Kosmetické propadáky - video

by - 09 května

Krásný slunečný den,

dnes mám pro vás video, o které jste si psali a to kosmetické propadáky, tedy přípravky, které mě úplně nenadchly. Budu moc ráda, když mi dáte vědět, jestli i vy s nimi máte zkušenost a jakou.

You May Also Like

91 komentářů

  1. Ahoj Péťo, super video v tom, že vím, co si opravdu nekoupím. Jinak ty poslední stíny, které jsi zmiňovala mám a také je používám. Jsou super a nemám pocit, že by se mi slívaly. :-) V tom videu působíš docela naštvaně :-D Jinak se ráda na tvoje videa koukám a mám ráda tvůj blog...

    Srdečně Tě i všechny ostatní zvu na svůj blog. http://janeandherworld.blogspot.com/

    Přeji hezký den Jane

    OdpovědětVymazat
  2. "hnusně to vypadá, blbě to funguje"
    často jsem se u tohohle videa nasmála :DDD jsi týpek :D
    a aspoň vím, zač neutrácet :)

    OdpovědětVymazat
  3. Super video. Taky jsem se u něj párkrát zasmála, a líbí se mi, jak zaníceně mluvíš o tom, co všechno na tom nefunguje. :D
    Jinak nic z toho nemám, jen pár mono stínů od essence, ale fialovým jsem se doposud úspěšně vyhýbala. No, asi s z těch produktů nic nekoupím. Škoda té tužky od Dermacolu, barevně je opravdu krásná.

    carre-de-sucre.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Já se tak nasmála :) Byla jsi dneska pěkně nabroušená :) "hnusně to vypadá, blbě to funguje" palec dolu! :) Jinak měla jsem stejnej problém s tím linkovým fixem od elfu, hned se rozlezl ten kartáče, přišly napůl vyschlý a já zrovna potřebovala linky. Tak jsem vzteky ten hrot normálně vyrvala a zjistila jsem, že uvnitř je ten hrot taky do špičky, neroztřepenej a nevyschlej, tak jsem ho otočila a narvala zpátky. A další měsíc to fungovalo dobře, než se roztřepila a vyschla i tahle část hrotu. Ale aspoň chvilku to dělalo, co mělo :)

    OdpovědětVymazat
  5. Peťa ukázala svou tmavou stránku.... :-) Musím se zastat holografických stínů Essence Mystic purple, já je používám na celé víčko až pod obočí a holografické mi připadají hodně, celý den vydrží a mají hezky měňavou barvu. Možná si jen nedala šanci jim pořádně zazářit.
    Aneta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ale zas ten bronzer od BarryM to zní hůř než nějaký horor, úplně mám z toho husinu jak to slyším a to ti teda i věřím :-D Možná třeba na ramena si ho umím představit večer na nějakou letní párty, když je to i Body bronzer, nebo na holeně trochu možná, i když nejspíš máš pravdu, nemám ho, tak ti budu věřit :-D
      Aneta

      Vymazat
  6. Skvělý video jako vždy! Zajímal by mě tip na nějaký drogerkový oční stíny který držej, používám Miss Sporty, Essence a NYC ale všechny po pár hodinách prostě zmizej nebo se slejou. Nemáte někdo vyzkoušený nějaký co jsou fajn?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám nejradši Dermacol, ty jsou vážně super podle mě! I pigmentace i výdrž... A řekla bych, že i když jsou dražší, tak zase je to trochu větší balení, mě teda vydržeji věčnost:)

      Vymazat
    2. Doporučuji Maybelline a Catrice :)Krásně pigmentované, vydrží a za dobrou cenu :) A i quattro od Avonu :) Lenča

      Vymazat
    3. Díky moc! Půjdu na ně mrknout!

      Vymazat
    4. Vaše 40 (asi se tu budu muset pod tou 40 zaregistrovat) Taky souhlasím se stínama quatro od Avonu. Mám troje Purple Haze, Instant Mocha a Pink sands a jak barvy, tak výdrž je noblesní. Dělám 12 hodinové směny, tak vím o čem mluvím. Ahoj

      Vymazat
    5. Tak Avon je Avon,co se týká make-upů,stínů a řasenek..nedám na něj dopustit :) každopádně mě docela zklamaly stíny od Maybelline,ale co už :) aby se mi stíny neslévaly používám místo báze tělové třpytky od Oriflamu z řady Visions a stíny mi drží celý den :) Nika

      Vymazat
  7. Vlastním stíny od Essence Mystic purple a naprosto souhlasím, tohle se jim fakt nepovedlo.....Jinak tohle bylo super video, díky za něj :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak s tou bielou ceruzkou od ELF súhlasím ! Myslela som, že bude dobrá na rozjasnenie, ale fakt ju vôbec nie je vidieť :/ Ten púder na riasy od Essence mám tiež a som celkom spokojná, ale je to dosť nepraktické a tie vlákna mám vždy všade okolo.. :D

    OdpovědětVymazat
  9. od essence mám taky pár stínu a některé ušly jiné ne!nedávno jsem si koupila i pudr a už nikdy víc...zůstávám jen u laků této značky,s těmi jsem spokojena i cenově!a podobný bronzer od gabriella salvete mám taky a je děsný...přesně jak jsi řekla jak stará indiánka :D
    http://amynoblewoman.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám strašně ráda Mono stíny od Essence, ale přesně to o čem mluvíš mi dělá stín Earl Grey. Ráno ho dám na oči, je krásnej, před obědem se podívám do zrcadla a mám ta jen čárly. A to musim říct, že me se neslejvaji žádný stíny, nemám mastný víčka, tohle je první stín, u kterýho jsem se s tim fakt setkala. Jinak mám naopak velmi ráda kleštičky na řasy, někdy si ani nedávám řasenku, jen řasy natočím a rozdíl je v tom obrovský, takže to mě překvapilo, že tobě nefungují. Já mám obyčejné z Rossmanna. A jinak bych mezi svoje kosmetický propadáky zařadila Multicolor Blushod Essence a rtěnku téže značky v odstínu In the nude. Vím, že ty si jí chválíš, ale mě nepříjemně flekatí na těch rtech. Mám i odstín All about cupcake a tu naprosto zbožňuju!!!

    OdpovědětVymazat
  11. Dobrý den,

    proč si paní nekoupíte místo 30 laciných produktů za stejné peníze 3 kvalitní ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím se zastat autorky videa. Používám kosmetiku jen střední a nejvyšší třídy, a přesto některé výrobky skončí nevypotřebované v koši. Bohužel neplatí, čím vyšší cena,tím lepší kvalita. Zklamal mě nejen LÓreál a Astor, ale bohužel i Dior,Lancóme,Estée Lauder... GaGru

      Vymazat
    2. jsem pravidelnou čtenářkou blogu, ale ke komentáři jsem se nikdy neodhodlala....no na tento reagovat musím. Ona je totiž kvalita a kvalita! Je mi jasné, že bych raději dala přednost Dioru, Channelu, MACu aj. před Essenece, Catrice nebo Miss sporty, ale ruku na srdce...kolik z nás na to má. Navíc si myslím, že Petra má tolik čtenářů právě proto, že upřednostňuje kosmetiku levnější. Přeci jen je očividné, že převaha mladých čtenářek převažuje nad staršími ročníky.I přesto tady Petra recenzuje kosmetiku s grácií, kvalitně dokáže ohodnit jakýkoliv výrobek, poradí a pomůže při výběru. Navíc na trhu je tolik značek a produktů, že je až k zbláznění jít do drogérky, člověk by se tam i lehce ztratil... Právě díky Petře objednávám kosmetiku přes e-shopy, vím čemu se mám vyhnout nebo naopak, bez čeho si svůj každodenní rituál už nedokážu představit:-).
      Tímto bych také chtěla Petru požádat o video s denním líčením, kde mohu použít hodně zářivou korálovou a rtěnku a přitom nevypadat jako.... A také líčení laděné do nude růžova.

      Díky Olga

      Vymazat
    3. Olgo, též jsem byla vyburcována k reakci a zastala jsem se autorky videa před nevhodnou a zcela nemístnou reakcí anonymní pisatelky. Právě že mám převážně zkušenosti s dražší kosmetikou, jsem zastáncem toho, že ne vždy odpovídá kvalita ceně. A je bezva, že Petra vyjadřuje kritiku na výrobky, ať pozitivní či negativní. A to, že hodnotí výrobky levnější značky je velice přínosné. Petru chválím a podporuji. GaGru

      Vymazat
    4. Proč je to zcela nemístná a nevhodná poznámka? Ptala se snad jen, jestli není lepší investovat do kvalitnějších věcí, než mít pak doma skříň nevyhovující kosmetiky. Nemístné mi přijdou elaboráty napsané pod tím komentářem aka za každou cenu se štěkat.

      Vymazat
  12. teda Péťo, Ty jedeš :-D 20min skoro bez nadechnutí :-D neee, super video! dokonce jsem se na začátku té délky lekla a myslela jsem, že to nedokoukám a bavilo mě až do konce ;-)
    bohužel s ničím zkušenost nemám (až na podobné kleštičky na řasy - děs!), takže nemůžu oponovat...

    OdpovědětVymazat
  13. S tou prvou maskarou od essence s tebou určite súhlasím. Na mnohých blogoch som o nej čítala ku podivu pozitívne recenzie, no pre mna to bol jeden veľký kozmetický omyl!

    OdpovědětVymazat
  14. ahojky Peťul,
    téda moc Ti to sluší.. :) Máš nějakoý nový vlasy, že jo? :) Propadáky si určila dobře, se všema výrobkama určitě zkušenost nemám, ale některý jsou opravdu na nic :D Máš moc hezký blog a ráda ho sleduju :)

    OdpovědětVymazat
  15. Kleštičky na řasy mi taky přijdou na prd, nic mi nedělají. :/ Jinak mám taky tu tvářenku Shy od elfu a já mám problém, že musím půl hodiny šmrdlat štětcem v té malinké debilní krabičce a stejně mi po nanesení není nic vidět!
    Ta báze od elfu pod řasenku mi přišla ze začátku celkem fajn, ale hrozně mi vyschla a to tak, že hned. Celkově mě elf hrozně zklamal. Až na rovný štětec na pudr, nechápu, co na něm všichni vidí.

    OdpovědětVymazat
  16. Kleštičky na řasy:
    Měla jsem doma jedny po babičce, úplně parádní, měly super tvar, ale chtěla jsem si koupit nové, zašla jsem do drogerky a tam si asi za 120 Kč koupila nové a ty byly totálně na nic, vůbec to s nima nešlo, takže jsem z nich akorát sundala gumičku a dala ji do těch svých starých dobrých kleštiček....
    přijde mi, že Péťa má ve videu stejné kleštičky jako mám já, ty, které mi leží v šuplíku a nikdy je nepoužiju, protože jsou totálně na PRD.

    OdpovědětVymazat
  17. Pro takové výrobky, které jsou hrozným způsobem třpytivé mám můj manžel souhrnný název, říká, že bych vypadala jako bych si "čmuchla" do vánočních ozdob. Jinak stíny party all nigh mám a jsem s nimi spokojená, barva je pěkná, multifunkčně použitelná a dokonce nemám ani problém s výdrží stínu, je pravda, že do ohybu oka se mi také slije, ale až o hodně hodin později od aplikace. Souhlasím s tvářenkama ze základní řady elf, ty jsou opravdu nepoužitelné, i když barvy jsou pěkné, další taková věc ze základní řady elf je balzám na rty v tyčince http://elfkosmetika.cz/eshop-produkt/essentials_zakladni_rada/rty-a4db0100abde51/24/cz ten je strašněj, hrozně hutný, mastný a navíc se hned rozbil a o balení ani nemluvím. Další zklamání byla tužka v krásně tyrkysovém odstínu essence sun club waterproof eyeliner (03 blue lagoon) barva hezká ale nejde pořádně nanést, špatně se s ní kreslí, jde velmi špatně odlíčit a dělá takové divné žmolky na víčku a nejde ořezat. Jinak některé takové výrobky bych shrnula jako použitelné, ale po druhé už bych si je nekoupila. Některé bych ale taky raději rovnou poslala do koše. Barbora

    OdpovědětVymazat
  18. Kleštičky mě hrozně lákají, ale nikdy jsem ani žádné nedržela v ruce ... takže vlastně nevím vůbec jaké jsou a souhlasím, že ta rtěnka z minerální řady je opravdu hrozná, protože děsně vysušuje a je tuhá :-! bleeeee ....
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. Peti úplně se vším souhlasím ( kromě věcí od elfu - nekupuju ) :D
    Akorát mě trochu zaskočil ten konec... Essence stíny - já je zbožňuju :)
    Ale jak říkáš je to individuální ... :)
    Ale jinak super video ... A kleštičky mám taky - probírala jsem to se svou kosm. poradkyní a ta říkala že z toho měla tak zničený řasy ... Že teď už používá jenom kulmu ... :)

    gabulka-lovelygirl12.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  20. Perfektní video Peti, díky za všechna varování před hrozící katastrofou :)
    Hezký den!

    OdpovědětVymazat
  21. Super video aspoň vím čeho se mám vyvarovat...jinak s tebou souhlasím, že ty výrobky od elfu z té základní řady jsou strašný, takže už vlastně výrobky z téhle řady nekupuji, ale výrobky z té studio řady mám zase moc ráda :)) A ty kleštičky na řasy už sem taky přestala úplně používat :D příjde mi, že to natočení vydrží jen chvíli. Ale s party all night od essence jsem spokojená, nezdá se mi, že by se slévaly...

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj, opět skvělé video. Máš skvělé videa. Mám ráda tvoje videa, kde dlouho mluvíš. Nekolikrát jsem si chtěla koupit ty kleštičky, ale nekoupím.
    Jinak ti to MOC sluší.

    http://janickablog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  23. Tyhle videa mám vážně ráda a s hodně produktama s tebou souhlasím :)

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj:) musím s tebou souhlasit v tom, že ty stíny od Essence Party all night se opravdu slejou do těch záhybů pak už nejsou ani skoro vidět na víčku...jinak jako barva je skvělá ale nevydrží...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám mastnější víčka a se stíny jsem měla problém až do chvíle než jsem začala používat tělové třpytky z Oriflamu z řady Visions(je fakt,že já ani ty báze nikdy nezkoušela),je to v podtstatě třpytkovaný sypký světlounký pudr a je fakt, že i ty nejvíc slévající stíny drží opravdu celý den :) před nějakým tím rokem jsem je kupovala za stovku,ale už asi nebudou..škoda! :) Nika

      Vymazat
  25. tak já jsem s Elfem celkem spokojená...za ty prachy...mám ten štětec na stíny (plochý) a maluje se mi s ním dobře...co se týká prášení -ano asi práší, ale to může být i stínama-podle mě všechny pudrové(lisované) trochu práší, ten štětec na tvářenku je na nic -používám jen v nouzi nejvyšší, řasenka od essence není nejhorší ani nejlepší-hlavně nesnáším veliké a moc tlusté kartáčky -málem jsem si s touhle řasenkou vypíchla oko :-(, kleštičky na řasy hodnotím stejně jako ty -vydrželo mi to tak 5 minut...
    stíny od essence mám jen jedny-colour & shine odstín Mercurios a naprosto je zbožňuju!krásná barva a hodí se snad ke všemu

    chválím super "kecací" video, taková mám nejradši, máš příjemný hlas a hrozně hezky se posloucháš :-)
    a díky za tipy čemu se vyhnout...zachránila's mě od tvářenky Elf a prášku na zvětšení řas:-D
    LollaP

    OdpovědětVymazat
  26. Moc pěkný a užitečný video :) ale co se týče toho oboustranného pera od Essence, musím nesouhlasit. Ze začátku mi taky moc nekreslilo, ale když ho dám pár minut před líčením do svislý polohy (tou stranou, kterou chci malovat dolů :) ), potom maluje krásně a nemusím na něj tlačit :) A jeho výhodou je hlavně výdrž, mám mastná víčka a tohle mi vydrží celý den :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, s oboustranným perem od Essennce také vůbec nemám problém a jsem s ním moc spokojená. Pero mám na stojato v hrnečku (i s ostatními výrobky) - tou stranou dolů, kterou používám, a každý den s ním už několik týdnů dělám super linky, který mi vydrží :)) Jinak moc děkuji za užitečné a fajn vydeo :)

      Vymazat
    2. Uplne presne takle ho taky skladuju, tou tenkou casti dolu a drzi mi taky skvele!!! A jde to s nim mnohem rychleji, nez se parat s gelovyma linkama, ty pouzivam jen kdyz mam fakt cas si vyhrat...

      Vymazat
  27. Já se tedy také musím zastat stínů Essence Party All Night, v mém případě se neslévají a jsou v dobrém stavu cca 8hodin, jinak super video, celých 19minut jsem měla na tváři úsměv ;)

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj-ky, opravdu super video...Stíny Essence Party All Night úplně miluju, jsou krásný a vůbec se mi neslévají, používám je na kouřové líčení...:-)A jinak kleštičky na řasy jsou pro mě taky katastrofa, řasy mi úplně divně zkroutí... Jinak s kosmetikou elf zkušenosti vůbec nemám,ale přemýšlím, že si něco pořídím, nejspíše nějaké štětce, tak alespoň vím, které nemám kupovat...díky

    OdpovědětVymazat
  29. Mám také fialové stíny od Essence - go glam .. Je pravda že jsou málo pigmentované... Myslela jsem že budou více vidět =(

    OdpovědětVymazat
  30. To jsem se nasmála :-) Hezky jsi to popsala. Je jasný, že ne všechno je vždy ideální. Plno těch věcí mám taky a jednoznačně s tebou souhlasím. Třeba ta tužka od Dermacolu, ta je vážně šílená, přitom ta barva je tak pěkná, škoda. Nebo fialkové stíny Essence - taky špatný. Výstižně jsi to shrnula tím, že má Essence s fialovou asi nějaký problém :-D Kleštičkám na řasy jsem taky nikdy na chuť nepřišla. Nevím, jestli jsem vždy měla nějaké špatné, ale vyzkoušela jsem asi troje a nevidím v nich žádný smysl. No a štětce od elfu za základní řady jsou fakt hrozné, taky jsem jich pár pořídila ze zvědavosti a taky jsem musela doma lepit...

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj, kleštičky na řasy jsem nikdy "nepochopila" :D v mém případě řasy nějak podivně jakoby zlomily a vypadalo to šíleně... S ostatními produkty nemám zkušenost, pouze se stíny Party all night, v mém případě jsou docela ok. Zrovna dnes je mám na sobě, už od 8 ráno a slily se jenom trochu (mám pod nimi bázi od Essence). Některé jiné "levné" stíny jsou podle mě mnohem horší :)

    Jinak super video a jen tak dál :) Těším se na každý nový článek
    Soňa

    OdpovědětVymazat
  32. ahoj,
    ani v jednom videu jsem neviděla, že by jsi používala dekorativni kosmetiku Avon, co ty osobně na ní říkáš??
    díky za odpověd

    OdpovědětVymazat
  33. taky mám poslední dobou pocit, že co se Essence týče, při prvních pár použitích super, ale časem tragédie..

    OdpovědětVymazat
  34. Ahojda :)
    Mám tu rtěnku od elfu a dělala jsem na ní i racenzi...není to poprvé, co slyším, že je suchá, ale asi mám nějaký divný kus a nebo divné rty, protože mi vyhovuje...do vrásek mi nezalézá, protože používám korektor na rty...sice není taková jako třeba od Essence, ale znám i horší. K těm stínům Party all night - máš pravdu.. mám mastňější pleť a tak je zázrak, že se mi všechny stíny neslévají, ale tyhle se slévají třeba i po dvou hodinách - barva je však krásná :)
    A video je super :) Vůbec mi u tebe nevadí dlouhá videa, vždy je to zajímavé :D
    Dáša

    OdpovědětVymazat
  35. Peti super video! Já naštěstí ani s jedním produktem nemám osobní zkušenost a po tvé recenzi ani mít nechci:-)
    Mila de Illusoire

    ESSENCE REBELS GIVEAWAY:

    http://illussoire.blogspot.com/2012/05/essence-rebels-limitovana-edice.html

    OdpovědětVymazat
  36. Kleštičky na řasy jsou úplně na nic :D Maminka je používala denně, já to nechápu proč :) a navíc, miluju tvůj humor :D

    OdpovědětVymazat
  37. Já nesnáším celkově stíny essence :D . Možná se pár vyjímek najde ale nééé :( :D

    OdpovědětVymazat
  38. Parádní video!:-)

    OdpovědětVymazat
  39. Tohle videa jsou vždycky parádní a tohle je taky super. Hrozně se mi líbila tvoje "rozzlobenost" nad danými věcmi:) Jo a kleštičky na řasy taky nepoužívám, vůbec mi to s nima nejde a výsledek mi přijde horší než lepší. Ostatní věci nevlastním a obloukem se jim vyhnu, díky opět za tip:)

    OdpovědětVymazat
  40. Díky za tohle video :) Není jich totiž nikdy dost :) Osobně nemám zkušenost vlastně s ničím, ale pár "propadáků" bych tam určitě přidala, např. Garnier NutriSkin na kruhy pod očima.. :)

    OdpovědětVymazat
  41. super video :) ušetřila jsi zase moji peněženku :) a pro příště, nemohla by jsi k výrobkům říkat i ceny?? :) docela by mě zajímaly a jak jsi nakonec mluvila o těch stínech od essence úplně o těch posledních (nepoužívám žádnou bázi pod ně a vydrží mi krásným osm hodin i více) :) takže já je miluju a nosím prakticky pořád :D

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  42. Většinu z těch výrobků nemám, a díky tobě vím, že si je ani kupovat nemám :) Chtěla jsem si objednat od elfu ty tvářenky, zrovna v těch dvou odstínech o jakých jsi mluvila, ale dám na tebe a pořizovat je nebudu. Jinak mám stíny Party All Night a vůbec se mi neslévají, vydrží od nějakých sedmi hodin ráno třeba do půlnoci a vypadají tak krásně jak když jsem je nanesla. Používám bázi pod oční stíny od Essence a neměnila bych :) Je divný, že se ti tyhle stíny slévají do čárek s každou bází :(
    Z těch fialových stínů nemám žádnej o kterým jsi mluvila, ale mám od Essence taky jeden fialovej v odstínu Disco Diva, s metalickým efektem a tyhle mám moc ráda, jsou dobře pigmentovaný. Nevím ale, jestli jsou ještě v prodeji.
    A moc ti to sluší, máš krásný vlasy, ofinka ti sekne! ;)
    Těším se moc na další video.

    OdpovědětVymazat
  43. Výborný video, díky za něj! Kosmetikou elf jsem hodně zklamaná, mám od nich tu bílou tužku, lesk a multifunkční líčidlo v tyčince - všechno hodně špatný! :( Zároveň taky už nebudu tak usilovně shánět ten pudr na řasy od Essence.....

    OdpovědětVymazat
  44. Souhlasím skvělý video ! :) A mimochodem děkuji ti Moc Peti, jelikož včera jsem se koukala a už jsem skoro si jí objednala tu rtěnku od Barry M Marshmelow. :) Jinak já mám ty poslední stíny co jsi zmiňovala, a taky se mi na víčku hned sívají do čárky , tak je raději moc nenosím jinak jsou barevně moc hezký, ale škoda, že mi hodl nedržej na tom oku :).

    OdpovědětVymazat
  45. Perfektní video :) jinak ty stíny mám taky a nevím čím to, ale nikdy se mi do čárek neslily, doufám, že jsem to ted nezakřikla :) Děkuji za varování před určitými výrobky od Elfu:)

    OdpovědětVymazat
  46. S dovolením připojím svoji zkušenost. S kleštičkami jsem si řasy "lámala" asi 15 let. Jen pro ten pocit, protože výsledek nebyl nic moc. Pak jsem se odhodlala a šla na trvalou na řasy a kleštičky letěly do koše! :O)
    Chodím pravidelně jednou za 2 měsíce a naprostá spokojenost.
    Doporučuji vyzkoušet!

    Hezký večer všem :O)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si také točím řasy kleštičkami už nějaký ten rok a s výsledkem jsem celkem spokojená. Trvalou jsem vyzkoušela asi 3x, ale pokaždé jsem měla hrozně zničené konečky, jakoby byly řasy na konci polámané. Vy nemáte ten problém? Nebo myslíte, že to může být kosmetičkou?

      Vymazat
  47. Super video. Už vím, čemu se vyhnout velkým obloukem :) Jinak nad těmi voděodolnými tužkami od dermacolu jsem uvažovala, ale tohle je už několikátý názor, který se o nich nevyjadřuje zrovna nejlépe.
    A essence řasenkám jsem nikdy nevěřila. Poté co jsem jednu měla ( už nevím co to bylo zač, měla stříbrný oba )jsem se zařekla, že essence řasenky už nikdy více. Nedržela a dělala ošklivé kruhy pod očima.

    OdpovědětVymazat
  48. zase som sa niečo zaujímavé dozvedela a aj pobavila :-)
    Peti nejako sa mi ta ofina velmi nepáči...

    OdpovědětVymazat
  49. Další fajn video :-) Ono asi opravdu platí, že "laciné dvakrát placené" a do těch základních věcí (báze, make-up, řasenka, tvářenka...) je dobré investovat a koupit si opravdu kvalitní. Pravidelně jsem se vztekala s řasenkami z drogérie a kupovala jednu za druhou, protože buď málo barvily nebo (co hůř) dělaly šmouhy pod očima. Teď střídám Helenu Rubinstein nebo Yves Saint Laurent a ve výsledku ušetřím - nemám hromady polovyschlých nevypotřebovaných řasenek k ničemu, ale dvě kvalitní, co vydrží půl roku. Totéž make-up, je lepší investovat do kvalitního, než mít flekatý obličej. Zatímco třeba stíny, linky, rtěnky, lesky... ty lze dobře střídat a kupovat velmi levné. Ono nepovedené stíny je mnohem menší faux pass než šupinkatý flekatý obličej.
    Člověk si řekne, že na lepší kosmetiku nemá, ale ve výsledku jedna kvalitní věc, která přinese adekvátní výsledek, vyjde levněji, než hromada nepoužívaného. Z drogérie ale můžu doporučit Dermacol. Mají co do českých výrobků top kvalitu, cena je příznivá a víte, co kupujete.

    Hezký den, Míša.

    OdpovědětVymazat
  50. purple se čte : prpl
    a violet se čte : vajlet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hoď si purple do překladače a poslechni znova chytračko a pak raď :-D :-D :-D

      Vymazat
    2. Záleží přece na místě, kde mluvčí žije. Anglická výslovnost není jednotná. Nahrávky Google translatoru jsou jen přibližné. Samozřejmě dobrá pomůcka pro ty, co si nejsou jistí vůbec.
      Tohle byla nápomocná kritika, tak proč hned odpovídat agresivně?

      Vymazat
    3. jen si řešte výslovnost..hlavně že se nebojí mluvit! :))

      Vymazat
    4. Co je konkrétně špatného na tom, někomu poradit, jak se něco vyslovuje správně?

      Vymazat
    5. To, že když už chcete radit, tak neraďte blbě.

      Vymazat
  51. No ne se vším můžu souhlasit:) štětce ze základní řady od elfu jsou celkem v pohodě, dokonce s tím skoseným se mi stínuje tvář uplne uzasne:)a dal ta fixa od essence ty dva konce, ja to skladuju hrotem dolů a žádná jiná fixa mi líp nikdy nemalovala jde to jako po másle:D To je právě to, že někomu může něco vyhovovat, druhému zase ne...:))

    OdpovědětVymazat
  52. Haha, ty kleštičky na začátku mě pobavily :D Zdá se mi totiž, že je používá 99% žen, jenom já jsem je nepochopila :D Mám krátké rovné řasy a kleštičky mi je natočí tak na 3 minuty, takže naprosto zbytečná věc. Má sestra to vyřešila tak, že si nechá řasenku malinko uschnout a v té fázi je natočí kleštičkama. Ono to pak sice drží, ale za to riziko, že si řasy zlámu, nebo jinak zničím, mi to opravdu nestojí :)

    OdpovědětVymazat
  53. Tak já jsem s kleštičkama spokojená - mám nějaké levné - vypadají stejně jako ty ve videu a jsou fajn, když to pak zafixuju řasenkou, tak je to super efekt. Taky se musím zastat těch holografických stínů - dneska jsem si je přinesla domů a přišly mi fajn - vydržely celé odpoledne - bez báze...a odlesky hážou celkem pěkně, sice nic extra výraznýho, ale na pudrový stíny dobrý.
    Fixy na linky jsou podle mě nahouby všechny, viděla jsem jich několik a už jako nový skoro nekreslily...když už, tak spíš došeda a stíralo se to...takže za mě fuj.
    Já mám zase problémy sehnat pěknou fialovou tužku na oči - většinou je to spíš hnědá než fialová a k tomu moc nekreslí...

    A za totální propadák bych označila Dermacol Matte cover - koupila jsem si ho na základě dobré recenze, ale blbě se roztírá, je do oranžova a ještě blbě kryje...takže ani jako korektor ani jako nic...používám ho jako tělovej makeup na modřiny na nohou a fakt žádná hitparáda.
    A Dermacol Satin Base taky nic moc, jsem po tom umaštěná a makeup nevydrží, to už je lepší levnější báze od Alverde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíě a já Dermacol Matte Covec zbožňuju, páč mně snad asi jako jediné neoxiduje a nejde do oranžova a to mám odstín 2, na ruce mi přišel tmavej :O, ale po rozetření mi sedí perfektně. Jediné, co mu vytknu je výdrž. Ta není nějak extrémní, ale matuje, je přirozenej, spokojenost :)

      Vymazat
    2. Já mám ten světlejší - ale takové problémy jsem snad neměla ani s nejlevnějším Miss Sporty. Ta výdrž je kapitola sama pro sebe... Nos mi krom Vichy nematuje žádný makeup a jinde to nepotřebuju. Právě jsem si ho kupovala kvůli samým pozitivním ohlasům, ale mě akorát zvýraznila a ucpal póry - dokonce jsem si kvůli němu koupila od Dermacolu bázi, jestli to nebude lepší... Ve výsledku jsem vypadala hůř, než kdybych ho nepoužila:-D

      Jinak mám od Dermacolu pudr a jsem spokojená, ale tohle nikdy víc:-D

      Vymazat
  54. http://soutez.dormeo.cz/index.asp?tn=friendhome&parent=19981783&sid=77636&csu=horoscope&cex=339787&med=ref&orig=mcn&vir=yes&src=cz_mrv_horoscope_ref_lg_viral-ext&referrer=viral-ext_ref_339787&utm_source=viral-ext_ext&utm_medium=Referrals&utm_campaign=cz_mrv_horoscope_ref_lg_viral-ext_339787&utm_content=Friend_to_Friend_Li

    OdpovědětVymazat
  55. Díky za video, ono je to potřeba dělat i ty propadáky :)

    OdpovědětVymazat
  56. Já tu řasenku od Essence mám a tak hrozná mi nepřijde. Asi to bude tím, že mám husté řasy i bez nalíčení, ale přijde mi mnohem lepší než jedna od Dermacol, která mi udělala úplně stejný efekt jako tahle za šedesát korun a ještě strašně padala pod oči.

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj, tak s kleštičkami na řasy mám stejnou zkušenost jako ty a taky nechápu, jak mohou být stále tak oblíbené...Já osobně mezi kosmetické propadáky řadím tužky na oči od Avonu, vadí mi, jak se roztékají a obtiskávají. U řasenek je to Rimel celkově, špatně se nanáší a děsně slepuje řasy. A dalším zklamáním jsou pro mě laky na nehty Miss Sporty, které mi dělají nejednotnou vrstvu a špatně schnou :(
    Díky za příjemné video a těším se na další ;)

    OdpovědětVymazat
  58. s tou řasenkou od essence musím souhlasit. ona je ze začátku skvělá, hodně prodlužuje, ale strašně rychle vysychá.. vydržela mi snad jen 14 dní maximálně tři týdny v pořádku.. jinak super video, aspoň vím, co určitě nekupovat :)

    OdpovědětVymazat
  59. Ta řasenka od Essence mi na 100% vyhovuje, je opravdu úžasná, jen se s tím musím trošku pohrát, ale jinak super! A Peti, žádným videem nás (alespoň tedy mě) nikdy neunudíš, i kdyby bylo sebedelší ;o)

    OdpovědětVymazat
  60. Péťo, moc ráda sleduju tvoje videa, jsi hrozně sympatická, i kdyby mělo půl hodiny, mě nikdy nenudí. :-)

    OdpovědětVymazat
  61. dovolim si pridať jednu poznamku ku kliestom na riasy: klieste su skvela vec, osobne si bez nich ani zivot predstavit neviem, zaklad je sposob vytacania, mne napriklad riasy držia vytočene, ale ked licim riasy kratke, rovne pouzivam waterproof maskaru, ta zaruci to, ze riasy budu držat natocene dlhsie, pouzivam momentalne klieste znacky NYC, ktore mi vyhovuju tvarom, su pevne, a zaoblene akurat na moj tvar oka. Nikdy som nevyskusala žiaden produkt od Elf, uz som aj rozmyslala, ze by som aj objednavku spravila, len asi naozaj musim prekutrat vsetky blogy, kvoli produktom, ktore by stali za objednanie. Bazu od NYXu mam jednu, tu bielu a teda jedina vec na co je dobra je zvyraznenie tienov pri foteni, inak vydrz nula bodov.

    OdpovědětVymazat
  62. Přidám moje špatné zkušenosti:

    Tekutá rtěnka značky ELF z té základní řady - Rtěnka (nebo spíš teda lesk) příjemná na puse, voňavá, ale použila jsem ji jednou, když jsem chtěla obnovit, celý ten otáčecí mechanismus s pružinkou ze rtěnky vyskočil a už to nejde našroubovat zpět. Rtěnka na jedno použití.

    Rimmel černá řasenka s prodlužujícím efektem - skoro nebarví, takže ani nemůže nic prodloužit.

    Make-up ELF z řady essential - kdyby u toho bylo napsáno tónovací krém, je to v pohodě, ale i tak, i když tónovací krém nemá až tak krýt, tenhle jen zaleze do vrásek a pórů.

    Multilíčidlo v tyčince - ihned mi připomělo komunistické rtěnky - tuhé, nevonící, suché.

    Obecně kosmetika ELF je levná, vhodná pro dívky, které nemohou/nechtějí investovat nebo ženy, které rády střídají barvy. Pro mě osobně fajn kosmetika do kabelky vzhledem k velikosti produktů. A to je další věc - když se podíváte na gramáž výrobků, zas tak lacině to ve finále nevyjde. Vzorky za cenu Essence.

    Míša

    OdpovědětVymazat
  63. Tak já používám kleštičky na řasy už nějaký ten rok a s výsledkem jsem spokojená.
    Prozradím svoje fígly:
    Důležitý je tvar kleštiček, některé drogerkové jsou jakoby do špičky, což nekopíruje tvar víčka, tudíž ani řasy nejdou natočit. Já mám teď kleštičky z Oriflame, ty mají dobrý tvar. Kleště před použitím nahřívám fénem. Stisknu řasy asi 30sekund a následně nanesu vrstvu již skoro vyschlou řasenkou. Kleště opět nahřeju, zase podržím asi 30sekund a druhou vrstvu už namaluju normální řasenkou. Řasenku používám zásadně voděodolnou, ta řasy hezky fixuje nahoře. Je to trochu zdlouhavé, ale výsledek stojí za to.
    Samozřejmě ne každému to musí vyhovovat, ale já jsem takhle s výsledkem spokojená.
    Martina

    OdpovědětVymazat
  64. Péťo, super video:) já mám dva odstíny těch tvářenek ze základní řady od elfu a ještě jsem se do nich nedostala, prostě nejdou otevřít!:))

    OdpovědětVymazat
  65. Úžasné video! Hodně mi pomohlo, protože teď plánuju nějakou vetší objednávku z Elfu.. Ty tekuté linky vypadají podle toho co říkáš fakt hrozně, takže to opravdu nebudu ani zkoušet :D Kleštičky na řasy mě už dlouho lákají a některým vyhovuje, některým ne, takže u nich asi stejně neodolám a prostě to vyzkouším, i když asi také žádnou slávu nečekám. Jinak video jsi moc hezky pojala a dost jsem se nasmála, super :D
    http://beily-beautyworld.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  66. Dovolím si jednu všetečnou otázku - na to, že byl ten bronzer od GS tak na houby, tak jsi ho celkem dost vypotřebovala, ne? ;-) Jinak ve mě skoro až zatrnulo, když jsi v zápěti zmínila bronzer od Barry M, protože jeden mám zrovna na cestě - ale naštěstí to je jiný, ten můj je Natural Dazzle a četla jsem na něj vesměs pochvaly, takže se na něj těším :)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  67. "to by člověk vypadal jako diskokoule!" seš užeasná !! :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!