OOTD - pruhy a mašle

by - 27 května

Krásné nedělní ráno,

doufám, že jste se vzbudili vyspaní do růžova jako já :). Dnes mám pro vás včerejší outfit, který už jste mohli vidět vloni, ačkoliv v trochu jiné variantě. Tyhle pruhované maxišaty jsem si koupila vloni ve slevách v New Yorkeru a mám je ráda i letos :), jsou ohromně pohodlné, jen se mi u nich trochu vytáhla ramínka, což jsme zjistila, až když jsem neměla čas s nimi nic dělat, tak jsem si pod ně musela vzít ještě pro jistotu bílé tílko, protože podprsenka není nic, co bych chtěla nosit viditelně. Džínová bundička je také z New Yorkeru z letních loňských slev. Dál mám na sobě boty z mimibazaru, kabelku od vietnamců a plno bižuterie.....sova je z ebay a již jste ji viděli asi stopadesátpětkrát, náramky a náušnice jsou z Takka a dvojprsten se srdíčky je také z ebay. Brýle nevím, ale buď HM nebo Orsay. Ještě bych doplnila rtěnku, je to Kate Moss od Rimmelu v odstínu číslo 12 a kdo sháníte na léto pěknou zářivou oranžovou s perfektní pigmentací a dlouhou výdrží, mrkněte v drogerce na ni. Poslední, co bych chtěla zmínit je účes, mašli z vlasů jsem vám ukazovala TADY , postup stejný, jen už mi povyrostly vlasy, takže ji mám bez clipů.

Příjemný zbytek víkendu!





 





Essence Show your feet Blood orange smoothie .


You May Also Like

90 komentářů

  1. Jééé, tobě to vždycky tam sluší!! :)
    Mám stejnou sovičku jako ty!! ;)
    A outfit? ... Wow!! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Péti,tenhle článek mně naprosto uchvátil!.A to nemluvím o nehtech,které mně naprosto dostaly.

    OdpovědětVymazat
  3. krásné a perfektně zkombinované :) moc ti to sluší jako obvykle :) ..jen jak se v těch šatech chodí? nevidím žádný rozparek :D
    Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. rozparek nemají,ale kupodivu se v nich chodí výborně, protože jsou dostatečně široké a strečové, takže fakt bez problémů :)

      Vymazat
  4. No tak toto je podarený outfit! Ten rúž Ti sekne!

    OdpovědětVymazat
  5. moc se mi líbí bundička, prstýnek a nehty :)

    OdpovědětVymazat
  6. Cool ! Nádhera ! Moc ti to sluší :-), včetně doplňků, jsi naprosto dokonalá. Zaujal mě lak na nehty na nohou sladěný s rtěnkou, tedy dokonalost od hlavy až k patě. Jestli ty máš věci od vietnamců, tak to zírám, vypadá to na modely za tisíce, na tobě je vidět co dokáže dokonalý vkus. Máš můj velký obdiv.

    Hezký den Michaela :-)

    OdpovědětVymazat
  7. šaty, sova, prsten a ty! Nádherná, fakt moc ti to sluší! Já osobně bych se na takovýhle podpatcích asi zabila :D

    OdpovědětVymazat
  8. Páni! Ty nehty jsou krásné! :)
    Jinak ti to samozřejmě zase moc sluší :))

    OdpovědětVymazat
  9. krásný botky a kombinace šatů a džísky je supr :)

    OdpovědětVymazat
  10. Woow! moc ti to sluší! :)

    Ldifferent.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Nádherný outfit, všechno perfektně doladěné, ty nehty jsou suprové!

    OdpovědětVymazat
  12. ty nehty jsou perfektní :)
    po sovičce koukám už asi rok, tak třeba někdy :)

    OdpovědětVymazat
  13. MOc krásný outfit :)Máš to nádherně sladěné! :) Můžu se zeptat kde kupuješ ty konad destičky :)?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju a různě, ty destičky mají na nehtových eshopech,ale já je kupovala na aukru, ale je to už tak tři roky zpět....

      Vymazat
  14. Moc moc děkuji, jsem ráda, že se vám to líbí :)!

    OdpovědětVymazat
  15. Ten prstýnek mám taky, moc se mi líbí. Ale zatím jsem nenašla odvahu vyjít s ním do ulic, protože mi jej přítel pomluvil :(
    Celkový outfit je moc hezký, sladěný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na to nesmíš dát, mně toho manžel kolikrát pomluví :D...hlavně výrazné rtěnky a já je zrovna miluju :).....

      Vymazat
  16. Krásný vlasy,jsi krásná!:)♥

    OdpovědětVymazat
  17. Úžasné! Ty šaty mám taky jen v takové krémové barvě :D jsou super! Boty? Nehty? Rtěnka? Bunda? Víc dokonalé to být nemůže!!!! Kde si sehnala ty "show your feet" laky? U nás je nikde nemají :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji a laky mají na www.babybaby.cz a ve vybraných DM

      Vymazat
  18. Krásné! Vypadáš nádherně :)

    OdpovědětVymazat
  19. Péťo, proč si nezaložíš Formspring? :) Bylo by to pohodlnější jak pro tebe, tak pro čtenáře...párkrát jsem se tě na něco u nějakých článků ptala, ale bohužel jsem zapomněla u kterých a mám smůlu...

    Opravdu by to bylo lepší, nemyslíš?

    L.

    PS: Outfit samozřejmě perfektní a moc se mi líbí ty nehty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji a formspring mám :), jen tam moc nechodím a nidko o něm nevím,ale je na jméno petralovelyhair, pokud tam ale přijde dotaz, tak samozřejmě odpovídám :)

      Vymazat
  20. Moc hezký outfit Peti, jako vždy ti to moc sluší!!! Já nejsem úplně šatový typ, ale minulé léto jsem si koupila jedny maxi šaty v HM a úplně je miluju!!! A vlasová mašle bomba:-)

    www.mishastyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  21. Opravdu zajímavé, ale šaty vypadají určitě lépe s bundičkou :)
    Zkuste štěstí v mojí Giveway a vyhrajte parfém od Lanvin! 1st Giveway

    OdpovědětVymazat
  22. Ty nehty jsou nádherné :) Už jsem i na facebooku psala, že je to skvělý outfit ;) není co dodat, krása sama :)

    OdpovědětVymazat
  23. Ten outfit je krásný =) Ty boty vypadají jako od Louboutina =D

    OdpovědětVymazat
  24. Krásný :) A hlavně, krásný boty :) Skoro stejné jsem si právě koupila :-D

    OdpovědětVymazat
  25. U mně vedou boty, ale všechno ostatní ti také sluší. Pěkný outfit.

    OdpovědětVymazat
  26. moc ti to sluší! a ty tvoje nehty.. nádhera, ty mě dokážou vždy zaujmout a inspirovat :) asi bych se taky mohla pokusit o nějaké razítkování :D

    OdpovědětVymazat
  27. Jee super outfit, moc ti to sluší :)...ta bundička je perfektní!

    OdpovědětVymazat
  28. Nádhera, opravdu ! :-)
    Mám takovou možná trochu divnou otázku ale snad to nějak Peti překousneš a aspoň se mi pokusíš odpovědět :). Vždycky máš nádherné nehty, opravdu dokonale nalakované a nazdobené a všechno možné :) ! A mě by zajímalo jestli třeba nemáš problém s lakováním pravé ruky,přece jen levou rukou se lakuje o něco složitěji a třeba například já s tím mám veliké problémy :(. Máš na to nějaký tip ? Jak jsi se to naučila :) ? Nebo stačí jen trénink a pak už to půjde samo :) ?
    Moc děkuju za odpověď a krásný slunný den :) !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi jen cvičit, cvičit a cvičet :-) taky si dělám nehty sama a ze začátku byl výkon vůbec nalakovat, natož něco malovat ;-)

      Vymazat
    2. Moc děkuji za krásný komentář a není v tom opravdu nic víc, než praxe :), žádný fígl v tom není, snad jen, je dobré opřít si loket,aby se neklepal :).

      Vymazat
  29. Bundičku jsem už obdivovala loni, letos chválím i šaty, seknou Ti!

    OdpovědětVymazat
  30. páááni, moc Ti to sluší, Péťo :-) Ty lodičky ♥ a ten účes je dokonalý, už jsi na něj dělala návod? pokud ne, JÁ BYCH MĚLA ZÁJEM! :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čteš i článek, nebo se jen koukáš na fotky. Kdybys pořádně četla, tak se neptáš :-DD Nic ve zlým..
      Aneta

      Vymazat
    2. mrkni do článku je tam odkaz na video a děkuju :)

      Vymazat
  31. Opravdu moc pěkný outfit, ostatně jako vždy :-) Jen boty bych asi volila jiné... Třeba páskové na klínku. Jinak fakt super!

    OdpovědětVymazat
  32. Boty krásné, jsou od Always? Jak se v nich chodí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, Always a chodí se v nich kupodivu celkem dobře, znám tedy i pohodlnější věci :D,ale není to nic hrozného.

      Vymazat
  33. Vždy když napíšeš že je něco od vietnamců tak čumím! Na tobě to vypadá krásně :) moc Ti to sluší, sleduji tvůj blog už dýl a opravdu máš krásný styl! :) hodně se tím i já inspiruji, nosím více barev, snažím se alespoň trochu ladit, sice po krůčcích ale snažím se to kombinovat :)
    jen tak dál, pokračuj :)
    Mám ráda tvé články!

    OdpovědětVymazat
  34. Páni, moc ti to sluší. Krásná barv stěnky a mašle je ultra roztomilá :)

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj Peťka, prosím, tento komentár neber v zlom a už vôbec nie ako kritiku, iba ma to vážne zaujíma a nevedela som nájsť formspring, tak sa opýtam tu, ak môžem. :) Veľmi by ma zaujímalo, že či pri takom množstve lacnejších kozmetických produktov (o ktorých nehovorím, že sú všetky preto zlé) nemáš aj nejaký drahší? To ti srdce nepiští popri tých všetkých rúžoch z drogérie aj po rúžu od Lancome alebo YSL? Keď ich všetky spočítaš, cena bude rovnaká. Alebo máš toľko tieňov od Essece, namiesto nich by si mala aj paletku od Urban Decay. Pýtam sa, lebo som si všimla, že každá blogerka si po čase zaobstarala nejakú vytúženú drahšiu vec a ty nie. :) Že či nemáš a ak nie, prečo nechceš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím,že je to Péti věc!!Jak jednou říkala,že dát majlant za rtěnku je jí prostě líto!A já se s tím naprosto ztotožňuji...Mischa

      Vymazat
    2. Vůbec to neberu ve zlém, naopak :), máš pravdu, že za ty rtěnky bych měla třeba jednu dražší,ale já mám ráda výběr, ráda barvy střídám a ráda zkouším nové a to bych za chvilku musela vyhlásit bankrot, kdybych si kupovala nějaké dražší :).....já nevím, nemám vyzkoušeny drahé produkty z dekorativky,ale popravdě nějak zásadně po nich ani netoužím, když jsem byla na vizážistickém kurzu, tak jsem se ptala paní přednášející, která líčí české celebrity, jestli je v MAC a ostatní kosmetice opravdu takový rozdíl a řekla, že podle ní ne, že se platí za značku a že někdo to vyžaduje,ale že i levnější produkty udělají kolikrát stejnou službu a já s tím souhlasím. Jinak paletky UD se mi líbí moc,ale já mám ráda NYXácké paletky, které mají také excelentní stíny, ted mají i velkou nude on nude, která je dost podobná UD naked, tak o té přemýšlím,ale zase vzhledem k tomu, že mám neutrálních stínů dost, tak ji asi taky nepotřebuju :). Ještě poslední dodatek, líčím i ostatní, takže potřebuju více různých odstínů a kdybych si měla kupovat dražší,tak fakt přijdu brzy na buben, navíc jak jsi řekla, levnější neznamená v mnoha případech horší :).Sečten a podtrženo, levná rtěnka v hezké barvě mi udělá stejnou radost jako ten samý odstín v drahé variantě, ale nebráním se ničemu, třeba si také někdy pořídím něco dražšího, kdo ví :)...

      Vymazat
  36. Ahoj, mně osobně na těch šatech něco nějak úplně nesedí, ale fakt nějak nemůžu přijít na to co... :))
    Ale jinak to máš všechno moc hezky sladěné a vychytané detaily, to se mi zase líbí moc. :)

    OdpovědětVymazat
  37. krásný outfit, zase ti to sšíleně sluší! :O

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  38. I když se mi ty boty moc líbí, víc by se mi líbily zrovna k tomuhle nějaké sandálky na klínu...ale jinak super:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak ty by byly určitě hezčí,ale je kde je vzít a nekrást :D, mám jedny kytkaté,ale ty se mi k pruhům nehodily....

      Vymazat
  39. boty vypadají vražedně! :)) sekne ti to!

    OdpovědětVymazat
  40. Hezké :) Jen myslím, že jak boty tak ani šaty moc barevně nelichotí podtónu tvojí pleti. Každopádně je to moc hezky zkombinované, džísky jsou k šatům parádní a ten srdíčkový dvojprstýnek jsem si zamilovala :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to máš pravdu, to nelichotí,jak jsem bílá :D, ale když já tyhle barvy ráda....:)

      Vymazat
  41. celé je to dokonaléé :) a hlavne takéto botičky si práve zháňam ale so zavretou špičkou a stále nič... :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zkus botyk.cz ;) nebo je mají ji u vietnamců za asi 390, viděla jsem včera v Lidické kousek od Anděla ve všech možných barvách :)

      Vymazat
  42. Krásné ! není ten prstýnek kapánek nepraktický a nepohodlný ? :)

    OdpovědětVymazat
  43. Och, ty nehty! A šperky se mi taky moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  44. Ty boty jsou boží....!!! :)
    Ale jinak ti to sluší jako vždycky

    OdpovědětVymazat
  45. Krásné šaty! Já už se musím po nějakých maxi taky porozhlédnout.. i když nevím jestli to s mojí výškou je to pravé ořechové.. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám jen 165 :),myslím, že výška není problém, podle mě ty až na zem postavu opticky protáhnou :)

      Vymazat
  46. Moc pěkně sladěné:)A krásné nehty!:)

    OdpovědětVymazat
  47. mě vždycky ta razítka nejdou otisknout :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zkus na ně tolik netlačit ;), já když na ně tlačila zezačátku moc,tak to také nešlo

      Vymazat
  48. jej ja mám tiež takú sovu :) ešte sa chystám na páva :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé, páva také mám :D, nedávno jsem si ho objednávala :)

      Vymazat
  49. Moc hezká kombinace a botky jsou úžasné! Moc ti sluší a mašle je bezkonkurenční. :)

    OdpovědětVymazat
  50. jo jo fakt luxusní.jen tak dál

    OdpovědětVymazat
  51. Krásné mě bohužel maxi šaty žádné nesluší :(( co jsem si zatím zkoušela tak jsem v nich vypadala hrozně :(
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  52. krásné šaty...moooc ti to sluší!!! ten účes chci taky zkusit,jen na to nemám pořád čas :)

    http://amynoblewoman.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  53. oblubujem kombinaciu maxi siat a rifloviny :)

    OdpovědětVymazat
  54. Péti vím že si to už 100% někde psala nebo říkala v nějakám videu ale teď to nemůžu najít :-/ takže prosím kde kupuješ laky China Glaze, OPI, Essie atd. Vím že jsou na e-bay ale spíš bych ráda nějaký český e-shop... Předem děkuji za odpověď :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://hairbeauty.cz/
      http://www.modelaznehtu.cz/
      http://www.micky-nails.cz/

      Vymazat
    2. přesně, jak píše cruella :), kupovala jsem njaké na hairbeauty :)

      Vymazat
  55. Ahoj, nebyla jsem dneska náhodou v OC Nový Smíchov? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo, tak to jsem moc ráda, že jsem Tě viděla :)
      Na tvůj blog chodím snad denně, ale v Praze jsem teda minimálně, zrovna jsme tam byli na třídním výletě, tak jsem si řikala, že to jsi určitě ty, ale radši se zeptám :)
      Stála jsi jakoby u vchodu :D
      Jinak ti to mooc slušelo, jako vždy :)

      Vymazat
  56. Peti outfit je moc hezký, máš velikou výhodu, že si můžeš díky své postavě dovolit vodorovné pruhy. Ale ta oranžová rtěnka, to je vážně pecka!
    Přeji ti krásný den!

    OdpovědětVymazat
  57. Dlouhé úzké šaty a vysoké podpatky je pro mě naprosto vražedná kombinace. :) Na tobě to ale vypadá skvěle, až mě to překvapilo, že to může vypadat takhle dobře. :)

    OdpovědětVymazat
  58. peti outfit je úžasný...ty nehy ty jsou nejkrásnější snad co jsem kdy viděla :)

    OdpovědětVymazat
  59. Moc vám všem děkuji za krásné a milé komentáře, dělají mi velkou radost! :)

    OdpovědětVymazat
  60. Ahojky :),

    tipla bych Ti tak 19 a ne 31 :) Jsi velmi pěkná na svůj věk :)
    Tvoje videa mně vždycky inspirují a pomůžou :) Máš stejný vkus na věci jako já, dokonce jsem našla i pár věcí, které mám, jako např. tady tuhle sovu :)

    Děkuji za videa, které vytváříš a doufám, že v tomhle budeš ještě hodně dlouho pokračovat ;)
    Elle

    OdpovědětVymazat
  61. Moc hezké ! :) Udělala by jsi tutoriál na tu mašličku s vlasů ? :) Děkuju :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!