Peacock Eye Look

by - 28 října

Krásné odpoledne,

dnešní líčení není určitě vhodné na denní nošení,ale myslím, že na ples či jinou zvláštní příležitost by bylo moc pěkné, doufám, že se vám bude líbit :). Můžete v něm vidět pigmenty Barry M z minulého článku v akci.

Mějte fajn zbytek dne!








Essence Blue Addicted


You May Also Like

41 komentářů

  1. Presne tento lak som si tento týždeň kúpila aj ja spolu s jeho bordovou a zlatou variantou :) Musím povedať, že líčenie je nádherné, tá kombinácia fialovej so zelenou je originálna a určite to vyskúšam. Myslím,že ked oči vytieňujem s klasickými tieňmi a mierne ich stlmím telovou, bude to nositelné aj na deň.Tak dakujem za inšpiráciu a teším sa na dalšie video !

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné líčení, sice výrazné, ale jak už jsi zmínila, použítí na akce je dost na místě ;-) A navíc mi připadá, že ta zelená s tou fialkovou dá vyniknout tvým očím- ten zelený tód smíchaný má stejnou barvu jak tvoje oči. Takže ti to krásnjě oči zvýrazní( tedy podle mne rozhodně :D). A ten lak je k tomu taky parádní, skvělé videjko ostatně jak jinak!
    Ps: Už jsi zdravá?

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych přidala trochu zlatý ještě, ale jinak je to moc pěkný! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky bych pridala vic barev, kdyz uz to ma byt liceni na nejakou akci. ale povedlo se.
    nicmene ja nosim peacock liceni bezne na den, dokonce i trochu dramatictejsi :D

    OdpovědětVymazat
  5. To líčení je naprosto úžasný. Pravda, na denní nošení asi ne, ale něco podobného je super na plesy a akce... ;) Palec nahoru!
    A ten lak vypadá moc dobře... ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Teda, tenhle look ti strašně moc sluší!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Můžu se zeptat, jak se lakovalo a kolik máš vrstev? Vypadá moc dobře :)

    OdpovědětVymazat
  8. Líčení je moc krásné,ty barvičky jsou opravdu magické a tobě moc sluší,vynikne ti v nich krásně tvá barva očí!Taky bych se tak chtěla jednou namalovat,ale bojím se,protože jsem blondýna,světlý typ a myslím,že by mi to neslušelo..K tvému typu se to hodí asi více!Moc pěkné!Nikoleta

    OdpovědětVymazat
  9. Tak na takové líčení moc nejsem, to je na mě až moc barevné :D Ale ten lak se mi strašně líbí :))

    OdpovědětVymazat
  10. Moc pěkné líčení jako vždycky :) a tenhle lak na nthy jsem si chtěla koupit, hezký
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  11. Nádherné nalíčení. Máš i heyky klenutá oční víčka :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ten lak je úžasný :)Už vim pro co půjdu v pondělí do drogérie..
    Líčení též musim pochválit, krásný jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
  13. tak to je krása a ten lak mě zaujal, v pondělí si pro něj asi skočím! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ten lak vazne tolik kryje? Já mu moc neverila, ale jestli jo tak si pro nej taky dojdu :D

    OdpovědětVymazat
  15. Ten lak je naprosto úžasnej. Jak funguje ten primer pod řasenku? :)

    OdpovědětVymazat
  16. Nádherná kombinace! Já už se dlouho odhodlávám vyzkoušet fialovou se zelenou, hrozně se mi ta kombinace líbila už kdysi na nějaké fotce a teď mám impulz od tebe, tak snad už konečně:-D
    Díky!

    OdpovědětVymazat
  17. Milujem fialovú aj zelenú, ale ešte ma nikdy nenapadlo ich spojiť, krása. Budem musieť vyskúšať :-) A ten lak snáď zajtra zoženiem, pretože vždy keď idem do drogérie, kde predávajú essence, tak je stojan vyrabovaný, ale ten lak určite chcem :o)
    Wewiku

    OdpovědětVymazat
  18. veľmi pekné :) je výrazné ale zároveň neprehnané. a fialová pristane každému :)

    OdpovědětVymazat
  19. Líčení je moc pěkné! Ale co mě fakt dostalo? Ten úúúžasnej lak na nehty!

    OdpovědětVymazat
  20. Ty seš tak strašně cool, když používáš anglické názvy příspěvků. Vzhledem k tvé příšerné anglické výslovnosti to vyzní dost vtipně ;-)

    OdpovědětVymazat
  21. Na video jsem koukala už včera na FB a nádhera. Vypadá to skvěle. O laku ani nemluvě. Zamilovala jsem si ho. A co mě na něm ještě baví, že ho mám nalakovaný od středy a ještě se ani nehnul :-) Koupila jsem si ještě jeden do bordo červena, tak jsem na něj zvědavá, ale tento se mi ani nechce odlakovat :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Uvažovala jsi o rovnátkách na spodní zuby?

    OdpovědětVymazat
  23. Je to pěkný, ale pro mě absolutně nehodící se, protože s mým uměním líčit se, bych vypadala přinejmenším jako bych měla monokly kolem očí :). Ale na večer a typ ženy jako jsi ty je líčení moc pěkné. I barvy se mi líbí. Už v minulém článku jsem opěvovala Persian Purple a teď se mi líbí ještě o něco víc :)

    OdpovědětVymazat
  24. Vypadá to moc hezky. Ty barvy jsou krásný, jak jsou takový sytý, krémový. Miluju na očích fialový stíny a tyhle vypadají fakt dobře, asi se po nich kouknu.
    Na ten lak jsem se v rossmanu taky koukala, ale nikdy jsem si ho nekoupila, ale když vidím jak to krásně vypadá, tak už ho tam příště nenechám :)

    OdpovědětVymazat
  25. Pane bože, ten lak vypadá naprosto úžasně!
    Asi tak stejně jako Tvé nalíčené oči. Nechtěla by si mě každé ráno nalíčit, abych taky někdy vypadala jako člověk?:D Jsi opravdu hodně šikovná, Tvé líčení mám moc ráda:-)

    http://the-k4t3.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  26. @teensmajdicka: moc děkuji, jinak jo, už to celkem jde, ale v okolí každý prská, tak je to tak na střídačku, jeden den mi teče z nosu a druhé den dobré, tak nevím :), ale děkuji za optání :-*!
    @Kate: tak to by mohlo vypadat pěkně, třeba místo té vrchní fialové linky dát zlatou…
    @Gabriella: no popravdě, lakování není nic moc, dělá to díry a kopce, ale dá se to srovnat, vrstvy mám jen dvě, takže to jde, odlakování ovšem jako klasický třpytková lak, takže jedině alobalová metoda :)…
    @Lenja.R: jojo, vážně mám jen dvě vrstvy, ono teda s tím lakem moc nejde udělat tenká vrstva, takže jsou silnější,ale i tak :)…
    @ebuu: no, já jsem z ní trochu na rozpacích, já obecně tyhle báze pod řasenku ráda a rozhodně není špatná, ale občas mi přijde, že si s ní ty řasy trochu slepím, ale to je asi spíš moje chyba, jinak bych řekla, že dobré :)
    @Dejni, tak to jsem moc ráda :), dej vědět, jak jsi se v tom cítila ;), mně se to hrozně líbilo, ale přišlo mi to dost výrazné a barevné, to běžně nenosím :)
    @Wewiku: děkuji, to jsem moc ráda, že se ti to líbí, i mně se ta barevná kombinace líbila :) a ten lak je jednoduše boží, k tomu není co dodat, alespon tedy barevně :D!
    @anonym 15:04: to nedělám proto, aby to bylo coo :Dl, ale protože videa na youtube a blog sledují i cizinky a vzhledem k tomu, že právě anglicky sice rozumím,ale neumím mluvit a moc psát, tak dám alespon anglický název videa u líčení, aby mohly tušit, o co půjde ;)
    @Shaki: jé, tak to jsem moc ráda, já jsem z toho laku taky unešená :)!
    @anonym 15:12: no jéjé, to jsi mi kápla do noty, divím se, že to vlastně ještě nikdo nepsal, že bych je potřebovala, protože už o nich uvažuji hodně dlouho! Ten úvodní snímek videa je opravdu brutální :D,ale myslím, že ta hra stínů tam také udělala své, mám ty čtyři přední zuby sice docela dost křivé, ale takhle tragicky zas snad ne :D. Jinak když už to píši, na péči o zuby si dávám docela záležet, takže o těch rovnátkách přemýšlím už opravdu dlouho, co mě odrazju, prý to bolí a člověk nemůže jíst (asi bych nepřežila na tekuté stravě 14dní :D), je to drahé a také můj věk a doba, jakou to člověk musí mít, ale myslím, že se tahle investice dost vyplatí a že do toho určitě půjdu, nakonec rovnátka mají i straší a jsem rozhodnutá to na příští prohlídce u zubaře domluvit. Ono upřímně, dřív, když jsem byla malá, to rodiče moc neřešili, fixní rovnátka ještě nebyla a jejich názor byl, že spodní zuby nejsou vidět, tak to není potřeba, ovšem podle mě je to vidět dost a mě to fakt štve, to se přiznávám, takže do toho půjdu :)…Takže pokud máte někdo zkušenosti, že to třeba není tak hrozné ta rovnátka, sem s nimi :D…..
    @Jitulka: moc děkuji a myslím, že by ti to právě slušelo, máš krásné oči!
    @Lenčaa: moc děkuji a opravdu, ten lak za tu cenu doporučuji každému zkusit, je barevně naprosto božský! :)
    @Kate:moc děkuji a beru všemi deseti, hrozně mě to b aví a čím víc tváří na líčení, tím lépe! :)

    Moc vám všem děkuji za krásné komentáře!

    OdpovědětVymazat
  27. Jů to je krásné líčení. Já bych si to vzala i na nějakou večeři nebo tak. Fakt moc pěkné. A ten lak je taky boží! :)

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj, tak k tomu, co jsi psala o těch rovnátkách - já jsem měla rovnátka nahoře i dole, fixní. Měla jsem po mamce předkus a po taťkovi zúženou dolní čelist, takže celkem ortodontistická chuťovka. Měla jsem je rok a půl (slibovali mi na začátku 3). S tím, že to bolí a že se nedá jíst - není to pravda. Já jsem se toho bála hrozně, ale nebylo to tak hrozné a to bych o sobě řekla, že jsem dost háklivá na bolest. Spíš to táhne a tlačí, ale to jen tak první 3 dny, pak už to přestaneš vnímat. Takže neměj strach, pokud si na to troufnou srabíci jako já ;) Určitě do toho jdi, budeš mít lepší pocit.
    Měj se hezky, Iva

    OdpovědětVymazat
  29. musím říct, že máš fakt krásný obočí! a líčení se mi moc líbí, škoda že jsem na tohle tak nešikovná :)

    a lak se mi strašně líbí, snad bude k sehnání i u nás!

    OdpovědětVymazat
  30. Moc vám děkuji za komentáře a Ivčo, moc děkuji za útěchu, jsem rozhodnutá, že do toho půjdu,ale srab jsem zároveň také :D, ale trochu jsi mne uklidnila, popravdě, nejvíc by mi asi vadilo to, že by se s tim nedalo normálně jíst.....

    OdpovědětVymazat
  31. A ještě k těm rovnátkům. Já jsem je měla 3 roky. Měla jsem dost ošklivý zuby. Popravdě. Mě bolelo to utahování, musela jsem jíst většinou nějaký přesnídávky, ale to bylo většinou dva dny, po pár letech jsem si zvykla a do večera mě to už nebolelo. Jsem ráda, že jsem je měla, konečně se můžu normálně smát a nezakrývat si pusu:-) Normálně jíst se s tim dá, když nepočítám to, že jsem teda nekousala jablka, ale krájela jsem si ho na čtvrtky, bála jsem se:D

    OdpovědětVymazat
  32. tohle líčení očí je moc krásný. vzala bych si ho klidně i na den, je fakt krásný. jenom mi k tomu vůbec nepasuje ta rtěnka, tělová ano, ale jiný odstín, trošku živější.
    a k těm rovnátkům, já je teda nosit nemusela,ale zubařka mi chce už asi dva roky rvát všechny čtyři zuby moudrosti a taky z toho mám tak hrozný strach,že se vždycky na něco vymluvím. a pak mám taky strach, že by se mi ty ostatní zuby rozjely, protože mám docela velkou pusu a zuby mám teď krásně srovnaný jak podle pravítka. takže se ti nedivím, že máš z těch rovnátek obavy. zubaře se nebojím, ale všechno odsud posuď.. :-D

    OdpovědětVymazat
  33. Ahojky.Máš krásný blog a toto video je opravdu nádherné.A mohu se tě zeptat ,vůbec jsem ve videu neviděla,že by si představovala tu bílou řasenku mohu se zeptat kde si jí sehnala ?..:-) ..DĚKUJi=)

    OdpovědětVymazat
  34. tot líčenie ti veľmi pristane! :)

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj. Tento blog je moc hezký... :-) Jen tak dál. Mám hrozně ráda pávy a toto líčení se opravdu povedlo, někdy bych ho chtěla vyzkoušet, ale když se líčím, nikdy s mi to nepovede, tak jak Vám.. :-) :-(
    Jinak blog je úžasnej.
    Domča.

    OdpovědětVymazat
  36. moc hezky...Gabina

    OdpovědětVymazat
  37. I was suggested this blog by way of my cousin. I'm now not sure whether or not this publish is written by way of him as no one else recognize such particular about my trouble. You're amazing! Thank you!
    my site > Programming Jobs

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!