již to tu několikrát zmínila. Každý den se pak videem hlásí s perfektně přičesanými vlasy, perfektním líčením atd.,tudíž to nosí i na doma. To ale není realita. Každá holka co denně chodí do školy, nebo zaměstnání, na tohle nemá čas. Toť můj názor. A zase to bude ode mě sprostá lež. Lenka S.

    OdpovědětVymazat
  71. Je mi to jedno, že to tam nedáš, bylo to pro tebe. Prober se už konečně!! Jsi úplně mimo realitu. Žiješ si ten svůj zmalovaný svět sama se sebou!!! L.

    OdpovědětVymazat
  72. @Lenko, prober se ty, vždyt vůbec nevíš, co dělám, jakou mám přesně práci atd. atd., ty soudíš jen dle toho, že předvádím líčení na videích, což je nejen velmi krátkozráké, ale také to neznamená, že nedělám nic jiného. Tebe třeba líčení a kosmetika nebaví a tudíž tomu nevěnuješ čas, to je ok, každého věc, ale jinak o mně nevíš vůbec nic a že chodím doma namalovaná a s vlasama, co je to za blbost panebože, jak víš, kdy točím videa kde jsem byla předtím než jsem ho točila nebo kam jdu nebo jestli jsem se namalovala jen pro účel videa abych líčení ukázala a pak zas odlíčila, nevím kdo je tu víc mimo realitu, já to ale nejsem určitě. Navíc proč bych se měla stydět za to, že se upravím, co je to za dementní názor? Pokud se v běžném životě nestíháš líčit nebo to nepotřebuješ taky dobře, ani já to nestíhám pokaždé, ale to přece není důvod k takovým stupidním spekulacím! Fakt nechápu takové lidi jako ty, co jsou plní předsudků. A ano, asi tři urážlivé komentáře jsem hodila do spamu a budu to dělat dál pokud uznám za vhodné.

    Jinak vám holky, Adriano, Shaki a Radushko děkuji za vaše komentáře, názory a zastání, ale bohužel je to házení hrachu na zed...

    OdpovědětVymazat
  73. Gratuluju výherkyni!

    Petro, je mi to fakt líto, s těma anonymama, tohle je prostě šílený a je mi z nich už fakt na zvracení...nedáte si pokoj..nemáte rádi tenhle blog, její líčení, urážíte jí, není vám sympatická..tak proč sem lezete? Nikoho tady vaše urážlivý výlevy nezajímají, je mi vás fakt líto. Koukám, že nemáte celý dny nic na práci.

    Petro, seš úžasná, jsem tu denně a tvoje články, videa a všechno miluju, doufám, že tě tyhle anonymové neodradí od blogování. Jsi prostě skvělá! Jen tak dál.

    OdpovědětVymazat
  74. Ty jo, tak to uz je opravdu prilis!! Peto ja sice taky pisu jako anonym, protoze nemam ani blog, ani profil, ale ja bych Ti vubec nezazlivala, kdyby jsi anonymni komentare zrusila. Takovyhle radoby objektivni a moudre reci, to me teda neskutecne vytaci, takze co teprve tebe! Jedna Anonymka je uzasna, ma spoustu prace, hlta 50 blogu denne po ceste z prace? Zajimave, asi jezdi z prace nekolikrat denne, kdyz tu zvlada vest diskuzi :-). Dalsi anonym zase pise neco o slepicarne, ale jedine, co pripomina kvokani jsou jeji prispevky. V cloveku musi byt asi trosku zasti a vzteku, nebo jinych negativnich emoci, aby sel, sedl k pocitaci a napsal k necemu osklivy, urazlivy nebo dokonce sprosty komentar. Sama sleduji i par blogu, se kterymi nesouhlasim, ale prectu si je, zajima me to, ale nemam potrebu psat dotycne at: zhubne, ztloustne, ze je makova a tvarohova, at se tolik nemaluje, at se maluje vic, at ji vic, nebo at nezere :-). Ja se leda tak placnu do cela. Pokud je to vsak blog, ktery mam rada a pisatelka je mi sympaticka a pta se na nas nazor, jsem schopna ji napsat, ze se mi k ni neco moc nehodi, nebo naopak ze tohle je super.
    Ale toto, to je opravdu prilis! Nenech se otravit :-) a pokud to jde, tak na ne nejlip nereaguj. My kdo sem chodime radi, si umime udelat nazor svuj a nepotrebujeme radit od takovych "mudrcu" :-). Johana

    OdpovědětVymazat
  75. @Lenčoo: moc ti děkuji za krásný komentář a za podporu, moc si toho vážím a jsem ráda, že jsou tu lidé, kteří mě čtou rádi, jinak bych se na to opravdu vykašlala, protože psát pro někoho, kdo jen čeká na to,jak mě urazit, to by mě opravdu nebavilo :). Moc děkuji!
    @Johana: Moc děkuji za krásný komentář, napsala jsi to moc hezky a výstižně a jsem moc ráda, že takoví lidé převažují, proto mě blog baví,jinak bych se na to opravdu vykašlala, protože ta práce by za to nestála, ale jsem ráda, když si můžu s ostatními popovídat o kosmetice nebo módě a hlavně když mám zpětnou vazbu a i věcnou kritiku, moc děkuji! :)

    OdpovědětVymazat
  76. Ahoj Peti, tvůj blog sleduju už dlouho a hrozně se mi líbí!!! Rozhodně nejsem žádný expert na kosmetiku nebo oblečení, ale když už se musím někam vyfiknout tak mě to baví a musím říct, že ty si pro mě velkou inspirací :-) Samozřejmě že ti trochu závidím například krásné nehty ale řekla bych že je to taková zdravá závist. Jsi krásná a moc milá takže rozhodně se nenech rozhodit a pokračuj v tom co děláš :-) Jsi báječná!!! Martina P.

    OdpovědětVymazat
  77. ahojky chtěla jsem se zeptat kde kupuješ ty laky O.P.I v drogeriích je totiž vůbec nemůžu sehnat děkuji za odpověď :))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!