Pin up Look - Video

by - 13 října

Krásný den všem,

dnes tu mám makeup, který nevím, jestli vás bude úplně zajímat, ale mně osobně se tento styl nejen líčení, ale i účesů a celkově módy, moc líbí. Protože jsem to točila skoro večer, tak jsem si myslela, že to bude hodně tmavé,ale nakonec to tak barevně mimo není a docela to odpovídá realitě, naopak bych řekla, že fotky jsou trochu světlejší.

Mějte fajn den a budu moc ráda, když mi dáte vědět, jestli máte Pin up rádi, jestli se vám makeup líbí, nosíte a co si o tom myslíte :).....










You May Also Like

57 komentářů

  1. Pěkný videjko, ale nezlob se na mě, ale s touhle rtěnkou vypadáš děsně. Nesedne mi ani k tobě, ani k tomu líčení. Tereza

    OdpovědětVymazat
  2. @Terko, v pohodě, manželovi se na mně výrazná rtěnka taky nelíbí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné, sice by ta rtěnka mohla být světlejší, nebo nude, ale to vem čert :D Pak by to nebyl pin up make-up, no ne?
    teensmajdicka

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Krásna zmena blogu ! Super, fandím TI

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, tak to se mi líbí. Možná bych dala rtěnku řvavě rudou (když už, tak už :D), tyhle růžový odstíny se mi nelíběj moc...
    Jinak můžu se zeptat, jaký fake řasy jsi použila? Jsou od ELFu?

    OdpovědětVymazat
  6. Nene, jako celek to sedí a ladí! Proto nesouhlasím s tím, že Ty a výrazná rtěnka nejdete dohromady. Chybí mi už jen stylové šaty a botičky ;o)

    Mě vždycky překvapí komentáře ve stylu "To se k Tobě nehodí" nebo "no já bych takhle nikam nešla"...samozřejmě jde o vyjádření názoru a od toho komentáře jsou, ale! Tohle je líčení na téma a já koukám na to, jak ho Petra ztvárnila, jak se jí povedlo to vystihnout. A v tomto směru není co vytknout, protože kombinace tvářenky a rtěnky jde super k sobě, hezká linka, výrazné řasy a jen lesklé pohyblivé víčko. (Hudba vše jen příjemně dokresluje.) SUPER!

    OdpovědětVymazat
  7. Asi bych take pouzila cervenou rtenku :) jinak ti to je super napad:)

    OdpovědětVymazat
  8. Mně se naopak hrozně moc líbí, jak jsi ve videu namalovaná, včetně rtěnky. Připadá mi, že je to jeden ze stylů líčení, který ti fakt sedne. A ty upravené vlasy k tomu, paráda.

    OdpovědětVymazat
  9. Mě to přijde jako maškara,selka do kravína,která si přejela pusu,prvním co našla.Obivuju chuť a čas natáčet takové hovadiny.J.

    OdpovědětVymazat
  10. Krásný líčení :), a ta rtěnka se mi náhodou líbí moc! :)
    Můžu se tě zeptat kdy kupuješ kosmetiku nyx? Chtěla bych si od ní koupit nějaký báze :)

    OdpovědětVymazat
  11. Mně se tento look strašně líbí, jako celek, včetně rtěnky, která ti Petro dle mého názoru perfektně sedne k odstínu pleti. A přijde mi, že ti to takto moc sluší, včetně účesu. Jako jasně, není to denní líčení, ale je to přesně to, co jsi předpokládám chtěla dosáhnout. Protože pin-up má svou vlastní estetiku, která je v podstatě dost kýčovitá, ale v rámci stylu přijatelná. Fakt super!

    OdpovědětVymazat
  12. Mě se tenhle look zatraceně líbí!!!
    Rtěnka Ti sedne. Tohle líčení je prostě super, já se takhle líčím docela často.
    Prostě výborná záležitost.
    Jo a co si myslíš o pigmentech od Barry?
    Já je zatím nezkusila, ale lákají mě.
    A zase mi tady připadáš jako Nicole Kidman:)

    OdpovědětVymazat
  13. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  14. @anonymní 15:35: Jasně. A já zas obdivuji anonymy, kteří díváním na tyhle hovadiny ztrácí čas, jako selky z kravína to komentují a ještě s hrubkama, které jsou velké jako ta kráva. (Splést se může každý, ale ne v samotných základech.)

    1. 3.pád - Komu? Čemu? MNĚ!
    2. interpunkce - "...přejela pusu,prvním co našla" a správně "...přejela pusu prvním, co našla", za čárkou ve větě následuje mezera (k tomu slouží mezerník)

    OdpovědětVymazat
  15. Ať jdou všichni, kdo kritizují, s prominutím do kelu! Mně se to moc líbí! Ta rtěnka Ti mos sluší, stejně jako to ostatní - nalíčení očí, účes...! Prostě krása. Jo, ještě bych Ti chtěla poděkovat za video o lepení umělých řas. Koupila jsem si lepidlo, co jsi tam vzpomínala - Ardell a je vážně super! Řasy nikde neodstávají. Takže díky;) Laura

    OdpovědětVymazat
  16. Já zase obdivuji selky,které místo aby si hleděly svého-samaritánsky ochraňují druhého.Když se mi něco nelíbí tak to napíši.V opravování hrubek,může paní "chytrá" pokračovat v dalšich komentech a nebo hledat u sebe !!

    OdpovědětVymazat
  17. Mco pěkný, obdivuji, jak ti to jde s linkami, já to vždycky čmárám po celém oku a vůbec s nimi neumím! :D

    OdpovědětVymazat
  18. Ojéje, to jsou zase názory..! :-/ A mě se to náhodou líbí. Péťo nenech se vytočit, je to úžasné a sluší ti to, jako vždy! :) Už se těším na další videa! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Peťko, myslím, že Tobě sekne všechno! Jak už jsem Ti říkala, chodím jsem často, ale tentokrát mi už nedá nereagovat.. Z těch "pipin" co se anonymně zkrývají a kritizují, si nic nedělej! Zdravím a přehu hezký víkend na Jihu :-) Vdaná Terezka (určitě víš která):-)))

    OdpovědětVymazat
  20. Opravdu moc pěkné a sty vypadaji kráásně:))

    P. S.: super záhlaví!

    Marki:)

    OdpovědětVymazat
  21. Mně moc líbí, jak umíš vykouzlit pokaždé jiný vzhled. :) Sluší ti to, ale jak sama říkáš, je to spíš na nějakou příležitost. :) Předloni jsme měli u nás Studentský ples v duchu 60. let a myslím, že tohle líčení by bylo super. :) A to myslím v dobrém, nijak špatně.

    OdpovědětVymazat
  22. To Anonymka J: Myslím, že to není žádná samaritánská ochrana někoho druhého, to je prostě navážení do Vás, protože jste nevzdělaná blbka. Teda pokud se nepletu a jste to vážně Vy, ta píp, co sem leze často. :-)Někteří lidé (jako Vy) hold naprosto neprávem dokončili základní školu. :-D Ale hlavně, že umíte zapnout PC a najet na své "oblíbené" stránky a tam si "ulevit". Ale my Vám to necháme, pravděpodobně je to největší vzrušení, jaké za celý dlouhý týden zažijete, že? :-D
    Jinak toto líčení se mi moc nelíbí, možná s méně výraznou rtěnkou. :-) Pěkný den, Markéta B.

    OdpovědětVymazat
  23. Mně se líbí oči, rty i tváře, ale každý zvlášt, dohromady už mi to příjde moc silný, ale je pravda, že k nějaký zvláštní příležitosi je to přesný
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  24. Ti kdo neznají styl a kouzlo v červené rtěnce to prostě nepochopí proto je ztráta času se zabývat jejich inteligencí:) Mě se tento styl líbí, proč se jeden večer nenalíčit jinak? stereotyp je nuda:)Peti moc super video!

    OdpovědětVymazat
  25. Tak s kritikou většina příspěvků nemá nic moc společného, jde spíše o vyjádření názoru. A myslím si, že člověk klidně může říct, zda se mu to líbí nebo ne, ale vždy se to dá udělat slušně a bez urážek.
    Mně osobně se to na tobě taky moc nelíbí, něco mi tam nějak vadí, ale nevím co, možná jiné barvy... Nechceš někdy zkusit líčení s nějakou vyloženě červenou rtěnkou místo tady těch červeno-růžových(pokud ji tedy máš doma)? Docela by mě zajímalo jak to na tobě bude vypadat :) Jinak děkuji, že jsi ukázala tu tvářenku, přesně po téhle jsem tam pokukovala :)

    OdpovědětVymazat
  26. Tak podle mě nelibost ve výrazných barvách, obzvlášť co se týče rtěnek, vůbec nesouvisí s inteligencí, slečno Veronique :-) A já třeba neřekla, že se mi nelíbí vůbec, jen že se mi osobně moc nelíbí právě toto líčení, také mi tam ty barvy k sobě moc nesedí. Markéta B.

    OdpovědětVymazat
  27. Mne sa tento look páči a myslím, že keby som niekoho takto stretla na ulici a ešte k tomu mala také tie šatičky, tak by som určite čumela s otvorenou pusou. A závidím všetkým, komu pristane červená rtenka... takže super... a mimochodom... krásne biele zuby :-)
    Wewiku

    OdpovědětVymazat
  28. Já myslím, že spousta holek a ženských tu dělá chyby, ještě nemusejí být hned tupé a ošklivé. Někdo má tituly a stejně píše blbě. Někdy je ženská třeba chytrá, chyby sice nedělá a vymódí se a zmaluje jako strašidlo :D. Tohle líčení se ani mně nelíbí. Ani ten šátek,asi rádoby retro,nebo co to je. Johana

    OdpovědětVymazat
  29. moc ti to na videu sluší a look je taky krásný:-)

    OdpovědětVymazat
  30. Tohle líčení se mi líbí, je takové na normální nošení, není to přeplácané, ideální :)

    OdpovědětVymazat
  31. Peti, snad se nebudeš zlobit, ale mě na tobě ta rtěnka taky nějak nepasuje. Přijde mi, že tě dělá starší. Možná je to i tím, že si natáčela večer a světlo udělalo svoje. Já bych si na tobě spíš dovedla představit naopak sytější rudou rtěnku, ne do růžova. Tahle má taky krásnou barvičku, ale spíš k nějakému jinému líčení očí, tu mi prostě nepasuje-nemůžu si pomoct.
    Jinak pin up líčení a i styl oblékání mám moc ráda. Je to klasika všech klasik :-)

    OdpovědětVymazat
  32. Markéta B.: můj komentář o inteligenci byl zaměřen na komentář o maškaře a selce, myslím že to všichni pochopily. Je jasné, že každému se líbí něco jiného, to nikomu neberu:-)

    OdpovědětVymazat
  33. @anonym 16:59: Víte, je rozdíl, když někdo napíše, že se mu to nelíbí a když to někdo hanlivě přirovnává. Takže prostě postrádáte slušnost a ani neumíte hezky česky. Kdybyste raději čas, který trávíte hloupým štěkáním nad videem "selky", strávila s učebnicí češtiny, jistě byste udělala pro všechny lépe!

    OdpovědětVymazat
  34. ta pusa vypadá bombasticky !!!!

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  35. Péťo líčení máš pěkný, ale s tim makeupem mám naprosto opačný zkušenosti a můžu říct, že ho vyloženě nesnášim...strašně mě vysušuje a zvýrazňuje pory a vrásky :((( teď mám makeup for ever a to je teda paráda :)

    OdpovědětVymazat
  36. Já bych dala jinou rtěnku, třeba rudou :))) jinak super!

    OdpovědětVymazat
  37. Mě sr to líbí:) Ale asi ne na mě..

    OdpovědětVymazat
  38. Skvělý účes a opět....skvělá linka! Tentokrát vážně nádherná. A ta rtěnka....je to opravdu moc, ale náhodou jako změna, proč by ne? Já kdybych si dala takhle výraznou tak vypadám jako kačer :-D
    Tobě to pasuje ;-)

    OdpovědětVymazat
  39. Konečně normální hudba a ne disko-trysko

    OdpovědětVymazat
  40. Péťo, tak já budu jedna z mála, kterou to nadchlo. Vůbec mi ta rtěnka nepřijde výrazná a nevhodná, k tomu celkovýmu vzhledu se naprosto hodí. Za mě jednička s hvězdičkou :)

    T.

    OdpovědětVymazat
  41. Tak koukám, že se nám tu zase „náhodně“ sešly naše stálice na poli „slušné kritiky“ :), anonym, který se vytahoval, že mi to klidně přijde říct do očí, jen bych musela „vylézt z té své díry, kde bydlím“ a když jsem navrhla termín a dvě místa, kde se můžeme sejít, už se nikdo neozval a ticho po pěšině :D a Johana, která mi s oblibou píše již pár měsíců, jak se jí tady ten blog nelíbí a jak je to strašně nevkusné a jak jsem hrozná, vždycky se sejdou pod stejným článkem a krásně svoje názory podpoří :D, ať si každý udělá obrázek sám.
    Jen k tomu tedy podotknu jednu věc, je úplně přirozené, že každému se líbí něco jiného, to je naprosto v pořádku, ale když mám blog o líčení, tak je asi k ničemu, abych sem dávala jen fotky nebo videa, kde budu mít řasenku, tělové stíny a lesk, protože to asi nikomu k ničemu nebude a všechno ostatní je dle tohoto anonyma nevkusné a zmalované, už by to ale chtělo jinou repliku než „ vymóděná a zmalovaná jako strašidlo nebo maska“, evidentně nejsem sama, kdo si všiml souvislosti jako jsou stejné gramatické chyby apod. :)…
    Ještě přidám jeden jev, kterého jsem si všimla, pokud mám čas, mrknu někdy na youtube na videa američanek a valná většina z nich, když předvádí nějaké líčení, tak ho má ještě mnohem výrazněji namalované, než jsem měla v kterémkoliv videu já, a zajímavé je, že jsem si nevšimla, že by tam někdo psal podobné komentáře, proč, se můžeme jen domnívat. Nebo je to tím, že je tady taková netolerance, že nejsme schopni přijmout jiný názor, než ten svůj a všechno, co nějak vybočuje, je potřeba zastrkat zpět do řady? Nikdo z nás nemá patent na rozum a na vkus a proto jsem moc ráda, když píšete svoje názory ( i ty slušné kritické pochopitelně)!

    Snad nebude vadit, když už jsem se do toho pustila obecně, že i k líčení odpovím hromadně :). Hodně z vás se nelíbí ta rtěnka, výrazná rtěnka bude vždycky diskutované téma. Chápu úplně názory, kterým se rtěnka nelíbí, nakonec manžel přesně toto líčení také nemá rád a vadí mu přesně ta rtěnka a pak tvářenka :). Já se naopak přiznám, že mně osobně se ta barva vážně líbí, ono je to video celkově docela tmavé, ale tam, kde mám rty zblízka, tam barva odpovídá lépe. Co se týče odstínu, mám vyzkoušené různé barvy červené a červenorůžové, určitě nemůžu mít nic do cihlova a teplé odstíny, to na mně vypadá úplně hrozně, naopak, ačkoliv se to asi nezdá, tak červenorůžová nebo červená s chladným podtonem mi sedí lépe. Mám doma i úplně rudou, bez příměsi jiných barev a myslím si, že i ta celkem jde, určitě chystám video i s tímto odstínem, takže bude moc zajímavé slyšet názory :). Já si také myslím, že většina z nás se červené rtěnky prostě bojí nebo si myslí, že mu nesluší, podle mě je jen opravdu málo lidí, kterým červená nejde, záleží na zvoleném odstínu a pak samozřejmě na rtech, pokud má někdo extrémně úzké rty, tak tam to asi opravdu pěkně vypadat nebude. Jemnější varianta červené rtěnky může být třeba výraznější lesk, který není tolik pigmentovaný jako rtěnka a to i v různých odstínech červené nebo třeba fuchsiové. Podle mě je škoda občas nezkusit výrazné rty, já osobně je mám ráda právě na podzim a v zimě v této variantě (červená, červenorůžová) a ve fuchsiové verzi je mám ráda na léto. Je to ale samozřejmě jen můj názor, nikomu ho nenutím a přirozeně s ním nemusíte souhlasit :), vždyť líčení je pořád jenom zábava, nejde o život, tak proč nevyzkoušet pro zábavu něco jiného ;)!

    Zároveň vám všem moc děkuji za vaše upřímné názory, moc si toho cením a přátelé, na tomto blogu se na vás za váš slušně vyjádřený názor opravdu nikdo zlobit nebude :)!

    OdpovědětVymazat
  42. @Jájo: vážně, tak já jsem naopak s tímto makeupem moc spokojená, je vidět, že opravdu každému sedne něco jiného, dokud to člověk nezkusí na sobě,tak to asi nezjistí….:)
    @Terezko, moc děkuji za komentář a za pozdrav, samozřejmě, že vím která, o tom vůbec nepochybuj, tebe bych si pamatovala i jen od vidění, milá mladá paní a obličej jako panenka :)!
    @Noogeta: tak já můžu za sebe říct, že s pigmenty Barry M jsem spokojená, krásné intenzivní barvy, navíc se mi moc líbí ty barevné kombinace, hlavně mě nadchly ty tmavší skoro až černé odstíny, ve kterých se třpytí různé jiné barvy, já můžu opravdu jedině doporučit :)!
    @Alice: Já jsem NYX kupovala vždy na www.cherryculture.com, ale určitě se dá sehnat i na ebay, něco i na aukru nebo mimibazaru nebo i na nějakém českém eshopu, osobní zkušenost s těmito českými ale nemám
    @Suzie: tyhle řasy jsou zrovna nějaké no name, vůbec ani nevím, odkud byly, ale každopáně, moc kvalitní nebyly, při sundavání z nich ulítaly nějaké řasy….

    OdpovědětVymazat
  43. Moc díky, já jsem začala s pigmenty teprve nedávno a zatím jsem zkusila klasiku NYX, se kterou jsem spokojená. No ale chci zkoušet i dál, takže se má peněženka na co těšit...
    Jo a červenou rtěnku miluju, mám jeden super odstín, stačí si namalovat pouze rty a je to paráda, už ani člověk nemusí mít nic jiného. Jen to chce najít ten správný odstín.

    OdpovědětVymazat
  44. vubec nechapu ty negativni komentare..hned na zacatku uvadis, ze jde o pin up liceni, takze je snad jasne, ze pujde o vyrazne liceni..a presne takhle bych si ho ja predstavovala..myslim, ze se ti fakt povedlo a moc ti slusi..nosit to na denni noseni chce asi odvahu, ale vecer nebo na nejaky foceni by to bylo uchvatny!

    jinak kdybys mela zajem, prave u me probiha giveaway, tak te zvu.. :-)
    http://talesfrommywardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  45. Koukám, že tady víc lidí neumí psát :D Ty samozřejmě mezi debily nepatří, protože se jem výmalba líbí !

    OdpovědětVymazat
  46. @Noogeta: přesně tak, mně se líbí třeba jen červená rtěnka a jen řasenka a dokonalá světlá plet (tím teda nemyslím sebe :D), viděla jsem tak nalíčené modelky a moc se mi to líbilo!
    @Julie Š: ano, díky, přesně tak bylo myšleno, taky to nechápu,ale lidi si holt potřebují anonymně kopnout :).....
    @anonym 14:14: koukám, že máš zřejmě volný víkend, no to se asi máme na co těšit, bude hysterický výlev jako minule? :DDD....jinak co se chyb týče, já je dělám taky, píšu v rychlosti a ani si to kolikrát po sobě nepřečtu a člověk se uklepne raz dva, ale já jsem měla na mysli chyby, které děláš konkrétně ty a jsi tím docela dobře identifikovatelná ;)

    OdpovědětVymazat
  47. Ohh, kapla jsi mi do noty! I kdyz na Pin Up girl, mi ta linka prijde jeste az moc jemnoucka, klidne bych dala ostrejsi a vyraznejsi, ale super :P

    Mej se nadherne a bud nadale tak nadherna a jeste nadhernejsi! ***

    OdpovědětVymazat
  48. To bylo myšleno pro paní chytrou Borůvkovou. Koukám, že je reakce, jasně chyby dělám jenom já :) Ty zase trapně předstíráš, že všechny tobě nepříjemné komentáře píšu jen já. Jenže tadysi můžečlověkpsátchybkoliksemuchce :DD

    OdpovědětVymazat
  49. Vážně ti to moc sluší! Hlavně ty oči jsou perfektní.

    OdpovědětVymazat
  50. @Nadi: moc děkuji
    @anonymní 19:56: ale já právě vůbec nic nepředstírám, vždyt ty se práskneš sama :D!a nevím, jak jsi to pochopila, ale chyby dělá kdekdo, že jen ty, to jsem teda nenapsala, jen jsem napsala, že děláš pořád stejné a jsi podle toho poznat ;)
    Moc vám děkuji!

    OdpovědětVymazat
  51. @anonymní 19:56: A co už konečně začít dělat něco smysluplného? Mně jsou chyby ostatních šumák, když se vyjadřují v mezích slušnosti. Ale když chodíte dokola zametat jen před práh Petry, tak nejdřív ukliďte před svým! :P A je zvláštní, že Vaše "kritika" všech je v pořádku, ale jakmile se to otočí proti Vám ve stejném stylu, tak se začnete vztekat :D Ale na to máte být připravená, že "Jak se do lesa volá, tak se z něj ozývá".

    OdpovědětVymazat
  52. Krásnéé video ! ..Nádherné líčení,někdy fakt zkusím,ale né na dení líčení ..:D..,ale ta rtěnka hodně tmavá..,ale nádhernné video si šukulka PÉŤo!

    OdpovědětVymazat
  53. kam si se s tim chystala??? Gabina

    OdpovědětVymazat
  54. Mně se to líbí teda moc:).A co týče té rtěnky,já myslím,že ta růžová byla skvělá volba,protože ti jde krásně k pleti.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!