OOTD - černá a hot pink

by - 19 května

Krásnou slunečnou sobotu všem,

dnes mám pro váš úplně čerstvý outfit. Růžovou v kombinaci s černou mám hrozně ráda, podle mě to nepůsobí tak sladce a i když je to dost výrazná kombinace, myslím, že ji ji může dovolit v podstatě každý.

Na sobě mám sako z ebay. Balerínky a kalhoty od vietnamců. Tričko je Amisu. Kabelka je z F&F. A co se týče bižuterie, náramky a náušnice jsou z Takka, řetížek mašle je z ebay a květina do vlasů už nějak nevím, odkud je, mám ji už určitě více než rok, ale možná jsem to již někde zmiňovala, rozhodně je ted takových kytek všude plno, mrkněte do obchodů, mně se tahle móda do teplých dnů moc líbí. Často se ptáte i na brýle a já mám dojem, že tyhle jsou z Orsay, ale jistě to nevím, většinu slunečních brýlí mám z HM nebo právě Osay. Jak se vám tento outfit líbí, vyměnili byste něco? Já jsem uvažovala nad černýma balerínkama, ale chtěla jsem provětrat nové kytkaté, myslím, že se to nějak netlouklo....

Co se týče líčení, tak je úplně minimální, mám pouze BB cream Super plus od Skin 79, jednu vrstvu řasenky, která byla téměř neviditelná a trošku tvářenky od Bourjois v odstínu Lune D´Or. Hlavní dominantou jsou rty, mám na sobě rtěnku od NYXu Matte lipstick v odstínu Shocking pink a musím říct, že je opravdu skvělá, bezvadně drží třeba půl dne ve stejné intenzitě i pokud jíte a pijete, je zcela matná, bez lesku a neobtiskává se na sklenice. Jediná nevýhoda je, že rtěnky z této kolekce nejsou úplně hydratační, ale ani nemůžu říct, že by vysušovaly, jen jsou konzistencí trošku jiné než běžné rtěnky, rozhodně ale tuto barvu na léto doporučuji, je to můj favorit a vlastně celý tento vzhled bude takový můj letní signature look :). Původně jsem na tento look plánovala video, ale vlastně nevím, co bych vám ukázala, protože na tom vůbec nic není a zvládne opravdu úplně každý :).....













Lak na nehty je z kolekce Essence Show your feet v odstínu Sweet candy pink.


You May Also Like

137 komentářů

  1. Mě se tahle barevná kombinace nelíbí, přijde mi moc tvrdá.

    Chválím květinu v rozpuštěných vlasech a balerínky.:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tohleto je nádherný look! :) A řetízek s mašličkou je odkud, prosím? :))

    OdpovědětVymazat
  3. to licenie ti velmi pristane :) a sako mam presne to iste z ebay je ozaj super a paci sa mi s ciernou kombinaciou :) Missy
    http://jungleoflipstick.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. jéé tak skoro stejnak oblečená jdu v úterý maturovat :D Petí kolik tě to sáčko stálo? Případně jestli by si sem mohla dát odkaz na prodejce z ebay???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. k maturitě se hodí spíše tlumené barvy

      Vymazat
    2. taky se přidávám k prosbě o prodejce! :D

      Vymazat
    3. Tak především držím palce, at to vyjde co nejlépe! :) Prodejce už nevím, byla to totiž hrozná anabáze, tohle sako jsem objednávala už někdy v lednu a přišlo mi teprve tento týden, prodejce mi totiž tvrdil, že ho odeslal již dvakrát,ale mně nikdy nic nepřišlo, až jsem s ním založila spor na paypal, tak mi poslal číslo balíčku a konečně to dorazilo, takže ani tak bych ho určitě k obchodování nedoporučila, zkusím pohled nick v historii na eby ;)...

      Vymazat
    4. jinak jsem to na ebay hledala stylem, že jsem si zadala "hot pink jacket" a projížděla, co se mi líbilo, stálo kolem 20USD a je to XS, myslím, že se tam dá najít i pod "zara jacket" tento styl :)

      Vymazat
  5. Kéž bych měla v jednadvaceti letech tvou postavu... :)) Jsi krásná, sluší ti to.

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se líbí všechno! Fakt krásně sladěná jsi! Neskutečně ti to sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  7. já si myslím že je to moc hezký outfit, ty balerínky to jen oživí :)

    a ta ofina takhle zčesaná z čela ti stejně sluší nejvíc :)

    OdpovědětVymazat
  8. naopak, já kombinace černá a jakákoliv zářivější a výraznější barva, miluju. Dodá to černé barvě šmrnc:-) Spíš mi je proti srsti květina, ale já nemám ráda moc doplňků, vystačím si s náramky, nebo naušnicemi....zkrátka věc vkusu:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Mně se to líbí hodně. Nemusí být všichni "zaprdlí" a bát se barev. Moc ti to sluší. Jak ses ptala, co by šlo vyměnit, tak mě právě první napadly ty baleríny, ale to jenom když jsem si představila, že bych to měla na sobě já. Jsou vždycky takové věci, které se mi třeba líbí na ostatních, ale já bych to na sobě nesnesla a to jsou třeba ty kytkaté baleríny, ale můžu říct, že právě na tobě vypadají dobře. Jsi fakt šmrncovní ženská :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju, co se týče balerín, tak jsem taky váhala,ale vzhledem k tomu, že mám černé také zase s takovou větší kytkou, tak mi možná přišly i lepší tyhle :)....

      Vymazat
  10. Sladena rtenka se sackem je opravdu paradni!

    OdpovědětVymazat
  11. to sako je super! také mám objednané růžové, tak doufám, že bude vypadat tak skvěle jako to Tvoje! :-)

    OdpovědětVymazat
  12. To sáčko je perfektní, Peti! Hrozně moc ti tato kombinace sluší, pro mě rozhodně jeden z nejpovedenějších outfitů :)

    OdpovědětVymazat
  13. Skvělý outfit!
    Moc se mi líbí šáčko, lak na nehty a květina ve vlasech. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Peťo, opět Vám to moc sluší. Ta rtěnka, sáčko nemají chybu! Osobně si také myslím, že na teplé dny je ideální mít výraznou rtěnku, k ní třeba i lak a ostatní stejně zůstává za brýlemi :-) Kombinaci černou a růžovou mám velmi v oblibě i když už nejsem nejmladší :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc Vám děkuji, plně souhlasím, do teplých dnů je to nejideálnější makeup :) a myslím, že barvy vypadají krásně na všechn věkových kategoriích, nakonec já už také dávno nejsem teenager :D...

      Vymazat
  15. Krása, krása, krása - obzvláště sáčko a rtěnka :)
    Lil

    OdpovědětVymazat
  16. Tak to je krásné :) Takové jarní, optimistické :) Moc ti to tu sluší (jako vždy :))

    OdpovědětVymazat
  17. konečně jednou nejsi zmalovaná jak plakát

    OdpovědětVymazat
  18. To je nádhera. Zase ti to tu moc sluší. Taky bych chtěla takové hezké nehty.

    http://janickablog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  19. Moc se mi kombinace růžové a černé líbí..kytka je vlasech vám strašně sluší a ty baleríny outfitu vůbec nevadí. Moc pěkné fotky, na Náměstí Míru v JH se muselo fotit pěkně. :)

    OdpovědětVymazat
  20. jéé moc Ti to sluší!
    ta rtěnka je přenádherná :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ty balerínky k tomu jsou mnohem lepší než černé. Trochu to rozbily, ale netlučou se. Černé by působily moc jednolitě,bum černá, bum růžová.
    Outfit supr;)

    OdpovědětVymazat
  22. Nemám slov..Neuvěřitelně Vám to Peti sluší! Růžová s černou byla, je a bude vždycky vypadat dobře! Černá květina to skvěle doplňuje, musím si ju splašit taky :))... Krásný slunečný den, Denča :)

    OdpovědětVymazat
  23. Barevná kombinace se mi moc líbí, ostře růžová černou rozzáří. Líčení je skvělé, ideální pro letní dny. Osobně bych vyměnila boty za černé, ale rozhodně palec nahoru. Pavla

    OdpovědětVymazat
  24. Tak tohle je konečně přesně můj styl :))

    OdpovědětVymazat
  25. Sáčko je opravdu krásné a tobě jako tmavovlásce tahle kombinace barev podle mě moc sluší. A nejvíc se mi líbí dokonalé rty :)

    OdpovědětVymazat
  26. Sáčko je nádherné. Kombinace růžové a černé ti jako tmavovlásce podle mě moc sluší. A nejvíc se mi líbí dokonalé rty :)

    OdpovědětVymazat
  27. Tohle je prostě nejlepší outfit, který si kdy měla na sobě! staršně ti to sluší ten make-up se mi moc líbí, škoda, že s pihama nikdy nedosáhnu takovéhle čisté pleti („mejkap nevedu :D"), ale rozhodně mám ráda tyhle rychlovky, žádné crcání, jen přirozený look a výraznější rtěnka k tomu vypadá prostě božsky. Tohle se ti povedlo Péťo! :)

    OdpovědětVymazat
  28. Mně se to moc líbí. Sama jsem dnes byla venku v černých legínách, červeném saku a matné červené rtěnce od Elfu :D
    Ty balerínky jsem už u Vietnamců viděla. Peti, jsou pohodlné? Drží??
    Hezký víkend a ahoj :) Nikol M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Nikčo, musím říct, že pohodlné jsou, na chození určitě, bohužel se mi ale zrovna dneska stalo, že jsem si trochu odřela patu tam, kde bota končí, že se to tam jakoby zařezávalo, v místě, kde končila ponožka, tak nevím, snad se to rozchodí, jinak jsou ale fajn a mně na patě dřou vždycky úplně každé uzavřené boty, takže to asi nebude vada bot :).

      Vymazat
  29. Moc se mi tahle kombinace líbí, ta růžová je taková veselá barva, moc ti sluší :). Chtěla bych se zeptat, jestli bys neudělala nějaké video na opalovací krémy, jaké používáš, třeba když jedeš na dovču a které máš oblíbené a které ne a tak :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji a určitě bude alespoň článek,ale jinak se přiznám, že já, co se opalováků týče, to nějak moc neřeším, protože nejsem tak často a takovou dobu na sluníčku, většinou koupím nějakou 20, 15 a 6 a vystačím si s tím dva roky, vloni jsem kupovala v Dm Sundance a byla jsem spokojená :)

      Vymazat
    2. Při koupi nových bot radím preventivně nalepit náplat na ty místa, kdy by mohla bota dřít, nejčastěji právě na tu patu. Ta bota se pak roztáhne dle tvaru nohy bez toho, aby podřala patu.

      Míša

      Vymazat
  30. Nemám slov! Naprosto perfektní!!! Tenhle odstín růžové na rtech naprosto miluji a celkově to krásně ladí! ;)
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  31. BOMBÁÁ !!! :))
    Jsi krásná !!!!!! :)
    A nikdy tomu nebude jinak , ani za sto let !!! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc a jsem si jistá, že jo, stárnutí je snad jediná spravedlnost na světě a ani ted to podle mě není žádná hitparáda :).....

      Vymazat
    2. Ano , tak to máš vlastně pravdu ... :D :))
      Ale teď to pro tebe je ještě pořád hitparáda a podle mě ještě pár desítek let to tak bude !!! :)

      Vymazat
  32. sice si nemyslím, že ta kombinace sluší každému, ale tobě určitě jo! :-) všimla jsem si, že máš v balerínách takovéty ponožky do balerín, pomáhájí proti odřeným patám? přemýšlím, jestli koupit nebo je to na nic...:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju a nepomáhají, zrovna dneska jsem si patu odřela v místě, kde ponožka končí :D,ale je teda fakt, že je mi ponožka v balerínkách příjemnější než naboso a není mi taky pak zima na nohy :)

      Vymazat
  33. Nádhera...opravdu. Vše Ti ladí, hlavně ty rty. Moc se Ti ten outfit povedl :))

    OdpovědětVymazat
  34. Moc se mi to líbí, krásně jsi oživila tu černou :-) Ta rtěnka je úžasná, jsi krásně sladěná. Moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  35. Balerínky jsou super a líčení se mi moc líbí, mám ráda tuhle jednoduchost a nepřeplácanost (i když se taky vyžívám v líčení očí). Barevnou kombinaci taky oceňuju, rovněž takovou nosím - zrovna mám asi týden koupenou košili v téhle barvě a spolu s černými kalhotami se v ní cítím hodně pohodově... Lak se mi taky líbí a i kytka ve vlasech, taky jsem je začala nedávno nosit... no, asi se mi líbí všecko, jak na to tak koukám :) Bezva outfit!
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  36. luxus! mně se tento outfit moc líbí, jeden z tvých nejlepších! květinové balerínky mi k tomu přijdou v pohodě. Celé to působí svěže a vesele :)

    OdpovědětVymazat
  37. ty si tak krásna :')
    a naozaj skvelá kombinácia.

    OdpovědětVymazat
  38. Jsi krásně sladěná...lak na nehty, rtěnka a to sako! Úžasné :)Můžu se tě zeptat kolik tě stálo to sako? taky bych si nějaké podobné chtěla pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj důvodem toho, že Ti to na obázku sluší je pouze to, že jsi krásná a hubená holka (která by zrejmě vypadala dobře i v pytli od brambor:)). Ale na fotkách vypadáš hrozně uměle jako nějaká vosková figurína (trocha pohybu, jiný úsměv či grimasa je nutností každé pěkné fashion fotky).
    Co se týče outfitu, barev se není třeba bát, ale je nutné je používat s mírou a aby celkový styling měl šmrnc... Absolutně tomu chybí nápad, takhle by se uměla obléct každá druhá holka ze základky (od někoho kdo se prezentuje oblékáním ne webu bych čekala vážně víc). Velkou chybou je podle mého názoru sladění rtěnky, saka a nehtů - sako je samo o sobě výrazný kousek a prostě už je té růžové moc. Vypadá to příliš prvoplánově a překombinovaně. Právě drobné nedostatky nebo zvláštnosti mají tvořít kvalitu celkového dojmu. Působí to na mě tak, že se za každou cenu snažíš být dokonalá.
    V Tvém případě by neškodilo omrknout jen tak pro inspiraci například co nosí modelky na fashionweecích v New Yorku či Paříži nebo alespoň zhlédnout pár dílů Gossip girl nebo Lipstick jugle...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji za dobře míněnou kritiku, cením si jí :). Asi bych měla podotknout, že já právě mám ráda takové bormální běžné outfity, rozhodně netvrdím, že je to něco světoborného, tohle ani není fashion blog, dávám sem tyhle články jen tak pro oživení, protože jsou, dle vás čtenářů, hodně oblíbené. Určitě si nemyslím, že jsem nějaký módní guru nebo tak něco :DDD, jsem prostě obyčejná ženská a oblékám se podle sebe, toho, co se mi líbí a je mi pohodlné, žádný vyšší smysl v tom není :). Jinak na GG koukám moc ráda a miluju styl Blair, hodně věcí mi ale přijde na běžné nošení tak nějak nedostupných či někdy i nepoužitelných :), rozhodně mě ale baví jejich outfity pozorovat. S nehty máš pravdu, chtěla jem jinou barvu,ale jak to tak bývá, lak už mám na nehtech několik dnů a ono není čas přelakovávat podle outfitu, líbily by se mi k tomu víc nehty zelené, tyrkysové nebo černé.

      Vymazat
    2. Tak ale zase pokud ty nehty nebyly umysl, tak proc fotit jejich detail? Navic slecna ti neradi, ze se mas oblekat jinak nez BEZNE. Ale spis se ti snazi rict, ze to jde bezne ale lip:) Na druhou stranu ja bych za sebe rekla, ze je to rozhodne jeden z povednejsich outfitu. Nejsou tam zbytecne preplacane doplnky a neni to ani infantilni! Takze kdybych te potkala na ulici, reknu si, ze patris mezi ty co se umi oblect slusiveji:) Ale s tou voskovou figurinou souhlasim, ale hodne to podle me dela tve oboci a celkove dost vyrazne naliceni:) Treba ja si pod pojmem naprosto minimalni liceni predstavim rasenku, zatim co ty asi tak 5 produktu:) Takze to je strasne individualni:)

      Vymazat
    3. anonymní 21:25: Nehty jsem chtěla vyfotit, protože ten lak je moc hezký, proto tedy detail s popiskem ;). Jinak si myslím, že tohle líčení je opravdu úplně minimalistické, vždyt mám v podstatě jen tu rtěnku, ač je výrazná ;). Myslím, že dát si jen řasenku, to se snad ani líčením nazvat nedá :). Ale máš pravdu, to záleží na každém ;).

      Vymazat
    4. My ale chceme detaily nehtů, všech nehtů :-) Je to super když přiblížíš i nehty a napíšeš co je to za lak. Zrovna tenhle je fakt krásný až koukám, že je to obyčejný Essence. Detail nehtů by mi tam chyběl :-)
      Aneta

      Vymazat
    5. Petři, někteří lidé mají fakt starosti :D Obdivuju, že máš na to nervy :D

      M.

      Vymazat
  40. Krásný outfit! :-) Moc Ti to sluší! :-) Kat.

    OdpovědětVymazat
  41. Nádherný a mě se to hrozně líbí..přesně takové sako už dlouho sháním..od jakého prodejce ho máš z ebay? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju,jak jsem psala výše, prodejce už nevím, objednávala jsem v lednu, ale bohužel to přišlo až tento týden, takže bych ho ani tak nemohla doporučit :(...

      Vymazat
  42. Moc všem děkuji za krásné komentáře!

    OdpovědětVymazat
  43. Já bych si teda dovedla asi představit i typ, který by to unosil spíš. Myslím, že tady to od úplného propadnutí zachraňují výrazné rysy nositelky. Ale i tak to není ono, je to trošku násilné. Spíš si umím představit, že by v tom vynikla chladná krása sněhurkovského typu. (Ale zbavila bych se i tehdy balerín, kytky ve vlasech, muselo by se to osekat do značného minimalismu a nechat hrát prim jen kontrast těch barev, tohle mi připadá jako už trošku v křeči snaha, aby všechno "fungovalo".)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže kdyby si někdo úplně jiný vzal něco úplně jiného, tak by to bylo skvělé :D ale nebylo by pak úplně jiné? :-)

      Vymazat
    2. Bylo by to samozřejmě jiné a bylo by to mnohem lepší. Na autorce se mi oblečení prostě příliš nelíbí a snažím se rozvinout, proč se mi to nelíbí (protože autorka je málo výrazný typ a ještě si toho na sebe dala moc). Je tak těžké pochopit, že jsem se snažila nenapsat pouze něco ve smyslu: "Mně se to nelíbí." (Protože by nějaký chytrý člověk zas napsal: "Tak se na to nedívej")? Svůj názor jsem se pokusila rozvinout v konstruktivní kritiku, protože to fakt nemělo škodolibé uplivnutí, jak to autorce nesluší. Nic proti ní fakt nemám, jen tohle nepovažuju za tak zcela vydařené. (Stotožňuju se i s myšlenkou teplejšího odstínu růžové, jak tu někdo psal. Proto mě napadlo, že v tomhle by lépe vynikal typ Sněhurky.) A zase se našel chytrý člověk, kterému se to nelíbí... Jo jo, obdiv paní Petře, že se s takovými lidmi umí vyrovnat, na to bych neměla nervy. :-) (Co mám z toho, že ti to vysvětluju i když pochybuju o schopnosti i chuti to chápat? Prokrastinace je mrcha. :-P)

      Vymazat
  44. krásna kombinácia! a ten rúž je prenádherný :-*

    OdpovědětVymazat
  45. Moc pěkné Péťo! :) Barevná sáčka, to je tohle jaro můj oblíbený trend!

    OdpovědětVymazat
  46. Tady ti to vážně moc moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj Peti,mne se naopak sladeni ruzovych rtu,saka a nehtu moc libi.:) Moc ti to slusi, na fotkach vypadas uplne jako profesionalni modelka.:) Tento styl (takovy "dospelejsi", elegantnejsi)mi k tobe sedi vic nez takovy ten romanticky s volanky a kytickami.:) Jeste ti musim rict, ze kvalita fotek je naprosto dechberouci:) Tvuj manzel se tomu urcite venuje,vid?:)(pokud to tedy neni prilis osobni dotaz:)) Z.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, tolik chvály si nezasloužím :). Ano, manžel fotí, má to jako koníčka :).

      Vymazat
  48. Další povedená kombinace. Budu se trapně opakovat, ale prostě se mi tvůj styl líbí a je mi blízký. Kombinuješ dostupné věci a to se cení.

    OdpovědětVymazat
  49. Jsi v Hradci, že? :)

    OdpovědětVymazat
  50. Ač mám úplně jiný styl, tak hot pink a černá se u mě občas objeví. Vynechala bych tu květinu, naopak ty baleríny k oblečení pěkně sedí. A to baleríny nesnáším :D

    OdpovědětVymazat
  51. Neskutečně krásný outfit, Peti, sluší ti!

    OdpovědětVymazat
  52. Outfit je moc hezký. Kombinace se mi líbí. Ta rtěnka je ostrá! Dobrá, fakt dobrá!

    OdpovědětVymazat
  53. Já bych tě chtěla někdy v JH potkat nebo alespoň zahlédnout :). Jsi krásná.

    OdpovědětVymazat
  54. Ten outfit vypadá skvěle. Moc se mi na tomhle blogu líbí, že to není "výstavka" drahého značkového oblečení. Hezky se dá obléknout i levně =)

    http://anesagill.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  55. Teda ty jsi kocka :-) fakt slusi! Taky jsem se zamilovala do vyraznych barev. Proc trochu neozivit tu nudnou sed v nasich ulicich, ze? :-)

    OdpovědětVymazat
  56. Tak to se Ti mooooooooc povedlo, tleskám! ♥
    Ta rtěnka je teda vážně úžasná! :)

    OdpovědětVymazat
  57. Mně se to líbí, sladěné, nepřeplácané...a ta mašlička na krku vypadá moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
  58. máme podobné sáčko:) Moc sluší

    vacantfashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  59. To oboci.. Opravdu, strasne neprirozene. Mozna ho mas tak jak ma byt jemze to vypada ze si nejspis vylezla z krabice panenky Barbie.. Nech si ho narust tak, aby bylo vic rovnejsi, uvidis ze to podtrhne tvou krasu. :) neni to mysleno zle ale chci trochu napomoct. :) D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechci rýpat, ale moc si nedovedu představit, jak by si ho měla Petra "nechat narůst tak, aby bylo víc rovnější". Já mám pocit, že obočí roste samo od sebe do jednoho tvaru, takže pokud to tak někomu roste, tak s tím zřejmě nic neudělá :D

      Vymazat
    2. D. tys to zabila:DDDDDD obočí má náhodou skvělé, upravené, dominantní...mít více rovné tak by vypadala nevýrazně, jako šedá myš...a tedy nevim jak tobě, ale většině lidem neroste obočí po celym čele aby si ho mohli vytrhat do tvaru do jakého chtějí. to cos napsala ja strašnej nesmysl.

      Vymazat
    3. no, tohle je ale můj tvar obočí, takhle mi prostě roste ;), do rovna by mi nenarostlo, to bych si ho musela vytrhávat do roviny a to opravdu nechci ;)

      Vymazat
  60. k tomu se dá říct jen jediné: Nádhera.

    OdpovědětVymazat
  61. Na fotkách si prekrásna. :) Ružová s čiernou je strašne fajn kombinácia a Orasy okuliare sú najlepšie! :D

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj, tenhle outfit je úžasný v tom, že působí neskutečně mladě a svěže, což ještě podtrhuje minimalistický make up, který upřednostňuje pouze jednu část obličeje - rty. Jen kytku do vlasů bych si osobně asi nedala... V tomto případě je ale květina tou součástí, která tento look celkově doplnila a udělala nápaditým...

    OdpovědětVymazat
  63. Moc ti to sluší! :) Mám ráda kombinaci růžové a černé je to taková ta jednoduchá kombinace, ale moc hezká :)

    OdpovědětVymazat
  64. Krásná kombinace, Peti. Ty balerínky se mi k tomu líbí víc než černé a sako je naprosto dokonalé. Asi budu muset po delší době zavítat na e-bay. Spí teď ale nakupuji vybavení do bytu, ale na parádu vždycky zbyde. :) Navíc se mi líbí jak ti rtěnka krásně ladí se sakem! Jen tak dál, za mě palce nahoru. :)

    OdpovědětVymazat
  65. ahojky Peťul,


    téééda...dneska smekám..!! Moc Ti to sluší..opravdu krásnééé !! :)

    OdpovědětVymazat
  66. Je to celkem pěkné, ale za mě bych s tvým odstínem vlasů a pleti sáhla po nějaké trošku teplejší růžové. Naopak balerínky jsou k tomu super. Líbí se mi i sladění rtů s nehty a sakem, ale působí to na mě studeně - úplně ti to potlačuje barvu očí, což je podle mě škoda. Ale jinak je to fajn:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji a souhlasím v tom, že tohle by byla úplně ideální kombinace barev pro zimní výrazný typ, já jakožto letní, jsem v tom trošku "zabitá", takže v tom opravdu trochu zaniknu, ačkoliv právě studené odstíny jsou pro mě to pravé, ale v jemnějších tónech...nicméně, já se typologie až tak úplně nedržím, takže si občas dovolím i něco, co mě v podstatě přebije :)

      Vymazat
  67. Ahojky, moc ti to sluší, ale to ani není třeba psát, většinou ti to sluší na všech fotkách:-) Mně by spíš zajímalo, kde tyto fotky fotíte? To je Jindřichův Hradec? Tentokrát je to ve městě a ani v pozadí není nic moc zajímavého, ale strašně se mi líbí fotky, které fotíte v přírodě. Tak mě zajímá (pokud to můžeš sdělit), kde to fotíte? Měj se moc hezky a přeju další povedené fotečky:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :), ano, tohle je J. Hradec a jinak fotíme různě, tam, kde se nám to zrovna líbí, většinou třeba po cestě domů nebo tak :)....

      Vymazat
  68. Ahojky. krásný outfit, jednoduchý, elegantní. Zastávám pravidlo v jednoduchosti krása a to se ti přesně povedlo. Růžové rty jsou super. Taky uvažuju pořídit si na léto takový odstín rtěnky, ale pořád si na ni nějak netroufám:-)

    www.mishastyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  69. Velice se mi to líbí! Ty baleríny od Vietnamců jsou super a dodávají tomu šťávu. Jediné, co bych vytkla, je rtěnka a lak. Na mě je to už příliš vyumělkované. Místo rtěnky bych použila jen obyčejný lesk a lak bych k tomu dala buď nějaký tělový nebo nějaký v barvě těch balerín - kromě té růžové. Nicméně jsem četla, že nehty sis kvůli tomu přelakovávat nechtěla, takže chápu =)

    OdpovědětVymazat
  70. Kombinace černé s touhle růžovou se mi taky moc líbí, sluší ti to. :)

    OdpovědětVymazat
  71. Ahoj:-)
    Dneska jsem se odhodlala ti napsat protože tohleto to je nádhera. Já mít tvojí postavu tak nenosím nic jiného. Musím říct že tenhle outfit se ti moc povedl=) Líbí se mi na něm naprosto všechno od sáčka, balerínek po rtěnku až k nehtíkům. Myslím že se ti to moc povedlo, rozzářilo tě to a musím pochválit tvůj vkus. Jen tak dále=) Jinak pokud bys měla čas a chuť tak by se mi moc líbilo nějaké video na tvářenky běžne dostupné v drogériích které jsou dobré které naopak ne a rozdíly mezi práškovými, tuhými, pěnovými apod. moc se v tom nevyznám ale tobě vždy tvářenka moc sluší tak bych za to byla ráda=) Tak děkuji a pokračuj jen tak dál=)

    OdpovědětVymazat
  72. Sekne ti to! Super kobinace :-) Podle stylu by člověk ani neřekl, že jsi češka :D

    OdpovědětVymazat
  73. Líbí se mi, že Petra umí slušně odpovědět i na negativní kritiku. Poslední dobou je to čím dál větší výjimka. Velmi se mi líbí rtěnka a přimlouvám se také za úpravu obočí.

    OdpovědětVymazat
  74. Mě se to celé líbí právě pro svoji barevnost. Móda bude vždy diskutabilní téma. Někdo má rad to, jiný zase ono. Někdo má rád barvy, jiný zase ne...Mě osobně se to celé velmi líbí. Výrazné nalíčení rtů krásně podtrhne sako a zvýrazní obličej. Myslím, že kdyby rty byly nalíčeny světle, tak sako by to celé přebilo a nemělo by to efekt, jaký to má...Lámala sem si hlavu, jak sladit líčení k šatům, které sem si letos pořídila a mají též takto výrazně růžovou barvu. A myslím, že použiji přesně tohle nalíčení..Mějte se krásně:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji a co se rtěnky týče, jsem stejného názoru, tyhle barvy jsou už tak na mě dost výrazné a přebíjí mě, proto to chce výraznější prvek i v obličeji, který upoutá pozornost, jinak bych v tom strašně zanikla .)....

      Vymazat
  75. Mně se to strašně moc líbí :), opravdu ti to sluší. Tahle kombinace je pro hezké a odvažné, přeci jen ta růžová je dost signální, ale když si to vezme na sebe holka, která si to může dovolit, tak je to paráda.

    OdpovědětVymazat
  76. Všechny Vás zvu na moji první giveaway! http://fashioncosmetics1.blogspot.com/2012/05/1-velka-giveaway.html

    PS. Strašně ti to sluší, Péťo!

    OdpovědětVymazat
  77. Ta rtěnka je opravdu úžasná. A zase ti to opět sluší!

    OdpovědětVymazat
  78. Odpovědi
    1. Já nevím, ty nahé oči se mi na tobě nelíbí, doporučila bych aspoň jemnou hnědou linku nahoře i dole, klidně rozmazanou. Jinak máš takový starý výraz, jako nějaká stará tetka, promiň. Nahé oči na tobě mi přijdou takové zapadlé a máš zbytečně zvýrazněné nadočnicové oblouky, které máš velké. Prostě nenamalované oči jsou nenamalované oči, jak bys ráno vstala z postele a nezachrání to ani výrazná rtěnka. Zbytečně ti to rozšiřuje spodní část obličeje, protože líčení je nevyrovnané.

      Vymazat
  79. Vau, ako ti krasne ziaria oci v tychto farbach. Od hora nadol dokonalý outfit. Skvelé !

    www.juliennask.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  80. líbí se mi sáčko, nic bych neměnila! Myslím že jsem podobné viděla v Zaře :)

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  81. Krásné, moc ti to sluší. A obdivuji odvahu za takhle výrazné rtěnky. Fakt moc pěkné. A přejícně závidím ty balerínky. Já jsem si teď koupila v mém milovaném HM takové ty plátěné s kvítečky a nohy dodřené. Ještě ty boty na klínku, co jsou v každém obchodě a zase jsem šlápla vedle moje číslo mi padalo, tak jsem vyměnila o velikost menší, nohu obepínají krásně, ale při chůzi asi tou tíhou klínku kloužou z nohy. No hnus. Zase jsem koupila po čem h...o :DDD Inu, chybama se člověk učí.

    Míša.

    OdpovědětVymazat
  82. to sako! bože... nutně potřebuju

    OdpovědětVymazat
  83. OPRAVDU KRÁSNÉ! Mám moc ráda kombinaci černé a výrazných barev.. Tobě to strašně sluší! Líbí se mi i doplňky, obzvlášť kytička ve vlasech a jemný mašličkový náhrdelník :)

    Lucka
    http://perfectlynice.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  84. veeeeeeeeeeeeelmi ti to sekne :)

    OdpovědětVymazat
  85. Jsme se potkali-krásné sako:-) Pardon, jestli jsem čučela jak debil;-)

    OdpovědětVymazat
  86. Pétě to velmi seklo...doufam, že jsem nečučelo moc jak debil:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju a kde, v JH? :)měla jsi se přihlásit, byla bych ráda, protože já jsem si žádného čučení nevšimla :D! mně vždycky někdo napíše, že mě nikde viděl a já nic nevím :D.....

      Vymazat
    2. a já zrovna čučela jak puk:-) JH na Panské, jsem jediný cvok v tomhle městě, co nosí bílý klobouček s puntíkatou mašličkou z F&F a šílené duhové linky ala lovelyhair
      nebyla jsem zrovna ve formě, po večerní pitce, dopoledních nákupech, hádce s chlapem a v půlce mojita v koni baru-což bylo vzhledem k dopolední hodině pak dost znát na vzhledu a konečném křepčení po Panské cestou k autu:-D

      Vymazat
  87. Petruško, znáš nějaké blogerky osobně? Tuším že Klér, Very Chatty a Xoxo Veronika jsou z okolí J.H. :)!

    http://neznamaautorka.blogspot.com/
    http://verychatty.blogspot.com/
    http://xoxoveronika.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím bohužel ne, já to nestíhám tolik sledovat, odkud holky jsou, ale vždycky mi někdo napíše, že mě viděl tam a tam, škoda, že se nikdo nepřihlásí osobně, asi se mě všichni bojí :D, moc ráda každého poznám :)!

      Vymazat
  88. Moc moc všem děkuji za krásné komentáře!

    OdpovědětVymazat
  89. Krásné jako vždy..:), dřív se mi růžová moc nelíbila, ale v kombinaci s černou je úžasná :)..a ty balerínky..vypadají uplně stejně jako moje z Deichmanu..:D

    OdpovědětVymazat
  90. Moc Vám to slušíí.. ;-) Já si ty balerínky koupila dnes se mi strašně líbí..ale jak s nima více chodím tam mě to nějak divně tlačí na palečkách.. :-( hlavně levá.. Myslíte si,že se to roztahne? je mi to líto jsou uplně boží.. :-(

    OdpovědětVymazat
  91. ke kterým vietnamcům chodíš pro džíny? :) taky bych potřebovala nějaké, ale nechce se mi za ně dávat víc než 300 protože je chci rozpárat :) děkuju za odpověď, hrozně ti to sluší :)

    http://small-diary.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  92. Kombinace je super :-)..Ty belrínky jsem si chtla koupit táke v J.H ve světě kabelek :-)

    OdpovědětVymazat
  93. More If fishing rod leaf green you use a fishing knife, is
    the large green dun Ecdyonurus insignis. Angler Tim Cosens was surprised to see an 'old friend' on
    the end of fishing lines which are more than 15 inches long.
    I said, no, we're going to do two dashes of bitters.

    Here is my blog kolowrotek match (https://medicaldevicesonline.com/?a%5B%5D=penn+kolowrotki+%28%3Ca+href%3Dhttp%3A%2F%2Fzylki-plecionki.com.pl%2Fzylka-czy-plecionka%2F%3EGoing+On+this+page%3C%2Fa%3E%29)

    OdpovědětVymazat
  94. One of the more versatile furnishings and an art deco ideal enhancement to the home furnishing section.
    The walls should be painted, in fact, you can also ask your neighbors.
    If you have many design styles that you are not sure -
    which ideas to choose from a range of moods, complexities, and
    emotions.

    My web-site - leroy merlin fototapety - urlngan.com -

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!