Duhová oční linka - jak na to - video

by - 14 května

Krásné pondělí vám všem,

počasí stojí za starou bačkoru a tak si můžeme zpříjemnit den alespoň barevným líčením. Je to poměrně jednoduchá rychlovka a myslím, že to jde i na den k něčemu jednobarevnému, i na večer a tam se pak dá klidně víc vyřádit na barevných kombinacích. Jinak jsem na barevnou linku použila stíny z paletky 120 očních stínů, ale dost špatně se mi blendí, takže určitě by to bylo hezčí s pigmenty.
Také jsem zkusila jiný způsob nahrávání, je to v HD a bez úvodu, o kterém jste často psali, že je zbytečně dlouhý a nudí vás. Budu ráda, když mi dáte vědět, jak vám to vyhovuje víc, jestli takhle nebo po staru :).




Co se týče fotky, nakonec jsem nalepila ještě umělé řasy, takže linka není zalomená ani jinak deformovaná, je to těma řasama :).


You May Also Like

119 komentářů

  1. Ahoj Péťo, super nápad :-) A sluší ti to....Víc se mi líbí ale video, kde přímo mluvíš a líčíš se :) Je to takové živější :)

    Přeji Ti krásný den :)

    http://janeandherworld.blogspot.com/ Srdečně zvu Tebe i všechny ostatní na můj blog :)

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Jestli nemáš co dělat, běž umejt okna.

      Vymazat
    2. Mýt okna, když má být ještě několik dnů ošklivo, to může vymyslet jen blondýna, která má v hlavě akorát šminky.

      Vymazat
    3. :D...a až budeš v tom, stav se i u nás :):D

      Vymazat
    4. Anonymní pako, to bys ty okna nemohl/a mýt nikdy, sem tam prší celej rok.

      Vymazat
    5. Anonyme s radostí tě upozorním, že nejsi anonymní a tvoji IP adresu je snadné získat. Jestli si myslíš, že tě zachrání proxy, tak nezachrání, páč komentář bež povolené scriptů nenapíšeš, čili se ukážou adresy jakk proxy, tak i tvoje.

      Vymazat
  3. Ahojky Peťul, mě se líbily víc ty kecací videa :) Moc Ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  4. Líčení naprosto koresponduje s (ne)vkusem Petry. K úlovkům z popelnic a výprodeje z vietnamských tržišť se to hodí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to bych (ne)chtěla vidět, co se hodí k Vám.

      Vymazat
    2. Zuzano, neotravuj tady den Petre ani nam. Mam pro Tebe jednoduchou radu...kdyz se ti to nelibi, tak se na to nedivej. Tereza V.

      Vymazat
    3. Tohle líčení je na Petru ještě docela střízlivé. Ta je schopná použít najednou všech 120 stínů z paletky.

      Vymazat
    4. Zato tento anonym není střízlivý ani trochu ;)

      Vymazat
    5. Lidi který umí jen kritizovat jsou nejhorší, je vidět, že nemáte co na práci když chodíte na blogy a tam jen kritizujete. Nechápu proč sem chodíte když se vám to nelíbí...

      Vymazat
    6. Kočky, já už jsem to Peťce někde psala - to jsou její největší fanoušci :D Víte, jak musí být vyčerpávající pořád takhle sledovat? :DDDD

      Míša

      Vymazat
    7. a kritizovat ostatní vyčerpávající není?;)

      Vymazat
    8. No to rozhodně. Však říkám, jsou to vlastně ve skutečnosti fanoušci, protože ani my, pravidelní čtenáři, nestíháme zjišťovat tolik informací a věnovat tolik pozornosti Peťce jako anonymní rýpalisté :D Chápu, že na youtube občas napíše nějaký chlap něco ve stylu "to jsou starosti", ale většinu těchhle pipinovin na blogu píšou holky, co je akorát sere, že nejsou jako Petra ;-)

      Míša.

      Vymazat
    9. Upřímně řečeno jsem i pro, aby Peťka zavedla nějakou cenzuru a striktně mazala krávoviny. Čistě z praktického hlediska. Ráda si pročítám v diskuzích, ale v poslední době, než se pročtu ke komentářům normálních lidí, musím přeletět i ty zblitky. To strašně zdržuje a člověk visí na netu kvůli kravinám o x minut déle.
      M.

      Vymazat
  5. Moc pěkné líčení, skvělý nápad :-)Víc se mi líbil starý způsob videa, komu se to nelíbilo mohl si to klidně přetočit dopředu :-)Krásný den Z.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Absolutně souhlas, pokud někoho začátek zdržuje nebo nebaví ať ho přetočí...není nic jednoduššího. Sama to taky občas udělám, ale jsem rozhodně pro starý typ videí. Je to takový přímější a mám z toho pocit jakobys vážně a momentálně mluvila se mnou (námi) :-D A i po zvukový stránce mi to přišlo lepší :-D Jinak moc hezký nápad :-D K.

      Vymazat
  6. Peti taky se mi líbily víc ty kecací videa..
    A ti anonymové jsou pěkně trapní..
    Peti a ta paletka je jaké značky ?

    http://michaela812.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Peto,

    moc ráda se divam na tvoje videa a ve spouste vecech jsi me inspirovala. Pridavam se k nazoru druhych, libila se mi videa, ktera jsi tocila pred tim. Jak uz nekdo psal, at si to pretoci, kdyz je zacatky nudi. Tereza V.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak ti linky jsou úžasné, nádhrerné, dokonalé =) Určitě zkusím =)

    http://anesagill.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. mě se víc líbily ty videa předtím...koho to nudí at si to přetočí...mě to baví od začátku až do konce!jinak ty linky jsou super! :)
    http://amynoblewoman.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj už jsem shlídla spoustu tvých videí a taky mám nejraději ty "kecací" videa, často jsem se u nich i pobavila jak jsou zábavný, škoda že někteří anonymové neumí i negativní názor vyjádřit slušně a bez urážek.
    Líčení se opět vydařilo díky za tip. Aneta Š.

    OdpovědětVymazat
  11. tohle je super nápad, moc se mi to líbí! Někdy vyzkouším. A k videím, jsem spíše pro starý způsob, tohle mě moc nevzalo a ještě mi přijde, že máš zkreslený hlas, jak jsi to pak namlouvala zvlášť. A je to škoda, protože se moc hezky posloucháš!

    OdpovědětVymazat
  12. Na videu mluví a vypadá jak opilá. Líčení radši nekomentuju. Jinak je to tady holky jak v kurníku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonyme, hlavu vzhůru, na tvoje problémy už dneska existuje spousta léků...

      Vymazat
    2. anonyme, ty ubožačko jedna .... je mi jedno, jestli si tímto kompenzuješ osobní problémy nebo bůhví co .... ale my na tvoje kecy fakt nejsme zvědaví. Tvejm kecům se nedá ani rozumět a jsou nesmyslný .... možná ti něco poradím - nebuď tak přehnaně závistivá, sem tam si něco hezkého kup a trochu se o sebe starej a uvidíš, že se snad najde nějaký chlap, kterému se budeš líbit .... než zjistí, jaká jsi uvnitř ... už jsi únavná

      Vymazat
  13. Milá Péťo,
    je to moc krásné, svěží líčení, sluší Ti, vypadáš jako jarní duhová víla :-) Více se mi ale líbila videa natáčená "po staru", byl v nich větší prostor pro Tvůj esprit a šarm :-)
    Krásný den, Klára

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Peťo, jak tady většina holek už řekla, tvé "kecací" video je mnohem lepší, já se na ně velmi ráda dívám a poslouchám tě.:)

    Šárka

    OdpovědětVymazat
  15. Toto líčení ti hrozně moc sluší. Vypadá fakt bombově. Jinak více se mi líbila tvá videa po staru, která jsou více "kecací" a rozhodně to nenudí.Ba naopak mě videa po staru bavila víc, protože si ke všem výrobkům něco řekla a krásně video uvedla a zakončila.

    OdpovědětVymazat
  16. Moc hezké svěží líčení. Určitě někdy vyzkouším :-) Anonymové se tu v poslední době nějak rozmáhají. Zřejmě silně nevyrovnaní jedinci.

    Mně se líbí víc ten starý způsob, kdy na začátku o líčení povídáš a pak následuje tutorial s povídáním ;-)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, i já souhlasím s předchozími komentáři, kecací videa jsou lepší, řekla bych, že v tomhle máš nepřirozený hlas. A neber to špatně, ale trošku mi to přišlo jak komentář k automobilovým závodům. V těch ukacaných jsi to spíš ty, těším se na další :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj, i za mě bych byla pro starý způsob videí :)

    OdpovědětVymazat
  19. Musím říct, že tenhle způsob videa se mi vůbec, ale vůbec nelíbí. Kecací úvody mam ráda, vůbec mi zdlouhavý nepřijdou. Naopak mi tohle přijde hrozně stručný a takový děsně suchý :D. Ještě jak si to zřejmě namlouvala zvlášť, tak to prostě vůbec není ono. Tvůj hlas vůbec nezní tak hezky mile, přátelsky jak jindy.

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Peti, ty původní videa se mi líbily víc. Byly takové lidštější, osobnější. A taky mi chybí tvůj hlas, je strašně příjemný :-) Jana

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj, určitě starý styl videa s kecáním je mnohem lepší. A taky souhlasím, že vkládání zvuku ti neskutečně ničí hlas.
    Jinak krásné líčení, ale to stará dobrá klasika...

    OdpovědětVymazat
  22. Krásný líčení, ale já bych na něj neměla trpělivost, už se znám:-). Jinak se mi také víc líbí ty starý videa, ten Tvůj komentář je tady neosobní.

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj, musím souhlasit s ostatními. Hlas působí úměle, nevím jak to říct, ale příjde mi to jako kdyby si to četla. =) Jinak krásné líčení, určitě v létě využiju =)

    OdpovědětVymazat
  24. Peti,
    Tenhle make-up je super !!! :) Moc ti sluší :))
    Ale já bych chtěla k tomu nahrávání říct že tohle je dobré pro ty které spěchají mně to přišlo takový šup šup jak dobrý ale já mám ráda když u toho kecáš :) Je to takový přirozený no jako kdybych se s tebou bavila !!! :))
    A taky se mi líbily nejvíce ty videa kde mluvíš u toho líčení :)
    Sice je to asi náročnější ale ty jsi to vždycky zvládala :)
    Neber to jako že tenhle způsob je špatný je super že sis s tím vyhrála a tak - povedlo se ti ale mně je spíš přirozený to delší klidně půlhodinové video ... :)

    gabulka-lovelygirl12.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  25. krásné líčení očí,určitě vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  26. Toto video má sice spád a jde přímo k věci, ale není to taková zábava jako ten předešlý způsob. Děkuji za duhu!

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj, musím souhlasit s ostatními že stará videa byla lepší oto je neosobní , jinak je líčení opravdu dokonalé strašně se mi líbí a určo vyzkouším :) JInak ti moc moc držím palce a těším se na další videa :D

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj Peti, lepší byly ty kecací videa. Líčení je super, ale lepší jsou ty kde normálně mluvíš. No však víš jak to myslím. :) Ale líčení určitě zkusím. :)

    OdpovědětVymazat
  29. Tak třeba mně se tohle líčení nelíbí, na mě je to až přehnaně barevné. Hodně by se mně líbilo v kombinaci žlutá, oranžová, růžová, na které tu už ale myslím i video bylo.

    A taky jsem za předešlý typ videa :) Jak píšou holky, koho to nebaví nebo zdržuje, tak není problém si to kousek posunout:)

    OdpovědětVymazat
  30. Líčení je moc hezké, originální, ale nic pro mě :-D Na mě je to taková "divočina". Jinak co se týče nového "stylu" videa, tak se mi více líbily předchozí.. Dnes mi to přišlo takové .. jiné :) Ale třeba je to jen můj názor.. ;)

    OdpovědětVymazat
  31. Nééé to je hrozný!!! Přijde mi to takový neosobní jako bys tam mluvila odněkud z kanálu!!! :D :D :D Tohle už mi nedělej - jsem s tebou strašně ráda "v kontaktu" a v tomhle videu vysílám kontakt jenom já :D :D

    Líčení je super (originální nápad) - skoro lituju že mám tak málo barev :D :D

    P.s Anonymy neposlouchej!!!

    OdpovědětVymazat
  32. Ten starý způsob videí se mi líbil víc, je to takové osobnější. :) Tohle taky není špatné. Ale předtím to bylo prostě lepší. :D Jinak co se líčení týče, tak se mi hrozně líbí. Prohrabu doma stíny a zkusím si něco podobného.
    A anonymové ať si trhnou nohou. :)

    carre-de-sucre.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  33. super líčení i když nic pro mě :D, a jasně, souhlasím, lepší je ten styl točení z dřívějška :)

    OdpovědětVymazat
  34. Kecácí jsou fajn ale tohle není taky špatné :) Jinak ti to moc sluší! Líbíš se mi víc v jemnějším líčení.
    PS: Anonymy vypni.

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj, souhlasím s holkama, to původní, jak jsi to mluvila, tak to bylo mnohem lepší. Teď jsem se toho trošku lekla :D Líčení je super... Jenom si musím dokoupit pár výraznějších barviček, aby se mi to povedlo :o)

    OdpovědětVymazat
  36. Videa mi vyhovují tak i tak, jelikož není tvoje videjko, které by se mi nelíilo ;-). Akorát mi přijde, že tu máš jiný hlas a nevim, jak rychle bych si na něj zvykla...
    Každopádně skvělé líčení, super nápad :))

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Zajímavý nápad, pro mě bohužel nepoužitelný.. Mimochodem to k tomu videu, jestli mohu přidat svůj názor,tak lepší byli určitě ty předtím. Zde máš divný hlas a je to takové neosobní, bez života..ale dělej to jak ty chceš;)

    OdpovědětVymazat
  38. Peti co udělat video, kde budeš nejdřív líčit oko a až potom mluvit o výrobcích? Kdo bude chtít ,,povídací" část, bude koukat, kdo nebude chtít, vypne hned po tutorialu.
    Jinak bych ale z videí vynechala tu část jak si nanášíš make-up, tvářenku a rtěnku, neuraž se, ale je t opořád takový stejný :)

    OdpovědětVymazat
  39. Ličení někdy určitě vyzkouším.. A jinak co se týče toho videa, tak víc mi seděly ty předtím.. Máš tu jiný hlas a jak už bylo zmíněno v nějakém předchozím komentáři, taky mi to přijde neosobní ;)

    OdpovědětVymazat
  40. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj, líčení je hezké, ale spíše bych to viděla na nějakou oslavu nebo party.:)
    Jinak co se videa týče, tak tohle mě (a vidím, že ani ostatní) moc nebavilo. Kecací videa jsou rozhodně lepší. Myslím, že by stačilo jen trochu rozvážit, co kdy řekneš, aby ses neopakovala a aby to pak nebylo zbytečně dlouhé. Tak či tak je to kecací určitě lepší než tenhle způsob vkládání hlasu. Jak už psaly holky přede mnou, je to takové neosobní a nepřirozené ;)

    OdpovědětVymazat
  42. Já se vám všem moc omlouvám, ale musím odejít z diskuse, jsem totiž pošahaná stará panna a jdu na kontrolu někam k dr.Chocholouškovi, tak se za mě nadávejte anonymům.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Běž se radši šminkovat, odbarvená fifleno.

      Vymazat
    2. Super, konečně si dej odchod. Na ty žvásty tu není nikdo zvědavej. Shodná přezdívka s Labradoorou je fakt moooc originální!

      Vymazat
    3. Tohle je už fakt hodně ubohý. :D

      Vymazat
    4. Labradoorko moje milá, je mi tě moc líto :( Tady jsou vážně lidi hloupý. A mimochodem Anonyme a Infantilní Klárko321, Labradoora má krásné vlasy a melírované, ne kompletně odbarvené peroxidem. Mluví z vás jen závist, jste zapšklé ženské, evidentně vás kosmetika nezajímá, tak běžte pryč. Jestli máte muže, tak se divím, že s vámi vydrží. Poslouchat nesmyslné kecy od rána do večere, to musí být adrenalin.
      Nikol M.

      Vymazat
    5. Ah omlouvám se Klarce321, myslela jsem, že tu nadáváš na Labradooru :) Pardon pardon, takže to patří jen anonymovi.
      N.M.
      Promiň promiň promiň

      Vymazat
  43. Ahoj musím souhlasit s většinou holek a líbí se mi víc videa po staru..Přijdou mi uvolněnější ..a lepší..taky ráda poslouchám něco delšího...Každopádně toto video je taky pěkné ..

    OdpovědětVymazat
  44. Přeji krásné odpoledne.
    Stejně tak jako ostatní, i já jsem pokorným posluchačem dlouhých "kecacích" videí. Náhodou jsem se na youtube viděla jedno a zaujalo mě natolik,že jsem se během několika dní podívala i na starší příspěvky. Musím říci, že jsi mě zaujala bezprostředností a vůbec mi nevadily nějaké přebrepty na konci. Vím, jaká je práce s jazykem a co se stává, když člověk dlouho vede monolog.

    Fandím Ti. Ať se Ti práce daří jako doposud.

    Gábina

    OdpovědětVymazat
  45. Boží, miluju tvá videa...už dlouho si tu paletku přeji tak snad se mi to někdy splní a budu ji vlastnit :)

    budu ráda když se koukneš ke mě začínám s blogem znovu :)

    OdpovědětVymazat
  46. Taky se přidávám k názoru, že "kecací" videa jsou lepší...začátek si přece každý může přetočit. Na tvůj blog chodím každý den právě kvůli skvělému a hlavně osobnímu přístupu. Jinak líčení je krásné

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj, taky se mi víc líbí videa po staru. Jinak linka je super, pro běžné nošení u mě nevím, ale třeba na nějakou veselou garden party, proč ne ;-)

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj, díky za tip, vyzkouším. Určitě jsou lepší ty delší :) videa. Je to osobnější a hezky se na tebe dívá, navíc o tom vždycky mnohem víc řekneš než když to jen komentuješ :).

    Chci se zeptat na ty linky od she. Jsi s nimi spokojená? Vydrží? A ještě něco máš od téhlé značky ráda? Díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak musím říct, že zrovna tyhle linky od She tekuté jsou docela fajn, drží průměrně,ale hezky se s nimi kreslí a jsou i pěkně černé, za mě doporučuju :)

      Vymazat
  49. no páni, krásné líčení :) určitě vyzkouším, i přesto, že je to hodně barevné, tak je to decentní ;)

    OdpovědětVymazat
  50. Super video ! Krásné líčení ! :) vypadá vážně úžasně.:)A to , že to tady někdo kritizuje tak to si neber k srdci myslím si, že to co děláš děláš výborně a je skvělé, že je tu nikdo kdo se chce podělit s postupem líčení nebo tak :)

    OdpovědětVymazat
  51. mna teda rozhodne nenudilo ked si na zaciatku kecala :) mne sa na teba hrozne dobre pozera takze kludne moze byt aj 20min video ... inak krasny make up uz som nieco podobne skusala ale toto je lepsie :)

    OdpovědětVymazat
  52. Péťo, tohle líčení se mi moooc líbí, opravdu nechápu, co se ostatním nezdá - je to takové letní, svěží - zkrátka skvělý nápad! :-)
    U videa jsem si přišla jak na prohlídce s průvodcem :-D Nebylo to špatné - jde asi hlavně o zvyk. :-)

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  53. je to sice takové profesionální, ale moc formální .. takové smutné, možná až nudné ... mě je upřímně jedno jaké video, hlavně že člověk dostane dobrou radu a tip ... dělej to tak, jak se ti to lépě dělá :-) ty původní videa jsou takový osobnější ...

    Peťula

    OdpovědětVymazat
  54. Tak přesně tyhle barva mě připomínají LÉTO :D Krásné líčení!!;)

    OdpovědětVymazat
  55. Skvelé letné crazy líčenie!

    http://stoker-dewy.blogspot.com/

    http://www.facebook.com/OsobnyBlog

    OdpovědětVymazat
  56. ty linky se mi strašně líbí, určitě to zkusím jen tak :)
    ale formu videa určitě tu starou, tohle je takové podivné :)

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj,
    video opět skvělé, ale také se přikláním k většině, co se týče starších videí. Jsou osobnější a hned mám lepší náladu. Zlé anonymy vůbec nekomentuji, vůbec mě dnešní doba a lidé nepřestávají udivovat. S tím také souvisí případ, když mého bratra, který jel v pátek na motorce domů, srazilo auto zezadu a lidé nečinně koukali a nechali ho ležet v bezvědomí na silnici. A ten, který to zavinil, chtěl ujet. Díky saniťákovi, který jel právě kolem, poskytl první pomoc, zavolal rzetu a zabránil viníkovi v útěku. Naštěstí už je na tom bratr lépe(potlučený a na třikrát zlámanou nohou dopadl ještě dobře). Ale teď k veselejšímu tématu. Moc se mi líbí laky na nehty a náušnice mašličky. Mohu se zeptat odkud jsou? Od manžela jsem ke dni matek dostala dvoje náušnice ze Sixu(motýlci-v meruňkové a tyrkysovorůžové barvě). Moc se těším na další video a přeji pěkný den Katka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Káťo, především přeju bráchovi, at se z toho rychle vyhrabe, lidská bezohlednost je opravdu hrozná, lidé nemají kousek elementární lidské slušnosti :(, taky mě to štve, ale nesmíme propadat beznaději a snažit se to zlepšit v rámci vlastních možností :). Jinak náušnice jsou z takka a lak je od Essence Show your feet Princess peach, jsou to moc dobré laky na ty nohy (já používám i na ruce), chystám na ně také článek, krásné drží a dobře kryjí. hezký den!

      Vymazat
  58. Ahoj Peti, opravdu se přikláním k ostatním, po staru to bylo lepší.Tvoje videa jsou velmi nápaditá a strašně ráda se na ně koukám.Dokážeš možná víc než nějaká vizážistka. Zasloužíš si poklonu. Jen tak dál!"

    OdpovědětVymazat
  59. Moc pěkné líčení, vážně super! :) I když já bych se s tím patlala pěkně dlouho.. ale co se videa týče.. stará varianta je o mnoho lepší.. ;)

    OdpovědětVymazat
  60. To líčení je úžasné, ale lepší by to bylo, podle staré varianty. Popravdě řečeno tak byla nejlepší... :)

    OdpovědětVymazat
  61. Perfektní líčení na léto :)) Jinak jsem taky pro starou variantu ;)

    OdpovědětVymazat
  62. Už jsem to viděla u MissBeautyAddict, je to skvělé! Škoda, že nemám takové barevné stíny :(

    OdpovědětVymazat
  63. Natáčení po staru se mi líbilo víc, ale zvykla bych si:) Jinak linka je pěkná, ale na mě moc divoký:)

    OdpovědětVymazat
  64. Moc hezke líčení jako vždycky mas super napady,chtela jsem se zeptat jestli bys nemohla nekdy ukazat typy na ucesy kratsich vlasu ja osobne mam delsi mikado a vubec se nevim rady co vymyslet porad.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju a s účesy na kratší vlasy, to je těžké, protože bych to neměla na kom ukázat, jedině zkusím poprosit kamarádku, ale ono bohužel an mikádu toho tolik jako na dlouhých vlasech nejde.....snad jen nějak splétat boky vlasů kolem čela do francouzkého copu, naturítovat vršek, vzadu nějak sepnout....nedávno jse, no asi před měsícem a půl jsem dělala plesový účes z krátkého mikádo a nedopadlo to vůbec zle :)....

      Vymazat
  65. Líčení je super :), ale po staru se mi to líbilo mnohem víc :(

    OdpovědětVymazat
  66. To vypadá krásně, taky budu muset nějakou paletku pořídit :). A po staru se mi to líbilo mnohem víc, chybělo mi tady to tvoje přivítání :)

    OdpovědětVymazat
  67. Taky se přidávám k většině a prosím o vrácení ke starému způsobu videí, tohle je strašně divné a neosobní. Mě se naopak ty kecací videa moc líbí a kvůli nim jsem si tě taky hodně oblíbila.

    OdpovědětVymazat
  68. Jé to super, vypadá to na tobě moc krásně, ale asi bych si netroufla takhle vyrazit třeba do školy.. Asi jedině na nějakou šílenou party.))) jinak paletku mám taky, je super :)

    OdpovědětVymazat
  69. Tohle líčení se mi strašně líbí:) Někam na party je super:)

    OdpovědětVymazat
  70. Ahoj Peťo, jistě znáš stánku votočvohoz, nemáš tam náhodou založený účet, nebo nechtěla by sis ho tam založit? :-)
    Ahoj, D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, stránku znám,ale účet tam nemám, spíš jsem přemýšlela o založení prodejního blogu, kam bych dávala kosmetiku a oblečení, které třeba tolik nevyužiji ;)

      Vymazat
    2. Peti, tak tohle by bylo přímo úžasné!! :-)
      Domča.

      Vymazat
  71. Přidávám se k většině. Daleko raději bych byla kdyby jsi se vrátila ke starému dobrému způsobu videí. Přesně tak jak tu už čtu v předchozích komentářích, i mě přijde tenhle styl natáčení a poté přidání hlasu pod samotné video, strašně neosobní až nepřirozené. Mimo to mám moc ráda takové to povídání okolo. Tím nemyslím jen začáteční tudíž úvodní informace které jsi vždycky sdělovala ale také i konec a samotné ukončení videa. Zkrátka možná jsou to maličkosti ale určitě je příjemnější když na konci řekneš "ahoj" a podobné věci, možná jsou pořád dokola ale to přece nevadí :). Právě díky tvé skvělé energii a elánu který máš mi vždycky video s celým líčením a tvým hlasem, zvedlo krásně náladu. Navíc v tomhle dnešním provedení máš ten hlas úplně jiný a upřimně hrozně divný. Určitě a jednoznačně hlasuju pro starý styl natáčení videí. Krásný den, ahoj !

    OdpovědětVymazat
  72. Je to moc krásné líčení. Ráda se na Petry videa dívám, ale tenhle druh videa nic moc, taky se přikláním ke starému způsobu. Lenka

    OdpovědětVymazat
  73. Kásné líčení, na párty nebo nějakou akci určitě super! :) Sluší ti to a video je moc pěkné!

    OdpovědětVymazat
  74. Musím říct, že sice pravidelně sleduju, ale mám trochu jinej styl - jak oblečení, tak líčení, takže spíš jen okukuju recenze a tak, ale tohle se mi moc líbilo. I když normálně barevný kombinace moc nemusím (na sobě), tohle zítra vyzkouším.

    A taky se mi líbily spíš starší videa, tohle bylo takový neosobní.

    OdpovědětVymazat
  75. Ahoj Peti, mně se to moc líbí. Na léto, proč ne? :) A tím, že je to linka, je to velmi jemné.
    Líbí se mi dřívější styl videí,dost mi tu chybí i ta optimistická hudba. Tohle je na mě moc rychlý a tak nějak nezáživný video.
    A je mi tě líto, že tu musíš číst komentáře, takových slepic. Se tu snažíš, plácáš si na nás svůj čas a šminky a některý peciválové, co znají jen černou tužku na oči a řasenku, to tady kritizují.
    Měj se hezky, Nikol M.

    OdpovědětVymazat
  76. Moc všem děkuji za tolik reakcí, ani nestíhám jednotlivě odepisovat, tak to zas vezmu dohoromady :). Děkuji všem za podporu a hlavně za názory, která forma videí se vám líbila víc. Já osobně jsem taky spíše pro tu starou formu, přecejen mě to asi i víc baví, ale zase vzhledem k reakcím jsem chtěla zkusit něco nového, rychlejšího a čistě líčícího. Vidím ale, že většina chce starý způsob, takže u něj také zůstanu, moc děkuji!
    K anonymovi, který tu plevelí diskuze, už se vyjadřovat nebudu, jen docela hodně z vás už mi psalo i na mail, abych to prostě mazala nebo diskuzi moderovala, že vás otravuje číst takové plky, popravdě řečeno mě také. Chtěla jsem ale, aby diskuze byla naprosto svobodná, bohužel mezi námi žijí tupci, kteří musí ostatní lidi otravovat, takže bez mazání nebo moderování to evidentě nepůjde. Problém je v tom, že když smažu komentář anonyma, zmizí i odpovědi na něj, tak aby se to někoho nedotklo, proto tam, kde jsou již nějaké další reakce, jsem mazat nechtěla. Pokud se bude tento stav opakovat, tak budu nemilosrdně mazat a doufám, že vám to nebude vadit, jsem přesvědčená, že jsem schopná spravedlivě rozlišit kritiku a urážlivé kraviny ;). Krásný den všem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jednoznačně souhlasím a nemyslím si, že by mazání těchto plků někomu vadilo, naopak ;-). Nešlo by třeba nějak zablokovat konkrétní IP adresy, ze kterých sem těch pár anonymů píše? Tak nějak si myslím, že těch osob zas nebude tolik, spíš se jedna vydává v rámci několika stupidních komentářů za více osob.....

      Vymazat
    2. Jojojo naprostá pravda. Akorát to tady spamují.
      Jen jsem se chtěla zeptat (i když se na to možná někdo ptal, nevím), co máš za laky na nehtech? Sháním nějakou žlutou krémovku do 100Kč a a ne a ne sehnat. Aby to bylo bez třpytek, krásně žluté a kvalitní. Bohužel letní kolekce žlutých laků ještě nejsou v prodeji a mně ten žluťoch nedá spát, už se za ním honím asi 3. týden. Díky za případnou odpověď :) Nikol M.

      Vymazat
    3. Jak už píšu výše Peti, tak já jsem teda určitě pro mazání debilních příspěvků i z toho důvodu, že třeba mě, jako normální dospělou ženskou, co jde mrknout na web fakt nebaví číst ty blbosti a ztrácet čas, než se dostanu k normálním komentářům. Ať si o cenzuře myslí kdo chce co chce, je to tvůj blog. Nám slušným cenzura vulgarit a primitivností nevadí (ba naopak) a komu ano, může si založit svůj vlastní blog a ukázat nám, jak to teda má vypadat :D

      Míša

      Vymazat
    4. Ahoj Petro!

      Jsem moc ráda, že se vrátíš ke starému typu videií, už se na další moc těším. Byla by škoda, kdyby z Tvých tutoriálů vymizela osobitost, laskavost, optimismus, radost z "krášlení" a vlastně života vůbec. Právě proto jsem si Tvá videa tak oblíbila, děkuju za ně a za Tvůj milý a přátelský přístup, který mi vždy zvednul náladu!

      Vymazat
  77. Ahojky, starší videa jsou o mnoho elegantnější....mě to povídání na začátku naopak baví. A.

    OdpovědětVymazat
  78. Ahojky, ráda se dívám na tvoje videa a ten starší způsob je mnohem lepší, takový osobnější. Jsi opravdu krásná a velmi mě inspiruješ, za to velké dík :). Ať se Ti daří. Olga

    OdpovědětVymazat
  79. Já jsem začala nosit tu první jednobarevnou linku a pak jsem udělala něco podobného, jen ne tolik barevného. Světle modrou linku ke kořenu nosu a tmavomodrou do kraje oka a uprostřed to tak nějak vystínuju, zkrátka zblendím, aby to nemělo tak ostrý přechod. Používám oboustrannou tužku od Essence. Výsledek je elegantní a hezký.
    Vaše 40:-)

    OdpovědětVymazat
  80. No teda, zajímavý nápad. Ale sebe samu si v tom představit nedovedu.
    Mě by to trvalo snad půl dne. Ke všemu mám pocit že mi "celé" linky nesluší, poslední dobou jedu na linkách od vrcholu víčka a musí být extra tenké.

    Staré vide bylo takové milejší, lidštější a simpatičtější.

    OdpovědětVymazat
  81. Stará videa jsou sympatická, tohle video je samozřejmě povedené též, jen je to opravdu nezvyk. Bylo příjemné poslouchat ten úvod u starých videí.

    OdpovědětVymazat
  82. Ahoj, na mě je to takpové střeštěné, nadruhou stranu veselé, letní a svěží....proč ne! Přikláním se k většině...videa po staru mají u mě palec na horu:-)

    OdpovědětVymazat
  83. Na mě je tohle trochu moc velká divočina :))) jinak se mi asi taky víc líbila stará videa. Na druhou stranu je to zase zpestření - je to něco jiného a není to pořád stereotypně stejné, takže bych to klidně střídala :)

    OdpovědětVymazat
  84. Líčení je krásné! Už jsem ho zkoušela, ale jen tak nějak "cvičně". Určitě v něm v co nejbližší době nějak vyrazím. A jinak se mi víc líbil první typ videí.

    OdpovědětVymazat
  85. Ahoj Petro, moc Vás zdravím..Líčení opět skvělé a moc Vám sluší! Rozhodně vyzkouším při vhodné příležitosti také. Jinak i já se přidávám ke starému způsobu videí, moc dobře se Vás totiž poslouchá, působíte příjemně a pozitivně a vždycky sem ráda, když se tu nějaké nové video objeví :) Jinak, co se tady týče těch zakomplexovaných anonymů, člověk si zkrátka a bohužel vždy uvědomí, jací vlastně mnozí lidi v dnešní době jsou. Sami, až na vymýšlení urážek, nevymyslí nic. Já osobně se při přečtení takovýchto komentů vždy pobavím...Těším se na další Váš nápad, Denča :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!