Pink - Grey Look - Video

by - 19 října

Krásné odpoledne,

dnes tu mám další jednoduché líčení, které je použitelné na den i na večer. Asi bych měla dopředu upozornit na barevnost videa, bohužel jsem neměla čas ho natočit při pořádném denním světle, takže tam vypadám díky nedostatku světla trochu jako mrtvola :D, ale detaily líčení u okna jsou snad v pořádku, tak doufám, že mi to prominete. Líčení je tedy barevně intenzivní jako na fotkách. Hlavním prvkem líčení je třpytivá oční linka , kterou jste shodou okolností mohli vidět u Borůvky předevčírem. Tímto bych vám určitě chtěla doporučit nejen tohle její líčení, které je naprosto dokonalé, ale celý její blog, protože to je pastva pro oko a zaslouží si určitě mnohem větší pozornost, já tam chodím moc ráda a doufám, že docílím toho, že budu mít líčení tak dokonalé jako ona!

Přeji všem krásný den a produkty, které jsem vám videu ukazovala, vám ještě určitě ukáži znovu pořádně na světle tak, aby byly lépe vidět barvy.






You May Also Like

31 komentářů

  1. nemůžu si teď pustit video, ale z obrázků to vypadá moc hezky, hlavně ta linka :) určitě na to kouknu později!

    Fashion&Chocolate

    OdpovědětVymazat
  2. Jé já jsem první kdo tenhle článek bude komentovat =) to jsem ráda. Za prvé, máš naprosto dokonalý blog a i ty jsi moc krásná a milá. Měla bych takový nápad i když to není nic moc. Docela bych chtěla jestli by jsi třeba nechtěla založit chat... jako tu místnost a třeba by jsi sem na blog napsala v kolik hodin a kdy. Chápu že na to asi nemáš čas, ale jen tak mě to napadlo... já zas melu, doufam že jsi ty moje spontánní kecy pochopila =D

    OdpovědětVymazat
  3. to světlo mě pěkně štve! chtěla jsem udělat recenzi na ELF, jenže při tomhle světle bych nenafotila nic.... :(

    OdpovědětVymazat
  4. @Elle: moc děkuju, s tím videem tentokrát sebekriticky jsi o nic nepřišla, to světlo je fakt děsný :(
    @anonymní 13:58: moc děkuji za takovou pochvalu, to si nezasloužím!No s tím chatem, já hlavně nevím,jestli by to někoho zajímalo.....:D, ty myslíš, že jo? Ale i tak s tím časem máš pravdu, s tím jsem bohužel na štíru.....
    @Suzie: přesně! navíc my ještě máme malinká okna, takže jde dovnitř málo světla a je to katastrofa a obávám se, že ted na podzim to bude takhle naprd pořád, to světlo je nejhorší, nesmí svítit do okna, aby to nebylo přesvícené, nesmí být moc tma a ještě se do toho trefit, aby měl člověk zrovna čas :D, koukala jsem, že na youtube to holky řeší těmi záblesky nebo vělkými světly, ovšem ta cena zas....:D

    OdpovědětVymazat
  5. video pozriem až doma, v práci iba obrázky a veľmi pekný make up look! určite je naživo výraznejší, fotoaparáty su mrška, sťahujú farebnosť aj o 50% minimálne, upraviť to je potom ťažké, aby to vo finále nevyzeralo divoko :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkné, linky vypadají skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá to dobře. Osobně mám kombinaci šedé a růžové moc ráda a dost často ji i sama nosím. Metalická linka dodává líčení říz. Jen mi přijde, že ti tento odstín šedé "sežral" barvu očí. Jinak se mi to ale moc líbí. I rtěnka+lesk působí moc hezky. A víš co se mi líbí úplně nejvíc? I když používáš make-up, tak nepůsobíš jako nepřirozená maska! To je super a máš ode mě palec nehoru :))

    OdpovědětVymazat
  9. Nelíbí se mi ta řasenka. Výsledkem je, že máš 5 slepených chlupů.

    OdpovědětVymazat
  10. @Monica In Essence : děkuju a to máš pravdu, ale kamera je taky pěkná mrcha :D, řekla bych, že fotky jsou tentokrát věrnější :)
    @Jitulko: moc ti děkuji! Jinak s tou barvou stínů máš pravdu, je to vážně barva mých očí, takže to tak je :), ale když já přesně tuhle šedou ráda....:)
    @anonymní 15:22: já už jsem to psala na facebooku, ono to není řasenkou,ale řasami, rostou mi v poslední době každá jinam a ještě dolů a nedá se to vůbec srovnat, proto se to mrcha nakonec slepí, ale řasenka je fakt dobrá, jen řasy jsou neupravitelné :(....

    OdpovědětVymazat
  11. Video teď nemůžu pustit, ale fotky jsou krásné. Mám ráda líčení do šeda. A ta linka je opět tak krásná.

    OdpovědětVymazat
  12. V půlce mi vypadl zvuk, ale nevadí:)Zaujal mě lesk na rty. Líčení fajnový, musím říct, že mě to moc s těmi tmavými stíny nejde:(

    OdpovědětVymazat
  13. Ty jsi asi u Barry M udělala pěkně velký nákup, že? :-D Přijde mi, že v poslední době jsou ve videích hlavně produkty od nich :-) Což mi ale vůbec neva, taky tu značku mám moc ráda a na další objednávku se brzy chystám. Jinak líčení hodně jednoduché, ale pěkné, taky bych si ho klidně vzala na den.

    OdpovědětVymazat
  14. Hezke:-) porad čekam na to videjko s make-upama:-)

    OdpovědětVymazat
  15. Ta třpytivá linka je super! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Krásný líčení, ta linka je úžasná. A umíš krásně stínovat. Snažím se to naučit. :) A tohle líčení by šlo podle mě i na den. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Krásko ....
    he he ja som ale skorej na tie obyčajné hnedé tiene :)
    ale inak šikulka ako vždy sa na to super pozerá

    OdpovědětVymazat
  18. Pekne licenie, podla mna sa to hodi v pohode aj na den :) S mihalnicami mam presne taky isty problem, na jednom oku mi rastu do vsetkych smerov a nedaju sa vytocit. :/ Jedina vecicka co mi vadi, (mozno preto ze som slovenka) je dost silny (cesky) prizvuk, na konci kazdej vety/slova :D

    OdpovědětVymazat
  19. Ta linka je moc pěkná! Rozzáří celé oči! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Hezké a chtěla jsem se zeptat kdo vyhrál giweaway??

    OdpovědětVymazat
  21. Veľmi pekné líčenie hodiace sa na jeseň, aj zimu. A páči sa mi ako si to oživila tou trblietavou linkou.
    DanaTN

    OdpovědětVymazat
  22. Ta linka to celé projasní, moc krásný. Já jsem v neděli použila tu samou paletku a šedé líčení po dlouhé době (viz můj nejnovější článek) :)))!

    OdpovědětVymazat
  23. Moc krásný líčení. Můžu se zeptat kdo nazpíval tu písničku a jak se jmenuje?? Strašně mě chytla....

    OdpovědětVymazat
  24. Ahojky :) Moc krásné video i líčení :) Četla jsem, co ti psal anonym o těch řasách a co jsi odpověděla. Nechci si tu hrát na nějakýho profesionála :D, ale co se řas týče, jsem na ně ujetá a dost puntičkářská, takže si s těma svejma vždycky strašně vyhraju. Výsledek pak ale stojí za to. vždycky je pročešu řasenkou, pak počkám do zaschnutí. Znovu..a zase čekám. jakmile se někde slepí, tak to oddělím třeba špendlíkem. nanesu tolik vrstev, aby byly výrazný, hustý a dlouhý, ale zároveň aby to nebylo přeplácaný a já nebyla jak mrkací panenka :D Vím že je to asi úplně opačný postup a možná bych to ani na blogu o kosmetice psát neměla, ale většinou si namaluju nejdřív řasy, protože během toho, jak se s nima piplám si většinou začerním i trošku víčko, takže kdybych začala stínama, tak bych je pokazila. Doufám že to není moc velkem přestupek :D V každým případě líčení řas mi trvá klidně i kolem 8-10 minut, když jsu na nějakou akci, ale vyplatí se to - ptaj se mě kámošky, nebo i lidi, který ani neznám, co že to používám za zázračnou řasenku, co dělá takový supr řasy. Přitom tohle by šlo udělat skoro s jakoukoli řasenkou, spíš jde o to dodržet ten postup - nechat zaschnout před další vrstvou a oddělovat, co se slepí :)
    Jinak na Tvůj blog chodím pořád strašně ráda, nikdy mě nepřestane bavit, je mi velkou inspirací :) Díky za něj! :)
    Jíťa

    OdpovědětVymazat
  25. @Noogeta: mně se ty tmavé taky hůř blendí, zvláště, když dám tuhle bázi od NYXu, která je taková lepivá, takže to jde blbě rozmazat, ale je na to fakt dobrý ten blending brush od Sigmy
    @viennettka: já chtěla tuhle kosmetiku už dlouho zkusit a musím říct, že mi vyhovuje, krásné barvy, určitě bude i nějaká recenze :)
    @Terenziii: určitě bude video o makeupech, jen to ted nějak nestíhám :)...
    @Robinka: :D vážně, tak já to ani nepostřehnu,ale pravda je, že mi hodně lidí říká, že mám pražský přízvuk, což se není čemu divit :D....
    @anonymní 19:43: ještě nevím, kdo vyhrál, protože jsem nestihla doprotřídit komentáře :), chtěla bych to zmáknout do konce týdne, ale mám toho ted moc, chci to ještě pořádně projít, došla jsem asi do 250 a pak to není protříděné a některé komentáře jsou tam 3x stejné, tak aby to bylo spravedlivé, musím je promazat, děkuji za pochopení a neboj, určitě to spravedlivě vyhlásím! :)
    @DanaTN: děkuji a ta linka se mi taky líbí,asi pořídím i v jiných barvách :)
    @ebuu: já jsem koukala :), tahle paletka je super, že :)?
    @anonymní 20:49: moc děkuji a je to písnička Hello od Martin Solveig feat Dragonette
    @Jíťo, moc děkuji za krásný komentář, já jsem se také pokoušela oddělovat špendlíkem,ale ani tak mi to nešlo a zase se to slepilo, vážně mám ty řasy v poslední době hrozné a i se mi šíleně mastí vlasy a celkem i padají, asi zase podzim, mám to tak každý rok :(. Moc děkuji za tip, určitě to zkusím podle tvého návodu :)!

    Moc vám všem děkuji za krásné komentáře, moc mě těší!

    OdpovědětVymazat
  26. Rozhodně to není nic přehnaného! Moc pěkné líčení na den :) u mě máš za 1! :) Klára

    OdpovědětVymazat
  27. Pěkné...já takovéhle líčení akorát bez té linky nosím snad obden :D světle šedá a tmavě šedá jsou moje nejoblíbenější stíny a přijde mi, že se hodí skoro ke všemu :) Super videjko :)

    OdpovědětVymazat
  28. Vypadá to moooc dobře, určitě to zkusím.

    OdpovědětVymazat
  29. Ahojky toto video je velice krásný ,moc se mi líbí.:-) ..a fotečky jsou taky krásný.Nádherné líčení ..=)

    OdpovědětVymazat
  30. Ahojky, můžu se zeptat jaký je je poštovný když objednáváš z www.cherryculture.com... Děkuji předem za odpověď a moc ti to sluší jako vždy!!! :))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!